Vinkkejä Hua Hin ja Cha am

Hiphei

Lähdemme marraskuussa perheenä reissulle (lapset 6 ja 9) Cha amiin. Vinkkejä tekemisestä, hyvistä ravintoloista, retkikohteista jne saa antaa. Ollaan ajateltu lähteä kwai joelle retkelle. Vinkkejä retkeä toteuttamista firmoista? Bangkokista Cha amiin mennään pitän lennon jälkeen taksilla, parempi varata etukäteen vai ottaa vaan suoraan kentältä?

51

1809

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lovelyplace

      Tuossa nimimerkki zaphodbx antaa hyviä , asiallisia tietoja , tosin Hua Hin painotteisesti.
      Hinnat vähän nousseet vuodesta 2015 , kuten kaikkialla muuallakin, Rantaa Cha Am issa on kilometritolkulla , voittaa Hua Hinin rannan kirkkaasti. Ruokapaikkoja löytyy vaikka kuinka paljon , eurooppalaista sekä thaimaalaista ruokaa , vain valinnan vaikeus, lapsiperheille myös pizzaa ym.
      Tulette iloisesti yllättymään lomallanne Cha Am issa. Perheenne lapset varmasti viihtyvät , uimisen lisäksi löytyy paikalliselta rantakadulta monia pikkuretkiä nähtävyyksiin tarjoavia bisnesyrittäjiä", kaikki osoittautuneet luotettaviksi , hinnat suunnilleen samaa luokkaa. Hua Hin istä löytyy myös
      yritys , jolla takseja sekä myös suomenkieltä puhuva paikallinen thaileidi, Pu Lius, hänen matkassaan olemme Kwai joen retken tehneet , kuten monet muutkin suomalaiset. Kaikki sujunut hienosti .
      jutut joissa jatkuvasti intoillaan ns. tyttöbaaritarjonnasta voi jättää omaan arvoonsa. Totta kai , jos sensortin seikkailua hakee , löytyy varmasti..Mutta yleensä k.o.matkailijat suuntaavat jo suosiolla omaan satumaahansa- Pattay nimeltään. Ei häiriste tavallista tallaajaa Cha Am issa , eikä pahemmin Hua Hinissäkään. Meitä lähinnä naurattaa - pariskunta - kiva kun nätiti tytöt tervehtii ilosesti. ketään EI todellakaan viedä väkisin vaikka baarissa drinkin poikkeaisi ottamaan.
      HYVÄÄ LOMA - Cha Am iin suuntaamme TAAS marraskuun lopulla

      • NumBall64

        niin siis tämä suomea puhuva taksikuski nimeltään Pu Luis on hua hinissä yleensä kellotapulin vastapäätä phetkasem roadin toisella puolella, lisäksi hän löytyy facebookista...


      • TampereenVili

        Enää ei ole Zappia, muuttui NumBall, eri numeroisiksi, taitaa olla 64 menossa tällä hetkellä, veikeä valehtelija, joka esiintyy kymmenillä muillakin nimimerkeillä, lähinnä pilaa palstoja, vakuuttavasti esiintyy myös Sensei- nimimerkillä nykyisin, aiemmi Aviomies. Molemmat nimimerkit ovat äärettömän rikkaita ja ostelevat mielikuvitusmaailmassaan mitä vain päähänsä pälkähtää!
        Lerppalauantai menossa vauhdikkaasti, onhan tahdittajana itse emälerppa Sensei-Numball, joka paremmin tunnetaan PerseiBalliNumbana ja useilla muilakin toimintaansa palstoilla kuvaavilla nimillä...


    • Itse olen mennyt Kwai joelle omatoimisesti bussilla. Kantanaburista kannattaa kayda Hell Fire bassissa. Alkuperaista rataa katsomassa. Googlaa kohde ensin. Hotelliksi voin suositella Sky Resorttia Kantanaburissa.

    • 63numball

      Mitä nähtävää on Raumalla.

    • No. Ehkä helpoin tapa Cha amista mennä Kwaijoelle Aurinkomatkojen retkellä. Itse menin reilu 10 vuotta sitten, ehdottomasti kahden päivän reissu, kiva lauttahotelliyöpyminen. Cha amista löytyy thai/länsisravintoita . Itse käyn thaipaikoissa.
      Hua hinissä paljon ruokapaikkoja löytyy Market Villagessa. Käyn hotellin altaalla aurinkoa ottamassa, rannalla en ole käynyt uimassa/aurinkoa ottamassa.
      Taksifirmoja kentältä en tunne, tosin itse mennyt tutulla taksifirmalla jo 7 vuotta, numeroa en tiedä. Taksikyydit Suvarnabhumilta ehkä 1800...2500 baht Cha amiin.

      • Taksillamielummin

        Aurinkomatkojen bussikyytejä kannattaa välttää. Oma kokemukseni on että kuskit ajaa kuin hullut. On vain ajan kysymys koska sattuu vakava onnettomuus.


      • Tietenkin kannattaa ostaa valmis retkipaketti, jos tarvitsee kädestä kiinnipitävän oppaan kun poistuu hotellin ulkopuolelle. Minäkin olen ostanut Aurinkomatkojen retkipaketin kaksi kertaa, eli ensimäsen ja viimeisen kerran. Tämä tapahtui Egyptissä.

        Aurinkomatkojen retki ei vie Kanchanaburista Hell Fire passiin ollenkaan ja tämä on eräs audenttinen kohde kuinka tämä kuoleman sola ja rautatie tehtiin sotavankien, dunamiitin ja norsujen avulla. Muesossa esillä paljon valokuvia, työkaluja vanhaa ratapohjaa jne. Edellen sinne tuodaan vankien muistomerkille kukkia ja valokuvia. Tapasin siellä erään Australialaisen pariskunnan ja he kertoivat tippa silmässä miehen isoisän kuolleen täällä solassa.

        Taksikuskin kanssa sovittiin edellisenä päivänä lähtöaika, kohde ja hinta 1000THB. Mittariin tuli noin 200 km. Tietenkin kohteisiin piti erikseen maksaa pääsyliput.
        Taatusti näimme matkalla paljon enemmän kuin Aurinkomatkojen oppaan kanssa.


    • hyväkokemus

      Mukavinta ottaa Kuisman taxi, niin saa palvelut kotimaisella kielellä ja tuntevat seudun sekä historian

      • hehehehee

        Kuisman taxipalveluun kuuluu myös kotimaiset matkaeväät, lihapullia ja Juhla Mokka kahvia juotavaksi. On se vaan niin turvallista kun palvelu pelaa kotimaisella kielellä.


      • onkätevääon

        Ja rahat lähtee sukkelammin ni ei tarvi olla kauaa retkellä. Thaimaalainen kuski odottelee autossa nukkuen vaikka koko päivän ilman lisäveloitusta mutta suomalainen huikkaa että nähdään vartin päästä jahka hän on käynyt paskalla ja paluumatkalle hän on haalinut paikan päältä lupaa kysymättä viisi intialaista Toyota Yarikseensa.


      • VittuMikäIdiootti

        Jahka jotta sukkelammin, no mitäpä Dille muuta tekisi kuin oireilee palstalla.


      • eikunmenoksi
        hehehehee kirjoitti:

        Kuisman taxipalveluun kuuluu myös kotimaiset matkaeväät, lihapullia ja Juhla Mokka kahvia juotavaksi. On se vaan niin turvallista kun palvelu pelaa kotimaisella kielellä.

        Tuo on täyttä puppua , Pu Lius ja kuljettajansa kun osaavat viedä mitä parhaimpiin paikallisiin ruokapaikkoihin. Kellään mitään eväitä ... taitaa taas pilkahtaa perisuomalainen kateus, vähän samaa mieltä kun kaunis ? nimimerkki " VittuMikäIdiootti" , voisi sentään hänkin miettiä mitä kirjoittaa , kenestä on mukava lukea teidän rumaa ulosantia. Pysykää asiassa - please.
        Jokainen thaimaalainen osaa takuulla rahastaa palveluistaan jos joku ihan omatoimisesti meinaa nähtävyyksiä katsella , retkiä tehdä niin.. pistää vaan tossu toisen eteen ja menoksi


    • parivinkkii

      Siirtymät rauhassa ja stressittömästi. Ei paniikkia. Ennakkovarattuna vähän halvempi taksi, muutoin 2500. Omatoimisesti on vapaampi mennä kuin jonkun puliuksen rouvan kanssa joka ottaa rahat ja kiiruhtaa teidät sieltä pois samantien. Palveluja piisaa ja netti on täynnä kuvia ja tietoa. Minkään täällä päivystävien zaphotrollien juttuja ei kannata uskoa. Kertoo muilta kuulemiaan satuja vain herjatakseen siinä samalla Pattayaa.
      Cha am bat cave (15km rantatieltä) on kiva nähtävyyskohde auringonlaskun aikaan ja luonnonpuistot. Jonkun mukava kuskin ottaa siitä kaupungilta niin abouttia 1000 bahtia muutaman tunnin päiväretkistä on ok.
      Ravintolat on pieniä mutta melko tasaisen hyviä. Idyllinen ravintola Aroy on kävelymatkan päässä beachin keskivaiheilta.
      Hotelliltanne on parasta aluksi tiedustella kyytejä retkille, koska silloin se on aina luotettavampi ja tulee synergiaa. Fillarointi on suosittua siellä ja vuokraamoja paljon.
      Moottoroidut vesileikit ylihintaisia riuhtaisuja. Paikallisia vetävät liki ilmaiseksi.
      Tuolla nimellä löytyy lepakkoluolan tarkka sijainti mapsista:
      Bats View Point, Na Yang, Cha Am, Phetchaburi, Thaimaa

      Kivan ulkoilupäivän kävellen viettää muutaman kilsaa ennen lepakkoluolaa tuolla siistin puiston näköalapatikointi paikoilla:
      Khao Nang Panthurat Forest Park
      Sinne on opaste samassa kohtaan kuin mistä käännytään lepakkoluolalle. Kun lähtee kiipeämään vasemman kautta portaita löytää upean luontoon luolaan tehdyn Buddha temppelin. Korkeammalle vuorelle menee polut puiston sekä oiken että vasemman kautta ja jos kuntoa ja vettä on mukana niin siitä tulee kiva parin tunnin patikka kun kierrätte puiston tavallaan yläkautta. Pitää olla lenkkarit. Sandaaleilla ei pärjää. Siellä on ylhäällä Tum ma yom luola, jossa voi vierailla, paitsi että luodut kobrannahat ei ole kiva näky luolan laitamilla. Itse kobria en ole tavannut. Villejä apinalaumoja kylläkin.

    • reissullaretkelle

      Mukavastihan tänne on tietoa jaettu, sen verran kuitenkin ... joku valittaa AM n kuljettajien hurjasti
      ajosta , no .. kyllä Thaimaan liikenteessä on melkoista menoa , myös taksit ajelee kohtuullisen reippaasti, sanoisin kuitenkin että Aurinkomatkojen kuljettajat on valittu parhaista ja onhan bussi aina isompi kun henkilöauto.
      Täällä moneen otteeseen mainittu ( Kuisma ) ja PU LIUKSEN taxi- retkipalvelut , aina on saatu luotettavaa , hyvää palvelua . Kwai joen retkeä suosittelisin Pu n matkassa.

      • ummikot

        Hyvä juttu. Täytyypi ottaa matkaevääksi vielä lihapullia ja Juhla mokkaa.


      • Taksillamielummin

        Jos AM kuljettavat on Thaimaan parhaita, minä olen sitten Roope Setä. Monet kerrat olen ollut siellä taksin kyydissä eikä ihan vastaavaa on /of rytkytystä ole tavannut. Aurinkomatkojen suomalainen opas lupasi että kuski vie tauolle heti kun päästään jonkin matkaa pois pahimmassa ruuhkasta. No eipä ollut taukoa ja vesi minkä sai oli valmiiksi lämmintä. Hyvä niin, sillä bussin vessa ei oikein pelittänyt. Kuski urpo jäi sitten vielä röökitauolle kun päästiin monista hotelleista ensimmäiselle Pattayalla. Annoin toki palautetta Aurinkomatkoille mutta eipä sieltä mitään vastausta tullut, Finnairin firma kun on niin palvelu on samaa roskaa. Ihan turha matkatoimisto. Sen jälkeen olen liikkunut vain taksilla hotellille mitkä olen varannut nettivaraamojen kautta.
        Mitä tulee Cha Amin ja sen taksipalveluihin, rantakadulta löytyy kyllä hyviä ja rauhallista kuskeja.


      • RoopeSetäsi
        Taksillamielummin kirjoitti:

        Jos AM kuljettavat on Thaimaan parhaita, minä olen sitten Roope Setä. Monet kerrat olen ollut siellä taksin kyydissä eikä ihan vastaavaa on /of rytkytystä ole tavannut. Aurinkomatkojen suomalainen opas lupasi että kuski vie tauolle heti kun päästään jonkin matkaa pois pahimmassa ruuhkasta. No eipä ollut taukoa ja vesi minkä sai oli valmiiksi lämmintä. Hyvä niin, sillä bussin vessa ei oikein pelittänyt. Kuski urpo jäi sitten vielä röökitauolle kun päästiin monista hotelleista ensimmäiselle Pattayalla. Annoin toki palautetta Aurinkomatkoille mutta eipä sieltä mitään vastausta tullut, Finnairin firma kun on niin palvelu on samaa roskaa. Ihan turha matkatoimisto. Sen jälkeen olen liikkunut vain taksilla hotellille mitkä olen varannut nettivaraamojen kautta.
        Mitä tulee Cha Amin ja sen taksipalveluihin, rantakadulta löytyy kyllä hyviä ja rauhallista kuskeja.

        Jaha, aurinkomatkaa, pakettimatkaa, bussimatkaa, nettivaraamoa, omatoimimatkaa, kielimuuria, mitä vielä.


    • monenmoistavalittajaa

      Valitin , valitin , valitin .... eihän joka pikku asiasta tarvitse nipottaa . Arvoisa " roope- toope setä " lomareissulle voisit vähän kiristävää pipoa löysätä. Olikin mukavaa luettavaa ennenkun ilmaantui tämä naukuja . Maassa maan tavalla ja anna kuljettajan pitää tupakkatauko , mikä kiire lomalla, eikös sinne mennä rentoutumaan.

    • suosittelen

      Jos Aasian liikenteestä halutaan vääntää , niin eiköhän ajokulttuuri ole oma lajinsa, voi röykyttää myös taksin kyydissä , Se on todettava totuuden nimissä , että Hua Hinissä ainakin Kuisma- Pu Liuksen taksit ovat kokemusten perusteella ajaneet meillekin falangeille sopivaa kyytiä, eipä juuri hurjastelijoita ole kohdalle sattunut.

    • Hiphei

      Kiitos kommenteista! Joukossa hyviäkin vinkkejä, osaa saapi lukea hivenen huvittuneena kun ei tajua miten ne tähän liittyy eikä edes ymmärrä mitä yritetään sanoa! Lisääkin aiheeseen liittyviä vinkkejä saa antaa! :D

    • Per-kel

      Minkälainen on Mod Guesthouse ?

    • herkkuhetkiin

      Perheelle jossa tuon ikäisiä lapsia ; vihjeeksi Cha Am issa on myös mukava suomi/ thaimaa pariskunnan omistama Jäätelöbaari , rantakadulta Golden Beach Hotelliin menevän kävelykadun varrella, myös pientä välipalaa tarjolla ja vanhemmille juomia.Kannattaa poiketa.

    • menoajameininkiä

      Cha Amista on mielenkiintoista matkustaa junalla Hua Hiniin , vaikka ei niin kovin nopeaa kyytiä , mutta ei myöskään maksa paljon.

      • livess

        20 kilometrin seikkailu. Kestää 15 minuuttia. En luokittele sitä mielenkiintoiseksi vaan vaivalloiseksi.


    • matkailuavartaa

      Ok, kuka kokee mitenkin, tuossa tapauksessa suosittelen jotta ei muuta kun taksi alle ja menoksi , tuskin tuntuu liian vaivalloiselta. Matkailu avartaa.

      • KaikkiVaivalloista

        Kysehän on 15 minuutin kokemuksesta thaimaalaisella junalla.

        Kirjoitetaanko aiheesta kirja jotta jahka nääs joku voi hankkia tuon hankalan kokemuksen taksilla.


    • 64646578

      Tuo 15 min kannattaa käyttää Huan takuuvarmoihin tuotteisiin eli leidareiden antamiin kyyteihin, kuten siellä perinteisesti tehdäänkin

      • hehehee

        Ainoastaan IDIOOTTI kirjoittaa matkailupalstalle paskaa.


      • idioottiulos

        Aivan , johan piti- muuten asiallisiin kirjoituksiin- löytyä tälläinen uuno nimim. 64646578 leidareineen, aihe joka ei todellakaan liity meidän Cha Am matkailijoiden harrastuksiin, huomasikohan tämä tyhmän puoleinen tyyppi , että kysyttiin asioita perhematkailuun liittyen.
        Hyvin sanottu tuo Ainoastaan IDIOOTTI kirjoittaa matkailupalstalle paskaa.


      • Näinasiatovat
        idioottiulos kirjoitti:

        Aivan , johan piti- muuten asiallisiin kirjoituksiin- löytyä tälläinen uuno nimim. 64646578 leidareineen, aihe joka ei todellakaan liity meidän Cha Am matkailijoiden harrastuksiin, huomasikohan tämä tyhmän puoleinen tyyppi , että kysyttiin asioita perhematkailuun liittyen.
        Hyvin sanottu tuo Ainoastaan IDIOOTTI kirjoittaa matkailupalstalle paskaa.

        Kirjoitat kuin lerppa, lienetkö itse tuo matkailupalstojen pilaaja?
        Hänhän aina välittömästi "pimahtaa" mikäli Huasta tai Chas-Amista joku jotain totuutta kertoo.


      • chaam
        Näinasiatovat kirjoitti:

        Kirjoitat kuin lerppa, lienetkö itse tuo matkailupalstojen pilaaja?
        Hänhän aina välittömästi "pimahtaa" mikäli Huasta tai Chas-Amista joku jotain totuutta kertoo.

        Mikähän tuossa fiksussa kirjoituksessa saa sinut jotain lerppaa kaipaamaan , mitään matkailupalstan pilaamista kun ei edes rivien välistä voi havaita . tarkoittanetkin ohjeistajaa
        "käyttää tuon 15 min. leidarien tarjoamaa kyytiä jne. " tuo kun on täyttä puppua , tosiaan ei
        tavalliset Thaimaan ystävät minkään leidrarikulttuurin vuoksi maahan matkusta, EI ainakaan
        Cha Am in tapaiseen rauhalliseen , perhematkailu paikkaan.
        Arvoisa " näin asiat ovat " onko lukemisen ymmärtäminen yhtä vaikeaa kun vaikeaa näyttää oikeinkirjoitus olevan.


      • Pilkuttajanpaluu
        chaam kirjoitti:

        Mikähän tuossa fiksussa kirjoituksessa saa sinut jotain lerppaa kaipaamaan , mitään matkailupalstan pilaamista kun ei edes rivien välistä voi havaita . tarkoittanetkin ohjeistajaa
        "käyttää tuon 15 min. leidarien tarjoamaa kyytiä jne. " tuo kun on täyttä puppua , tosiaan ei
        tavalliset Thaimaan ystävät minkään leidrarikulttuurin vuoksi maahan matkusta, EI ainakaan
        Cha Am in tapaiseen rauhalliseen , perhematkailu paikkaan.
        Arvoisa " näin asiat ovat " onko lukemisen ymmärtäminen yhtä vaikeaa kun vaikeaa näyttää oikeinkirjoitus olevan.

        Pilkuttaja siellä jälleen vastaa.
        Ei paljon kannata kertoa toisten oikeinkirjoituksesta, kun itse ei pilkkujen ja pisteiden paikkaa osaa. Hua Hinin vanhuksilla, joilla on vain kansakoulu hädin tuskin suoritettuna, tuo on kyllä yleistä.


      • nuorikysymysmerkkinä

        Oliko tässä YHTÄÄN MITÄÄN Matkailuun tai alkuperäiseen kysymykseen liittyvää ?
        Onko kyseisellä " herrasmiehellä " vain ja ainoastaan PAKKOMIELLE pilkuista - tai toisten kirjoittajien mollaaminen ?
        Entäs vanhukset ? Mitä mahtaa hänellä olla heitäkin vastaan ? Koulutustaso tahi sivistys viittaa tuon kirjoittajan kuuluvan Pattispalstan perusjätkiin. Jospa suosiolla siirtyisit sinne arvosteluinesi. Kuka mitäkin ja miten haluaa pilata !


      • Lienetlerppa
        nuorikysymysmerkkinä kirjoitti:

        Oliko tässä YHTÄÄN MITÄÄN Matkailuun tai alkuperäiseen kysymykseen liittyvää ?
        Onko kyseisellä " herrasmiehellä " vain ja ainoastaan PAKKOMIELLE pilkuista - tai toisten kirjoittajien mollaaminen ?
        Entäs vanhukset ? Mitä mahtaa hänellä olla heitäkin vastaan ? Koulutustaso tahi sivistys viittaa tuon kirjoittajan kuuluvan Pattispalstan perusjätkiin. Jospa suosiolla siirtyisit sinne arvosteluinesi. Kuka mitäkin ja miten haluaa pilata !

        Hän antoi sinulle vain, mitä olit tilannut ja teki oikein siinä typerys. Olet todellinen palstahuutaja, joka tuskaasi kirkuen, tällä avoimella palstalla, jossa anonyyminä esiintyen, jatkuvasti yrität mollata toisia kirjoittajia, kuten lerppakin!
        Olet todellinen typerys, joka et mitään matkailuantia kyhäelmässäsi antanut, pelkkää pa.kanjauhamista vain sait aikaiseksi.


      • LienetRouva2010
        Lienetlerppa kirjoitti:

        Hän antoi sinulle vain, mitä olit tilannut ja teki oikein siinä typerys. Olet todellinen palstahuutaja, joka tuskaasi kirkuen, tällä avoimella palstalla, jossa anonyyminä esiintyen, jatkuvasti yrität mollata toisia kirjoittajia, kuten lerppakin!
        Olet todellinen typerys, joka et mitään matkailuantia kyhäelmässäsi antanut, pelkkää pa.kanjauhamista vain sait aikaiseksi.

        Monenmoisia tilauksia suoritettu ja koetko että itse toimit asianmukaisesti.


      • hielontaahielontaa
        Lienetlerppa kirjoitti:

        Hän antoi sinulle vain, mitä olit tilannut ja teki oikein siinä typerys. Olet todellinen palstahuutaja, joka tuskaasi kirkuen, tällä avoimella palstalla, jossa anonyyminä esiintyen, jatkuvasti yrität mollata toisia kirjoittajia, kuten lerppakin!
        Olet todellinen typerys, joka et mitään matkailuantia kyhäelmässäsi antanut, pelkkää pa.kanjauhamista vain sait aikaiseksi.

        Mielenkiintoista ! Pitäiskö tyypeille esim." Lienetlerppa " perustaa oma palsta , nimeksi vaikka
        HALUAN vain ja ainoastaan HAASTAA RIITAA .. Jos sillä konstilla saisi nämä ITSE pas..... jauhajat pysymään poissa MATKAILU palstoilta. Sinne sopisi hyvin myös ne jotka katsovat asiakseen
        arvostella jopa välimerkkinen käyttöä - koulutusta - ikää jne,
        Sovinnollista viikonloppua ja mukavia matkojen suunnittelua kaikille kivoille ihmisille. Tähän aloitus-kyselyyn näyttää tulleen etupäässä hyviä vihjeitä , kiitos teille.


      • hehehehee
        hielontaahielontaa kirjoitti:

        Mielenkiintoista ! Pitäiskö tyypeille esim." Lienetlerppa " perustaa oma palsta , nimeksi vaikka
        HALUAN vain ja ainoastaan HAASTAA RIITAA .. Jos sillä konstilla saisi nämä ITSE pas..... jauhajat pysymään poissa MATKAILU palstoilta. Sinne sopisi hyvin myös ne jotka katsovat asiakseen
        arvostella jopa välimerkkinen käyttöä - koulutusta - ikää jne,
        Sovinnollista viikonloppua ja mukavia matkojen suunnittelua kaikille kivoille ihmisille. Tähän aloitus-kyselyyn näyttää tulleen etupäässä hyviä vihjeitä , kiitos teille.

        Paskanjauhaja henkilökohtaisesti, ties monennenko kerran tuli jälleen oksentamaan törkyjään.


      • 6655443377
        hehehehee kirjoitti:

        Paskanjauhaja henkilökohtaisesti, ties monennenko kerran tuli jälleen oksentamaan törkyjään.

        Se on lerppa!


      • asiaanasiaan
        6655443377 kirjoitti:

        Se on lerppa!

        Vinkkejä elämään , ChaAm ja Huahin lienee tyhjentävästi täällä käsitelty " hehhehheh henkilön " mielestä ja haluaaa pilata koko jutun. Kuulehan siinä hehhhheh hurmassasi kyllä mielenterveysongelmiin on apua saatavilla kun osaa hakea oikeasta paikasta. SE paikka Ei vaan ole Suomi 24 palsta.


    • Thainpuoliso

      Jos Hua Hinissä haluaa hyvää ja alkuperäistä Thai hierontaa niin siihen on hyvä mahdollisuus tutustua sokeain hieromalaitoksessa. Sokeat naiset ja miehet osaavat todella hieroa hyvin. Ikävä kyllä olen hävittänyt paikan käyntikortin joten en voi antaa osoitetta. Paikka sijaitsee suurin piirtein Market Villagen kohdalla toisella puolella rataa. Ehkä taksikuskit tietävät paikan.
      Paikalliset ihmiset käyvät siellä hierotuttamassa itseään.

      • 64NumBall63

        Edottomasti paras hierontapaikka on hua hin sairaalan alueella oleva hierontapaikka... on osa hua hin sairaalaa...


      • vakuutusasiamies
        64NumBall63 kirjoitti:

        Edottomasti paras hierontapaikka on hua hin sairaalan alueella oleva hierontapaikka... on osa hua hin sairaalaa...

        Lerpan sairaalamatkat on parhaita. Hesassa Lerpan lempikohde on Jorvin sairaala ja Hua Hinissa Hua Hin Hospital. Riisipussimies ei hieronnoissa käy koska ne maksaa ja Paraisten Parakodin tädit kyllä vaipat vaihtaa, vaan ei hiero.
        Hua Hinista suosittelen perhettä tekemään lauttaretken Pattayalle, jossa on lapsillekin muuta tekemistä kuin istua pilssivedessä väsäämässä hevonlannasta kakkuja.


      • surkeasurkein
        vakuutusasiamies kirjoitti:

        Lerpan sairaalamatkat on parhaita. Hesassa Lerpan lempikohde on Jorvin sairaala ja Hua Hinissa Hua Hin Hospital. Riisipussimies ei hieronnoissa käy koska ne maksaa ja Paraisten Parakodin tädit kyllä vaipat vaihtaa, vaan ei hiero.
        Hua Hinista suosittelen perhettä tekemään lauttaretken Pattayalle, jossa on lapsillekin muuta tekemistä kuin istua pilssivedessä väsäämässä hevonlannasta kakkuja.

        Sarjassamme Tyhmä- tyhmempi - tyhmin .

        Tyhjät tynnyrit kolisevat eniten ...


      • Surkeinpilkuttajakolisee
        surkeasurkein kirjoitti:

        Sarjassamme Tyhmä- tyhmempi - tyhmin .

        Tyhjät tynnyrit kolisevat eniten ...

        Sarjassamme lerppa, lerpampi, lerpoin, on hohtoa, surkeasurkein kuuluukin tuohon viimeiseen kastiin.
        Ilmiselvä surkein pilkuttaja, joka kolisee tukevan pulleana kaikkein kovimmin...


      • Huanperhematkailunilot
        vakuutusasiamies kirjoitti:

        Lerpan sairaalamatkat on parhaita. Hesassa Lerpan lempikohde on Jorvin sairaala ja Hua Hinissa Hua Hin Hospital. Riisipussimies ei hieronnoissa käy koska ne maksaa ja Paraisten Parakodin tädit kyllä vaipat vaihtaa, vaan ei hiero.
        Hua Hinista suosittelen perhettä tekemään lauttaretken Pattayalle, jossa on lapsillekin muuta tekemistä kuin istua pilssivedessä väsäämässä hevonlannasta kakkuja.

        Kyllä Hua Hinissä on paljon tekemistä lapsille. Erittäin suosittuna ovat pitäneet rottajahtia hotellihuoneessa ja käärmejahtia kaduilla.
        Kyllä tuo mainitsemasi hevosenlantakakkujen teko on myös erittäin suosittua, kaupungin lääkärit ja sairaalat ovat suorastaan innoissaan siitä, koska lapsiperheillä on yleensä matkavakuutus.
        Tällaisia liikunnallisia harrastuksia on tarjolla Hua Hinissä ja muita myös, esimerkiksi kuka lapsista uskaltaa iskeä silmää vastaantulijoille, yksin liikkuessaan, on nousujohteinen leikki siellä pedojen paratiisissa. Ähäkutti huutavat lapsukaiset, kun pinkisevat pakoon, syöttiin tarttunutta aikuista.

        Kuten huomaatte on Hua Hin oikea paratiisi perhematkalle, ei kun sinne vain.


      • SnagariFighter
        Huanperhematkailunilot kirjoitti:

        Kyllä Hua Hinissä on paljon tekemistä lapsille. Erittäin suosittuna ovat pitäneet rottajahtia hotellihuoneessa ja käärmejahtia kaduilla.
        Kyllä tuo mainitsemasi hevosenlantakakkujen teko on myös erittäin suosittua, kaupungin lääkärit ja sairaalat ovat suorastaan innoissaan siitä, koska lapsiperheillä on yleensä matkavakuutus.
        Tällaisia liikunnallisia harrastuksia on tarjolla Hua Hinissä ja muita myös, esimerkiksi kuka lapsista uskaltaa iskeä silmää vastaantulijoille, yksin liikkuessaan, on nousujohteinen leikki siellä pedojen paratiisissa. Ähäkutti huutavat lapsukaiset, kun pinkisevat pakoon, syöttiin tarttunutta aikuista.

        Kuten huomaatte on Hua Hin oikea paratiisi perhematkalle, ei kun sinne vain.

        Myös "kuka pelkää ruukkupommia" on lasten suursuosikkileikki Hua Hinissa. Kamppailu-urheilua näkee ilmaiseksi kadulla kun paikallinen nuoriso potkii ja hakkaa turisteja.
        Jos harrastat miekkailua, niin taksikuskeilla on viidakkoveitsi mukana ja pääset ottelemaan hengestäsi jo alkaen 50 pahtin erimielisyydestä koskien taksikyydin hintaa. Amerikkalaismies hävisi viime ottelun mutta sinä saatat olla voittaja!


      • KahujenHua
        SnagariFighter kirjoitti:

        Myös "kuka pelkää ruukkupommia" on lasten suursuosikkileikki Hua Hinissa. Kamppailu-urheilua näkee ilmaiseksi kadulla kun paikallinen nuoriso potkii ja hakkaa turisteja.
        Jos harrastat miekkailua, niin taksikuskeilla on viidakkoveitsi mukana ja pääset ottelemaan hengestäsi jo alkaen 50 pahtin erimielisyydestä koskien taksikyydin hintaa. Amerikkalaismies hävisi viime ottelun mutta sinä saatat olla voittaja!

        Tämä on sitä Hua Hinin normaalia elämää, johon tavalliset ihmiset eivät halua tutustua, siksi matkailijamäärät ovat romahtaneet.
        Kuka uskaltaa Hua Hiniin on nykyään suosittu matkailupalstaleikki.


    • ihanasetä

      Luuleeeee olevansa vaikka mitä- tämä satusetä . Kiinnostavasti kirjoittaa HÄN ja lisäksi niiiiiin täyttä asiaaaaa.
      Mutta jos ja kun ei ole mitään tekemistä niin mikseipä sitten nolaa itseänsä oikein kunnollaaaaa.
      Kymmenen pistettä ja papukaija merkki -lapsellisuus huipussaa

    • aurinkopaistaa

      Tässä oli alkuun asiallisia juttuja , jotka kannattaa lukea , tietysti taas alkoi muutama huijari typeryyksiään tarjoilla. ihmetyttää joskus nuo tyypit - mitä luulevat itsestään ja kenen ajattelevat edes viitsivän lukea moisia lapsellisuuksia ( hyvin asia ilmaistu nim.merkki " ihanasetä " )
      Joku valittaa ettei löydä tekemistä Hua Hin n matkaltaan. On takuulla itsestä kiinni jos ei osaa
      minnekään mennä , eikä osaa ottaa matkastaan mitään irti , jos kaiket päivät kaljaa kittaa ja kännipäissään örveltää voi valittaa ettei rautatieasemaa ihmeenpää näkemistä olekaan.
      Hua Hin on mielenkiintoinen matkakohde, samoin Cha Am rauhaa rakastaville.

    • rauhallistamenoa

      Junamatka Cha Am - Hua Hin hinta 19 bht. myös kokemisen arvoinen . Keskiviikko iltaisin markkinat
      Cha am issa ja rannalla hotelli Long Beach in kohdalla pienehköt markkinat musiikkiesityksineen
      tiistai ja keskiviikkoiltaisin , mukavaa ajanvietettä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      61
      6094
    2. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      68
      3512
    3. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      58
      2648
    4. Tietääkö kukaan millaisesta perheestä murhaaja on?

      Onko siis rikkaiden lellipentu, joka luulee, että kaikkea saa tehdä, vai köyhien kakara, jolla ei ole mitään vastuuta ku
      Valkeakoski
      42
      1293
    5. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      347
      1183
    6. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      57
      1114
    7. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      13
      968
    8. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      853
    9. Ohimenevältä

      Tilalta tämä alkaa jo vaikuttamaan. Arjen pieni piristys olimme toisillemme.
      Ikävä
      29
      813
    10. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      811
    Aihe