LISÄÄ ROKOTTEIDEN. HAITOISTA!

BSHunter

Kohdunkaulaa tutkimalla eivät selviä HPV-rokotteen todelliset haitat. Minkä tahansa rokotteen haitta voi ilmetä lukemattomin eri tavoin. Aineenvaihduntaan ja muuhun lääkintään yhdistyessään rokotteen tulos voi olla hyvinkin yllättävä erilaisine syöpineen, neurologisine oirehtimisineen, psyykkisine epävakauksineen, ja tämä prosessi voi kestää useita vuosia ennen kuin se johtaa vakavaan sairastumiseen tai vaihtoehtoisesti nopeastikin vuoteenomaksi, minkä vuoksi HPV-rokotteita useissa maissa on opittu pelkäämään.

Täytyy muistaa, että nykyiset nuoret ovat runsaasti lääkittyjä, ja yksikin lisä voi olla heille kohtalokas. Rokotteeseen nuoren sairastumista ei tahdota yhdistää, vaikka tuo oireiden ilmitulon perusteella olisi ilmiselvää. Jos korrelaatiota ei haluta esiintuoda, silloin sitä ei ole, vaikka nuori pökertyisi välittömästi piikityksen jälkeen. Tämä sama on saatu todeta lukuisia kertoja lasten neuvolakäyntien yhteydessä. Poliorokotteen jälkeinen pökertyminen, kouristukset ja tajuttomuustilakin joko heti tai muutamien tuntien kuluttua luetaan mieluummin säikähdyksen piikkiin kuin rokotteen aikaansaamaksi. Asia, josta on oikeus vaivaantua, mutta ei ottaa todesta.

Rokotteiden puolesta on näytelty jo verrattain pitkään, ja näytelmä sen kun jatkuu. Näytelmä kiinnostaa, todellisuus ei.

9

188

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • BSHunter

      Ketjun aloittaja käyttää nimimerkkiäni huuhaa-viesteissään.

      Olen huomannut että antivacciinit ja vaihtoehtopillerikauppiaat ovat usein kovin hukassa rokotteiden ja lääkkeiden toiminnasta elimistössä, joten tässä mahdollisimman tiivisti kerrottu näiden eroista ja ominaisuuksista:

      Rokotteet sisältävät teholtaan kuoletettua/heikennettyä taudinaiheuttajaa, johon ihmisen elimistö luo luonnollisen vasta-aineen ja nämä rokotteiden taudinaiheuttajat taas elimistöstä poistaa itsestään aivan kuten ne tuhoaisivat ja poistaisivat elimistöstä jonkin bakteerin tai viruksen.

      Kuvitelma että rokotteista (tai edes mistään lääkkeestä) jää joku elimistöön pysyvästi jäävä "lääkekoktaili" on täysin älytön.

      Esimerkiksi HPV rokotteen tapauksessa on poissuljettu tutkimalla, että se aiheuttaisi neurologisia tai autoimmuunisairauksia (tai muita ongelmia joita foliohatut ovat väittäneet sen aiheuttavan). Ensimmäisistä rokotteista on jo varsin pitkä aika, eikä neljä vuotta kuten antivacciinit väittävät. Näin ollen myös tuloksia sen turvallisuudesta on jo pidemmältä ajalta.

      Ylipäätään rokotteita on annettu pitkän aikaa ja valtavan monelle ihmiselle ympäri maailman. pillerikauppiaiden väittämiä haittavaikutuksia näiden ei ole havaittu aiheuttavan. Sen sijaan moni rokottamaton on joutunut kärsimään.

      Voi lapsiraukkoja, kun vanhemmat altistavat heidän vaaroille tahallaan.

      • TabujenKierre

        Rokotteiden kestoa on vedelty hatusta. Aivan varmasti löytyy pilvin pimein asiantuntijoita, vieläpä erikoissellaisia, jotka tarkalleen kertovat, milloin rokotteen voimassaolo hiipuu. Miksi rokotettu sairastuu näihin mysteerisairauksiin, kuten hinkuyskään tai sen muunnelmaan, ei tunnu hetkauttavan ketään kunnon uskovaista. Juuri näin yksinkertaiseksi ihmislapsen aineenvaihdunta on vuosikymmenten saatossa muuntunut. Asiantuntijoiden mieleen ei jää muu kuin se, että tosiasioita taas kerran on väännelty, vaikka hekään eivät millään keksi, kuinka ja miksi.

