VIRALLISET HOIDOT EIVÄT VAAN TOIMI!

BSHunter

British Medical Journalin (BMJ) Clinical Evidence verkkojulkaisussa lehden asettama tutkijaryhmä arvioi kaikkiaan 2500 erilaista lääketieteellistä hoitoa ja niistä olemassaolevaa tutkimusnäyttöä. RCT-tason (satunnaistettu kaksoissokkotutkimus) vankka näyttö katsottiin selkeäksi osoitukseksi siitä, että hoidolla on muutakin kuin lumevaikutus.
BMJ:n tutkijaryhmän mukaan vain 13%:lla hoidoista on vankka tieteellinen näyttö niiden toimivuudesta, 23 % :lla hoidoista on todennäköisesti hyödyllisiä vaikutuksia, 8 %:lla hoidoista haitan ja hyödyn suhde on epävarma, 6 % hoidoista ei ole todennäköisesti hyödyllisiä, 4 % hoidoista on todennäköisesti tehottomia ja jopa haitallisia, mutta suurimman ryhmän 46 % muodostivat hoidot, joiden tehokkuudesta ei ole mitään varmaa tietoa.

Tutkijaryhmän myöntää, että hoitojen jaotteleminen eri kategorioihin on erittäin vaikeaa vaikka käytettävissä on eri alojen asiantuntijoita, vertaisarvioitsijoita ja huippututkijoita. Hoitojen ryhmittely eri kategorioihin sisältää aina jossain määrin subjektiivista arviointia ja kiistanalaisia tulkintoja. Joka tapauksessa oheinen jaottelu kertoo tiedeyhteisölle sen, että paljon on vielä tutkittavaa ja useimmat päätökset hoidoista tehdään lääkärin henkilökohtaisten tietojen, taitojen ja asenteiden perusteella, myös potilaan ja lääkärin onnistunut vuorovaikutus on tärkeää.

Kirjallisuusviitteet
http://clinicalevidence.bmj.com/ceweb/about/knowledge.jsp"

5

127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • BSHunter

      Lähteesi ei edelleenkään toimi, joten mitään lähdeviitteitä et ole antanut.

      Vaihtoehtohuuhaa-maakarit väittävät usein, että koululääketieteeksi haukutun oikean lääketieteen hoidot eivät juurikaan toimisi. Jo arkijärjelläkin ajateltuna tämä väite on kuitenkin täysin päätön. Sadat tuhannet ammattilaiset ympäri maailman käyttävät päivittäin erilaisia lääkkeitä ja tekevät toimenpiteitä sairaiden hoitamiseksi, ja näkevät tulokset omin silmin.

      Rokotteita on jaettu todennäköisesti yli tuhannelle miljoonalle ihmiselle, eikä ole havaittu että tämä olisi lisännyt huuhaa-pamfleteissa väitettyjä sairauksia tai aiheuttanut huuhaa-maakareiden väittämiä ongelmia. Sen sijaan kuolleisuus on vähentynyt ja ihmiset elävät yhä pidempään.

      Ellei ihmisten pitämistä elossa yhä vanhemmiksi ja tästä aiheutuvaa ylimääräistä terveydenhoitokulua lasketa salajuoneksi, jolla "katalat lääkefirmat" kahmivat dollareita, on vaihtoehtohuuhaa-maakareiden puheille vaikea löytää mitään perustaa.

      Entä millaisia nämä vaihtoehtobisneksen kustantamat "tutkimukset" sitten ovat luotettavuudeltaan:

      Esimerkkinä: http://info.cmsri.org/the-driven-researcher-blog/vaccinated-vs.-unvaccinated-guess-who-is-sicker

      Tuossa on linkki roskatiede-tutkimukseen johon niin moni vaihtoehtohörhö vetoaa. Tuota hutkimusta ei suostuttu julkaisemaan yhdessäkään tiedejulkaisussa, koska siinä oli niin pahoja virheitä. Tutkimuksen taustalta löytyvä taho ei ole puolueeton, vaan pitkän linjan rokotevastustaja. Tutkimuksen vertaisarvioija oli kiropraktikko, eikä epidemiologi tai lastenlääkäri. Tutkimuksen vastuuhenkilö löytyy listattuna roskatieteen tekijöiden hall of famesta. Tutkimukseen vastanneet henkilöt taas valikoituivat rokotevastustajien lapsista, eivät lapsista yleensä. Sairastuvuuden mittaamiseen ei käytetty potilastietoja, vaan rokotevastaisten vanhempien mutua.

      Pelkästään se, että rokotevastustajat joutuvat käyttämään "lähdemateriaalina" poikkeuksetta tällaisia kumottuja roskatiedetutkimuksia, pitäisi jo yksistään olla riittävä signaali siitä, että vaihtoehtopillerikauppiailla ja heidän taustajoukoillaan ei ole puhtaita jauhoja pussissaan, vaan pelkästään dollarin kuvat silmissä.

      • Kerro

        Kenelläkähän ne kertomasi "dollarin kuvat" ovatkaan silmissä?


    • BSHunter
      • BSHunter

        Kyseisen kirjan kirjoittaja on tunnettu antivacciini ja löytyy hömppätieteilijöiden listalta.

        Pelkästään se, että antivacciinit joutuvat aina vetoamaan aivan kelvottomiin julkaisuihin ja oikean tieteen kumoamiin "hutkimuksiin", kertoo oikeastaan kaiken olennaisen. Jos antivacciineilla olisi todellisia, luotettavia tutkimuksia tai näyttöä, he vetoaisivat niihin väittäessään rokotteita vaarallisiksi.

        Vaihtoehtolääketiede on kymmenien miljardien bisnes maailmalla ja salaliittoteoreetikot lomittuvat ihmisryhmänä hyvin pitkälti näihin vaihtoehtopillerien myyjiin, antivacciineihin, niihin jotka luulevat hallitusten pimittävän alienien tai reptiliaanien maailmanvaltiutta, tai jotka uskovat NWO:hon.

        On valitettavaa, että väärän tiedon levittäminen ei ole rangaistavaa. Mielipide on vapaa, mutta väärän tiedon esittäminen faktana pitäisi olla rikos.


    • Jonotusjoohi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8955
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2653
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      129
      2390
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1999
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1756
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1550
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1507
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1438
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1257
    Aihe