Lomaklubi PKY Travel

Gusse

Maksoimme tuhansia jäsenyydestä ja nyt huomaamme että saamme samaa samalla rahalla kuin muutkin ilman jäsenyyttä. Toki saamme palvelun yhdestä numerosta mutta se ei ollut syy laittaa rahaa tähän jäsenyyteen, Miettikää ja laskekaa kaksi kertaa kannattaako liittyä tähän. Me ei varmaan ikinä saada rahallisia säästöjä jäsenmaksun kuolettamiseen. Nykyisellä tiedolla en olisi liittynyt tähän lomaklubiin.

30

1173

  Vastaukset

  • PKY esitteessä lukee esim; " Panostamme läpinäkyvyyteen: palvelumme on jäsenellemme riskitön, tasavertainen kaikille"
   läpinäkyvyys=Missään PKY julkaisuissa ei ole hintoja näkyvillä, et voi tutustua ja laskea sopiiko tämä lomaklubi sinulle kulujen vertailussa edullisuus, Ei läpinäkyvä.
   riskitön=PKY Travel voi mennä konkurssiin ja silloin menetät kaikki palvelut. Suuri riski. Yritys teki viike tilikaudella tappiota eli ei ollut kannattava.
   tasavertainen= koska kaikille on eri hinta niin varmasi joku tai moni saa lomansa edullisemmin kuin sinä. Eriarvoinen lomaklubi ja hinnoittelu ns. "pärstäkertoimen" mukaan.
   Missä on se läpinäkyvyys, riskitön ja tasavertaisuus?

  • lomaklubi klooni www.silverpoint.com kanarialta. suomiversio. klubijäsenyys. ei läpinäkyvä.

  • Minulta halusivat Katinkulta viikon 30 ja 5000 eur väliin vielä tullaksesi PKY Travel jäseneksi. Ainakin heinäkuussa oli isot mainoskyltit Katinkullassa tällä PKY Travel klubilla Katinkullan lähellä. Ovat yrittäneet saada muutamalta muulta tutulta myös Katinkullan osakkeen ja rahaa. Eräs tuttu tarjoa Rönnäs Vko 48 mutteivät suostuneet ottamaan sitä? Tuntuu että Haluavat Katinkullan viikkoja erityisesti. Muilla samoja kokemuksia?

  • Ottavat ilmatteeksi ja sitten vuokraavat sesonkiviikkoja eteenpäin hyvällä vuokratuotolla.

  • Käytiin kesällä heidän juttusilla tai siis olimme ostoksilla K Supermarket Vuokatin Liikekeskus ja kun täytimme arvontalipuketta niin pyysivät sisään. Juteltiin ja tämä toimitila on toisen lomaosakemyyjän vieressä,. Esittely PKY ei vakuuttanut. Jos on näin hyvä tuote tämä PKY ja sen palvelut mutta tällainen 10 neliön pimeä toimisto pääesittelypaikkana niin ei vakuuta. Toimisto siis K Supermarket pizzeria vieressä. Näyttää nakkikioskilta.Haloo, Uskottavuutta nolla verrattuna puheisiin. Ei yhtään samaistuvat näihin hienoihin lomiin Thaimaassa mitä väittävät olevan. Sanoimme kohteliaasti ei kiitos ja palasimme Katinkullan missä palvelu pelaa. Juttelimme myös viereisessä luukussa 4 seasons Vuokatinmaa kanssa ja heidän toiminta tuntui ihan kiinnostavalta. Mutta ei vakuuttanut että viereinen pizzeria on 3 kertaa suurempi kuin nämä toimijoiden liiketilat ja tarjoavat palkkiona pizza lahjakortteja tähän. Suurenmoisia lomia huippuhalvalla pizzakuponkia vastaan. Ei toimi.

  • Konkkaan menee toi firma

  • Nakkarikioskin liikevaihto firma.

  • Mitä tuo yritys myy

  • Klubijäsenyys jolla uskotellaan jäsenelle että hän pääsee yhteistyökumppanien kautta kaikkiin klubin tarjoamiin lomakohteisiin. Todellisuudessa Helsingin tai Hua Hinin asuntoihin pääsee vain harva jäsen koska tarjontaa vähän ja halukkaita vähän. Lisäksi tässä PKY Travel on se ongelma ettei koskaan tiedä millä perusteilla kukin pääsee tai ei pääse lomakohteeseen. Toimii kuten pyramidi, uusimmille jäsenille tarjotaa parhaimpia jotta he saisivat positiivisen mielikuvan klubista ja vanhimmat jäsenet nuolevat näppejään koska heidät on jo rahastettu ja uutta rahaa ei ole tulossa. Suuri ongelma on myös pk-yritysten oleminenjäseninä sillä he tarvitsevat jo näitä helsingin majoituksia kaupparatsuillee ja veikkaan että menevät jonon kärkeen kuten menevät thaimaan asunnoissakin. Matti ja Maija jotka antoivat osakauppasummana katinkullan osakkeen ja 5000 eur rahaa ja saivat PKY jäsenyydet jäävät nuolemaan näppejään. Ku heille ei ole tilaa PKY ei kerro kuka loma-asunnon sai ja millä perusteella. PKY travel, ei mitään läpinäkyvyyttä. Huono juttu ja vielä lomaklubijäsenyys joista kuluttajaviranomaisetkin kirjoittavat sivuillaan.

  • Paljonko rahastavat jäsenmaksulla vuodessa/hlö.Montako kohdetta ja onkohan pieniä 20m2joihin ei sovi kuin 2hlö.

  • Minimi 500 euroa vuodessa. Voi erota koska haluaa.

  • Eroat ja menetät katinkullan viikkosi ja 5000 euroa.

  • Tämä Pajuniemen Kartano on niin hauska juttu. Sehän on Sotkamon pientaloalueella, siis lomailet jossain uinuvassa lähiössä. Tasokasta lomailua? Yleensähän hienot kohteet sijaitsee jossain hienolla alueella keskellä palveluita ja harrastusmahdollisuuksia. Näin hyvät ja korkeatasoiset hotellit sijoittuu ja hinnoitellaan korkealle. Täällä Pajuniemen Kartanossa on siis järvi, vene ja vesiskootteri tarjolla ja talvella moottorikelkka. Rauhoittavaa lomaa. Kovasti mainostetaan että PKY tarjoaa erilaisia autoja vapaaseen käyttöön, mutta unohtuu tarkentaa että ne on juurikin vain täällä Pajuniemen Kartanossa käytössä, ei muissa kohteissa. Nurinkurista on se että päästäkseen Pajuniemen Kartanoon sinne on tultava autolla ja kun on auto niin miksi mennä kartanon autolla sitten jonnekin kun omakin on? Hölmöä! Tässä Pajuniemen Kartanossa ei ole mitään palveluita joten joudut aina menemään harrasteisiin, ravintoloihin ja muihin palveluihin autolla. Ei auta esim Katinkullassa ottaa rentouttavaa ruokaolutta ettei tule ongelmia. Miksi yleensä mennä johonkin syrjäiseen paikkaan kun voi olla kaikkien palveluiden äärellä esim juurikin Katinkullassa samalla rahalla tai pienemmällä. He mainostavat viikkoa Pajuniemessä 500 eur jäsenhintaan jäsenelle. Onko se edullinen? Minusta kallista. Mitä jokin firma saa tästä mitä ei muualta saisi. Näyttää olevan että esim K-kaupan esittelypaikka on vain jäsenen poreallasesittelypaikka ja Pajuniemessä on toisen jäsen yrittäjän tavaraa esillä ja markkinoinnissa. Yrittäjien verkostomarkkinointia? Joku voisi sanoa oravannahkakauppaa ja sitten yksityiset ostaa näitä jäsenyyksiä että pääsee markkinoinnin uhriksi lomallaan.

  • Aha vai sellaista.Pidän viikkoosakkeeni enkä sorru noiseen hölynpöly juttuun kiitos ennakko tiedoista.