        Ettäkö rokotteet vaikuttaisivat psyykeen, ja lapset oirehtisivat muillakin tasoilla kuin ainoastaan rokotteiden suljetussa piiri pieni pyörii piirissä. Rokotteilla kiusataan aikuisia sairaaloissa ja vanhempia neuvoloissa. Lapsetkin kyselevät toisiltaan, ketkä ovat suojattuja. Päiväkotitaaperotkin osaavat jo kiusaamisen jalon taidon. Kouluissa ja työpaikoilla kiusaamisesta on tullut luonnollista kanssakäymistä, sillä heikot sortuvat, ja jäljelle jäävät nämä uskonsoturit.

        Ihmisiä lääkitään yhä enemmän kestämään tulevaa. Media kertoo, ettei tästä hillittömästä lääkejakelusta seuraa muuta kuin hyvää. Tosin sairaudet lisääntyvät ja psyyke hajoaa, mutta tähän kokonaisuuteen rokotteita ei pidä mennä sotkemaan. Kapea-alaisuuteen pidättäytymisessä on etunsa, oma turvallisuutensa. Olisihan se kauheaa, jos rokotteet julistettaisiin pannaan, ja koko revohka paljastuisi. Parempi keskittyä liikuntaan, ruokaan ja ennen kaikkea viinaan ja tupakkaan. Jos noista lähteistä ei sairastumisen syytä ala löytymään, niin jo on ihme. Tieteisusko on pyhimmistä pyhin, ja rokotteet sen rahallisesti laajin sovellus. Miksi tämä ei mene jo perille. Kannattaa miettiä, mitä lähtee oikomaan. Jo pienikin epäily rokotteiden suuntaan johtaa taivasteluun ja hörhöleimaan. Vaikka maamme kaikki lapset julistettaisiin erityislapsiksi, tutkimuksia rokotteiden puolesta satelisi yhtenään, eikä aikaakaan, kun rokotteet ja asiantuntijat saisivat jo vastuuvapauden. Mitä tutkitaan ja miten, siinä on se juju.

        Sitä mukaa kuin lääkeaineiden haitat tulevat julki niistä joka tapauksessa on luovuttava. Näin käy myös rokotteiden kohdalla, mutta ennen kuin näin voi tapahtua, vastustus selvitystyötä kohtaan tulee kiihtymään. Niissäkin tapauksissa, joissa on erehdytty rankasti, luopumisen tuska tulee olemaan kova.


    • Skitsofreniaakosiellä
      • Lääkärins

        BSHunter on skitsofreenikko.
        Olen hänen lääkärinsä ja hän on hoifossa skitsofrenian osStolla.


      • Skitsoilevatmerentakana

        USA:ssa odotteet kääntyneet jo laskuun.
        Antivacciinitko syynä?


    • BSHunter
      • BSHunter

        Jälleen joku lainannut nimimerkkiä valetiedon levittämiseksi - kertoo paljon vaihtoehto/antivacciiniliikkeestä.

        Kyseisen kirjan kirjoittaja on tunnettu antivacciini ja löytyy hömppätieteilijöiden listalta.

        Pelkästään se, että antivacciinit joutuvat aina vetoamaan aivan kelvottomiin julkaisuihin ja oikean tieteen kumoamiin "hutkimuksiin", kertoo oikeastaan kaiken olennaisen. Jos antivacciineilla olisi todellisia, luotettavia tutkimuksia tai näyttöä, he vetoaisivat niihin väittäessään rokotteita vaarallisiksi.

        Vaihtoehtolääketiede on kymmenien miljardien bisnes maailmalla ja salaliittoteoreetikot lomittuvat ihmisryhmänä hyvin pitkälti näihin vaihtoehtopillerien myyjiin, antivacciineihin, niihin jotka luulevat hallitusten pimittävän alienien tai reptiliaanien maailmanvaltiutta, tai jotka uskovat NWO:hon.

        On valitettavaa, että väärän tiedon levittäminen ei ole rangaistavaa. Mielipide on vapaa, mutta väärän tiedon esittäminen faktana pitäisi olla rikos.


      • VacciineistäSairas

        VAIN AIVAN TÄYDELLINEN IDIOOTTI EI OSAA REKISTERÖIDÄ NIMIMERKKIÄÄN!


      • BSHunter
        VacciineistäSairas kirjoitti:

        VAIN AIVAN TÄYDELLINEN IDIOOTTI EI OSAA REKISTERÖIDÄ NIMIMERKKIÄÄN!

        Vain moraaliton ääliö varastaa toisen nimimerkin ja levittää valheita, jotka voivat vaarantaa toisten terveyden. Voit selitellä asiatonta käytöstä itsellesi niin paljon kuin huvittaa, mutta se ei muuta yhtään mitään.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      123
      9656
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      50
      2827
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      165
      2597
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2049
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1806
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      14
      1633
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1547
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      12
      1493
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      11
      1439
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe