ROKOTTEET TAPPAVAT IHMISIÄ SALAKAVASTI!

BSHunter

Länsi-Suomi lehden mielipiteet osastolla HPV-rokotteesta sairastuneiden tyttöjen vanhemmat kirjoittivat otsikon "HPV-rokote tuhosi tytärtemme elämän" ohella myös THL:n ohjeesta, ettei haittailmoituksia tarvitse tehdä ko rokotteen osalta, koska "haittasignaali on jo havaittu". Mikäli THL:n ko ohje pitää paikkansa, kovin ovat hataralla perustalla tässä maassa terveydenhoidolliset evästykset. THL:n ulosotot rokotteiden osalta muutoinkin ovat olleet sellaista epätoivoista torjuntayritystä.

Rokotehaittoja pelätään päivä päivältä yhä enemmän. THL: ssa lasten asemesta tahdotaan pelastaa rokotteet. Asenne on sellainen, että mitäs menivät sairastumaan rokotteista. Näyttää pahasti siltä, että viranomaisiamme ei voisi vähempää kiinnostaa perheiden katastrofaaliset rokotetragediat. Mitä enemmän rokotteista vakavasti sairastuneita lapsia, sitä kiihkeämmin rokotteet tahdotaan pelastaa, lapsista viis.

Lobotomia kaikesta kauheudestaan huolimatta meni tieteessä läpi kuin tyhjää vain. Kirurgian arvostus oli tuolloin huipussaan. Sittemmin Nobel-erehdys painettiin tiedevillaisella, eivätkä kirurgitkaan joutuneet mistään vastaamaan, viattomia kun olivat. Seurasi uusi tieteellinen invaasio lähestyä ihmisaivoja, tällä kertaa kemian puolelta ja nyt tärppäsi jo taloudellisesti paljon paremmin. Jopa niin hyvin, että tästä ruletista teollisuusalan huiput eivät mistään hinnasta suostune enää luopumaan. Mitäpä tieteestä, kunhan rokotteet saadaan pelastettua ja näiden myötä rahat.

Rokotteiden osalta tieteestä on turhaa puhua. Rokotteissa ei ole tiedettä nimeksikään, yhtä vähän kuin Nobel-lobotomiassa. Ahneus ja terveydenhoidollinen piittaamattomuus eivät ole tiedettä. Se että rokotteet sotketaan tieteelliseen ajatteluun on tieteen halveksumista.

Tieteellistä näyttöä rokotteista ei todellakaan tahdota. Lääkärit tietävät varsin hyvin, mitä siitä seuraa, jos he satuttavat rokoteasiantuntijoita. Siksi he vaikenevat rokotteista, vaikka rokotteiden aikaansaamat perhetragediat olisivat kuinka syviä ja järkyttäviä tahansa. Lääkärin on kovetettava mielensä ja kieltäydyttävä näkemästä. Yhä useampi lääkäri päätyykin päättämään päivänsä itse. Kollegat vaikenevat ja tätä kutsutaan tieteeksi, vaikka tosiasiassa kysymys on mitä vakavimman luonteisesta ammatillisperäisestä sairaudesta.

Siiriä kiinnostavat mediaseksikkäät henkilöön liittyvät kommentoinnit ja tieteellinen liturgointi. Hänen tulisi muistaa, että elävää elämää kuvaa ennen kaikkea muutos. Virukset muuntuvat yhtenään ja rokotteet vauhdittavat muunnoksia, myös bakteeri- ja sienimuunnoksia. Näitä muuntautumisia tapahtuu monilla rintamilla yhtä aikaa ja ihmismielelle kovin, kovin ennalta arvaamattomasti. Rokotetutkija voi erehtyä sotkemaan itsensä tähän verkkoon ja kuvitella hallitsevansa näin monimuotoista tuntematonta. Mikrobeja on käsittämätön määrä ja sotkeutumalla muutamiin sotkeudutaan niihin loppuihinkin, koska nämä kaikki ovat vuorovaikutuksessa keskenään. Tietyt mikrobit vahvistuvat ja hyötyvät rokotteista ja vaarallisuudessaan jopa voittavat entiset. Näin ollen rokotesodissa kuten tavanomaisemmissakin sodissa ei ole voittajia, ainoastaan häviäjiä.

Rokotteisiin painostaminen ja toisen ihmisen syyttely omasta sairastumisesta kuvaavat ehkä selvimmin nykysairautta, joka voimakkaimmin häiriintyy juuri mielen alueella, eikä tässä suhteessa ole eroa sen enempää potilaan kuin lääkärinkään kohdalla. Molemmat tahot ainakin uutislähetysten mukaan ovat osoittaneet erinomaista rokotteellista syyttelytaitoa. Koska ihmisen mieli nykytieteelle on liki tuntematon, rokoteteollisuuden on ollut mahdollista kehitellä laumaimmuniteettiteoria ja näin alistaa ihmiset massatuotantoonsa. Liiketalouden näkökulmasta tämä kuvaa suurta oivallusta, kun taas lääketieteen ja terveydenhoidon kannalta ei niinkään

1

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • BSHunter

      "ohella myös THL:n ohjeesta, ettei haittailmoituksia tarvitse tehdä ko rokotteen osalta, koska "haittasignaali on jo havaittu"."

      Tarkoittaa Suomeksi sitä, että asiaa on jo ryhdytty tutkimaan, eikä asiasta tarvitse enää raportoida. Sama asia kuin että jos joku on jo soittanut onnettomuudesta hätäkeskukseen, ei muiden enää tarvitse samasta asiasta soittaa.

      On muuten hyvä huomata, että lähteesi on lehden MIELIPIDEPALSTA. Tämän jälkeen asiaa on tutkittu ja havaittu, että yhteyttä rokotteen ja kyseisten terveysongelmien välillä ei ole, eli mikä sitten mahdollisia terveysongelmia aiheuttikin, niin se ei ollut kyseinen rokote. Tiettyjä terveysongelmia esiintyy tietty määrä tietyn ikäisillä - rokotettu tai ei. Rokotteet vaikuttavat vain niihin asioihin, joita rokotus koskee.

      "Syksyllä 2013 julkaistiin iso pohjoismainen tutkimus, jossa ei havaittu mitään vakavia HPV-rokotukseen liittyviä haittavaikutuksia. Tutkimuksessa oli mukana lähes miljoona tyttöä, joista vajaat 300 000 tyttöä sai HPV-rokotuksen. Tässä tutkimuksessa etsittiin erityisesti vakavia haittoja, kuten autoimmuunisairauksien, neurologisten oireiden tai laskimoveritulppien ilmaantumista rokotusten jälkeen. WHO:n rokoteturvallisuuskomitea julkaisi kesäkuussa 2013 raportin, jonka mukaan yli 175 miljoonan jaetun rokoteannoksen kokemuksella HPV-rokotteiden turvallisuudesta on kiistaton näyttö. Jatkoraportit julkaistiin helmikuussa 2014 ja tammikuussa 2016. Ne ottivat kantaa erilaisiin HPV-rokotteesta esitettyihin kohuihin ja turvahuoliin. WHO suosittaa edelleen HPV-rokottamista parhaimpana keinona ehkäistä kohdunkaulan ja muita HPV-viruksen aiheuttamia syöpiä. "

      Lähde: https://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=dlk00940

      "Suomestakin löytyy Nohynekin mukaan rekisteripohjaista näyttöä siitä, että rokote estää viruksen tarttumista ja syövän esiasteiden muodostumista. Tällaista näyttöä löytyy esimerkiksi Tampereen yliopistosta, jonka tutkimukseen osallistui yli 25 000 nuorta naista.

      Tutkimus osoitti Nohynekin mukaan, että huolta rokotteen turvallisuudesta ei ole.

      Viimeisimmät tulokset on saatu Yhdysvalloista, jossa rokote on ollut käytössä vuodesta 2006 lähtien. Siellä rokotetta on annettu alle 40 prosentille kaikista 11–12 vuotiaista tytöistä.

      – He ovat laskeneet, että yhden rokoteannoksen teho rokotteen sisältämiä virustyyppejä kohtaan on neljän vuoden seuranta-aikana 82 prosenttia."

      https://www.lansivayla.fi/artikkeli/144166-laakari-omia-tyttariani-en-rokottaisi-nain-thl-vastaa-hpv-kohuun

      "Rokotetutkimukseen osallistui 18 644 iältään 15 - 25 -vuotiasta naista 135 tutkimuskeskuksesta 14 maassa ja neljässä eri maanosassa. Naisista kolmannekselle annettiin HPV-rokote, kolmannekselle hepatiitti A-rokote ja kolmannekselle ei annettu mitään rokotetta. Koehenkilöiden terveyttä seurattiin neljän vuoden ajan.

      - Tutkimuksessa vahvistui jo tiedetty tieto, että rokote suojaa papilloomavirusten aiheuttamilta solumuutoksilta yli 90-prosenttisesti ja sama tulos on saatu myös aiemmassa HPV-rokotetutkimuksessa, ns. FUTURE-tutkimuksessa. Merkittäviä terveyshaittoja ei todettu kummassakaan, Paavonen toteaa.

      Noin 10 prosentille tutkimukseen osallistuneista naisista kehittyi seurannan aikana solumuutoksia tai syövän esiasteita kohdunkaulaan tai ulkosynnyttimiin. Heidät hoidettiin kirurgisesti ja seurattiin, miten tilanne kehittyy hoidon jälkeen.
      Tilastojen mukaan joka viidennellä naisella hoidettujen kohdunkaulan solumuutosten pitäisi uusiutua viiden vuoden sisällä, mikä johtaa useimmiten syöpään.

      - Kenelläkään näistä hoidetuista eivät kohdunkaulan syövän esiasteet uusineet. Rokotteen vaikutusaika kestää siis pitkään."

      "Australiassa on HPV-rokotetta tutkittu ja seurattu pidempään kuin Suomessa ja siellä kohdunkaulan syöpä on vähentynyt rokotetuilla puoleen ja ennustetaan, että ne tulevat vähenemään peräti 80 prosenttia. Tällöin myös Papa-kokeiden ja muiden toimenpiteiden määrä vähenee.

      - On hengenvaarallista olla ottamatta HPV-rokotetta. Rokote on erittäin tehokas estämään syövän vaikeiden esiasteiden syntymistä ja niiden kehittymisen syöväksi. Suomessa rokotekattavuus on valitettavan matala, vaikka rokottaminen tehdään kouluissa ja se on ilmainen.

      - Rokotteen terveyshaitoista emme ole terveysrekisteriseurantojen perusteella löytäneet minkäänlaista signaalia, Paavonen toteaa."

      http://www.hus.fi/hus-tietoa/uutishuone/Sivut/Juuri-julkaistu-HPVrokote-estää-myös-kohdunkaulan-syövän-vaikeiden-esiasteiden-uusiutumisen.aspx

      Olen huomannut että antivacciinit ja vaihtoehtopillerikauppiaat ovat usein kovin hukassa rokotteiden ja lääkkeiden toiminnasta elimistössä, joten tässä mahdollisimman tiivisti kerrottu näiden eroista ja ominaisuuksista:

      Rokotteet sisältävät teholtaan kuoletettua/heikennettyä taudinaiheuttajaa, johon ihmisen elimistö luo luonnollisen vasta-aineen ja nämä rokotteiden taudinaiheuttajat taas elimistöstä poistaa itsestään aivan kuten ne tuhoaisivat ja poistaisivat elimistöstä jonkin bakteerin tai viruksen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1595
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      172
      1263
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1090
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      1037
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      86
      930
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      861
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      44
      858
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      61
      779
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      753
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      748
    Aihe