  • Kyllä itsellekin tuli ekana mieleen verkostomarkkinointi noiden nettisivujen yleisasusta. Ei kait ne huonoja, mut omat kokemukset noista verkoitoitumisista=amatöörit.

  • Eipä ole vaikea arvata ketkä täällä jauhaa paskaa. Ketähän tämän yrityksen toiminta eniten vit... Me ainakin lomailemme travelin jäsenenä myös katinkullassa, nyt vaan halvemmalla kuin aikasemmin. Pääsimme siis viikko-osakkeesta eroon joka oli hcr jälleenmyynnissä yli 5 vuotta menemättä kaupaksi. Käykää ihmeessä kuuntelemassa ja muodostakaa sitten oma mielipide heidän tuotteesta.

  • Antaa hyvä Katinkullan osake vaihdossa ja maksaa välirahaa 5000 eur jotta pääsee halvalla Katinkultaan? Minun matikkaan ei tämä sovi, ei niin millään. Tämä PKY on kyllä oikein kuningasidea ja innovaatio.

  • Mielenkiinnolla odotan PKY Travel tilikauden 2018 tilinpäätösilmoitusta PRH palvelusta. Tilikausi 2017 oli tappiollinen. Varsinkin tase kiinnostaa, omaisuus ja velat. Hesan kämpät ym. majoitukset jäsenille, omia vai vuokra. Pajuniemi, Ruka...kaikki on nähtävissä ilmoituksesta. Tällä on merkitystä.

  • Mimmoinen yritys toi on.Omistaako rukalta tuon esitteessä olevan.Vuosi sitten omistus oli yksityisen .Se oli silloin aivan uusi.

   • eivät omista mitään eikä mistään..välikätenä ja rahastajina toimivat..


  • Soita isännöitsijälle ja kyse. Sen velvollisuus on kertoa kuka omistaa.

  • Se ja sama käyttäjälle omimstaako PKY sen. Eihän yhteen mökkiin voi päästä jos PKY Travel käytäjiä useita satoja kuten mainostavat. Tämä jo todistaa että huuhaata. Mökkejä rukalla pitäisi olla kymmeniä jotta voi olettaa että itse jäsen pääsee jonainvuonna. Sama Helsingissä, ei mitään saumaa päätä majoittumaan. Toinen on läpinäkyvyys, miksi sinä et päässyt mutta joku toinen jota et tiedä pääsi. Parempi asiakas tai parempi pärtäkerroin. Ei siis mitään läpinäkyvyyttä tässä palvelussa. Frimahan voi tänään omistaa vaikka mitä ja huomenna ne on jo myyty jäsenten tietämättä, tai leasuttu tai vuokrattu tai mitä vain. Eihän tätä voi suostietta kenellekään. Osta pistejäsenyys holiday club niin saat tuhatkertaa enämpi.

  • Moni pistänyt tuhansiaeuroja jäsenyyteen ja nyt kuulemma kaduttaa.

  • Oli heillä liikevaihtoa pari miljardia euroa

  • Siis kenellä

  • Haiskahtaa

  • Velkaa on niin paljon. Jos Jonkka niin jäsenyys oli siinä...ja osake ja väliraha.

  • Maksoimme tuhansia. Oma syynnemitä maksoitte tuhansia. Jotku asiat maksavat tuhansia

  • Mielenkiinnolla odotan PKY Travel tilikauden 2018 tilinpäätösilmoitusta PRH palvelusta. Tilikausi 2017 oli tappiollinen. Varsinkin tase kiinnostaa, omaisuus ja velat. Hesan kämpät ym. majoitukset jäsenille, omia vai vuokra. Pajuniemi, Ruka...kaikki on nähtävissä ilmoituksesta. Tällä on merkitystä.

   Onko tämä nyt se lomallo ja tekevätköhän koskaan noita tilinpäätöksiä joista näkee onko niillä mitään?

   • Rahaa niillä on monta miljaartia.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia ja Stefu tarjoilijoina.

   Näkyy Sofian instastoryssa olevan video jossa Sofia ja Stepu tarjoilevat pöytiin Fyllaksessa. Stufun sisko antanut töitä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   1703