Matkanjärjestäjänä TSS Travel service. Kokemuksia

Kyseinen firma lähettää todella edullisia ja hienoja mainoksia mm. eri lehtien lukijoille eri kohteisiin viimeisimpänä Kroatia-Montenegro 8pv neljän tähden kiertomatka hintaan 249 euroa.
Retkitarjonta joka tähän sisältyy on vielä häkellyttävän hieno ja runsas.

Millaisia kokemuksia teillä on näistä matkoista, onko kaikki mitä on luvattu tullut tuohon edulliseen hintaa.
Ilmoita


38 Vastausta

Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.


Olemme olleet useilla tss-matkoilla ja voin suositella.Lennot,hotellit ja kiertoajelut kuuluu hintaan.Englanninkielinen opas huolehtii heti lentoasemalta.Matkat on tarkoitettu aikuisille ja perillä voi olla monta erimaalaista tss- tai rsd-ryhmää.Pakolliset nahka-,koru- ja mattokaupat voivat olla rasittavia.Kokemuksesta olen oppinut että matka on todella hieno ja täytyy varautua eri myyntiyrityksiin.Ohjelma on tiukka ja käveltävää riittää.Itse pidän enemmän niistä matkapaketeista missä ei ole pakkomyyntiä.Niitäkin löytyy mutta eri hinnalla.Odottelen koska Ruotsin tss myy Suomessa Ranskan ja Italian kiertomatkoja.Mene ihmeessä ja onhan ne kaupat katsomisen arvoisia.Ruokapaketti kannattaa ottaa.
1 VASTAUS:
Lisään vielä että opas on kohdemaan kentällä ei Helsinki-Vantaan lentoasemalla.Jos muut matkat kiinnostavat edes iltalukemisina niin tästä pääsee tutustumaan hintoihin.Sivu on netissä tss travel fi ja kanta-asiakaskoodi on TSS2018.Toinen vaihtoehto on pyytää sähköpostilla tarjous.
+Lisää kommentti
Olemme lähdössä Kroatiaan TSS:n matkalle 15.1.2019. Lentoliput tuli tänään 28.12.2018. TSS:n lennoiksi tosi hyvät lento-ajat. Lähtö Hki klo 19.55 - lento 3 h - paluulento lähteen klo 14.50. Ennen meillä on TSS:n matkoilla ollut aina yölento paluumatkalla. Aegean Airlines on Kreikan suurin lentoyhtiö. Ei ilmaista tarjoilua lennolla .
3 VASTAUSTA:
Miten matkanne sujui. Meillä sama kohde 12.3. Oliko liian tiukka ohjelma kohteessa. Entä hotellien taso. Kaunista varmaan siellä on. Lunta ei kai kuitenkaan ollut.
Odotan mielenkiinnolla
Emme päässeet lähtemään Kroatiaan, kun mieheni sairastui.
Hei

Tulimme juuri TSS travelin Kroatian matkalta.
1050 km bussissa ja nähtyä tuli muutamia Kroatian kuuluisimpia kaupunkeja ja Bosnia-Hertsegovinasta pari kaupunkia sekä useita kohteita.
Hotellit olivat ihan mukiinmeneviä, ruokapaketit "vapaaehtoisia" mutta hotellien sijaitessa 10-20 km päässä ravintoloista ja kaupungin keskustoista ne on otettava.

Kaupungeissa opastukset paikallisen oppaan johdolla ja niistä maksetaan joka kaupungissa 2-5 euroa lisäkustannuksia.

Kohdepaikoossa on usein aikaa tunti-puolitoosta tuntia joten mistään kohteesta ei varsinaisesti ehdi nähdä muuta kuin sen mitä kohdeopas esittelee.

Koska lähes joka yö yövytään eri hotellissa "vapaapäiviä" ei ole.
Ohjelma on tiukka ja huonokuntoisena ei kannata lähteä matkaan.

Ikävintä oli pakkomyynti tilaisuudet joissa erittäin vastenmielisellä ja ahdistavalla tavalla yritettiin pakkomyydä hyvin kalliita mattoja, koruja ja nahka/ turkis tuotteita.
Jos näihin ei osallistu, istuu parkkipaikalla bussissa 2 tuntia.

