lenkkisauna

koyto

Milja katselee kelloaan kotonaan . Taitaa olla saunavuoro nyt ,ajattelee milja ja kampaa hiuksiaan peilipöydän äärellä.
miljan pitkät tummat hiukset ulottuvat melkein alaselkään asti ja kruunaavat hoikan vartalon .
Milja ottaa kylpytakin ja verhoaa d kupin rintansa .
Hän tuumaa että voi mennä saunaan varmaan pelkässä kylpytakissa ,koska tuskin tähän aikaan hirveästi liikenne kuitenkaan käytävällä tuskin on. Miljan poikaystävä on yö vuorossa ja lähtenyt omiin hommiinsao monta tuntia sitten.
Haettuaan kylpyhuoneesta ämpärin ja muita tavaroita , ottaa avaimet pöydältä ja suuntaa uloovelle. Käytävä on pimeä ja hiljainen . Milja painaa hissin viidenteen kerrokseen ja etsii valokatkaisijaa.
Hissi rymähtää paikalle ja milja nousee siihen.

Perkel , tietenkin jonkun pitää olla alhaalla , milja kiroaa mielessään hissin valon varjon paljastaessa jonku olevan pohja kerroksessa.
Tämä joku on taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja joka on tulossa omalta saunavuoroltaan . Äijä on jotenkin karsean näköinen ilmestys. Milja on muutaman kerran törmännyt tähän käytävällä matkalla töihinsä ja jmies tuntuu olevan aina humalassa ja lemuaa pahalta. Mies katselee pöllömystyneen näköisenä miljaa ja tämä tuntee katseen rinnoillaan ja joka paikassa - No mutta hyvää iltaa , mies tokaisee katse delleen lukkiutuneen naisen muotoihin.-Hyvää iltaa herrapukarinen ,mitenkäs menee. Milja kysäisee miltei välinpitämättömän tuntuisesti.
-tässähän se . Mies vastaa, oletkos menossa saunomaan tyttöseni?
Äijänköriläs on pukeutunut pelkkään pyyhkeeseen joka on kiedottu lantiolle . Kädessä ämpäri ja päässä lippalakki.
Milja jatkaa matkaansa ja puistelee päätään hiljaa. -mikä idiootti. ajattelee hän.
Milja avaa avaimellaan teräsoven joka johtaa pyöräsuojaan ja saunatiloihin ja ihmeekseen hän huomaa että saunoissa ei pala ollenkaan valoja.
Milja kääntelee katkaisinta ja kuulee samasssa miehen karjuvan että valot ovat käytävästä palneet ,mutta saunassa palisi valo normaalisti.

Pukuhuoneeseen saapuessaan milja huomaa kuitenkin naulakoissa useita kylpytakkeja ja tyhjiä ja täysiä kaljapulloja. -mitä ihmettä hän miettii ja yritää tajuta mitä tapahtuu. Pesutuvasta kuuluu miehen ääni ja sauansta kuuluu sihinää. Tllää on jonkun muun saunavuoro, hienoa.
Milja miettii

5

15644

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ellu

      Hyvä alku jutulle!Jatka ihmeessä!

    • Nannatt

      Muuten ihan ok, mut ihan helevetisti kirjoitusvirheitä! Opettele kirjottaan.

    • amatöörikriitikko

      Sulla on kirjoittamisen lahja. Mukaansatempaava alku! Ei ne kirjoitusvirheet haittaa niin paljoa että sen vuoksi kannattaisi lopettaa. Kirjoita ihmeessä lisää! Lahjakkuus erottuu kyllä.

    • koyta

      milja laskee tavaransa pöydälle ja alkaa tutukia saunavuorolistaa. eihän täsä mitään lenkkisaunaa ole merkitty... ihan ihmeellistä.
      tyttö vilkaisee peiliin vielä ja aikeissa lähteä kun pesuhuoneen ovi ylättäen avautuu ja sisään on astumassa lyhyt pyylevä keskiikäinen mies. milja huudahtaa , anteeksi ja mies pelästyy ja säpsähtää . Mies on taloyhtiön hallituksenvarajäsen nimeltää erkki ja hän on ns kyttääjä ja valittaja joka valittaa aina ja kaikkialla aivan kaikesta.

      Mikäs huligaani täällä varastelee lompakoita erkki alkaa huutamaan alkujärkytyksestä toivuttuaan. Mitä ehelvettiä, minä olen täälla saunavuorollani, milja vastaa rauhallisesti ja yrittää pitää tilanteen rauhallisena . Mies estelee lähemmäksi miljaa ,joka nostaa ämpärin suojakseen aivan kuin olisi uhattuna , mies menee ja hakee munat heiluen oluen korista ja kääntyy irstaasti taas miljaa kohden . missä ne lompakot on? mies kysyy jamilja alkaa nyt vuorostaan huutaa ettei tiedä mistään lompakoista yhtään mitään.
      Mitä helvettiä täällä huudetaan kuuluu yhtäkkiä miljan takaa kun pukarinen astelee takaisin saunaan. Miehet alkavat tuijottaa molemmat miljaa ja käskevät tätä selittämään mitä täällä kiljuu?

      Pesuhuoneesta tulee lisää äijiä munat heiluen ja milja lakaa olla jo aikas häkeltynyt tilanteesta. Hei en ole mitään varastanut . olen saunavuorolistaa tääss.. selaillut ja näyttä siltä... Äijät kuolaavat miljaa ja tulevat lähemmäksi. tyttö pudottaa ämpärin ja kaikkien ihmeeksi sieltä paljastuu miesten lompakot! Mitä helv.. en tidä mitään noitsa milja puolustautuu ja miehet lakvat raivota että poliissit paikalle ja tyrmään. Vai että ei tiedetä lompakoista mitään herra pukarinen sanoo ilkikurisesti ja muut myöhäilevät tietäväisinä.

      ...

      • Urpo Jorma Tampio

        Jaa, nyt selvisi että mitä se sillä ämpärillä teki, jonka otti mukaansa kylppäristä. En oikein ymmärtänyt miksi helvetissä joku ottaa ämpärin mukaansa saunaan mennessään. Luulisi siellä olevan ämpäreitä ja vateja omasta takaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe