Bussilla lentokentältä Puerto de la Cruziin

Koitan vielä kerran tiedottaa tästä tärkeästä asiasta. Tämä olkoon viimeinen kerta.

Bussimatkan voi tilata etukäteen matkatoimistolta, vaikka lentäisit omatoimisesti Norweigianilla tai jonkun muun yhtiön koneella Teneriffalle. Etukäteen ostettuna hinta on/oli viime talvena 20 Euroa/suunta/henkilö, ja homma toimii hyvin. Norweigianin iltakoneelta, joka laskeutui 22.30, meidät kuljetettiin etukäteen sovitun hotellin eteen ja paluumatkalle nouto samasta paikasta 4.30 aamulla. Etukäteen siis tilasimme ja maksoimme kotimaassa matkatoimistossa bussikuljetukset Reina Sofialta Puerto de la Cruziin

Myös Titsalla 343 pääsee Puerto Cruziin suoraan Reina Sofia lentokentän pääovien edestä. Hinta noin 13/Euroa/henkilö/suunta. Kannattaa muistaa, että tähän bussiin otetaan vain istumapaikoille matkustajia, joten kaksin matkustaessa kannattaa toisen mennä bussin etuosaan jonottamaan ja toinen vie matkalaukut tavarasäilöön. Bussin ovella ollut sisään mennessään osoittaa henkilön, joka hänen kanssaan matkustaa, ja näin molemmat ohjataan sisään bussiin. Tämä on tärkeä huomioida, jos Titsa 343lla aiotte Puerto Cruziin matkustaa. Jos bussiin ei mahdu, joutuu odottamaan seuraavaa, jossa sama rumba. Sama juttu sitten takaisin Puerto Cruzista Reina Sofialle lähdettäessä.

Kannattaa siis varata etukäteen bussimatkat jo suomesta käsin. Se on helpompaa ja varmempaa, jotta nopeasti pääsette kentältä Puerto Cruziin ja varmasti paluulennolle takaisin.

11

613

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ikäukko

      Suurkiitos Antigue erittäin hyvästä ja selkeistä neuvoista kentältä Puertoon. Ennenvanhaan pakettimatkoilla oli niin huoletonta, kun matkatoimiston bussi oppaitten opastamana vei perille hotelliin samaan pakettihintaan. Täytyy sanoa , että myös Aurinkomatkoilla toimii bussikuljetus hyvin lisämaksusta. Nyt oli tarkoitus matkustaa Tuin matkalla monien vuosien jälkeen Puertoon, mutta heidän yli 300€ taksimatka tuntui liian suolaiselta, ja siksi kysyin tällä palstalla, vaikka arvelin mutasarjan kirjoittajien aktivoituvan.

    • Bonzot

      Tilattu jo alkukevääst pitkä reissu cruzii,.maaliskuulle,matkatoimiston kautta,netistä.Kuljetukset kaikilla on lisämaksusta.Eipä ne kalliit olleet..tietysti taxi matkat suuntaansa on hintavia,mutta niitäkin saa netistä tilattua,lennon numeron ja aikataulun kanssa,on sitten jäbikkä ottamassa vastaa nimikyltin kanssa.Hyvin homma toimii matkatoimistojen kanssa.No problemo,ei tarvitse ihmetellä.

    • T.R.Olli

      Muistatko Antique firman? Kai tuon netistäkin saa tilattua. Joskus kattelin ja löysin jonkun firmankin,
      mutten muista enää nimeä. Suunnitelma muuttui silloin.
      Varsinkin Norskin iltalennolla taksi on helposti yölisineen 150,_ about suuntaansa Reina Sofiasta Cruziin. Americasiin menijöiden ei noita liikaa kannata räknäillä, mutta Pto Cruziin on matkaa jonkun verran.
      Sen verran sanoisin, ettei kannata miettiä Titsa-vaihtoehtoa. Ei kovin sujuvaa lentokentältä, vaikka se yksi linja ajaakin sen kautta. Granilla julkinen on vaihtoehto, muttei Teneriffalla. No se on mun mielipide.
      Ootteko muuten huomannut, että jos ostaa pelkät lennot TUI:ltä tai Tjäreltä, niin silloinkin voi tilata myös kuljetuksen perillä, ei ehkä pääse ihan oman hotellin pihaan, mutta johonkin asti kuitenkin. Aurinkomatkoilla ei onnistu.

    • Hyvällä

      Olemme tilanneet majoituksen suoraan hotellilta ja siinä samassa myös kuljetuksen hotelliin Puerto de la Cruziin. Homma pelasi hienosti ja hotellilaskussa maksettiin tuo kuljetus., niin myös paluu kuljetus, Hinta oli edullinen.
      Vaihtoehtoja on, taksi on nopea ja myös se että jos jostain syystä lennon aikataulu onkin muuttunut hotellin hoitama taksikuljetus seuraa lentotietoja ja tulee noutamaan sitten kun kone saapuu. Meillä kävi niin että lento oli useamman tunnin myöhässä. Siellä oli vastassa tilataksi kun meitä oli useampi matkustaja mukana ja myös matkatavaraa siinä määrin ettei olisi ihan pikkutaksiin mahtunut.
      Joten tuo on yksi vaihtoehto kysyä hotellilta samalla kun varaa majoituksen sieltä myös kuljetusta.

      Myös nuo pelkät lennot matkatoimistolta kun ostaa on nuo kuljetukset myös mahdollista varata, ainakin Tjäreborg, ja Aurinkomatkat myyvät nuo bussikuljetukset pelkän lennon ostaneille.

      • hyväkyyti

        Jos asustelee pidempään, niin tuntee Puertossa tutun tilataxin joka hoitaa lentokenttäkuljetukset luotettavasti ja edullisesti.


    • Kiitos asiallisista kommenteista.

      Tässä muutama kokemukseen perustuva fakta, viime talvelta tosin, joten muutoksia on voinut tulla. Norweigianin iltalennolta pääsee Puerto Cruziin myös Titsalla 343lla, sillä GuaGua appin mukaan viimeinen lähtö Los Cristianosista on 23.00, ja kun Norskin kone laskeutuu 22.00-22.30(muistaakseni), niin bussiin pitäisi ehtiä. Ladatkaa GuaGua app sovellutuskaupasta. Siitä löytyy kaikki Teneriffan bussilinjat ja aikataulut. Ko appi on hyvä ja toimiva, ja sillä voi hakea eri reittejä kaupunkien välillä, ja se ilmoittaa jopa pysäkit, missä pysähdytään.

      Joku kyseli kuljetusyrittäjän nimeä, millä matkustettiin viime vuonna. En löytänyt enää kuittia ja ohjeita kuljetuksesta, joten nyt en osaa tässä kohtaa neuvoa. Sen voin sanoa, että ihan paikallisesta matkamyymälästä tuota kuljetusta kyselin ja heidän työkaluillaan löytyi kuljetusyrityksiä, jotka ihmiset yöaikaankin Puerto Cruziin kuljettavat. Varatkaa samoin tein myös paluumatka, jotta varmasti koneeseen ehditte.

      Myös matkatoimistot, kuten Tui tai Tjärebirg myyvät bussikuljetukset pelkkien lentojen ostajille, mutta vain, jos lennot on ostettu heiltä. Eli Norweigianilla yms lentävät eivät noita voi varata. Hinta sama, tämä siis viime talven tieto, kuin muillakin, eli 20 Euroa/suunta/matkustaja.

    • vuokra-auto

      Jos on vähänkin saarella tottunut ajamaan, on auton vuokraus lentokentälle etukäteen fiksu homma. Myös edullinen Kanarialla.
      Hyvä auto on valmiina odottamassa, laukut vaan kyytiin ja ajamaan selvää reittiä.

      Jos on arka ja oma ajotaito vähänkin arveluttaa, kannattaa käyttää muita kyytejä.
      Tietysti sekin, että on lentomatkan jälkeen ajokunnossa, eli promillet nollilla!

      • ByBus

        Helppo tietysti tuo autonvuokraus sellaiselle joka on oppinut ulkomailla ajamaan.
        Suuri osa tekee valmismatkoja eikä aja kuin Suomessa, kuten aloittaja ja moni muu.
        Silloin bussikyyti on mitä parhain vaihtoehto.


    • Unodostresguatro

      Eipä tossa tiedotuksessa mitään kummaa,suurin.osa lentää valmismatkoilla ja varaa bussin lisähintaa.Omatoimimatkailijat kyllä homman tietää.Olihan hyvä tietopaketti kuitenkin,putkahtaa annan palstalta tänne,ei siinä mitään.Tämähän on paras palsta..kuitenkin joten varmasti haluja tänne on palata.

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2405
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      38
      1389
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      56
      1327
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1146
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1126
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1113
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      10
      1077
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1063
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1012
    Aihe