Kämppis haussa

Passfruit_

Hei!
Olen 18v lähihoitaja opiskelia (tyttö). Etsisin siistiä kämppäkaveria kemi/tornio alueelta. Asuntoa ei vielä ole koska haluan katsoa eka saisiko edullisemmin vuokrattua kämppää. Kämppikseltä vaadittaisiin huumorintajua, oman rauhan antamista, biletys taitoja, siisteyttä. Ilmoitathan jos kiinnostaisi asua edullisemmin.

5

220

Vastaukset

 • Kävisikö Torniosta ilmainen kämppä?, asun omakotitalossa 6 huonetta, keittiö sauna....... Tarvitset vaan nukkuu samassa sängyssä ja siivoat kerran viikossa.

  • Ikää oli? Ja oma huone ja oma sänky olisi kyllä ihan jees😂... en nyt ihan kenenkään randomin vieressä ala nukkumaan. Asialliset kommentitkin olisi ihan jees.


  • Passfruit_ kirjoitti:

   Ikää oli? Ja oma huone ja oma sänky olisi kyllä ihan jees😂... en nyt ihan kenenkään randomin vieressä ala nukkumaan. Asialliset kommentitkin olisi ihan jees.

   Tulikohan tässä nyt joku väärinkäsitys?, tarjosin sinulle ilmainen asunto mahdollisuus Torniossa. Se että nukkuisimme samassa sängyssä ystävinä on mielestäni pieni pyyntö.

   Olen 29 v ja lääkäriksi äsken valmistunut.

   TT


  • janna ettei saa asiaa kertoa. tosiaan laakariin kannata luottaa


 • ..KYLLÄHAN SE KÄVIS,,, MONTAKO "PANOA " VIIKOSSA, POISLUKIEN "KUKATISET???

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se
  Maailman menoa
  547
  4038
 2. Seija Vaaherkumpu haastatteli Björn Wahlroosia

  YLE ykkösaamussa oli haastateltavana pankkiiri Björn Wahlroos. Haastattelijana toimi kokoomuksen luottotoimittaja Seija Vaaherkumpu. Haastettulu päät
  Maailman menoa
  57
  1540
 3. Missäs stebu

  Missäs stebu....
  21
  547
 4. Martina ei lähtenytkään Hankoo .

  Ihana Helsinki nyt. Yleensä ihana viikonloppu Hangossa. Sitruunasuolaa koneeseen ja menoksi.
  16
  524