Tietoa SPIRITISMISTÄ! [ohjeet]

likka 13weee

SPIRITISMI

Juu eli tänne ajattelin pistää kaikennäköstä spiritismi-juttua, kun niitä kuitenkin aina kysellään kaikkialla. Ihan kuin tänne kukaan koskaan eksyisi.

Tässä ovat sitten nyt ohjeet, joilla itse ainakin olen aina "pelannut". Jos korjattavaa löytyy, niin siitä voi sitten ilmoitella vieraskirjassa. Tuskin kuitenkaan mitään muutan.

1. Kirjoita sileälle paperille, esim. leivinpaperille, aakkoset. Ihan kauhean tiiviiseen ei kannata kirjoittaa, eikä kauhean pienellä. Ehkä semmoinen 3cm rako kirjainten välissä. Alareunaan voi sitten kirjoittaa numerot 1,2,3,4,5,6,7,8,9,0.

2. Keskelle lautaa piirretään ympyrän sisään pentagrammi. Ympyrän toiselle puolelle "Kyllä" ja toiselle "ei".

3. Sitten tarvitset läpinäkyvän, ei kauhean painavan, lasin. Lasi pistetään pentagrammin päälle. Lasin päälle pistät sitten etu- ja keskisormesi. Kynttilät tuovat mukavasti tunnelmaa, joskaan ne eivät ole pakollisia.

4. Voit aloittaa "pelin" kysymällä esim "onko täällä ketään". Lasin pitäisi tällöin ruveta liikkumaan, sikäli että henkiä on paikalla. Yleensä niitä on.

5. Sitten voitkin kysellä mitä huvittaa. Helpointa henkien on vastata semmoisiin kysymyksiin, joihin sopii vastaukseksi joko kyllä tai ei. Mutta kyllä ne sanoillakin osaavat vastata, tietenkin, mutta aina lauseista/sanoista ei tule kovin järkeviä.

6. Kun haluat lopettaa pelin, kysy siihen ensin lupaa. Jos vastaus on "ei", kannattaa yleensä odottaa vähän aikaa, ja kysyä sitten uudestaan. Ja yleensä ne kyllä antavat luvan lopettaa, jos kauniisti pyytää. Enkä nyt tiedä, tapahtuisiko siitä hirveää vahinkoa, vaikka lupaa ei saisikaan, ja silti lopettaisi.

Ja ihan oikeasti, ei sen tarvitse tapahtua yöllä. Päivällä se on ihan yhtä helppoa.

Jotkut ihmiset väittävät, että henget ovat ruvenneet siirtelemään tavaroita pelin yhteydessä, mutta koska itselleni ei näin koskaan ole tapahtunut, muutamaa kenties sattumaa lukuun ottamatta, en halua ottaa siihen sen enempää kantaa. Ja jos ensimmäistä kertaa on pelaamassa, kannattaa varautua siihen, että se ei välttämättä onnistu. Pelaajien pitää uskoa siihen, että lasi kyllä rupeaa likkumaan, ja helpointa se on aluksi semmoisten ihmisten kanssa, jotka ovat joskus siinä onnistuneet. Toisilta se käy helpommin kuin toisilta, ja toisia ihmisiä henget "tottelevat" paremmin kuin toisia.

-likka 13wee-

ps. en ota vastuuta teistä... älkää missään nimessä kysykö että; MILLON MINÄ KUOLEN? voit kuolla vaikka heti! Ei muuta kuin onnea!

21

1905

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JJJ

      Tunnen henkilön joka leikki nuorempana noilla hommilla ja se ei ole saanut 7 vuoteen nukuttua ilman valoja että viisasta täällä pennuille ohjeita antaa..

    • kokemusta on

      Kantsii kyllä olla varovainen. Yks likka sai käskyn mennä pimeään vessaan , sytyttää kynttilä ja katsoa sen valossa peiliin. Tuli hulluks. Kukaan ei tiedä mitä se siellä näki.

      • jep jep

        Oman ruman naamansa... Siis ihan vaan sen takia että spiritismi ei toimi niin ei sielä peilisä muutakaan voi nähän.


      • Minä
        jep jep kirjoitti:

        Oman ruman naamansa... Siis ihan vaan sen takia että spiritismi ei toimi niin ei sielä peilisä muutakaan voi nähän.

        Spiritismi perustuu siihen, et siihen uskoo aidosti. Sit siitä pelosta tulee hulluks... Tai jotain. Mut se on OIKEESTI vaarallista! En suosittele.


      • Jobbari
        jep jep kirjoitti:

        Oman ruman naamansa... Siis ihan vaan sen takia että spiritismi ei toimi niin ei sielä peilisä muutakaan voi nähän.

        Siis ihan oikeesti.. Mikä siinä spiritismissä on niin "hienoa" ja "mahtavaa" että kaikkien pitää sitä kokeilla? Tää näyttäis olevan nykyään semmonen trendihomma.. Mut se ei o kovin hyvä juttu.. Tommosil asioil ei kannata mennä leikkimään. Se on aika vaarallista. Tiedan muutamia ihmisiä jotka ovat kokeneet erilaisia pelottavia kokemuksia "pelatessaan" ja se on loppunut sitten siihen. Joo tosiaan tää aihe kuuluis tonne satanismin pariin.. Ei tartte tulla tällaisia tänne nuorten palstalle jossa joku 10 vuotias tyttö sattuu lukemaan näit viestejä, kertoo kavereilleenkin ja sit porukas kokeillaan. Tuota nimittäin ei pitäisi edes kokeilla.. Aika vaaralista..


    • Se_Eräs_Vaan

      Spiritismi on USKONTO. Ei mikään leikki juttu!
      Siksipä spiritismiä "pelatessa" huoneessa ei saisi olla muihin uskontoihin liittyviä esineitä, kuten risti, raamattu. Myöskään ei saisi olla peilejä.

      Monet Luterilaiseen uskoon kuuluvat kokeilevat peliä, ja luulevat onnistuvansa siinä. Henget kuitenkin yleensä tietävät milloin ihminen siihen oikeasti uskoo.
      Spiritismissä palvotaan henkiä, kuolleiden henkiä. Joillakin ihmisillä on tarve päästä lähelle kuollutta läheistään. Siksi tämä on aloittanut spiritismi uskon, jotta hän pääsisi keskustelemaan läheisensä kanssa.

      Siksi peliä ei suositella kovin nuorille, sillä heidän uskonnollinen vakaumus on vielä tietämättömissä. Jos kuulut esim luterilaiseen uskoon ja olet alle 15vuotias. Kävisit ensin rippikoulun ja katso mitä oikea uskontosi sinulle sanoo. Mutta jos todellakin olet sitä mieltä että Spiritismi on se oikea usko, niin en halua estää sinua!

      Spiritismi on uskonto, ei leikkiä!

      • likka 13weee

        ...mä kokeilin sitä ei se pelottavaa oo vaikka se lasi liikkuki... se oli tosi siistiä... mut kaikki ei ota sitä juttua ehkä näin rennosti... et ei siinä mitään.. :) Spiritismiä ei suositella heikko hermoisille!!


    • tyttö

      ..ikinä kokeilko sitä! se tie vie helvettiin ja mielenterveys alkaa OIKEESTI horjua ja pahasti! ihan itsenne parhaaks, pyydä, ÄLÄ tee sitä!

    • ---------

      ..ikinä kokeilko sitä! se tie vie helvettiin ja mielenterveys alkaa OIKEESTI horjua ja pahasti! ihan itsenne parhaaks, pyydä, ÄLÄ tee sitä!

    • -M-

      Spiritismi ja muut - pyh.

      Saatanaa ei pidä palvoa, mutta kyllä siltä voi pyytää palveluksia. Ja hyvin menee, kunhan ei myy itseään kokonaan.

      • Mie vaan

        Jos sille antaa pikkusormen, se vie koko käden.

        Joskus halusin kokeilla, mutta eipä hirveesti tee mieli kun vähän vanheni. Eiköhän se luterilainen usko oo mulle se tärkein, kaipa ne kuolleet tuttavat näkee sitte elämän jälkeenkin :)


    • boy

      Spiritismi on perseessäs :D EI se toimi :DDD Kato mielummin kunnon kauhuleffa :D

    • Erski-Petteri

      Spiritismi vahingoittaa ihmistä erittäin vakavasti, ja siitä voi seurata paljon karmeita asioita. Spiritismi voi saada ihmisen semmoiseen tilaan, että hän kokee jatkuvasti pahojen henkien olevan lähellään. Spiritismi on sairasta!

    • waterchild

      tämä ei ole ensinnäkään mikään "peli" tämän "pelin" kautta on moni menettänyt mielenterveytensä ja varsinkin 13-vuotias tyttö ei ehkä ole mikään paras vaihtoehto "pelaamaan" spiritismia. itse sen tein sinun iässäsi ja voisin sanoa että itselläni meni monta yötä ennenkuin sain nukuttua ja sen ohjeiden jakaminen täällä ei ole järkevää. mutta tämä on vain oma mielipiteeni, en tarkoita millään tavalla loukata.

      • Ventti Pentti

        Jooh..elikkä ei todellakaan kannattais kokeila spiritismiä,olen kyl itsekin kokeillut sit joskus.
        Mutta jos nyt välttämättä haluaa kokeila nii kannattais ottaa kunnolla selvää et mikä se asia on. Siis ei kannata mennä kokeilee ainakaa sillon jos ei asiasta tiedä yhtään mitään...


    • clemon

      mä haluan sanoa omakohtaisesta kokemuksesta, että älkaa ikinä koittako. itse pelasin peliä 4 vuotta sitten. vieläkin todella kauheat traumat. sitä voi ajatella "en mä nyt oikeesti noin helposti säiky" mut sä oot uhri heti kun aloitat pelin. !

    • Tiia

      Noin, tutkittuani spiritismiä ja muita tämmösii n.10 vuotta ihan mielen kiinosta, olen edeleen terve! kaikille sekoamisille on looginen selitys. ja kuolemiselle. lainaus eräästä tosi jutusta; yhet tytöt oli parvella spiritismiä. yx niistä meni tyhmänä kysymään kuka meistä kuolee ensimmäisenä. vastaukseksi saatana antoi se joka viimeisexi täältä lähtee. pelosta lopetettuuan tytöt juoksivat pois parvelta. yxi, viimeisexi jäänyt taittoi niskansa ja kuoli. loppu.

      tuon looginen selitys on, arvatkaapa mikä?
      hyvin yksin kertainen; tytöt juoksivat parvelta ALAS, siis portaat tai tikapuut, kukaan ei halunnut olla viimeinen. jolloin heistä joku kaatui, siis se viimeinen ilmiselvästi kaatuminen aiheutti niskojen taittumisen. sen ovat muut kertoneet eteenpäin ja juttu värittyy matkalla.... helppo ratkaisu

    • Tiia

      aakoset oikealle reunalle ja numerot vasemalle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Anonyymi

      Ite just kaverin kaa eilen pelasin spiritismiä oli siin oujia lauta ja sit semmone spirit box/white box ja sit oujia boardia pelatiin semmosen usko kirko jutun pihas nii oltii portail tuli lähtekää sekä mun kaverin nimi ja sit lopetettiin sen pelaamine ja siirrytiin siihen white boxii nii kuulu kaverin kuoleen veljen ääni joka sano kaverin nimen ja sot kuulu mun kuolleen mummun ja sit kuulu kaverin nimi "jorma?" (Keksitty nimi) sit kuulu "jorma varo" sit ku istutiin portail tunsin käden mun vasemmal niskal sit kuulu "lähtekää" se naisen nimi ja tuntu käsi seläs

      • Anonyymi

        Niiku joku olis tönässy mua


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      9139
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      386
      3799
    3. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2795
    4. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      86
      2665
    5. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      175
      2505
    6. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2494
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      152
      1773
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      68
      1602
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1560
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1393
    Aihe