Mukava mökkiviikonloppu

OulunJussi52v

Olin vast ikään mökillä paikkaamassa kattoa viikonloppuna. Kyyristelin paidatta katolla kun pihalle ilmestyi lähikesämökin noin 60v rouva kesämekossaan. Hän alkoi huudella minulle, että "tulehan alas sieltä ja jelppimään kun saunamme vesipumppu lakkasi toimimasta ja mies on työreissulla".
No minähän tein työtä käskettyä. Lähdimme kävelemään rouvan mökille ja en voinut olla jälleen kerran huomaamatta hänen kiihoittavan suurta poveaan. Rinnat hytkyivät kiihoittavasti siinä kävellessämme ja kovana nöpöttävät nännit erottuivat selvästi mekon kankaan alta. Ei rintaliivejä, ajattelin.
Mökille päästyämme menimme saunan eteiseen, jossa vesipumppu sijaitsi. Aloin tutkimaan tilannetta. Olin kontallani vesipumpun luona kun naapurin rouva siirtyi seisomaan aivan viereeni niin, että katseeni ulottui hänen lyhyen mekkonsa alle. Ei pikkupöksyjä jalassa, huomasin! Vaaleiden karvojen ympäröivä liukkaana kiiltelevä viiva osui jalkojen välistä silmiini ja kaluni alkoi koveta. Rouva alkoi sivellä kädellään paljasta selkääni ja sanoi: "Älähän loukkaa itseäsi sen pumpun kanssa".
Pillu kiilteli kosteana silmissäni josta tiesin hänen olevan kiihoittuneessa tilassa. Päätin rohkaistua ja kokeilla olenko oikeassa. Aloin nousta ylös, mutta muka horjahdin ja tarrasin tukea kädelläni hänen toisesta reidestään, mekon alta tietenkin. Rouva levitti samassa jalkojaan isompaan haara-asentoon ja samassa tunsin kädelläni kostean vaon ja kuulin rouvan voihkaisevan. Ujutin pääni mekon alle ja kieleni etsiytyi edessäni seisovan rouvan pilluhuulille. Aloin nuolla pillua ja tunsin kuinka rouva alkoi vapista kiimasta ja liikuttaa lantiotaan nuolemiseni tahdissa. Nuolin kiihkeämmin ja rouva ynisi kiimassa. Jonkin aikaa nuoltuani nousin hameen alta pois ja huomasin rouvan ottaneen paljaat rintansa esiin ja hierovan niitä käsillään. Tarrasin kiinni niihin ihanuuksiin ja aloin imeä nänniä. Rouvan käsi etsiytyi housujeni vetoketjulle ja pian hänellä oli kädessään kovana sykkivä kyrpäni. Hän alkoi runkata minua samalla kun imin ahnaasti hänen nännejään. "Anna kullia" rouva vaikersi. Käänsin hänet selin minuun ja ohjasin nelin kontin lattialle. Nostin mekon helman hänen selkänsä päälle ja mikä ihanan kiihoittava suuri pyöreä perse oli siinä edessäni halukkaana! Vau! Työnsin kaluni hitaasti takaapäin hänen märkään pilluunsa ja aloin naida kiihtyvällä kiihkolla. "Nussi kovempaa", huohotti rouva. Kyrpäni jyysti pillua ja pian tunsin kuinka pillu alkoi supistella orgasmin kourissa kyrpäni ympärillä. Rouva alkoi huutaa ja samalla tunsin kuinka spermalastini lähti liikkeelle. Nussin vielä viimeiset tipat pohjaan saakka ja vedin kullini ulos rouvan märästä pillusta.
"Ihanaa", huohotti rouva.
"Pumpun päälle en kyllä älyä mitään", sanoin housujani ylös nostellen.
Rouva tarjosi minulle vielä lähtökahvit pitkän ja märän lähtösuudelman kera.
Tulevana viionloppuna kiiruhdan taas mökille ja toivon, että lähimökin rouva on mökillään.... yksin.

0

6436

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Melkein lähetin viestin.

        Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
        Ikävä
        129
        1827
      2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

        Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
        Ikävä
        78
        1697
      3. Ikävöimäsi henkilön ikä

        Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
        Ikävä
        56
        1313
      4. Liikenne onnettomuus

        Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
        Orimattila
        69
        1131
      5. Tiedätkö autereen?

        Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
        Tunteet
        8
        819
      6. Kuka jäi auton alle

        Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
        Kuortane
        2
        785
      7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

        kaivattusi kanssa?
        Ikävä
        45
        767
      8. Oli kyl kunnon reissu

        Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
        Kuhmo
        10
        749
      9. Vähän pelottaa

        Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
        Ikävä
        41
        735
      10. Mikä tekee kaivatustasi

        haluttavan?
        Ikävä
        45
        707
      Aihe