Tunnelko Alfoja

MiettimälläParas

Voiko homo olla alfauros? Ja yleensäkin minkälainen teidän mielestä on alfamies.?

9

230

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Tummatkunditsytyttää

   Joskus 15-kesäisenä kun etelänmatkalla rannalla tuli luokseni komea ja maskuliininen mies ja huomasin homoseksuaalisuuteni -jonka tosin tuon tilanteen takia torjuin pitkään - oli tuo mies juuri sellainen mitä ymmärrän sanalla alfauros eli raamikas, vahva ja kaikki ulkoiset, maskuliiniset kutsumerkit. Mielestäni homo voi olla alfauros koska uskon että aika usein toinen puolisko homopareista on maskuliinisempi ja toinen feminiinisempi vaikka molemmat ovay miehiä. Ainakin itse pidän testosteronia tihkuvista kavereista koska itse en ole alfauros vaan se feminiinisempi puolisko (jos seurustelisin). Näin itse asian näen mutta aika tuo ei toki päde.

  • antialfa

   Sinä luettelet positiivisia ominaisuuksia, jotka voivat esiintyä alfoilla, mutta eikös alfoihin liitetä iso kasa kielteisiä piisreitä. Jopa siinä määrin, että harva haluaa luokiteltavan itsensa alfaksi.

   • Tummatkunditsytyttää

    Varmasti negatiivisia piirteitäkin alfoissa on kuten kaikissa mies- tai naistyypeissä tai yleensä ihmistyypeissä. Jos negatiiviset piirteet liittyvät enemmänkin ihmisen persoonaan (oli hän sitten alfauros tai muu) niin jos alfauros olisi muuten mukava mies ja negatiivisia piirteitä ei olisi niin kyllä ainakin minua alfat sytyttävät. Eli toki alfojen kohdalla tapauskohtaisesti mennään mutta lähinnä tuossa yllä luettelin itseäni sytyttäviä ulkoisia piirteitä alfoissa. Toki sisäiset positiiviset piirteet myös sytyttävät mutta raamikas ja maskuliininen mies saa minut kiinnostumaan. Erityisesti jos edellä mainittujen raamien ja maskuliinisuuden lisäksi on tumma niin siinä on oikein unelmaurokseni.


  • Fgkkk

   Miksei vois. Jos ajatellaan että heteroissa alfaurous, miehisyys on mainstreamiä niin homoudessa ne ovat vähemmistössä. Toki on karhuja ja muita mutta usein feminiinisyys, pehmeät arvot näkyy homoissa. Tänäpäivänä heterokin voi olla todrlla feminiininen että nää on sekoittunu aika kivasti tänä päivänä.

  • bear.is.still.the.best

   Teen aina alfa-testin.

   1) ajaako Alfa Romeolla ja onko se punainen?
   2) katsooko hän ennemmin Alfa-tv:tä vai Avaruusasema Alfaa?
   3) näyttääkö edes ulkoisesti mieheltä

   Sitten voimmekin siirtyä beta-testiin

   1) tarvitseeko beta-salpaajia?
   2) oliko Star Trek Next Generationissa Beta vai Data?
   3) tietääkö mitä eroa on betamaxilla ja vhs:llä?

   ja c-testi sitten tarvittaessa

  • ValdiVladimirovits

   Alfat ovat niitä tyyppejä sateenkaaripiireissä, kenellä se homous ei näy ulospäin "negatiivisesti". Alfa ei ole myöskään feikki tai koita mahtua mihinkään typeriin ylhäältä kopioituihin homouden muotteihin; että hinttinä pitäisi sitten joko blobdata tukka, puhua kanamaisesti honottaen tai sössöttää, kävellä persettään korostaen, heiluttaa käsiään saadakseen puhuessaan huomiota tai muuta hyvin teennäistä potaskaa - mihin niin moni "kaapista tullut" feikki lankeaa. Homous ei ole mikään kulttuurinen trendi, vaan nuo e.m. ovat haitallisia stereotypioita.

   Alfan homous ei siis turhaan näy hänen hahmostaan, paitsi kun alfa pussaa toista miestä. Eikä ala mitään seksuaalisuudessaan häpeile. Alfa ei vain ymmärrä, miksi esim. karhuus eli tavallinen ylipaino olisi muka joku saatanan lokero taas ja malli, minkä mukaan toimia.

   Lähtökohtaisesti alfa on myös herrasmies ja kunnioittaa kumppaniaan sekä puolustaa tarvittaessa omaa tai kultansa kunniaa, ja on on vähän tavallista kynää terävempi kaveri. Alfan kasvoilla paistaa myös itsevarmuus ja hän on karismaattinen hahmo.

  • Wanhahomo

   Minusta taas alfuus on luontaista johtajuutta, jota muut (ei-alfat) alkavat automaattisesti kunnioittaa. Tiedä sitten miten tuollainen tila henkilölle muodostuu.

   • dotwogsg

    En ole kiinnostunut johtamaan ketään enkä halua ottaa tilannetta tai joukkoa "haltuuni". Eli tuskin olen minä alfa. Mutta enpä kyllä kunnioita niitä "johtajiakaan" jotka näin kovasti yrittävät. Voisi sanoa varmaan että olen yksinäinen susi. En ole koskaan harrastanut joukkuelajeja ja kaveruussuhteet kahdenkeskisiä läpi elämän. Työssä yhden hengen yrittäjä (freelancer) joten minua ei johdeta enkä minä johda. Kotona kumppanin kanssa pyritään olemaan tasa-arvoisia.

    Tietysti joskus on ollut tilaisuuksia, joissa olen tuollaista Alfa-hommaa todistanut. Sivusta seuraten huomannut saman kuin sinäkin, jotkut alkavat mukautua ja mielistellä "johtajaa" yllättävän nopeasti. Jokunen sen johtajuuden ehkä ansaitsee, yleensä kyseessä on lähinnä se eniten omaa ääntään rakastava tyyppi, joka ei anna muille suunvuoroa. Niissä tapauksissa minä ainakin siirryn seuraavaan paikkaan ja jätän alfan pyörittämään hoviaan.


  • rtyhjkm

   Porukan johtaja on usein hupipelle suunsoittaja, tosipaikan tullen porukkaa alkaa johtamaan joku aivan muu kuin se päällepäsmäri.

  Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tuksu pakenee poliisia!

   Tuksu on kaapannut lapsensa, jonka huoltajuuden hän menetti ja pakenee poliisia ilmeisesti Veijo Lallin kanssa. Lalli myi vastikään Loviisasta talonsa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   282
   7228
  2. Iik! Suosikkijuontaja Vappu Pimiä jakoi hyytävät kuvat lomareissulta: "Sydän meinas pysähtyä..."

   Yksi Suomen suosituimmista juontajista, Vappu Pimiä, on jakanut kuvia etelän lomaltaan. Pimiä on lähtenyt lomareissulle juuri ennen uuden Tanssii Täht
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   4117
  3. Jussi Hakulinen on kuollut - YÖ yhtyeen hittien tekijä

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008994171.html Vielä ei ole kerrottu kuoleman syytä. Jussi Hakulinen loi YÖ yhtyeen kuuluisimmat hit
   Maailman menoa
   108
   3282
  4. Miksi ihmiset katsovat Salkkareita?

   Miksi ihmiset katsovat Salkkareita? Onko syynä aina uudet julkkisnäyttelijät, kuten Esko Eerikäinen tai Konsta Hietanen vai dramaattiset juonenkuviot
   Julkkikset
   64
   1645
  5. Rakastan sut ja sua

   Oma turvallinen nallekarhuni. Kivaa alkavaa viikkoa parhaalle toivottaa se susta hehkuva..
   Ikävä
   199
   1549
  6. Miksi sinä tykkäät minusta

   Syitä tykkäämiseesi? Vastaa kuin omalle kaipauksen kohteellesi.
   Ikävä
   92
   1501
  7. Sam Cannon

   Näytellyt emmerdalessa jotain Keviniä. En saa mieleen tätä hahmoa.
   Emmerdale
   5
   970
  8. Suvi Teräsniska jakoi herkkiä kuvia Simo-rakkaansa kanssa - Tältä he näyttivät nuorina!

   Terapiassakin parisuhdettaan hoitaneet Suvi Teräsniska ja Simo Aalto viettävät tänään 10-vuotiskihlajaispäivää. Lue juttu ja katso kuvat nuoresta pa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   5
   941
  9. Yön Jussi Hakulinen on Kuollut

   Näin kertoo lehdet, esim satakunnankansa. R.I.P. Jussi. Olit hyvä laulaja ja sanoittaja.
   Pori
   99
   936
  10. Olit iso virhe J

   Joka olisi pitänyt vain ohittaa. Sinusta seurasi vain pelkkää surua ja harmia. Olisinpa ollut viisaampi. Onneksi se on nyt ohi.
   Ikävä
   37
   878
  Aihe