Cat s60 vs cat S61 ? lämpökamera ?

tietoakokemusperäisesti

Onko lämpökamera KOKEMUSPERÄISESTI HUONOMPI uudessa?
Oma s60 on lämpökameraltaan niin hyvä ettei ole tullut edes mieleen että sen pitäisi olla parempi.
Joten onko se nyt huonontunut uudessa? ei mikään ennen kuulumaton prosessi olisi kuitenkaan.
Mainois miesten höpinöitä ei kannata kirjoittaa.
Vaihdan kenties uuteen jos toimii edes hieman jouheammin prosessoriltaan uusi mutta lämpökameraa en halua huonontaa yhtään. Muuten jatkan vanhalla sinnittelyä.
Tekisipä I PHONE vastaavan puhelimen. Olis laatua ykkäspuhelin. Hinta sivuseikka.

27

3587

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • "Tekisipä I PHONE vastaavan puhelimen. Olis laatua ykkäspuhelin. Hinta sivuseikka."

      Eipä nämä CAt puhelimet ole tietoturvaltaan hyviä. Päivitykset jää olemattomiin..

    • Iphonepaska

      Cat s 60 akku valikosta löytyy akun käytön optimointi kuinka kauan optimointia pitää tehdä ???

      • iphonecat

        Eipä tarvitse tehdä , hyötyä ei huomaa optimoinnista.
        Iphone on ykköspuhelin toimivuudeltaan , tiedän koska käytän ns siviilissä niitä vuodesta toiseen.
        Ikävää että ei edelleenkään ole ns cat versiota iphonelle. Cat on kiva kankea lelu työnantajan piikkin mutta itselle ei viitsi ostaa moista jarrua ns siviilikäyttöön. Lämpökamera on jees ja akunkesto sekä yleinen rouheus.
        Nimimerkki iphonepaska on ilmeiseti liian järkevä ettei osta yli 1000€ puhelimia mutta kun halvemmalla ei saa iphonea ja se on paras.


      • Nokiatkehiin

        Iphonesi status on siis pillumagneetti niinkö ehei, rolls rouce voisi toimia


      • Tietoakokemusperäisesti

        "Iphonesi status on siis pillumagneetti niinkö ehei, rolls rouce voisi toimia"

        Omituisia lapsia kirjoittelemassa.
        Risua perseelle ikään katsomatta niin alkaa puheet järkiintyä.
        Nimimerkillä :nähty on.


      • Tietoakokemusperäisesti

        "iphonepaska" nimimerkki , ei huomannut s60 eroa optimointi jälkeen .

        Paljon turhaa valikkoa noissa on minusta , tuntuu markkinointi osaston tekeleiltä.


      • Raksamies10

        Minulla cat s61 ollut kohta kolme kuukautta ja voin rehellisesti sanoa, että aivan paska puhelin. Oli haalarin taskussa pari päivää ja sitten kun huomasin miten herkästi näyttö ja rungon sivut naarmuuntuu, niin aloin pitää möhkälettä takin taskussa naulakossa. On kooltaan niin epäkäytännöllinen, poistaa äänet itsestään (tehnyt sen ainakin 10kertaa). Lämpökamera on ihan ok, mutta ei ole flir one 1version veroinen. Kaikin puolin aikamoinen pettymys, en suosittele kenellekään työtä tekevälle, ehkä hölttähousuille sopiva kapula.


      • Anonyymi
        Nokiatkehiin kirjoitti:

        Iphonesi status on siis pillumagneetti niinkö ehei, rolls rouce voisi toimia

        Meitä on vanhempiakin käyttäjiä iphoneilla joille pillu on normaalia avioelämässä eikä jaksa kiinnostaa puhelin jutuissa pillut.


    • ostoatuumiva

      Onko kokemuksia esittää?

      • Jallucolajäillä

        ostin hetken mielijohteesta pari päivää sitten S61:n S60:n tilalle. Aivan käsittämätön vekotin. Puhelimena parempi kun 60, ja kaikin tavoin nopeampi.
        Löytyy lämpökamera, iskunkestävyyttä, ilmanlaatumittari, laser-etäisyysmittari, saa sukeltaa ja kuvata samalla yms. jne. Lisäksi vielä vaikka mitä ja kaikelle löytyy käyttöä, kun kaikenlaista harrastaa.
        Perheessä on erilaisia iphoneja. Totuus on, ettei niitä kannata ottaa tähän keskusteluun verrokiksi lainkaan. Ovat aivan eri laitteita. Iphonet ovat vuoden välein tiltisssä, sitä ennen toiminnat hidastuneet 8 kuukautta. Eivätkä kestä edes jos joku sulkee lähellä ulko-oven normaalisti, värähdys rikkoo iphonen käyttökelvottomaksi.

        Turha rahanlypsykone Applelta, mutta ei turha Applelle :)

        Ovat muuten tulleet meidän vakuutusyhtiölle kalliiksi nuo iphonet, joka vuosi joku niistä paskana, ja aivan naurettavista tilanteissa rikkoutuneet. CAT S61 kestää, ei tartte varoa eikä paapoa.


    • Turbiini-inssi

      Iphonet tuli työluureiksi. Aivan järkyttän surkea laite. Perus Android on paljon parempi nyt kun tässä on puoli vuotta Iphonea käytellyt. Se ei pysy edes kädessä jos ei ole sitä kumikortsua ympärillä. Olen huomannut että Iphonea on vuosia arvostanut ja hypettänyt vain naiset ja erittäin naismaiset miehet.
      Itse ostin nyt omaksi luuriksi tuon S61 CATin ja vaikuttaa hyvältä peliltä. Lämpökamera on mahtava moottoriongelmissa, sähköhommissa ja toki asunnon ilmanvaihdon säädössä tosi hyvä, sillä huomasin että tuloilman lämmitys oli aivan liian pienellä. Myös lattialämmöt on kätevä optimoida oikealle tasolle lämpökameran kanssa.
      Yllätys tosiaan kävi myös. CATin laser ei toimi ja näyttö pimenee kun sen kytkee. Lähti Catti korjaamolle siis.

      • PitkäsäärisenblondinMIES

        Itse käyttelin puolivuotta cat s60 androidilla ja se oli järkyttävän surkean hidas kankea käyttöjärjestelmä ja koko puhelin. Oma iphoneni on unelmaa. Cat oli rikki jatkuvasti. Iphone on edelleen liukas mutta vain sen hetken kun saan sen aina kannelliseen hmm läpälliseen suojaansa. Cat s60 oli paljaana ja liukkaahko ja liukkaampi kuin edellinen s40 joka oli myös surkea ja rikki usein myös androin oli järkyttävän surkea iphone toimii kuin sulava unelma.
        Olen erimieltä myös ainakin omalla kohdallani tuosta naismaisuudesta , tuskin sinulla kyrpäsi kovettuisi seurassani sillä varjokuvanikin on MIES .
        Kovasti kaipaisin cat s61 lämpökameraa kaikenlaiseen käyttöön koska vain mielikuvitus on rajana lämpöjälkien käytössä ja työni on lisäksi ( selvitän joskus inssien sotkuja) surkea EI TIPPAAKAAN naismainen huoltomies. Miten saat iphonesta surkean? Pelottavaa että mainostat itseäsi inssiksi!

        Kun tietäisi että cat s61 olisi toimiva käyttäisin sitä vaikka onkin surkea android lämpökameran tähden. En laittele flir palikoita muihin puhelimiin enkä osta fluke a koska kun kerran sai 6kk käytellä puhelimessa niin eipä ole paluuta taaksepäin. Cat s60 flir riitti tarkkudeltaan kaikkeen mitä ikinä tarvitsinkaan maan alla ja lentokoneessa taivaalla. Taitaa olla edelleen suurin susi cat puhelimet ja se on harmi. Tekisipä iphone flirtin niin olidi adiat taas kunnossa.


      • Aikaloppuueläkelähestyy

        Harmi että catti on edelleen täysi susi. Odotellaan cats62 mallia.


    • Susmikäsusjaloppu

      Ei niitä tunnu olevan käytössä. Lienee ihmiset huomanneet s60 kokemuksien perusteella ettei kannata uudestaan moista sutta ja sekundaa ostaa enää. Harmillista että s60 oli täysi fiasko ja maine meni. Lämpökamera oli todella hyvä arkisessa käytössä mutta ..

      • pienenpiirin

        Eipä sillä kameralla mitään tee arkikäytössä. Siksi niitä ei ole lisätty muihinkaan malleihin..


      • Anonyymi
        pienenpiirin kirjoitti:

        Eipä sillä kameralla mitään tee arkikäytössä. Siksi niitä ei ole lisätty muihinkaan malleihin..

        Lämpöksmeralla aivan uskomattoman paljon käyttöä. Ihme ettei muut ole ottaneet sitä käyttöön.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lämpöksmeralla aivan uskomattoman paljon käyttöä. Ihme ettei muut ole ottaneet sitä käyttöön.

        Ei ole koska ei ole yleistynyt:) Muutenhan se olisi jo monissa malleissa jos oikeasti jengillä tarvetta..


    • Anonyymi

      Vähän tuntuu olevan liikenteessä catS61 puhelimia. Ei uskalla ostaa ilman tietoa että ei ole sama pommi kuin oli S60. Harmi sillä lämpökamera puhelin olisi tarpeeseen.

