Vain Levi/Ylläs sesonkiviikko-osakkeita OSTOON!

Rahamies

Siis vkoja 1,8-17 kannattaa ostaa. Nuo maksavat 4000-6000€ koosta riippuen. Vuokraa saa 500-700€/vko. Noita on naurettavan helppo vaihtaa RCIn kautta minne päin maailmaa vain.

20

316

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Toinenrahamies

      Sillä vuokralla tekee sitten halutessaan mukavia ulkomaan matkoja, eikä tarvitse mitään kalliita vaihtosysteemejä.

    • Laki4444

      Mä vuokrasin Leviltä lomaosakkeeni ja vuokralainen aiheutti palohälytyksen jonka sain tietää vasta kuukauden päästö vuokraviikosta. Lasku mulle yli 700 euroa virheilmoituksesta. Minun oli se maksettava. En suosittele lelleen viikko-osakkeen vuokraamista, käytä itse.

      • Rahamies

        Kannattaa vähän katsoa kenelle vuokraa. Tuonkin laskun voit yrittää periä vuokralaiselta oikeusteitse.


    • kusessaoot

      Vuokralainen oli ihan normaali töissäkäyvä perhe. Alatko sinä kyselemään ja tarkastelemaan heidän taustojaan? Selvitin myöhemmin pelastuslaitokselta että turha hälytys oli tullut sähkötupakasta. Laki sanoo että minun asunnon haltijana on se maksettava. Et varmaankaan ymmärrä näitä käräjöintiasioita oikeusteitse jos vuokralainen ei maksa. Se että menee asianajotoimistoon tällaisen asian kanssa niin jo ensinmäinen käynti maksaa sen noin 300 euroa. Ei alle 10 000 riidoista kannata lähteä käräjöimään saati sitten 700 eur lasku. Kotivakuutus, eikä mikään muukaan vakuutus, ei korvaa tällaisia laskuja vuokranantajalle. Otatte hirveän riskin vuokratessanne viikko-osakkeitanne esim jos siellä tapahtuu vesivahinko kun vuokralainen kännipäissään nukahtaa suihkuun ja vesi valuu pitkin kämppää. Kiinteistöyhtiö lähettää laskun sinulle ei vuokralaiselle. Suurta tietämättömyyttä ja riskiä vuokrata mitään viikko-osaketta kenellekään muulle kuin hyvälle tutulle tai sukulaiselle. Linkki turhista palohälytyksistä

      https://yle.fi/uutiset/3-5062371

      • Rahamies

        Miksi hälytys yleensä menee pelastuslaitokselle?? Meillä on ihan summerihomma. Ei muuta ja se riittää. Tuo suihkuun sammuminen on opiskelija-asuntojen ongelma.

        Ei siihen asianajajaa tarvita, kun tekee tarvittaessa velkomuskanteen käräjäoikeuteen. Kahdesti olen vuokralaisen häätänyt ja vuokrat perinyt oikeusteitse ITSE. Noissa on näyttö selvä. Lisäksi saa perittyä itselleen asianhoitokulut.


    • juustojuuon

      Kyllä se suihkuunsammuminen onnistuu myös lomalaiselta. Jos et satu tietämään niin osa palohälyttimistä on kiinteitä ja ne on kytketty automaattisesti pelastuslaitokseen. Kun selvitin asiaa niin tässä kohteessa joku muu henkilä oli sen ilmoituksen soittanut suoraan 112 ja siitä oli seurannut se turha käynti palolaitokselle. Eivät kertoneet kuka soittaja oli. Ilmeisesti hälytys oli soinut niin kauan että oli hätääntynyt ja soittanut ja periaatteessa teki oikein koska palojen ensisammutus palon alussa on se kriittinen hetki. Siitä vikahälytys lasku. Tuo velkomuskanne asia varmaankin onnistuu normaali virtaselta hyvin? Osaa heti tehdä sen ja oikein. Kyllä ihmiset menee asianajajalle ja he tietävät mitä tehdä ja se maksaa. Tämä sinun vuokraa lomaosake levi ylläs ja lomaile vuokratuotolla on silkkaa puppua. Riskit on suuremmat kuin muutaman satasen tuotto. Ja sitäpaitsi unohdit 30% pääomaveron. Et kait suosittele ihmisiä kiertämään veroja?

      • Rahamies

        Velkomuskanteen tekoon on valmiita pohjia verkossa. Jos velottava ei riitauta, niin menee sukkana läpi ja tarvittaessa ulosottomiehelle. Riitauttamista ei tule, jos näyttö on selvä.


    • Stressiä

      Meillä sellainen kokemus Ylläkseltä että vuokrasimme vkon 12 viikko-osakkeemme ja eittamatta vuokra 6 hlö mökistä oli mielestämme hyvä, yli 900 eur netto meille. Lomaviikon jälkeen selvisi että olivat polttaneet terassilla jonkin ison lyhdyn joka oli hiiltynyt läpi terassin. Onneksi ei mökki ollut palanut. Nyt tapellaan isännöitsijän kanssa kuka maksaa kun koko terassi pitää uusia siltä alueelta. Vuokralainen tietysti kiistää kaiken ja sanoo että joku muu vuokralainen on sen aiheuttanut. Selvitysten jälkeen edellisiä viikkoja käyttäneet omistajat ja terassi ollut heillä moitteeton. En suosittele vuokraamista. Suuria ongelmia.

      • Rahamies

        Meillä huoneiston kunnon raportoivat heti tuoreeltaan siivoojat/huoltajat. Lasku lähtee heti vahinkoja aiheuttaneille. Ei ole mitään riideltävää. 20 vuoden aikana ei yhdessäkään vuokrauksessa ongelmia.


    • tietoon

      Levi ja Ylläs jo ulkona vuokramarkkinoista...rakennettu liikaa kysyntään nähden. Suuri riski ettei mene vuokralle ollenkaan. Parhaimpia vuokratuottoja Rukakeskus hissien läheiset huoneistot sesonkiviikoilla ja Saariselän viikot, siellä kun kysyntä kasvaa ulkomaisten matkaajien määrissä rähähdettyä käsiin. Vuokraviikkot lokakuusta toukokuulle.

      • Rahamies

        Levi ja Ylläs ovat ainoita oikeita kohteita, jos hiihtää tai laskettelee. Liikaa on rakennettu ei-sesonkiin. Sesonkiviikoilla 1,8-17 kaikki kunnollinen menee. Ruka ei ole Lappia, ja tunturi on matala. Saariselkä on vanhojen ukkojen/akkojen paikka, jossa olemattomat rinteet.


      • mietoloihoi

        ruka on pohjois-pohjanmaalla.


    • pppju

      Aiempi kirjoituksen alittaja kirjoitti "kahdesti olen vuokralaiset häätänyt ja vuokrat perinyt oikeusteitse ITSE". Tämä tarkoittaa että ongelmia on säännöllesest. Minulla on samanlainen kokemus. Suuri riski, vakuutus ei korvaa tällaisia vaan vastaat niitä itse. Saamalla /- 300 eur tuoton otat samalla kymmenientuhansien eurojen riskivastuun. Järkevää? EI. Älkää ihmiset olo sinisilmäisiä ja hölmöjä. Jos vuokraatte niin ostakaa viikkonne suoraan holiday club firmalta. He vuokraavat omistamianne viikkoja ja ottavatt 30% välityspalkkion, mutta sillä pääset eroon vastuusta vuokralaisen tekemisistä. Holiday Club vastaa ja perii sitten vahingot vuokraajalta jos saavat. Tässä holiday club vuokrauksessa on se hyvä puoli että heillä kansainväliset markkinat esim bookin.com palvelun kautta ja markkinat suuret. Tämän takia myös hintapyynnöt suuria joten sen 30% välityspalkkion jälkeenkin jää mukavasti rahaa itselle.

      • Rahamies

        Nuo olivat sijoitusasuntovuokrauksia 35 vuoden ajalta Stadissa. Häädöistä ei tullut edes tappioita.

        Viikkoloma-osakkeista ei häätöä tarvita ja vuokrakin peritään etukäteen. Nyt oli puhe vahinkojen ja sikailujen korvaamisesta. Holiday Club on sikakallis.


      • Rahamies

        Nuo olivat sijoitusasuntovuokrauksia 35 vuoden ajalta Stadissa. Häädöistä ei tullut edes tappioita.

        Viikkoloma-osakkeista ei häätöä tarvita ja vuokrakin peritään etukäteen. Nyt oli puhe vahinkojen ja sikailujen korvaamisesta. Holiday Club on sikakallis.


    • äitistäs

      juntti amislainen, ei sulla mitään rahaa ole. Mene nyt vaan sille pleikkarin pariin.

    • Rahamies

      Poikulilta loppui näemmä argumentit.

    • viikkoguru

      Tollaisen sijoitusguru on varmaan vakiovieras ja puhuja esim erinäisissä sijoitusmessutapahtumissa. Noilla taidoilla on päästy varmaan Aalto Pankkiiriliikkeen palvelukseen.

      • Rahamies

        Ei tarvitse olla guru. Ihan kuule riittää, että hallitsee kansakoulun ja sen jatkoluokkien laskennon. Nykynuorilta ei edes se suju, kun on tuo peruskoulu.


    • khhjjghjh

      Koominen tarina palohälytys

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      5
      1749
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      28
      1728
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      14
      1229
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      7
      1154
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1132
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      9
      1057
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1021
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      995
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      994
    10. 10
      980
    Aihe