Hakkaaja. Miten tutkitusti aloittaa

keljo

käytän nyt kyselyjä kommentteja ja kyseessä aiheena miten ns. vaimonhakkaaja aloittaa, onko ns. yleiskommentteja jatkaako hän ensimmäisen kerran lyötyä vai pureutuuko seuraavaan vaimoon taikka jollainen kiertokulku vai paraneeko hän itsessään myös uhrinsa pahoinpitelystä? kokemuksia ? onko ensimmäinen uhri jatke ?

miksei väkivaltaisia ihmisiä suljeta laitoksiin? tarkoitan että kun laki ei auta niin miten ne saisi ajettua sinne? vai tuleeko niistä nk. jehovia eli saavat olla mitä ovat vaikka ovatkin alinta paskaA?
MITEN väkivaltainen sika etenee elämässä ?

3

73

  Vastaukset

  • Alkanee yleensä siinä 1-2 vuoden päästä vaimon nalkutuksen alkamisesta. Meillä miehillä on nimittäin pitkä pinna. Muttei loputtoman pitkä, mitä vittuiluun tulee.

   Epätasapainoisia naisia ei suljeta laitoksiin kahdesta syystä. Ensinnäkin he usein ovat hyväperseisiä, joten miehillä on heille parempaakin käyttöä. Toisekseen kuka nyt muijaltaan ottaisi henkisesti pataan? Ei kukaan. Sen takia asia yleensä selvitetään kotipiirissä. Ihan naisesta riippuu, miten paljon sitä pitää lyödä, että tokenee. Toisia saa piestä joka lauantai, eikä vieläkään opi.

   • Anteeksi miten? Kallonmurtuma, silmäpohjan murtuma, särkynyt polvi/ranne. Ja niinedespäin. Näitä saa tehtailla tietyt samat henkilöt siis minkään puuttumatta?
    Entä nämä tapaukset, joissa ne pidellyt naiset eivät ole edes pitelijän perhettäkään? Miehellä on oikeus siis pahoinpidellä naisia jotka "sattuvat hollille"?
    Paraneeko pitelijä pahoinpideltyään jonkun? Häh? Mikähän häneltäkin siinä touhussa hajoaa? Tarkoitat ap varmaan, että onko oppinut ettei ihmisiä lyödä, potkita, isketä teräaseiksi luokiteltavilla, jne.
    Kaikki eivät opi. Uhreiksi käy kuka vaan, tekijä ottaa aina ensin hyvät kännit ja ehkä nappeja. Kumma vaan että vintti pimenee aina samoin, eikä tekijällä ole muistia.


  • Aika hataraa kirjoitusta aloittajalla äidinkielellisesti. Ihan ei avaudu kokonaan mitä tarkoittaa otsikon kysymyksellään ja muutoinkaan..
   Mutta vastaisin että jokainen tapaus omanlaisensa. Ei varmastikkaan mielekästä yleistää syitä vaikka tiettyjä yhtäläisyyksiä varmasti on..

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Teltta-asuminen ympäri vuoden?

   Miten teltassa asuminen onnistuisi Suomen olosuhteissa ympäri vuoden? Varmaan hyvät makuupussit ja ulkovaatteet pitäisi olla. Onko joku muukin kokeill
   Maailman menoa
   189
   2643
  2. Tanelinrannassa tulipalo

   Tanelinrannassa oli la-su välisenä yönä tulipalo, jossa menehtyi vajaa viisikymppinen pariskunta. Talo päältä päin ihan ok kunnossa, mutta palokunta s
   Seinäjoki
   16
   1213