En osallistu toiste
https://www.tss-travel.fi/matkat/kroatia/
+Lisää kommentti
Olin TSS:n kiertomatkalla Kroatia, Bosnia-Hertsegovina, Montenegro., hinta tuon 249 + illalliset 139. Illalliset kannattaa ottaa, koska pitkät päivät ja sesongin ulkopuolella ei kaikki ravintolat avoinna eikä kaikki hotellitkaan ole kaupunkien keskustassa. Voin suositella. Hotellit hyvät, paljon katsottavaa, tiivis, mutta mielenkiintoinen ohjelma, erinomainen opas yms. Ainoa miinus oli se, ettei lennolla voinut ostaa ruokaa, tarjoiluna vain pari keksiä, mehua, vettä ja kahvia, ei teetä. Lentohan ei ole pitkä, mutta ei kannata nälkäisenä hypätä koneeseen. Hinta-laatu-suhde erinomainen. Ja maisemathan ovat henkeä salpaavan kauniit.
1 VASTAUS:
Oliko siellä sateista, lumista tai tuulista - ja olivatko vuoristotiet sulat? Minkätasoisia hotelleita teillä oli?
+Lisää kommentti
Olimme Kroatian matkalla helmikuussa 2019 ja matka vastasi todellakin odotuksiamme. Ehkä matkaa tilatessa oli hienoinen epäilys siitä, että "Mikähän tämä oikein mahtaa olla?" Hotellit vastasivat sitä mitä luvattiin ja illalliset maittavia ja riittäviä aamiaisista puhumattakaan. Matkanjohtaja ja paikalliset oppaat kertoivat meille paikkojen historiasta ymmärrettävästi ja riittävästi sekä vastasivat kysymyksiin tarvittaessa. Ainoa häiriötekijä oli pari matkustajaa jotka eivät ilmeisesti olleet tutustuneet lähetettyyn matkaa koskevaan materiaaliin, koska he eivät ymmärtäneet sanaakaan englantia. Kyseiset henkilöt "pilasivat häiriköinnillään" muiden matkan osittain puhumalla keskenään oppaan selostuksen aikana, joten ilmeisesti jos minä en ymmärrä ei muidenkaan tarvitse kuunnella englannin kielistä selostusta. Muut matkalaiset avustivat parhaansa mukaan, mutta rajansa kaikella ettei oma matka mene pieleen ja mielenkiintoisia asioita jää näkemättä sekä kuulematta . Tosin "häiriköijät" moittivat matkanjohtajaa lähes kaikesta ja se oli todella törkeää ja loukkaavaa niin matkanjohtajaa kuin muita matkustajia kohtaan. Hyvät ihmiset lukekaa matkaesitteistä ennen matkaa minne ja minkälaiselle matkalle lähdette, ettei tule yllätyksiä kielen yms. suhteen. Me nautimme matkasta ja näimme uusia kohteita joihin pääsimme tutustumaan ja kuva entisestä Jugoslaviasta selveni huomattavasti. KIITOS!
Ilmoita
Mukava kuulla, että matka oli mielenkiintoinen ja paljon nähtävää. Olemme menossa 12.3 samalle matkalle. Oliko kreikkalainen lentokone ihan ok. Kannattaa ottaa siis vähän evästä lennolle, jos sieltä ei saa ruokaa.
3 VASTAUSTA:
Lento oli ihan ok paitsi, että sillä ei myyty syötävää, joten suosittelen omien eväiden ottamista mukaan. Koneessa tarjoiltiin ilmaiseksi kahvia, teetä, virvoitusjuomia ja mehua. Kahvin ja mehun kanssa sai pari keksiä. Matkasta tulee varmasti antoisa kunhan muistaa, että kyseessä ei ole rantaloma, vaan kiertely historiallisissa paikoissa joka päivä.
kiitos vinkeistä. Uskomme ttä näemme paljon ja olemme varautuneet tiiviiseen ohjelmaan. Nähtävyyksiä katselemaan.
Oletteko olleet erikseen maksavilla kierroksilla kolmeen kohteeseen? Me emme välttämät haluaisi osallistua näihin erikseen maksettaviin vierailukohteisiin. Miten ajan saa kulumaan, jos jää pois näistä? Kyse siis TSS Travelin matkasta Kroatiaan.
+Lisää kommentti
Olimme syksyllä 2018 Dubai - Abu Dhabi matkalla ja kaikki toimi hienosti. Suosittelen! Todellakin hintansa arvoinen matka. Nyt olemme lähdössä Kroatian kiertomatkalle saman yhtiön kautta, joten ainakin me olemme tyytyväisiä tss konseptiin.
Ilmoita
Olin yksinäni mutten yksin TSS Travel servicen järjestämällä ryhmämatkalla, kohteessa Kroatia-Bosnia_Hertzegovina-Montenegro helmikuussa 2019. Lento sujui erinomaisesti ja matka meni kaikkinensa erinomaisesti., Hinta/laatusuhde hyvä huolimatta, että maksoin yksin kahden hengen huoneesta. Meitä oli matkassa pariskuntia, työkaverit keskenään, isä/poika, isä/tytär, sisko/veli kombinaatioita joka puolelta Suomea ikähaarukalla n. 25 v - 75 v. Kaikki tuli mahdottoman hyvin toimeen keskenään. Kukaan ei sairastunut, ei loukkaantunut, vuodenaikaan nähden sopivan lämmintä, hotellit asteikolla 8,5 - 9 ja aamupalat runsaita. Päivällä söin kokeilun vuoksi milloin missäkin. Bussikuski ja opas asiallisia, luotettavia ja hyväntuulisia, maisemat kauniita jne. Ryhmän kanssa liikuttiin ja ryhmämatka on omanlaisensa, erilainen kokemus. Sopii hyvin kaikille sosiaalisille matkaajille jotka ovat mielissään järjestetyistä aikatauluista ja ohjelmista. Ainakin itse koin matkan hyvin turvalliseksi eikä kertaakaan tullut sellaista oloa, että olisin ollut ulkopuolinen tai yksinäinen. Suosittelen lämpimästi yksin matkaajille tai vähän aremmille matkaajille. Itselle ensimmäinen ryhmämatka mutta ei suinkaan viimeinen. Kaikesta jäi hyvin positiivinen kuva.
1 VASTAUS:
Kiva kuulla että matka oli onnistunut. Paljon kauniita maisemia. M e olemme lähdössä huomenna samalle matkalle. Ainoa kurja tunne on tuo lento-onnettomuus Nairobissa. Mietin että mikähän konemalli on tällä kreikkalisella lentoyhtiöllä. Jännittää vähän lentomatka.
Muuten uskon että matka on mielenkintoinen.
+Lisää kommentti
Aloittajan mukaan firma siis lähettää edullisia ja hienoja mainoksia...
Ilmoita
Mitä tarkoitit hyvä mainos? Satasella Kyproksen kierros on kyllä hyvä mainos. Itse suosin tätä firmaa hintojen takia ja siksi että nämä matkat ovat aikuisille. Lentojen palvelu on paljon parempaa kuin lakkoherkän Finnairin. Kokonaisuutena tämä on parempi kun näkee kulttuuria ja opas on paikalla eikä kaikkea ole hinnoiteltu erikseen.
2 VASTAUSTA:
Samaa mieltä ! Hyvä hinta-laatusuhde ja näkee paljon kulttuuria. Ja on TSS:n mainoskin lehtien välissä hyvän näköinen ja informatiivinen. Eli olemme lähdössä 27.4.2019 Kyprokselle!
kayaA kirjoitti:
Samaa mieltä ! Hyvä hinta-laatusuhde ja näkee paljon kulttuuria. Ja on TSS:n mainoskin lehtien välissä hyvän näköinen ja informatiivinen. Eli olemme lähdössä 27.4.2019 Kyprokselle!
Samalle reissulle lähdössä.
Luepa perttila.fi. Mielenkiintoinen tarina samasta Kyproksen matkasta.
+Lisää kommentti
Se onkin hieno reissu. Ainoa haitta oli jonkun hotellin englantilainen vesilaitos suihkussa. Sitä emme oppineet. Lento on Istanbuliin ja sieltä jatko samalla koneella eli nyt on Turkin kotimaanlento Kyproksen Turkin puolelle. Ihana loma ja paljon kulttuuria ja luontotietoa. Niemimaan reissulla näkee luonnonvaraisia eläimiä varsinkin villi aaseja jotka ovat hakemassa porkkanoita turistilta. Vältä oranssia jos et halua aasin turpaa laukkuun. Ihania eläimiä kuitenkin. Ruokaa ja kulttuuria riittää sekä aikakin on hyvä. Onnittelen hyvä matka. Turkin puoleinen Kypros on entistä YK-joukkojen aluetta jossa löytyy englantilaisia vanhanaikaisia suihku-ja lämmityssysteemejä. On siellä joissakin hotelleissa ihan nykyaikaisia. Hienoja puutarhoja siellä on kun olivat englantilaiset lomilla. Siellä on myös kuvattu osa Exodus elokuvaakin. Hyvää matkaa hieno loma jos on sama opas kuin meillä voit saada orkideaminikurssin bussissa. Kyproksella on kuulemma moniemisiä kukkia.
1 VASTAUS:
Snowbird: mihin aikaan lento lähti Suomesta? Ja siis Istanbuliin? (viime vuonna lento oli Antalyaan). Mitkä hotellit teillä oli? ja minkä niminen opas ja oliko suomenkielinen?
+Lisää kommentti
Meidän koneemme taisi olla Freebird mutta kone lähti puolenpäivän tienoilla. Melkein samaan aikaan kuin Turkish Airlinesin kone yleensä lähtee. Jonkin verran odottelua Turkissa kun tankataan ja tunnukset muuttuu kotimaanlennoksi. Silloin lentoemännät kulkevat käytävillä huomauttaen että vyöt auki tai kiinni. En muista kumpi mutta se on turvallisuuden eli palovaaran takia. Tunti tai pari siinä voi mennä eikä vessaan pääse. Palovaaran takia sekin. Sitten onkin vain parin tunnin lento kun Kypros näkyy iltavalaistuksessa. Koska tämä on siis kotimaanlennoksi mitään ei enää tarjoilla eikä myydä. Ehkä voi saada kahvia ilmaiseksi. Ostokset ym. on hyvä hoitaa ennen Turkkiin saapumista. Sama on paluussa ja se onkin ikävä aika. Bussi lähtee puolen yön jälkeen hotellilta kentälle. Meille hotelli tarjosi kahvit ja sämpylät sillä paluu koettelee aikaeroa. Muutaman tunnin ajelu kentälle ja tiukka lähtöselvitys kaikessa kiireessä. Tyyliin hopihopi taskut ym. tyhjäksi, kengät ja vyöt pois sekä rahat laatikoihin. Inhottavaa repiä rahoja toiselta puolelta kun laatikot oli kasoissa. Tämä onkin ainoa harmi. Kone lähti siis aamuyön puolelta ja sinne käveltiin. Huomasimme että muillekin oli merkitty eri lähtöportit mutta se on kaikille sama siellä alakerrassa. Ostokset ym. Kannattaa hoitaa kentällä. Meillä oli pomppuista matalalentoa tiedä syytä. Ehkä halusivat etteivät kreikkalaiset huomaa. Istanbulista tai Antalyasta sitten alkaa palvelu ja tarjoilu. Yksi asia vielä itse en oppinut sitä vesisysteemiä vaan sieltä tuli joko tulikuumaa tai kylmää vettä. Siis kannattaa olla varovainen ettei silloin ole suihkussa. Ei en polttanut itseäni mutta läheltä piti. Sekin oli vain pari yötä joku garden hotelli. Kotiin pääsee kuitenkin hyvää aikaa kun lento saapuu noin yhdentoista aikaan päivällä. Toivottavasti teillä on paremmat hotellit. Kyproksen luonto ja historia on sen verran hieno ettei tuo vesisysteemiä harmittanut.
1 VASTAUS:
Oltiin Kyproksella ja kaikki oli järjestetty hyvin ja varsinkin hotelli Kyreniassa Onar village oli kiva muuten, mutta sitten kävelin hieman hotellin ulkopuolella ja se oli täynnä roskaa ja hotellin omistajalla oli kaksi metsästyskoiraa häkeissä , joita ei siivottu kuin ehkä kerran päivässä ja koirat olivat toimettomina koko päivän,, kuulemma puutarhuri hoiti koiria... kävin valittamassa joka päivä useasti ja pyysin, että kopit siivotaan ja koirille tehdään tilavampi aitaus, missä ne saavat liikkua... oikein itketti , kun näin.. jos joku käy hotellissa... etsikää häkit ja kertokaa respassa heti, jos niitä ei ole siivottu.
+Lisää kommentti
Ai niin opas puhui englantia mutta selosti hienosti Kyproksen kulttuuria ym. ja yhtä hienosti paheksuu jos ei ota ruokia. Ei kyllä kysynytkään kuka otto ruokia eli kannattaa olla hiljaa. Mukava opas oli ja hyvin huolehti. On siellä suomenkielinenkin mutta taitaa tyrkyttää kaikkea. Hotellit oli Oscar resort todella hyvä hotelli ja huoneet jossain rivitalopätkässä. Siellä sai ostaa ruokailut. Oscarissa myös hyvä Casanova jonka ruokailu ja alkoholi myös kuohuvat kuuluu hintaan jos välipalan nälkä yllättää tai jano. Tämä garden hotelli oli pienoinen pettymys paljon portaita ja huoneet tie missä eli jonkinlainen pienoiskylä jossa illalla kaikki eksyvät ja hakevat ravintolaa. Kannattaa ottaa lamppu mukaan.Tienviittoja on hankala nähdä pimeässä puskien takaa ja kaikkialla on kissa oppaita. Ekologinen systeemi jossa mielenkiintoinen lämmitys ja vesi. Perillä on laulu kantajia jotka vievät perille. Huolehdi ettei kantaja lähde ennen kuin on neuvonut nämä systeemit myös televisio ja katsonut että toimii. Mutta on siellä kuitenkin mukava tunnelma ja huoneet tilavia ja hyviä.
1 VASTAUS:
Salamis hotelli O. Resortista ja Riverside Garden.
+Lisää kommentti
Oikolukujärjestelmä tökkii tarkoitin että Oscarissa on hyvä casino
Ilmoita
Tarkoitin laukunkantajia.
Ilmoita
Olimme TSS:n Kroatia-Montenegro-matkalla 12.-19.3.2019. Käytiin myös Bosnia-Hertsegovinassa. Ensin hyvät asiat.
- Ohjelma oli monipuolinen, pääosa tutustumiskohteista oli alueelle keskeisiä ja mielenkiintoisia.
- Maisemat ja näkymät olivat kerta kaikkiaan upeita.
- Paikallisoppaat olivatasiantuntevia ja englannin kieli moitteetonta, joku puhui ehkä turhan nopeasti.
- Hotellit olivat erinomaisia tai ainakin oikein hyviä. Hotelleissa oli yhtä lukuunottamatta jääkaappi.
- Hotelliaamiaiset olivat monipuolisia ja maittavia, mukana paikallisia ruokia. Em. jääkaapittomassa hotellissa tarjottiin perusaamupala.
- Varsinainen matkaoppaamme, pitkä turkkilaistaustainen mies, puhui suomea. Ei erityisen hyvin, mutta ymmärrettävästi. Hän huolehti erinomaisesti aikataulujen ja mukaan otettavien tavaroiden ilmoittamisesta. Totesi nämä asiat moneen kertaan. Kertoi maista ja kohteista yleiset asiat, heitteli mukaan vitsejäkin.
Ja sitten niitä vähemmän hyviä asioita.
- Materiaalissa, joka toimitettiin matkan tilauksen jälkeen, mainitaan seuraavaa:
"Juomarahat ovat osa oppaan tuloista ja ne symbolisoivat kiitosta hyvästä palvelusta. Huonesiivoojalle annetaan tavallisesti 1 euroa/yö/huone, ravintolassa ja taksissa n. 10% laskun summasta. Ryhmämatkoilla on suositeltavaa antaa matkaoppaalle n. 2 euroa/päivä/henkilö, bussinkuljettajalle 1-1,50 euroa/päivä/henkilö. Tietenkin on jokaisen oma asia, haluaako antaa juomarahaa ja kuinka paljon. Liikkeissä ei
odoteta annettavan juomarahaa." Ohjeen mukaan toimiminen lisää siis hintaa yhden henkilön osalta viikon matkalla noin 30 euroa.
- Matkakohteiden suuresta määrästä johtuen matkalla kuluu ajasta bussissa istumiseen varsin suuri osa. Tiet ovat yleisesti suhteellisen hyväkuntoisia, mutta tulleissa saattaa joutua odottelemaan melkoisia aikoja.
- Matkatoimiston ansaintamalliin kuuluu se, että osallistujat viedään matto-, koru- ja nahkavaatemyymälään. Näissä vietetään yhteensä kuutisen tuntia. Tuotteiden valmistusta ei näytetä, vaikka matkaesitteestä saattaa saada sellaisen käsityksen. Myynti tuote-esittelyn jälkeen on aika pontevaa, mutta pakkohan ei tietysti ole mitään ostaa.
- Ansaintamalliin kuuluu myös se, että mahdollisimman suuri osa osallistujista ostaa illallispaketin ja lisäretkipaketin. Esitteissä painotetaan sitä, että erityisesti illallispaketti on syytä ostaa. Emme ostaneet, koska emme halunneet syödä runsaasti illalla. Matkan varrella oli kauppoja, joista sai hyvin iltapalaruokia hankituiksi.
- Emme ostaneet myöskään lisäretkipakettia, kun halusimme vähän omaakin aikaa matkalle.
- Edellä mainitut ostamattomuudet aiheuttivat sen, että heti ensimmäisenä päivänä matkaoppaamme teki meille ja muutamalle muullekin ostamattomalle selväksi, että emme ajattele matkatoimiston mahdollisuuksia tarjota edullisia matkoja, kun emme näitä paketteja osta. Hän sanoi varsin kiivaaseen äänilajiin, että emme ole tervetulleita näille matkoille. Hän naljaili asiasta muutaman muunkin kerran niin, että koko bussi sai tietää mukana olevan tällaisia "vapaamatkustajia". Sen verran herkkäluonteisia olimme, että matkatunnelma meni pilalle pitkäksi aikaa. Lieneekö sitten ollut tarkoituskin.
1 VASTAUS:
Syötävää siis reissulla löytyy, vaikka ruokapakettia ei ota?
+Lisää kommentti
Taidan tietää ketä tarkoitat. Tämä ei tosiaankaan ole paras opas vaan rahastaa kaikesta. On niitä hyviäkin oppaita mutta nyt taisi tulla poikkeus. Valittaminen tuskin kannattaa koska nämä tekevät yhteistyötä. Huomasin firman omistajan rouvan olevan mattokauppiaana Dubaissa ja kyllä iski kynteni mieheeni vähällä piti ettei ryöstänyt mutta viiniä riitti. Aivan hirveitä tapauksia. Kokeile seuraavaksi Israelia tai Ruotsin tss-matkojen Ranskaa tai Italiaa. Ovat kalliimpia mutta nämä ryöstäjät pysyvät poissa. Joihinkin maksuihin on varauduttava. Liika säästäminenkään ei kannata. Muuten nämä matkat eivät saa voittoa. Itse olemme tyytyväisiä kun ymmärrämme pelin säännöt. Palvelurahoja on annettava ja ruoka ei ole missään ilmaista.
Ilmoita
Kroatian TSS-kiertomatka mukava kaikin puolin muuten, mutta oppaan painostus illallispaketin ja ylimääräisten retkien ostamiseen oli aivan ylimitoitettua. Samoin ylettömän juomarahan kerjääminen itselle ja kuljettajalle oli törkeää. Ei kannata lähteä näille matkoille, jos ei tykkää tuollaisesta painostamisesta. Emme mitään ylimääräistä ostaneet emmekä senttiäkään antaneet juomarahaa.
1 VASTAUS:
Juuri noin...nämä matkat sopivat kokemattomille joita on helppo huijata? Suurinosa noista kehuvista kommenteista on juuri noiden asiaa ymmärtämättömien ja "trollien" kirjoituksia.
+Lisää kommentti
Osataan sitä täälläkin. Meille opas antoi juomarahat takaisin kun kerroin bussissa kuinka haluavat viimeisetkin rahat vaikka niin kiltisti olemme tuhlanneet. Nyyyyyyyh ei ole enää mulla rahaa.
Ilmoita
Onko syyskuussa 30.pv Kroatian kiertoreissulle lähtijöitä? :)
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Ilmaisia ja halpoja reissuja ei ole olemassakaan? Yli seitsemänkymppinen kaverini kävi kielotaidottomana ja ennen vähän matkustaneena ko firman "halpamatkalla" ja kertoi että matka tuli maksamaan monenkertaisesti ilmoitetun hinnan. Suurin syy oli kielitaidottomuus jonka varjolla hänelle myytiin kaikenlaisia lisämaksullisia paketteja?
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Kuinka paljon jää Kroatia- Montenegro matkalla ns. vapaa-aikaa? Olen aina itse järjestänyt omat matkani, mutta tässä on kiinnostavia kohteita ja ajattelin kokeilla. Hiukan arveluttaa, että jääkö omaa aikaa ollenkaan.
Ilmoita
Ei kait siellä vapaa-aikaa tarvii? Päivähän kuluu hyvässä seurassa mattokauppiaan huijattavana, ja sen jälkeen bussissa kuuntelemassa oppaan haukkuja siitä, että taas ostitte liian vähän ja unohditte juomarahat!
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Matkanjärjestäjänä TSS Travel service. Kokemuksia

Kyseinen firma lähettää todella edullisia ja hienoja mainoksia mm. eri lehtien lukijoille eri kohteisiin viimeisimpänä Kroatia-Montenegro 8pv neljän tähden kiertomatka hintaan 249 euroa.
Retkitarjonta joka tähän sisältyy on vielä häkellyttävän hieno ja runsas.

Millaisia kokemuksia teillä on näistä matkoista, onko kaikki mitä on luvattu tullut tuohon edulliseen hintaa.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta