Ensikertalainen Prahaan

Prahaanekaakertaa

Hei. Olen lähdössä Prahaan ja kaipaisin matkavinkkejä. Nähtävyyksiä olen tutkaillut etukäteen, mutta niistäkin vinkkejä kaipailen. Hyviä ruokapaikkoja ? Baareja ? Mitä kannattaa ehdottomasti tehdä ja mitä varoa. Kiitos

2

128

Vastaukset

 • Paras tietolähde on YouTube kanava Honest Guide. Nykyään kaverilla on myös mm. FB profiili. Löytyy haulla ”honest guide prague”.

  • Jatkoa: ns. pakolliset nähtävyydet keskustassa on varmaan käytävä läpi ekalla kerralla. Varo taskuvarkaita, kun tuijotat torin kelloa.

   Ajankohtaista on Tšekkoslovakian miehitys 1968 ja venäläisten terrori. Jos historia kiinostaa, niin nyt on nähtävissä sitä puolta Keski-Euroopan historiasta, jonka suomalainen koululaitos unohtaa.

   Parasta Prahaa on mielestäni kuutenkin turistialueen ulkopuolella. Ei tarvitse mennä montaa korttelia, kun kiinalaisten, amerikkalaisten ja ranskalaisten lisäksi liikkeellä on myös tsekkejä ja ravintoloiden laatu paranee sekä hinnat laskevat.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Takaisin ylös

Luetuimmat keskustelut

 1. 50
  1327
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  90
  965
 3. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

  Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
  23
  521
 4. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  438
 5. Miksi ihailet häntä?

  Onko jotenkin erityinen?
  Ikävä
  37
  401