Haave käy toteen

happycollie

Vihdoinkin,oma koira ja vieläpä soopeli collie uros:) Tämä toteutuu marraskuussa jos saan aikaiseksi säästettyä rahaa 60€/vkssa 2kk ajan.

Mutta siis kaikkia vinkkejä mm. turkinhoitoon liittyen kaipailen ja kertokaa joku hyvä herkkä vatsaiselle koiralle sopiva ruoka. Niin ja vinkkejä miten totuttaa kaksi kissaa koiraan. Kissat eivät ole koskaan koiraa nähneetkään ja toinen on 10kk toinen 4,5kk :)

3

78

Vastaukset

 • Turkkia varten itse käytän karstaa ja kampaa, karstalla saa irtonaiset pohjavillat hyvin pois ja kammalla takut selviksi jos niitä tulee. Kannattaa valita karsta jossa on sopivat piikit ja opetella tekniikka jolloin et raavi koiran ihoa, se on ylättävän helppoa. Samallla kun kartsaat muista että pitäisi pystyä näkemään koiran iholle asti, voit samalla tarkistaa ihon kunnon ja selvittää punkkitilanteen.

  Ruuassa kannattaa herkkävatsaiselle valita viljaton, vähän riippuu koirasta mikä sopii, ruokaa vaihtaessa muista hetki sekottaa vanhaa ja uutta ruokaa. Esim. Hillsillä on erikoisruokavalioihin sopivia ruokia, mutta myös moni muu merkki tekee viljatonta koiranruokaa. Joskus meillä oli koira joka pystyi syömään vain jotain perunapohjaista ratua.

  Tottuminen koiraan menee kissoilla parhaiten jos niillä on paikkoja jonne kiivetä ylös katselemaan ja muita piilopaikkoja jonne koria ei pääse. Etua on myös jos koira ei olisi hirveän kiinnostunut kissoista, mutta siihen nyt on vaikeampi vaikuttaa. Meillä kissat (nyt 21v joten monta koiraa ovat nähneet) menivät tekemään tuttavuutta uuteen koiraan vasta noin viikon kuluttua kun olivat tunnistaneet koiran pysyvän, silloinkaan eivät näyttäneet olevansa mielissään.

 • Trollaus

  • Miten niin?


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  231
  3443