Huonot muuttofirmat

Halpanonhuonoa

Tehdäänpä varoittavaa listaa huonoista muuttofirmoista tänne. Käytin Arvanna Kuljetusta muutossa ja oli kyllä katastrofi. Aikataulu petti ja tavaroihin tuli kolhuja, koska muuttomiehet eivät suojanneet kalusteita mitenkään ja raahasivat tavaroita maata pitkin. Heillä tuskin on vakuutusta, vaikka näin väittävät. Todella törkeää asiakaspalvelua, ei mitään asiantuntemusta, eikä kunnioitusta asiakasta kohtaan. Palvelu ei todellakaan vastannut tarjouspyyntöä.

31

12746

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ikiviha

      Muuttopalvelu Forsman. Hajoitti valtavan määrän laatikoita, niin muovisia kuin pahvisia. Suojamuovit revitty pois, pesulanpusseissa lähteneet matot tuli ilman pussia ja vedettiin maata pitkin jne. Puretun kaapin kulmat pätki tohjoksi seiniin, tavaraa mystisesti katosi. Tj vi*tuili puhelimessa, läiski luuriakin korvaan pariin otteeseen ja lakkasi vastaamasta. Poliisi ei tutki varkautta kun itseltään ei ole pois ja 'pikku juttu', joten Forsmanin väki tähän tottuneena verottaa vähän joka kuormasta. Olen kuullut että heidän kuormasta on 'pudonnut' jopa sänky ja akvaario.... Isoja reikiä on autojen pohjassa!!

    • Etsijokumuu

      Kainuussa kuljetusliike Oksman. Hidas eikä aikataulut pidä yhtä hyvin kun tau' on aikataulut. Hermot ei pidä ainakaan omistajalla. Hyvä liike, jos arvostellaan vain että tuliko kaikki ehyenä perille ; tuli tuli 😂 montako vuotta voi pysyä firma pystyssä noilla asiakaspalvelutaidoilla? Vaitiolovelvollisuus heille tuntematon käsite. Voi helvetti mikä firma! Muuttoja olen ennenkin kokenut, mutta onneksi en aiemmin mitään tämmöistä.

    • Anonyymi

      hei, käytin myös Arvanna Kuljetusta ja olen täysin samaa mieltä kirjoittajan kanssa - minulle ei vastattu kun kysyin jotain tai varoittelin rikkoutumisesta - tavaroita käsiteltiin kovakouraisesti, heiteltiin ja tungettiin väkisin pakettiautoon - en nähnyt mitä nahkasohvalleni tehtiin alakerrassa, koska olin itse kolmannessa kerroksessa kantamassa tavaroita hissille, mutta nyt se on joka puolelta naarmuilla ja reunat kuin palkeenkielillä, sen suojapussi oli poistettu ja varmaan sitten myös raahattu maassa, sohva näyttää järkyttävältä - otin tänään yhteyttä Kuluttajasuojaan ja toivon että saan korvauksen - älkää ikinä käyttäkö tätä muuttofirmaa

    • Anonyymi

      Olen juuri käyttänyt Arvanna kuljetusta ja käytän uudelleenkin. Muuttomiehet olivat täsmällisesti paikalla, tavarat lähtivät ulos ripeästi, lastaaminen ja isojen huonekalujen kantaminen kierreportaissa kävi tottuneesti ja ammattitaitoisesti. Veivät ehjänä sellaisenkin huteran kalusteen, josta kukaan ei toivonut suuria. Ei mitään kolhuja eikä naarmuja, ovissa ja käytävissä kalusteiden kanssa mentiin todella huolellisesti. Kaikki sujui kuin unelma. Oman kokemukseni perusteella vahva suositus!

      • Anonyymi

        paljo sulle maksettiin tästä kommmentista ? :D


    • Anonyymi

      Muutto sujui todella nopeasti, ja muuttomiehet olivat erittäin mukavia, helposti lähestyttäviä ja ammattitaitoisia. Muuttokuormani kannettiin ja pakattiin muuttoautoon huolellisesti ja varoen, eikä tavaroihini tullut naarmun naarmua. Olin pyytänyt tarjouksen myös muuttolaatikoista, mutta Arvanna Kuljetuksesta sanottiin suoraan, että muuttolaatikoiden tuominen Jyväskylään olisi kallista, ja he suosittelivat minulle kahta yritystä, josta voisin tilata itselleni muuttolaatikot edullisemmin. Muutoinkin yhteydenpito Arvanna Kuljetuksen kanssa oli mutkatonta. Hinta-laatusuhde yrityksellä on siis mielestäni kerrassaan mahtava. Ilman Arvanna Kuljetusta muutto Jyväskylästä Espooseen 30 asteen helteessä olisi ollut lähes mahdottomuus.

    • Anonyymi

      Itse olen myös käyttänyt kolme kertaa Arvanna Kuljetusta, ja aina palvelu on ollut moitteetonta. Suosittelen, hinta-laatu-suhteella pääkaupungin paras muuttopalvelu.

    • Anonyymi

      Arvanna Kuljetus on paras muuttofirma, jota olen koskaan käyttänyt! Urakkapalkkio, kaikki pysyi ehjänä ja muuttomiehet olivat ihan asiakaspalvelun ammattilaisia. Kaikki tehtiin niinkuin pyydettiin, ja veivät aiemmin rikkoutuneen pesukoneenkin pois samaan hintaan. Multa iso suositus!

    • Anonyymi

      Otin Niemen ja en uskonut palautteita jotka ovat kaikki negatiivisiä viime vuoden puolelta. Tavaraa meni rikki ja vedettiin hiekkaa pitkin. Sanottiin että korvaavat kaikki vahingot. Sitten kun laitoin ilmoituksen vahingoista eivät vastanneet mitään. Annoin kuluttajaneuvojalle joka sanoi että tuttu firma ja tuskin vastaavat heillekään. Eivät vastanneet. Miten Niemellä voi mennä kaikki pieleen nykyisin ihan jatkuvasti. Ilmeisesti kato on suuri kun hakevat ihan ketä vain töihin. ÄLKÄÄ OTTAKO NIEMEÄ EIVÄT KORVAA VAHINKOJA RIKKOVAT TAVAROITA JATKUVASTI EIVÄT VASTAA KULUTTAJAVIRANOMAISILLE

      • Anonyymi

        Itsellä ei rikkoutunut mitään, mutta molemmilla kerroilla unohtivat tavaraa edelliseen paikkaan. Ei hyvä!


      • Anonyymi

        Viime keväänä Niemi palveli - todella vain positiivista sanottavaa, oli vaikea muutto. En millään olisi selviytynyt ilman muuttopalvelua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Viime keväänä Niemi palveli - todella vain positiivista sanottavaa, oli vaikea muutto. En millään olisi selviytynyt ilman muuttopalvelua.

        Ei ikinä enää Niemeä, aikataulut sekaisin, ym mukavaa. 3 päivää muuttivat mun kaksiota???


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ikinä enää Niemeä, aikataulut sekaisin, ym mukavaa. 3 päivää muuttivat mun kaksiota???

        Ei voi olla totta! Mikään yritys kolmea päivää muuta. Itse olen tehnyt sopimuksen Niemen kanssa, juuri tilasin tarvikkeita heiltä, pakkaan itse ja suojaan huonekalut jne. Kolme miestä, kaksi apumiestä ja kuljettaja tulevat hakemaan tavaroita. On itse valvottava pakkaamista tai pakakattava itse. Jos kaksi miestä ei huonekaluja ja tavaroita saa liikuteltua ilman hiekassa raahaamista , ovat tosi pienikoisiaja heiveröisiä. Eivät jaksa kantaa mitään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ikinä enää Niemeä, aikataulut sekaisin, ym mukavaa. 3 päivää muuttivat mun kaksiota???

        Onko kukaan tehnyt mitään tilauksia Niemeltä?


    • Anonyymi

      Muutan aika usein ja kamalin kokemus Tampereella oli Nääs muuttopalvelu. Nääsmuuttoa ei ikinä enää. Sain kuskata omalla farmarihenkilöautolla heidän jälkeensä jättämiä tavaroita 4 kuormaa. Koko homma kesti n. 14 tuntia kun yhdellä hikisellä vanhalla valkoisella pakulla sahasivat puolenkymmentä kertaa vähintäänkin kaksion tavaroita. Matka talolta talolle oli n. 5 km. Lisäksi törkyturpia sieltä tuli kaikenmoisia vittuiluja.

      • Anonyymi

        Juu, tuttua nääsmuutto settiä, valitettavasti.


    • Anonyymi

      Itselläni on todella huonoja kokemuksia firmasta nimeltä Muuttopalvelu Leppävuori (Helsinki).
      Aikataulu ei pidä
      Puhelimeen ei vastata
      Hinta muuttuu matkan varrella
      Rikkoivat huonekaluja
      Eivät suostu korvaamaan mitään vaan syyttävät asiakasta

      • Anonyymi

        Älkää vaan palkatko Muuttopalvelu Leppävuorta. Jättävätä tulematta kokonaan paikalle. Kannattaa myös googelttaa kyseisen firman toimari, niin kaikki varmasti pysyy kaukana kyseisestä firmasta.


    • Anonyymi

      Ei jatkoon tämä arvannan kuljetus ihan täyttä *****

      • Anonyymi

        Mitä tapahtui?


    • Anonyymi

      Arvanna kuljetus, huono kokemusta.

    • Anonyymi

      Huonoin muuttofirma ikinä,rikkoi meidän pöydän,jätti vaatteita ja niin paljon tavaraa että suosittelen paluuta sinne Viroon.

    • Anonyymi

      meillä vain positiivista sanottavaa kys. firmasta oulu-lappeenranta sujui tosi hienosti.miehet nopeita ja kaikki meni sujuvasti.aikataulut ym. suosittelen.

    • Anonyymi

      Pirkanmaan Pikakuljetus. Toinen muuttomiehistä oli psykoosissa ja toinen vihainen kuin ampiainen. Muutto sujui hyytävän hiljaisuuden vallitessa. Jos polttaisin tupakkaa ja olisin käyttänyt sytkää olisi ilmapiiri räjähtänyt kuin ydinpommi. Kukaan ei vaihtanut kuin noin kolme sanaa koko aikana vittu.

      En vieläkään tiedä miksi siitä ilosta piti maksaa 240 euroa. Olisivat ansainneet korkeintaan vitosen.

      • Anonyymi

        Ja jouduin kulkemaan heidän pakettiautonsa mukana. En ole koskaan pelännyt niin paljon. Ihan vitun pelottavia hyypiöitä olivat. Sain traumat.


    • Anonyymi

      Itse olen käyttänyt Arvanna Kuljetusta 3 kertaa ja tulen käyttämään jatkossakin. Erittäin ystävälliset ja huolelliset muuttomiehet eikä koskaan ole tavaroita hajonnut. Plussana edullisuus!

    • Anonyymi

      Erittäin tehokasta ja huolellista työtä. Muuttofirmasta soitettiin etukäteen ja huolehdittiin, että kaikki kunnossa muuttoa varten. Muutto tehtiin ripeästi ja vaikka keli oli lämmin, herrat paiskivat töitä kovasti. Hinta ja kalusto oli juuri se, mitä oli sovittu. Iso kiitos Arvannan Kuljetukselle!

    • Anonyymi

      Älkää vaan erehtykö ottamaan Tampereen seudulla Nääsmuuttoa, aivan hirveä kokemus.

    • Anonyymi

      Huonohkoja kokemuksia Alpha Moving yhtiöstä muutaman vuoden takaa. Firma myi täyspalvelumuuton toiseen Pohjoismaahan edullisesti. Yhteyshenkilö kielsi pakkaamasta itse sanoen, että firman vakuutus ei korvaa vaurioita, jos pakkausta ei ole tehty heidän toimesta. Muuttopäivänä pihaan ajoi rekka, missä pelkkä kuljettaja. Kuljettaja oli luullut, että kaikki on valmiiksi pakattu ja piti ehtiä saman iltapäivän Ruotsinlaivaan. Mukana oli myös muiden muuttajien tavaroita. Täysi sähläys. Onneksi olimme kielloista huolimatta pakanneet puolet tavarasta… Huonekalut suojattiin vain huovilla ja lähes kaikissa huonekaluissa olikin matkan jälkeen jokunen kolhu.

      Kuljettaja ja kuski oli todella hyvä ja auttavainen.

    • Anonyymi

      Putaan Muutto ja Kuljetus (Vuokraamoni Oy Oulu)
      Pysy kaukana tästä firmasta. Muutin Ranskaan vuosi sitten heidän toimestaan. Firman omistaja kävi arvioimassa kuorman ja se osoittautui pieleen menneeksi. Pääkuorma saapui perille ihan ok. Seuraava kuorma, jota riitelin monta kuukautta, tuli sitten lähes 8 kuukautta myöhemmin. Kaikki valaisimet oli tuusan paskana, samoin kaikki pihakalusteet, jotka olivat metallia. Kuormasta puuttui reilusti tavaraa, joika monien uhkailujen jälkeen löytyi osittaina, Edelleen lähes vuotta myöhemmin on loppukuorma tulematta ja kalliita tauluja kateissa.

    • Anonyymi

      En suosittele Victor Ekin muuttofirmaa.

      Maksoin lähes 14 000 € muutostani Tanskasta Suomeen. Vakuutuksesta maksoin 600 €, koska firman vakuutus oli vaatimaton. Kyse piti olla täyden palvelun muutosta.

      Loppulaskussa oli mukana myös hinta työstä, jota ei ollut tehty. Joka poistettiin huomautettuani asiasta.

      Huomattava hinta ei taannut laatua. Tavaroitani tärveltyi, koska esim. huonekaluja ei ollut suojattu..
      Ruukkukasvini löytyivät kuolleina kellarin uumenista, koska kukaan firmasta ei vaivautunut lukemaan laatikoiden päältä niiden sisällöstä.

      Sen sijaan, että firma olisi ottanut heti reilusti vastuun, sain kuulla loputtomia selityksiä ja ikäviä kommentteja.
      Kesti 4 kk ennen kuin firma lopulta korjasi huonekaluni. Huonekasveja ei korvattu lainkaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1903
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1476
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      13
      1384
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1280
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe