Lomaklubi PKY Travel

Gusse

Maksoimme tuhansia jäsenyydestä ja nyt huomaamme että saamme samaa samalla rahalla kuin muutkin ilman jäsenyyttä. Toki saamme palvelun yhdestä numerosta mutta se ei ollut syy laittaa rahaa tähän jäsenyyteen, Miettikää ja laskekaa kaksi kertaa kannattaako liittyä tähän. Me ei varmaan ikinä saada rahallisia säästöjä jäsenmaksun kuolettamiseen. Nykyisellä tiedolla en olisi liittynyt tähän lomaklubiin.

30

3116

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kysyy

      PKY esitteessä lukee esim; " Panostamme läpinäkyvyyteen: palvelumme on jäsenellemme riskitön, tasavertainen kaikille"
      läpinäkyvyys=Missään PKY julkaisuissa ei ole hintoja näkyvillä, et voi tutustua ja laskea sopiiko tämä lomaklubi sinulle kulujen vertailussa edullisuus, Ei läpinäkyvä.
      riskitön=PKY Travel voi mennä konkurssiin ja silloin menetät kaikki palvelut. Suuri riski. Yritys teki viike tilikaudella tappiota eli ei ollut kannattava.
      tasavertainen= koska kaikille on eri hinta niin varmasi joku tai moni saa lomansa edullisemmin kuin sinä. Eriarvoinen lomaklubi ja hinnoittelu ns. "pärstäkertoimen" mukaan.
      Missä on se läpinäkyvyys, riskitön ja tasavertaisuus?

    • Suumikko

      lomaklubi klooni www.silverpoint.com kanarialta. suomiversio. klubijäsenyys. ei läpinäkyvä.

    • Kaaskk

      Minulta halusivat Katinkulta viikon 30 ja 5000 eur väliin vielä tullaksesi PKY Travel jäseneksi. Ainakin heinäkuussa oli isot mainoskyltit Katinkullassa tällä PKY Travel klubilla Katinkullan lähellä. Ovat yrittäneet saada muutamalta muulta tutulta myös Katinkullan osakkeen ja rahaa. Eräs tuttu tarjoa Rönnäs Vko 48 mutteivät suostuneet ottamaan sitä? Tuntuu että Haluavat Katinkullan viikkoja erityisesti. Muilla samoja kokemuksia?

    • Ägevist

      Ottavat ilmatteeksi ja sitten vuokraavat sesonkiviikkoja eteenpäin hyvällä vuokratuotolla.

    • Aaqdr

      Käytiin kesällä heidän juttusilla tai siis olimme ostoksilla K Supermarket Vuokatin Liikekeskus ja kun täytimme arvontalipuketta niin pyysivät sisään. Juteltiin ja tämä toimitila on toisen lomaosakemyyjän vieressä,. Esittely PKY ei vakuuttanut. Jos on näin hyvä tuote tämä PKY ja sen palvelut mutta tällainen 10 neliön pimeä toimisto pääesittelypaikkana niin ei vakuuta. Toimisto siis K Supermarket pizzeria vieressä. Näyttää nakkikioskilta.Haloo, Uskottavuutta nolla verrattuna puheisiin. Ei yhtään samaistuvat näihin hienoihin lomiin Thaimaassa mitä väittävät olevan. Sanoimme kohteliaasti ei kiitos ja palasimme Katinkullan missä palvelu pelaa. Juttelimme myös viereisessä luukussa 4 seasons Vuokatinmaa kanssa ja heidän toiminta tuntui ihan kiinnostavalta. Mutta ei vakuuttanut että viereinen pizzeria on 3 kertaa suurempi kuin nämä toimijoiden liiketilat ja tarjoavat palkkiona pizza lahjakortteja tähän. Suurenmoisia lomia huippuhalvalla pizzakuponkia vastaan. Ei toimi.

    • Jusinako

      Konkkaan menee toi firma

    • Eegerbär

      Nakkarikioskin liikevaihto firma.

    • 90864

      Mitä tuo yritys myy

    • Eisuosittele

      Klubijäsenyys jolla uskotellaan jäsenelle että hän pääsee yhteistyökumppanien kautta kaikkiin klubin tarjoamiin lomakohteisiin. Todellisuudessa Helsingin tai Hua Hinin asuntoihin pääsee vain harva jäsen koska tarjontaa vähän ja halukkaita vähän. Lisäksi tässä PKY Travel on se ongelma ettei koskaan tiedä millä perusteilla kukin pääsee tai ei pääse lomakohteeseen. Toimii kuten pyramidi, uusimmille jäsenille tarjotaa parhaimpia jotta he saisivat positiivisen mielikuvan klubista ja vanhimmat jäsenet nuolevat näppejään koska heidät on jo rahastettu ja uutta rahaa ei ole tulossa. Suuri ongelma on myös pk-yritysten oleminenjäseninä sillä he tarvitsevat jo näitä helsingin majoituksia kaupparatsuillee ja veikkaan että menevät jonon kärkeen kuten menevät thaimaan asunnoissakin. Matti ja Maija jotka antoivat osakauppasummana katinkullan osakkeen ja 5000 eur rahaa ja saivat PKY jäsenyydet jäävät nuolemaan näppejään. Ku heille ei ole tilaa PKY ei kerro kuka loma-asunnon sai ja millä perusteella. PKY travel, ei mitään läpinäkyvyyttä. Huono juttu ja vielä lomaklubijäsenyys joista kuluttajaviranomaisetkin kirjoittavat sivuillaan.

    • Pori

      Paljonko rahastavat jäsenmaksulla vuodessa/hlö.Montako kohdetta ja onkohan pieniä 20m2joihin ei sovi kuin 2hlö.

    • Mmnk

      Minimi 500 euroa vuodessa. Voi erota koska haluaa.

    • Järkihoiäläjätä

      Eroat ja menetät katinkullan viikkosi ja 5000 euroa.

    • jaap

      Tämä Pajuniemen Kartano on niin hauska juttu. Sehän on Sotkamon pientaloalueella, siis lomailet jossain uinuvassa lähiössä. Tasokasta lomailua? Yleensähän hienot kohteet sijaitsee jossain hienolla alueella keskellä palveluita ja harrastusmahdollisuuksia. Näin hyvät ja korkeatasoiset hotellit sijoittuu ja hinnoitellaan korkealle. Täällä Pajuniemen Kartanossa on siis järvi, vene ja vesiskootteri tarjolla ja talvella moottorikelkka. Rauhoittavaa lomaa. Kovasti mainostetaan että PKY tarjoaa erilaisia autoja vapaaseen käyttöön, mutta unohtuu tarkentaa että ne on juurikin vain täällä Pajuniemen Kartanossa käytössä, ei muissa kohteissa. Nurinkurista on se että päästäkseen Pajuniemen Kartanoon sinne on tultava autolla ja kun on auto niin miksi mennä kartanon autolla sitten jonnekin kun omakin on? Hölmöä! Tässä Pajuniemen Kartanossa ei ole mitään palveluita joten joudut aina menemään harrasteisiin, ravintoloihin ja muihin palveluihin autolla. Ei auta esim Katinkullassa ottaa rentouttavaa ruokaolutta ettei tule ongelmia. Miksi yleensä mennä johonkin syrjäiseen paikkaan kun voi olla kaikkien palveluiden äärellä esim juurikin Katinkullassa samalla rahalla tai pienemmällä. He mainostavat viikkoa Pajuniemessä 500 eur jäsenhintaan jäsenelle. Onko se edullinen? Minusta kallista. Mitä jokin firma saa tästä mitä ei muualta saisi. Näyttää olevan että esim K-kaupan esittelypaikka on vain jäsenen poreallasesittelypaikka ja Pajuniemessä on toisen jäsen yrittäjän tavaraa esillä ja markkinoinnissa. Yrittäjien verkostomarkkinointia? Joku voisi sanoa oravannahkakauppaa ja sitten yksityiset ostaa näitä jäsenyyksiä että pääsee markkinoinnin uhriksi lomallaan.

    • Savonmaanhilma

      Aha vai sellaista.Pidän viikkoosakkeeni enkä sorru noiseen hölynpöly juttuun kiitos ennakko tiedoista.

    • jyllenhammer

      Kyllä itsellekin tuli ekana mieleen verkostomarkkinointi noiden nettisivujen yleisasusta. Ei kait ne huonoja, mut omat kokemukset noista verkoitoitumisista=amatöörit.

    • Khg1771

      Eipä ole vaikea arvata ketkä täällä jauhaa paskaa. Ketähän tämän yrityksen toiminta eniten vit... Me ainakin lomailemme travelin jäsenenä myös katinkullassa, nyt vaan halvemmalla kuin aikasemmin. Pääsimme siis viikko-osakkeesta eroon joka oli hcr jälleenmyynnissä yli 5 vuotta menemättä kaupaksi. Käykää ihmeessä kuuntelemassa ja muodostakaa sitten oma mielipide heidän tuotteesta.

    • köörmyy

      Antaa hyvä Katinkullan osake vaihdossa ja maksaa välirahaa 5000 eur jotta pääsee halvalla Katinkultaan? Minun matikkaan ei tämä sovi, ei niin millään. Tämä PKY on kyllä oikein kuningasidea ja innovaatio.

    • mrnumber

      Mielenkiinnolla odotan PKY Travel tilikauden 2018 tilinpäätösilmoitusta PRH palvelusta. Tilikausi 2017 oli tappiollinen. Varsinkin tase kiinnostaa, omaisuus ja velat. Hesan kämpät ym. majoitukset jäsenille, omia vai vuokra. Pajuniemi, Ruka...kaikki on nähtävissä ilmoituksesta. Tällä on merkitystä.

    • Seliini

      Mimmoinen yritys toi on.Omistaako rukalta tuon esitteessä olevan.Vuosi sitten omistus oli yksityisen .Se oli silloin aivan uusi.

      • Anonyymi

        eivät omista mitään eikä mistään..välikätenä ja rahastajina toimivat..


    • kklli

      Soita isännöitsijälle ja kyse. Sen velvollisuus on kertoa kuka omistaa.

    • kukkuuk

      Se ja sama käyttäjälle omimstaako PKY sen. Eihän yhteen mökkiin voi päästä jos PKY Travel käytäjiä useita satoja kuten mainostavat. Tämä jo todistaa että huuhaata. Mökkejä rukalla pitäisi olla kymmeniä jotta voi olettaa että itse jäsen pääsee jonainvuonna. Sama Helsingissä, ei mitään saumaa päätä majoittumaan. Toinen on läpinäkyvyys, miksi sinä et päässyt mutta joku toinen jota et tiedä pääsi. Parempi asiakas tai parempi pärtäkerroin. Ei siis mitään läpinäkyvyyttä tässä palvelussa. Frimahan voi tänään omistaa vaikka mitä ja huomenna ne on jo myyty jäsenten tietämättä, tai leasuttu tai vuokrattu tai mitä vain. Eihän tätä voi suostietta kenellekään. Osta pistejäsenyys holiday club niin saat tuhatkertaa enämpi.

    • Asuvapaa

      Moni pistänyt tuhansiaeuroja jäsenyyteen ja nyt kuulemma kaduttaa.

    • Törötohtori

      Oli heillä liikevaihtoa pari miljardia euroa

    • Langervist

      Siis kenellä

    • Jhhgggghvv

      Haiskahtaa

    • Kkioppi

      Velkaa on niin paljon. Jos Jonkka niin jäsenyys oli siinä...ja osake ja väliraha.

    • Anonyymi

      Maksoimme tuhansia. Oma syynnemitä maksoitte tuhansia. Jotku asiat maksavat tuhansia

    • Anonyymi

      Mielenkiinnolla odotan PKY Travel tilikauden 2018 tilinpäätösilmoitusta PRH palvelusta. Tilikausi 2017 oli tappiollinen. Varsinkin tase kiinnostaa, omaisuus ja velat. Hesan kämpät ym. majoitukset jäsenille, omia vai vuokra. Pajuniemi, Ruka...kaikki on nähtävissä ilmoituksesta. Tällä on merkitystä.

      Onko tämä nyt se lomallo ja tekevätköhän koskaan noita tilinpäätöksiä joista näkee onko niillä mitään?

      • Anonyymi

        Rahaa niillä on monta miljaartia.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 195
      2619
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      210
      2405
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      63
      2292
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      186
      1787
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1298
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1287
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      20
      1243
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1225
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1118
    Aihe