    • Anonyymi

      Minulla ollut kaksi vuotta cat s60 ei ole ollut mitään vikaa. On toiminut kun junan vessa.

    • Anonyymi

      Ostin S60:n kun lämpökameralle on käyttöä. Sen sijaan normaali kamera on aivan uskomattoman surkea. Kuvat vähänkin hankalammissa paikoissa herkästi epäteräviä, hämärässä kuvaamisesta ei tule yhtään mitään ja värisävyt heittelee laidasta laitaan.

      • Anonyymi

        Joo ja lisäksi suojaamaton 60 catti vääntyy helposti mutkalle taskussa ja näytön lasi murtuu samalla ja lisää murtumia tulee jo matalalta pöydältä pudotessa ja käyttö loppuu viimeistään kun se kastuu pilalle pelkistä roiskeista jotka menevät todennäköisesti luurin sisään näytön ylä ja alapuolella olevista vanhanaikaisista kynnellä pystysuunnassa käännettävistä "naks , naks vipukatkaisijoista" . Lämpökamera vain lataa ja lataa liriään kuvauksen jälkeen mutta kuviin ei pääse käsiksi joten se siitä ellei halua vain katsella lämpökuvaa kännykän läpi . Surkeita valokuvia se sentään sallii katsella ja käyttää niin kauan kun se ylipäätään toimii . Eikä 61 ole yhtään lujempi , päinvastoin sen kuoret ovat heikommat vaikka näyttävätkin tukevilta .


    • Anonyymi

      Joutuu odottelemaan uudemman mallin tulemista kuin S61. Hidas ja takerteleva kaikissa toimissaan. Kamera surkea. Ei toimi oikein mikään kohta kamerassa kunnolla.
      Miksi cat s61 on niin kankea ? Onhan noita androidi koneita hyvin toimiviakin.
      Milloin tulee android josta saa poistettua turhat valikot? Iphonessakin on turhia mutta ei noin paljon ja iphone on loogisempi vähemmillä painalluksilla suoraan kohteeseen. Tekisipä apple catin puhelimet niin toimisi mutkattomasti.
      S60 on myyty uudehkona kun sekoilikin niin usein. Ikävää että android on noin surkea järjestelmä cat malleissa ainakin ja melkoinen virus mainos imuri toisinkuin iphone johon ei ole tullut ikinä viruksia gs3 mallista alkaen jota käytin ekana.

      Tietoa uudemmasta catista kuin S61 kellään ?

      • Anonyymi

        Päivityksiä ei oikein satele ja noi ei käytä puhdasta Androidia eli tauhkaa on..


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Tuo toimii sekä Android, että ios -laitteiden kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo toimii sekä Android, että ios -laitteiden kanssa.

        Niin integroidut systeemit eivät ole toistaiseksi olleet erillisiä parempia. Esimerkiksi kännykän kamera vs järkkäri.


    • Anonyymi

      No eipä ole kummemmin ollut valittamista. Toki jos vertaa nopeudessa Iphoneen niin häviää, kuten muutama neropatti täällä jo todennut. Jos sama tehtäisiin ferrarille ja traktorille nopeustestimielessä niin toullaiset arjen sankarit naurettaisiin ulos.
      CAT teki virheen että laittoi hitaamman prossun vähän paremman sijaan. Ainakin markkinoilla olisi ollut suht. edullinen vähän parempi prossu.

      Jos joku hankkii CAT puhelimen ja odottaa siltä jotain helvetin salamasuorituskykyä niin vika on ostajassa. Kyllä tiesin ettei tuo ole markkinoiden nopein peli ja itseä se ei haittaa. Hankin sen koska en halua että puhelin hajoaa kun sen tiputtaa tai se kastuu. Juuri kuten iphone tekee. Tosin iphone ei ole yksin tässä vaan samaan lopputulokseen kyllä päätyy lähes kaikki älyluurit kun vesi tai iskut tulee kuvioon. Akku kestää ja ominaisuudet toimii paitsi toki tuo lasermittari on maksimissaan suuntaa antava. Lämpökamera ja VOC mittari ovat palvelleet hyvin.

      Valikot yms ininä. Joo voisi olla paremmin, mutta kun tottuu käyttämään, eikä keskity valitukseen niin eipä erä häiritse ns. isolle yleisölle tehtyihin puhelimiin joissa user friendly on pääpaino.

      Eli jos ei asennevammaa ja ymmärtää mitä ostaa voi CAT S61 suositella lämpimästi. Jos haluaa iphonen ja ja työmaalla sitä viskellä niin osta otterboxin kuoret. Silloin saa iphonen joka tosi hankala rikkoa ellei heitä vesiämpäriin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      146
      2591
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe