Aisurinopissa teinipoikana

Yönsilmä

Kuvaamani tapahtumaketju vaikutti voimakkaasti tulevaan elämääni joka sai alkunsa -74 ollessani teinipoika kotipaikalla Keski-Suomessa pikkupaikkakunnalla, näin minusta tuli naisensajakaja.

Kotitalon vastapäätä, naapurikadulla, oli ja on yhäkin autotallimme takana ok-talo jossa asui alle kolmekymppinen lapseton aviopari. Mies oli jokin yrittäjä ja rva seurakunnan työntekijä, jota " Neisyt Mariaksi" myös kutsuttiin. Hän oli vaaleaverikkö,hoikka ja kaunis joka pyrki usein murrosikäisen päiväuniin.
Vähän liiankin kunnollinen ja positiivisuuden ruumiilliistuma jota kadehtittiin seläntakana, rouva osallistui moneen yhdistykseen ja hyväntekeväisyyteen.
Kateus vaivasi aina pikkupaikkoja ja taloudellinen menestys takasi sen kuten yhteiskunnallinen asema, tuo naapuripariskunta oli liiankin täydellinen ollakseen totta.

Kerran syysiltana haeskelin moponosia tallin ullakolta ja vahingossa näin liikettä samaisen talon makuuhuoneessa ilmakanavan metalliritilän raosta. Naapuri ei pitänyt suotta verhoja sillä autotallissamme ei ollut päätyikkunoita vaan tuo pyöreä metalliritilä. Näin vain jotain alastomia hahmoja ritilän kapean raon takia, salamana hain alhaalta tallista ruuvimeisselin. Onnekseni ritilä oli vain toisella ruvilla laudassa kiinni yläpuolelta, väänsin sisältä käsin ritilän pois edestä meisseliltä ja se jäi sopivasti yläasentoon.
Järkytyin pahemmin kuin koskaan, naapurin Mari oli kontillaan sängyssä ja aviomiehensä oli alla ns.69:ssä. Lisäksi jokin vieras mies nai naista takaapäin antaumuksella ja oma Atsonsa nuoli heitä alhaalta päin!
Säikähdin niin, että meisseli putosi kolinalla lattialle ja oma meisseli alkoi samalla herätä. Joskus olin poikaporukassa lukenut seksilehtiä ja tiesin kyseessä olevan ryhmäseksin, asia joka ei koskettanut maalaisia pikkukyliä. Niin ainakin luulin enkä edes haaveillut moisesta näytöksestä, Emmanuel-elokuvat olivat jo leikattunakin hirveän rohkeita eikä niitäkään ollut kuin Jyväskylän teattereissa. Mitenkäs alaikäinen teinipoika olisi niihin synninsaleihin päässyt, maaseutu oli silloin hyvin puritatiivinen ja seksikielteinen seutu.

Karmea syyllisyydentunne kalvoi mieltäni, tiesin tirkistelyn olevan rikoksen mutta olinhan alaikäinen ja omassa kotitallissa. Matkaa tuohon " synninpesään" oli vain kuutisen metriä, näin jopa naamanilmeet nautinnonaaltojen pyyhkiessä tuon esityksen näyttelijöiden kasvoilla.
En voinut ns." tikanpojalle" mitään vaan aloin runkata tuskaisen himon vallassa.
Naapurin rva imi oman miehensä kalua samalla, kun vieras tikkasi takaa yhä kovemmin, lopuksi isäntä imi sen kalun puhtaaksi ja sitten vaimonsa juuri naidun tavaran. Näky oli nuorelle raju kokemus, ryhmäseksistä saati homostelusta ei koskaan oltu kuultukaan kotipuolessa.
Sitten he istuivat sängynlaidalle maistellen kai viiniä, Marin rinnat olivat ihanan suuret ja kiinteät. Hekumoin näyllä ja tumma tuuhea vittu näyttäytyi myös minulle hetkisen. Seuraavaksi Atso alkoi naida vaimoaan ja tuntematon mies tarjosi kalunsa Marin suuhun, en koskaan ole unohtanut sitä näkyä.
Annoin lastini kastella lattialaudat ja muistin kääntää ritilän suoraksi takaisin, hiivin sisälle ja tuumin vanhimmelleni etten nähnyt pakoputkea missään, muut putket olivat yhä mielessä ja silmissä.

Aajan kanssa purin tilanteen mielessäni; naapurit muuttivat jostain Helsingin läheltä ja olleet ulkomaillakin eli heille kaikki tuttua. Atson työn ja liikkumisen takia heillä seisoi useinkin vieraita autoja pihassa, liiketuttuja kuulemma eikä siihen kiinnitetty huomiota. Tajusin, että tuota samaa leikkiä on harrastettu lukuista pimeät illat, meidän umpinainen tallinpääty oli hyvä suoja harrastukselle eikä talojen väliin päässyt pensasaidan takia näkemään mitään.
Ymmärsin etten saa kertoa tästä kenellekkään, en edes kavereilleni koska menettäisin tämän " lottovoiton" ja pilaisin heidän maineensa.
Asian kanssa oli oltava tuiki varovainen jatkossakin ja keksittävä jotain syyksi uuteen piilopaikkaan menon takia.

Pari viikkoa ellei kolmekin kului, kun perjantaina pimeällä huomasin oudon Opelin naapurin pihassa. Lähdin muka kaverilleni, mutta en mennyt autotallia pidemmälle. Kohta olin vintillä sorkkimassa ritilää sivuun enkä yhtään liian varhain, makkarissa oli valot muttei ketään. Viereisen olkkarin lasin takaa näin tanssivan pariskunnan, rouvaa vietiin varmoin ottein ja omamies seurasi lasi kädessä vieressä. En tiennyt silloin kyseessä olevan ns.cuckold- harrastuksen eli aisankannatiksen jossa oma mies nauttii, kun vieras viettelee ja nai vaimoa.
Tansii eteni suuteluksi ja vaatteitten riisumiseen, kohta Mari imi jo vierasta kalua Atson runkatessa vieressä, näky oli taas aivan hurja ja kaivoin oman kalun kätköistä.
Pian he siirtyivät makuuhuoneeseen jatkonautintoihin, Mari sai kohta molempiin reikiin kerralla. Sitäkään en edes tienyt olevan olemassa niin kuin en oikein mitään muutakaan. Loppuilta meni katsellessa vaikka mitä variaatioita seksinalalta.

7

575

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Todellinen nautinnollinen tarina. Olisi hienoa lukea jatkoa.
      Mahtavinta tietysti jos poika pääsisi miehen yritykseen harjoittelemaan.

    • Yönsilmä

      Näkymät vaihtuivat ikkunassa asennoista toiseen vaikka sperman nuoleminen etoikin pahasti sisimpääni tai lievät miestenväliset jutut. Itse oikeaa homostelua en koskaan nähnyt, bi- toimintaa jota ei kylläkään vielä silloin ymmärretty yhtään.Opin vähitellen käsittämään, ettei näkymät olleetkaan mitään hirveitä saatikaan väkivaltaisia, kaikki olivat mielellään mukana eikä ketään alistettu.
      Olin auttamattoman tietämätön suuren maailman tavoista ja mahdollisuuksista, oli muutakin kuin vanha ja perinteinen seksi pimeässä peittojen alla.

      Talvikuukausina autot vaihtuivat naapurin pihassa, ehkä kerran kuussa muttei suinkaan joka viikko. Menin jatkossa oman huoneen ikkunasta ulkokuistille ja siitä VIP- paikalle seuraamaan esitystä, huoneeni oven muistin aina lukita.
      Aina naapureilla oli uusi mies vuorossa, opin paljon niinä kolmena vuotena vielä ennen opintoja Espoossa. Maria naitiin monessa asennossa, useat lastit hän otti suuhunsa tai peppuunsa. Atso nai kymmenet liukkaat ja nuoli yhtä monet sperman kyllästämän pimpan vaimoltaan kuten seisovat vieraat kyrvätkin.
      Kiihotuin vietävästi tuon naapuriherkkurouvan elämäntavasta: lehtikuvissa oli useinkin Spr:n tapahtumissa tai keräämässä seurakunnan nimissä avustuksia vähäosasille. Kiihotuin siitä roolivaihdoksesta johon hän ja he pystyivät, päivisin oikea herranenkeli ja öisin seksipetonarttu joka kesytti kymmenet isot ja pienet kullit.

      Koskaan en puhunut asiasta kellekään, saati heille. Mari asuu yksin yhä samassa talossa ollen jo yli 70v, Atso menehtyi sairauteen jo vuosia sitten. Itse käyn lomilla autiossa kotitalossa mutta muuten asumme vaimon kanssa Vantaalla.
      Seurusteluaikaan -80 luvun alussa sain tyttöystävän kokeilemaan vierasta opiskelukämpässämme ja siitä se alkoi. Nyt ollut kymmeniä vieraita miehiä, tosin välillä vuosienkin taukoja, mutta viimeksi kaksi viikkoa sitten.
      Kaikki samat temput tehneenä en kadu niitä salakatseluita. Hankala vaan löytää 55v vaimolle vapaata ja hoikkaa nuorempaa miestä joka ymmärtää ko.elämäntavan vaikka vaimo yhä hoikka ja kaunis.
      Tekisi vaan mieli käydä kiittämässä entistä naapurinrouvaa niistä oppihetkistä, kaksoisrooli meilläkin se elämänsuola ja liima.

      • Upea tarina... meillä tämä sama kuvio ,,tosin vähän liian harvoin


    • Anonyymi

      Aika kiihottavaa! Olisi hienoa jos näihin tulisi vielä jatkoa.

    • Anonyymi

      Onko kellään lapsuudesta kokemuksia jossa omat vanhemmat ovat tätä harrastaneet?

      Millä tavalla on vaikuttanut teihin aikuisiällä? Harrastatteko vaikapa itsekkin nykyään?

      • Anonyymi

        15 vuotiaana katselin salaa kun naapurin lapset olivat mummolassa ja parilla vieraana mies. Rouva vaati vieraalta kondomin käyttöä mutta aviomies sai taivuteltua vaimonsa antamaan paljaalla. Vieras laukesi muutaman työnnön tehtyään rouvan sisälle.


      • Anonyymi

        Rohkea aviomies!


    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1583
    2. 44
      953
    3. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      68
      921
    4. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      899
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      849
    6. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      54
      807
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      41
      798
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      765
    9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      34
      742
    10. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      49
      692
    Aihe