Miksi eläke on vatikkeeton?

demari

Eikö eläkeläisetkin voisi 4-6 tunniksi käydä vaikka päiväkodeissa vaihtamaa vaipat lapsille? Tai vaikka siivota kadut? Miksi eläke pitäisi saada ilmaiseksi?

41

631

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • demari

      Kaiken lisäksi kun jatkuvasti puhutaan, että vanhukset yksin kotona syrjäytyvät.
      Tämä ei olisi edes työtä, vaan kuntoutusta.

      Jos eläkeläinen kieltäytyy kuntoutuksesta, niin elkäkkeen voisi leikata 20-40%, kunnes kuntoutus alkaa maistumaan.

      • Älyhoi

        Entäs sitten kun itse jäät eläkkeelle, oletko edelleen samaa mieltä?


      • demari

        En tietenkään koska eläkkeellä muutan Espamjaan!!


    • eläkkeensäansainnut

      Eihän se eläke mitään "vatikkeetonta" ole, kyllä sitä on tienattu vuosikymmeniä maksamalla palkasta eläkemaksuja.
      Olisi se hupaisa näky kun rolattorihenkilö yrittäisi siivota katua, vaikka pelkkä pystyssäpysyminen saattaa olla haasteellista.
      Et muuten varmasti ole demari, heidän jutuissaan on sentään järkeäkin.

      • demari

        Ihan samalla tavalla joka kuukausi palkasta maksetaan työttömyysvakuutumaksuja. Mutta se ei tarkoita, että työttömille pitäii antaa rahaa ilmaiseksi. Ihan samalla tavalla työttömiäkin pakotetaan palkattomaan orjatyöhön ja jos ei suostu, niin toimeentulotuki alennetaan20-40%.

        Ja kyllä ne mummotkin rollattoreiden kanssa voisivat tehdä jotain hyödyllistä, vaikka kertoa satuja paiväkotilapsille tai jotain. Onhan meillä osatyökyvyttömyyseläkkeitäkin, eli vammaisetkin ovat velvollisia tekemään sellaista työtä mihin kykenevät.

        Mielestäni eläke pitäisi antaa ainoastaan täysin työkykenemättömille ihmisille, jotka makaavat sairaalassa teho-osastolla. Kaikille muille ainoastaan osatyökyvyttömyyseläke, vaikka olisi 90 vuotias, ja velvoite tehdä työtä vaikka 8 tuntia viikossa. Jos vanhus ei ollut aktiivinen, niin osatyökyvyttömyyseläkke voisi katkaista ja ohjata vanhus alennetulle20-40% toimeentulotuelle. Kunnes työvelvoite on suoritettu ja vanhus on todistannun aktiivisuutensa.


    • touhutouko

      Ainakin miehillä enemmän maksettuja eläkemaksuja kuin saatava eläke( tuotto 2,5%) Hesari 5.9.17. Omiaanhan nostelevat. Kaikki avustustoiminta kannatettavaa niin kauan kun terveyttä piisaa. Antaa avustajallekin iloa ja merkitystä elämään.

    • Dghklöä

      Monet voisivat tehdä jotain. Elävät eläkkeellä kymmeniä vuosia eli eivät ole eläkkeestä maksaneet kun osan.

    • tedfgc

      Täällä taas tyhjät tietämättömät tynnyrit pitävät eniten ääntä.

      Aloittaja ei todellakaan ole demari.

      • Hohhoijaa

        Nimenomaan Yksi tyhjänpäiväinen aloitus.


      • uusisukupolvi

        Tyhjän olet jättänyt tuleville sukupolville, jotka joutuvat maksamaan velkasi, koska olet elänyt koko elämäsi ylivarojesi.

        Olet tuhonnut lapsiesi ja lapsenlapsiesi elämän, sillä et ole jättänyt jokaiselle vauvalle muuta kuin 20 000 valtiovelan. Sellaisen kivan syntymälahjan.

        Toivottavasti kaviaari maistui, sillä jopa lapsenlapsenlapsesi joutuvat maksamaan tyhjäpäisestä elämäntyylistäsi.


      • Sivusta
        uusisukupolvi kirjoitti:

        Tyhjän olet jättänyt tuleville sukupolville, jotka joutuvat maksamaan velkasi, koska olet elänyt koko elämäsi ylivarojesi.

        Olet tuhonnut lapsiesi ja lapsenlapsiesi elämän, sillä et ole jättänyt jokaiselle vauvalle muuta kuin 20 000 valtiovelan. Sellaisen kivan syntymälahjan.

        Toivottavasti kaviaari maistui, sillä jopa lapsenlapsenlapsesi joutuvat maksamaan tyhjäpäisestä elämäntyylistäsi.

        Oletko joku kademieli joka ei salli menneen ajan ahkerien eläkeläisten edes oman raskaan työnsä palkasta ja eläkkeestä nauttivan? Lapsellista.
        Sinun kaltaisilleko meidän isämme taisteli tämän maan vapaaksi jääden osa rammoiksi kuolemaansa asti ja osa antamalla henkensä tämän maan eteen. Aivan hyvin voisit olla kovemman kurjuuden alla ja toisen maan vallan alla.
        Lisäksi tämän ajan eläkeikäiset suuret ikäluokat nosti Suomen kovalla työllään.


    • vanhetkaapaitse

      Kyllä nykyiset eläkeläiset ovat eläkkeensä ansainneet, ilman vastinetta. He ovat puurtaneet lapsesta lähtien kovaa työtä, toisin kun tämänpäivän pullamössölapset.
      Olen kauhulla seurannut tämänpäivän nuoria, kun ei viitsitä tehdä edes vähäisiä kotiaskareita, puhumattakaan, että tekisivät töitä itsensä elättämiseen. Nykyisillä eläkeläisillä ei ollut varaa kouluttautua, vaan piti lähteä töihin, että eläisi. Toivottavasti nykyiset nuoret tekevät vastinetta sitten kun saavuttavat eläkeiän. Ainakaan he eivät ole luitansa kuluttaneet lapsena töissä.

      • uusisukupolvi

        Ansainneet? Ovat koko elämänsä elänneet yli varojensa velkarahoilla, ottaneet yli106 MILJARDIA valtiovelkaa!! http://velkakello.fi/

        Sitä velkaa eivät edes niiden lapsenlapsenlapsenlapset saavat maksettua. Näiltä vanhuksilta pitäisi kokonaan evätä kaikki eläkkeet ja tuet ja lähettää työleirille, kunnes joka ikinen euro on maksettu takaisin!


    • Isostieläkettä

      Jos ura on alkanut juurikaspellon harvennuksesta 1969 ja jatkunut yhtäjaksoisesti vuoteen 2018, jolloin jäin eläkkeelle, ei eläkkeeni ole vastikkeeton. Vastikkeeksi olen antanut terveyteni. Siksi minua vi...taa yhteiskunnnan varoilla elävät,työtä tai veroja pelkäävät paskanjauhajat, enkä nyt tarkoita tahtomattaan työttömiä. Jos eläkeläiset vaihtavat vaippoja päiväkodeissa 4-6h päivässä, menee sekin työ joltain nuoremmalta, joka ei sitä halua tehdä. Saahan saman rahan täyttelemällä työvoimatoimiston lippusia ja lappusia.

      • uusisukupolvi

        Jos olet tehnyt työtä hyvinvointivaltiossa vuodesta 69 niin sinulla pitäisi olla säästössä sen verran että pystyt elämään omillasi ne pari vuotta kunnes kupsahdat. Mitään eläkkeitä et tarvitse.

        Aina voi myydä asunnon, auton ja mökin. Ja suomessa kukaan ei kuole nälkään, kun kaikki rahat on syöty, niin olet oikeutettu toimeentulotukeen, vaikk 40% alennetuun sellaiseen.

        Kukaan suomessa ei tarvitse eläkettä!


      • Työhän
        uusisukupolvi kirjoitti:

        Jos olet tehnyt työtä hyvinvointivaltiossa vuodesta 69 niin sinulla pitäisi olla säästössä sen verran että pystyt elämään omillasi ne pari vuotta kunnes kupsahdat. Mitään eläkkeitä et tarvitse.

        Aina voi myydä asunnon, auton ja mökin. Ja suomessa kukaan ei kuole nälkään, kun kaikki rahat on syöty, niin olet oikeutettu toimeentulotukeen, vaikk 40% alennetuun sellaiseen.

        Kukaan suomessa ei tarvitse eläkettä!

        ei taida muutonkaan olla se sun juttusi. Mä luulen pahoin, että sulla ei ole, jos eläkeiän saavutatkaan, mitään myytävää. Nauti siis muiden työn hedelmistä kun vielä voit. Jos tuo vuodesta 69 töitä tehnyt päättää pistää ranttaliksi ja realisoi tienaamansa niin sulle ei piisaa edes sitä 40 %:n tukea.


    • AllunPiristäjä

      "Miksi eläke on vatikkeeton?"
      Mikä on vatike?
      Olipahan se mitä hyvänsä nniin eläke maksetaan rahana eikä esim. vatikkeina.

    • Liveyourlife4alive

      Ihan isointa ajatelmaa. Mahtavaa ajatella varsinkin toisten päivien varalta. Niiden, jotka elävät berokalla.

    • 123d123d

      en usko että on kysymys siitä, haluat vain minun kumartavan itsellesi ja sinua pännii koska en suostu kumartamaan sinua. elän mieluummin vaatimattomilla tuloilla kuin kumarran sinua ja sitä mitä edustat.

    • 775kk

      Myös minun eläke on vastikeetonta .
      Suuruudeltaan vuodessa saman verran ,kuin euroedustaja saa palkkaa kahdessa viikossa . Byyyääää

    • 775kk

      Ketjun aloittaja .
      Mitä mun pitäisi vielä tehdä,jotta olisin "ansainnut" eläkkeeni ?

      • uusisukupolvi

        Et tarvitse mitään eläkettä. Käy töissä, niin saat rahaa. Ja jos olet tehnyt koko elämäsi töitä, niin sinulla pitäisi olla sen verran omaisuutta sukan verressa, että pystyt elämään säästöillä ne pari vuotta, kunnes kupsahdat. Ja aina voit tehdä vähän osa-aikatöitä, jos tarvitset vähän ekstraa.


    • vanhak

      Joissakin maissa näkee vanhuksia kadulla kerjäämässä, koska eläkettä joko ei ole tai se on niin pieni, ettei riitä elämiseen. Sitäkö nyt tänne halutaan? Jos on tehnyt töitä 35-40 vuotta, on ansainnut eläkkeen. Ei se sen kummempi asia ole.

      • uusisukupolvi

        Suomessakin näkee jopa lapsia kerjäämässä ja kadulla asuu tuhansia ihmisiä. Juuri siksi on avan käsittämätöntä, että joku saa tekemättä mitään 2000€/kk ja toiset näkevät nälkää.

        Kaikki eläkkeet pois vaan, kukaan ei tarvitse eläkettä suomessa, jos on tehnyt 35-40 vuotta töitä, säästössä pitäisi olla sen verran, että pystyy elämään pari vuotta, kunnes kupsahtaa. Ja ainahan voi myydä asunnon ja muuttaa vuokralle. Puhumattakaan nytä mökistä tai autosta.

        Ja jos on koko omaisuutensa dokannut ja tuhlannut, niin silti on oikeutettu toimeentulotukeen. Tietenkin 40% alennettuun sellaiseen, jos ei jaksa tehdä työtä.

        Joten suomessa ei ole mitään tarvetta eläkkeille. Turhaa on jakaa rahaa ilmaiseksi!


    • VäärääPuutaKadehdit

      Oikeastaan ketään kantasuomalaista rivikansalaista ei kannata kadehtia. Kaikki heistä maksaa veroja ja palvelumaksuja yms. jne.

      Kannattaa keskittää voimarat maahantulijoihin ne saa kaiken täysin ilmaisena verovapaasti yhteiskunnan rahoista. Eihän niillä usein ole edes suomalaista pankkitiliä joten ei heiltä mene mitään maksuja. Suomalaiset on niin tyhmiä että kadehditaan mieluummin toista suomalaista kuin oikeita kohteita jotka tosiaan on niitä yhteiskunnan pummeja eli elintasonperässä maahantulijat.

    • samaa.ihmetellyt

      Jep. Toinen kummallisuus on tämä, että eläkkeillä ei ole Suomessa ylärajaa. Jos kyseessä on enemmän tai vähemmän yksi sosiaaliturvan muoto, jossa itse on maksettu VAIN OSA eläkkeestä, mitä ihmettä tehdään 3000e/kk eläkkeillä??? Muilla tukimuodoilla on Suomessa tarkkaan määritelty yläraja. Suurin osa EU-maista on myös asettanut eläkkeille ylärajan, mutta Suomi ei ole.

      Tuossa iässä on asunnot, mökit, autot ja veneet hankittu ja maksettu, jos niitä on hankittu. Ja hyvä kysymys on sekin, että jos työttömän tai sairaan on tarkoitus "vain elää" sillä saamallaan yhteiskunnan rahalla, niin saman pitäisi tasapuolisuuden mukaan päteä myös eläkkeisiinkin. Yhtä lailla työttömät ja sairaat ovat maksaneet työttömyys- ja sairausvakuutta palkastaan (eläkemaksun lisäksi).

      Kun henkilö on elänyt eläkkeellä 30 vuotta, siinä on varmasti kulutettu kaikki palkasta eläkemaksuina kerätyt summat eikä varmasti riitäkään, kun puhutaan "vain elämistä" suuremmista eläkkeistä, eli noista 3000e/kk. Sellaiseksi kaikille maksettavaksi könttäsummaksi, kuten tukimuodoista puhuttaessa puhutaan, riittäisi 1300e/kk. Sillä maksaa vuokrat, osakevastikkeet, ruoat ja kohtuulliset lääkemenot. Loput voi sitten maksella erilliseen yksityiseen eläkekassaan, jos mielii saada suurempaa eläkettä aikanaan, kun eläkkeelle mielii.

    • Nettotukijussi

      Eläkeläiset voitaisiin viedä kepulibussilla junttilaan paskaa lapioimaan.

    • vanhaäiti

      Kyllä eläkeläiset töitä tekevät: hoitavat lapsenlapsiaan ja vanhempiaan, tekevät valtavasti vapaaehtoistyötä, toimivat järjestöissä ja politiikassa. Nämä kaikki yleensä ilman palkkaa. Ja palkallisia keikkatöitä myös.
      Kuinkahan käy, kun tämä sukupolvi poistuu? Kukas sitten tekee työt? Harjoitelkaapa, työikäiset, niin osaatte sitten.

    • Porvarit.ryöstää

      Itse olen tehnyt töitä ilman mitään katkoa viisitoistavuotiaasta lähtien ja kohta eläkeelle, no armeija oli välissä. Minä ja työantajani on maksanut tuossa ajassa melkoiset summat eläkkeeseeni, tosin eka 7-8 vuotta meni yleiseksi hyväksi eikä minun eläkkeeseeni vaikuta.. Aloittajan mielestä saan sen silti ilmaiseksi?

      Jos miettii nykyistä hallitusta niin eikös nuo Keskustan Kokoomuksen ja superpelle sinisten kansanedustajat saa oikeasti palkkionsa ilmaiseksi ilman muuta työtä kun muistaa katsoa miten Sipilä käskee äänestää.

      Aloittaja on provo tai sitten näitä huumeita käyttäviä sateenkaari vihervasemmistoa jotka täyttävät psykiatriset sairaalat. Ei toki voi Kokoomusta ja Keskustaakaan pois sulkea, ja heille voi esittää kysymyksen mihin on hävitetty nuo järjettömän suuret varat mitkä oli eläkkeisiin. Asiantuntijat ja proffat on vuosia sitten ja nyt kertoneet että nuo eläkkeisiin kerätyt varat on ehtymättömät ja valtavat. Jos ei näin, niin lähinnä Keskustalla ja Kokoomuksella selittämistä kun ovat ne suurimmat rosvot.

      • ihana.kansakunta

        "heille voi esittää kysymyksen mihin on hävitetty nuo järjettömän suuret varat mitkä oli eläkkeisiin. "

        Ei niitä mihinkään ole hävitetty. Siellä se yli 200 miljardin euron jackpotti on edelleen kasvamassa korkoa erilaisilla sijoitustileillä, osakkeina yms. tavoilla tuottamassa.

        Sitä kun ei vain voi käyttää eikä tyhjentää, kun se on Suomen kansantalouden panttina.

        Noita rahastoja käytetään EU:lle tehtävissä selonteoissa merkkinä siitä, että Suomen talous on tasapainossa. Voidaan siis velkaantua vielä rutkasti lisää, koska nuo kasvavat korkoa siellä kuin Norjan öljyrahastot. Ongelma tässä on vain se, että kun ne on laitettu tuollaiseen rooliin, niitä ei oikein voi "ehdyttää" eikä tyhjentää, mihin niiden käyttäminen tietenkin johtaisi.

        Kupletti menee seuraavasti:
        - Rahastot sijoittavat.
        - Sijoitustuotot sijoitetaan edelleen.
        - Niiden sijoitustuotot ovat jo 12 miljardia vuodessa, eli neljännes valtion vuosibudjetista
        - MUTTA eläkkeet maksetaan VAIN kerätyistä työntekijöiden eläkevakuutusrahoista.
        - Yksikään eläkeläinen ei näe sentin hyrrää noista eläkerahastojen euroista vaan saavat kitkutella taitetulla indeksillä.
        - Nuorempien ikäluokkien eläkemaksut kasvavat vuosi vuodelta, tietenkin

        JA tottakai Suomen kansan enemmistö kannattaa EU-jäsenyyttä. On siunaukseksi tälle kansakunnalle. Joskus kun katsoo tätä kansaa ei oikein tiedä, että mitä pitäisi ajatella :D


    • eläkettä.Virtaa.Tilille

      Eläkettä saa, vaikkei olisi koskaan tehnyt Suomessa töitä!

    • köyhtynyt

      Miksei voisi samalla tehdä vaatteita muillekin kun itselle ompelee pitkiä housuja.
      Ongelma vaan siinä ettei jaksa aina omiakaan kotitöitä tehdä.

    • vanhak

      No eipä noita eläkkeita poiskaan voi ottaa. Minkälainen sitten olisi järkevämpi eläkejärjestelmä? Se on eduskunnan kautta päätettävä asia. Nämä uuden sukupolven demagogit eivät tunnu tajuavan, että ampuvat omaan polveensa. Jos eläkkeitä heikennetään tai otetaan kokonaan pois, koskee se uudistus myös heitä itseään. Mikä hirveä poru sitten tulevaisuuden ruikuttavalla vanhusköyhälistöllä!?

      • työtönn

        Uusille sukupolville ei riitä eläkkeitä kuitenkaan. Tuskin kukaan nuorista saa täyttä eläkettä tulevaisuudessa.

        Kaiken lisäksi, jos olet koko elämäsi tehnyt 2-3kk pätkätöitä sekä palkattomia työharjoiteluita ja työkokeiluita, niin eläke ei kasva tuitenkaan toimeentulotukea suuremmaksi.

        T. 38 vuotias, jonka ansaittu työeläke on tällä hetkellä 58€/kk. Kiitos hallitukselle, mahtavastasta työurasta: 12kk työtön -> 3kk palkatonta työharjoittelua ->8kk työtön -> 6kk palkatonta työkokeilua -> 18 kk työtön -> kuntoututsta, jne...

        Joten vaikka saisinkin töitä joskus tulevaisuudesta, niin tuskin tuleva työeläke tuskin tulee olemaan yli 200€/kk.


    • vanhak

      Miten niin ei riitä eläkkeitä? Et perustellut mitenkään. Ja miksi et mene töihin? Tai hanki ammmattia ja mene töihin?

      • hohohohohossfd

        Siksi koska lapsia syntyy koko ajan vähemmän ja vähemmän, mutta vanhukset elävät pidempään ja pidempään. Kuka niitä eläkkeitä maksaa, kun työtätä tekevä väestö vähenee koko ajan?


    • vanhak

      Tumput suorina kohti tulevaisuutta!

    • HuoliHuomisesta

      Hirmueläkkeistä puhumattakaan. ovatko sen oikeasti ansainneet? Ahneus on sairaus, josta ei ainakaan pitäisi palkita näin. Yhteiskunta lopulta maksaa tai tulevat sukupolvet. Kohtuus pitäisi olla lailla määritelty, jossa selkeät ylilyönnut kumotaan. Poikkeuksena ns. perheyrittäjät, jotka kantaneet vastuun yrityksestä ja olleet ns. yhteiskuntaa rakentamassa sukupolvien ajan. Näille voi poikkeuksia luoda.

      Omaisuutta jo riittämiin, miksi yhteiskunnan pitää turvata tällaisten selustaa? En ymmärrä sitä. Nyt ja tulevaisuudessa entistä pienempi prosentti ihmisistä omistaa suurimman osan maapallon varallisuudesta, onko tällainen suuntaus suotavaa, minusta ei.

    • Aikavähän

      Noniinno. Juontotehtäviä viihdepuolella onkin vähän, joten viikkoa saa lyhentää 4-päiväiseksi. Jos mahdollista, ensin työviikkoa, kun tukiaisiin meinaa ihan tukehtua.

      • vatikkeeton

        vatikkeeton tyyppi on kirjoitelut provon kännissä


    • KaikkiTyöhönPalkatta

      Ja siellä päiväkodissa käydessään he voisivat vaihdattaa omat vaippansa lapsilla, tai lapset voisivat puuhata jotain muuta tuottavaakin työtä ja vanhukset voisivat valvoa työsuoritusta. Palkatut lasten ja vanhusten hoitajat voisi heivata kortistoon ja 'kuntouttavaan' työtoimintaan, kun lapset ja vanhukset hoitaisivat toisiaan ja vielä tienaisivat jollain pienellä yritystoiminnalla.

      Miksi poliitikot saavat valtavat summat rahaa vastineetta? Määrätyn napin painamisen oppii nopeasti, ja sitten tarvitsee vain horrostaa torkkupeiton alla ja miettiä, miten saisi kaiken sen rahan kulutettua.

      Miksi sallitaan perintäfirmat ja pikavippifirmat, jotka rahastavat toisten köyhyydellä? Miksi sallitaan puhelinyhtiöiden rahastaa kännyköiden nettipaketeilla, vaikkei käyttäisi puhelintaan muuhun kuin puhumiseen ja tekstareihin? Miksi sallitaan sähkölaitosten asettaa kiinteät hintansa niin, ettei voi pienentää sähkölaskuaan juuri paljonkaan, vaikka lopettaisi sähkön kulutuksen lähes kokonaan? Miksi sallitaan postin nostaa maksujaan jatkuvasti, vaikka samalla se vie pois palvelujaan suuresta osasta maata? Miksi sallitaan pankkien ajaa kaikki palvelemaan itseään netissä ja kuitenkin nostamaan 'palvelumaksuja'? Miksei tavaratalot ja ruokakaupat palkkaa kärrypoikia, vaan pakottavat asiakkaat toimimaan ilmaisina kärrypoikina? Miksei kaupat palkkaa riittävästi kassatyttöjä, vaan pakottavat asiakkaat käyttämään itsepalvelukassoja? Miksi sallitaan kuntien periä kaikilta kiinteistöiltä isot jätemaksut, vaikka kuntalainen kompostoisi ja kierrättäisi niin tehokkaasti, että roskarorkaa tulee vain pari säkkiä vuodessa? Miksi sallitaan tämä jatkuva rahavirta köyhtyvältä kansalta Hallitsijoille ja kaiken maailman unioneille ja ihmisille?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3869
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2318
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      2027
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1704
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      303
      1236
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe