Aihe

Vanhemman naisen kyydissä

leila_tre

Tulipa tämän sivuston tarinoita lukiessa mieleen omat kokemukset nuoruusvuosilta, nimittäin kultaiselta 80-luvulta. Silloin kun opiskelijana ei työkokemusta kauheasti ollut ja rahalle oli aina kova tarve, tuli otettua kaikenlaisia hommia vastaan. Tässä tarina yhdestä kesätyöstäni (ja korostan, että näin vanhempana en tällaista keikkaa enää ottaisi vastaan, vaikken mitään kadukaan).

Näin lehdessä ilmoituksen, jossa yksityistaho etsi sopivaa nuorta henkilöä arkistointi-tyyppiseen työhön. Kävi ilmi, että kyseessä oli pariskunta, joka oli pyörittänyt yhdessä menestyksekästä pienyritystä, mutta asiakirjat olivat vesivuodon ja sen jälkeisen remontin takia joutuneet epäjärjestykseen ja kaipasivat järjestelyä. Työ kuulosti minusta rennolta hommalta, ja palkkakaan ei ollut missään nimessä huono.

Pariskunta vaikutti haastattelutilanteessa todella mukavalta. He olivat olleet yhdessä jo 36 vuotta, mitä muistan ihailleeni paljon. "Löytyisipä itsellekin tällainen ihana kestävä elämänkumppani, jonka kanssa jakaa arki ja juhla", ajattelin mielessäni kun heitä katselin!

No, tulipa siinä opittua sitten yhtä ja toista pitkän avioliiton salaisuuksista…

Selvisi nimittäin pian, että mies matkusteli paljon työnsä puolesta, eikä ehtinyt viettää aikaa kotona niin paljon kuin olisi halunnut – ja ei eteenkään niin paljon, kuin hänen vaimonsa olisi toivonut! Rouva oli nimittäin vaihdevuosien kynnyksellä puhjennut ”uuteen kukkaan”, ja läheisyyden kaipuu oli kovempi kuin koskaan ennen. Näin tämän itse asiassa hänestä jo päällepäin, sillä hän suorastaan hehkui väkevää energiaa ja istui tuolilla kuin naaraspantteri valtaistuimellaan, jalat itsevarmasti ristissä, valmiina hyökkäämään. Hän silmäili minua alusta saakka päästä varpaisiin kissamaisen raukein ja samalla valppain silmin, mikä sai minut vaivaantumaan ja välttelemään hänen katsettaan.

Koska yhteistä aikaa ei löytynyt tarpeeksi, vaimo oli miehensä kanssa sopinut, että rouva saisi ottaa itselleen ”kotiapulaisen” auttamaan niin kutsutuissa arkistointihommissa miehen ollessa matkoilla. Tämän apulaisen sopi olla mies- tai naispuolinen, aivan miten rouva itse toivoi. Edeltäjäni olikin ollut nuori inttikolli, joka oli köyrinyt rouvaa koko nuoren miehen energiallaan monta kertaa päivässä (ja siitä huolimatta väsynyt aina ennen rouvaa!). Nyt rouva kuitenkin kaipasi vaihtelua, hieman herkempää ja naisellisempaa intuitiota, niin kuin hän itse asian ilmaisi samalla minua silmäillen.

Kun työpaikan todellinen luonne selvisi haastattelun aikana, olin sekä hyvin otettu että hämilläni. En pitänyt itseäni mitenkään erityisen viehkeänä naisena - enemmänkin harmaavarpusena - ja seksuaalisia kokemuksiakin oli siinä vaiheessa mittarissa aika rajallisesti. Epäröin myös, halusinko ottaa moista hommaa vastaan, vaikka pariskunta vakuutteli, että kaikki olisi täysin luottamuksellista ja saisin itse valita kuinka usein kävisin vierailulla. Sovimme lopulta, että viettäisin rouvan kanssa iltapäivän kahdestaan ennen kuin tekisin päätökseni. Se kuulosti reilulta, ja tyydyttäisi samalla uteliaisuuden, joka kieltämättä oli herännyt tapaamisen aikana. Rouva ei ollut mikään Jane Fonda, mutta hänestä huokui itsevarmuus ja eroottinen lataus, joka veti minua puoleensa kuin valo yöperhosta. Poikaystäväni ei tarvitsisi tietää asiasta, eikä hän varmasti edes suuttuisi jos tilanne jotenkin kävisi ilmi, tuumin itsekseni.

Olin tietenkin ennenkin kokeillut naista hiprakkaisissa opiskelijabileissä, mutta tämä olikin asia erikseen. Kuten sain huomata, kaksikymppisen humalaisen heterotytön kuiva ja kömpelösti ajeltu pimpero ei nimittäin ollut mitään verrattuna kypsemmän ja kiimaisen naisen täysiveriseen vittuun! Muistan aivan säikähtäneeni, kun näin sen ensimmäistä kertaa, ja olin lähes tulla katumapäälle. Tuoksukin oli aivan eri luokkaa, voimakas ja läpitunkeva, tietynlainen lämmin ja vahva aromi joka sai veden kihoamaan kielelle. Rouva onnistui rauhoittelemaan minua, ja vakuutteli ettei minun tarvinnut säikähtää. Hän kyllä opettaisi, ja voisimme edetä hitaasti. Hän sanoi uskovansa, että minussa oli piilevää voimaa josta en vielä ollut tietoinen, ja yhdessä voisimme löytää sen.

”Älä nyt alkuun murehdi minusta lainkaan. Katsele ja kokeile. Pidä hauskaa ja tutki. Ei sen tarvitse olla vakavaa. Onhan sinulla itselläsikin vulva, tyttö rakas!”

”Mutta kun se on eri asia”, sopersin paikallani kiemurrellen.

Ujostelin vieläkin. Mitä jos en vain osaisi? Kaipasin yhä rohkaisua päästäkseni alkuun.

”Mitäpä jos vähän lipaisisit keskeltä? Niin kuin tikkaria”, rouva ehdotti lempeästi.

3

2372

  Vastaukset

  • Tein työtä käskettynä. Ensin nuolaisin kevyesti, sitten ikään kuin vaistonvaraisesti nuolaisin syvemmälle. Ja sen jälkeen en osannutkaan enää lopettaa! Tuntui, että kieleni suli hänen vitulleen kuin voinokare kuumalle pannulle, ja olin suorastaan hukkua hänen kosteisiin poimuihinsa. Maistelin, maiskuttelin, nuolin ja haistelin estotta, juuri niin kuin hän oli neuvonut. Lerputtelin ja imeskelin häpyhuulia, puskin kieltäni vaginan liukasta suuaukkoa vasten vain koska se tuntui hyvältä. Tunsin, että aukko rentoutui antaen kieleni mennä yllättävän syvälle, ja sitten äkkiä supistui pakottaen minut ulos. Samalla rouva voihkaisi raukeasti, ja kielelleni purkautui tuhti annos liukasta tahmeaa nestettä. Tämä tuntui kuin palkinnolta hyvin tehdystä työstä, ja tunsin intoni kasvavan. Aloin lipoa kielelläni klitorista, joka oli selvästi herännyt eloon tutkimusteni aikana ja kaipasi huomiota. Halusin saada rouvan laukeamaan, kiemurtelemaan nautinnosta, purkautumaan makeaan orgasmiin. Mutta juuri silloin pääni vedettiin pois hänen jalkovälistään.

   ”Se oli oikein hyvä alku. Piditkö siitä?”

   ”Pidin, pidin”, tajusin huohottavani. Olin kadottanut ajan- ja paikantajuni, ja halusin kiihkeästi palata työni ääreen.

   ”Hyvä. No niin, tiedän toki että olet varmasti nähnyt pornofilmejä, joissa klitorista lipitetään kuin kermaa teelautaselta. Mutta todellisuudessa se pitää ottaa kokonaan, huulilla, kielellä koko suulla. Haluan että imet ja suutelet sitä, haluan että löydät oikean kohdan ja rytmin, makean pisteen. Autan sinua kyllä. Ja vielä yksi asia.”

   ”Niin?”

   ”Sen jälkeen kun olet aloittanut, et voi lopettaa ennen kuin annan luvan. Te nuoret innostutte helposti, mutta väsytte nopeasti. Pitkäjännitteisyys on kaiken avain. Tuliko tämä selväksi?”

   ”Kyllä”, vastasin. Halusin miellyttää uutta opettajaani, ja päätin, etten tuottaisi hänelle pettymystä. Laiton käteni hänen häpykummulleen ja vedin sitä kevyesti ylöspäin niin että sain hänen klitoriksensa kokonaan esiin, niin kuin itse tein masturboidessani. Sitten kävin hyökkäykseen.

   ”Juuri noin, juuri noin. Enemmän vasemmalta. Käytä huulia kuin imukuppia, anna kielen tehdä työ. Koko kielellä! Enemmän sylkeä. Parempi liikaa kuin liian vähän. Noin, noin! Siinä on hyvä kohta. Nyt vakaasti eteenpäin”. Rouva nosti vaaleita hiuksiani nähdäkseen minut työn touhussa.

   Lopulta puhe ja käskyt loppuivat. Rouva nojautui taaksepäin ja sulki silmänsä. Huoneessa ei hetkeen kuulunut muuta kuin märkää maiskutusta ja rouvan tasaista huokailua. Tajusin, että olimme lähellä maaliviivaa, kun rouva tarttui päähäni ja alkoi liikuttaa lantiotaan kasvojani vasten. Yritin epätoivoisesti mukautua hänen liikkeisiinsä ja olla menettämättä rytmiäni. Klitoris oli suussani kova ja turvonnut kuin helmi, jota kiillotin kielelläni väsymättä joka suunnasta.

   Lopulta rouva laukesi päästäen terävän voihkaisun jota seurasi syvä raukea huokaisun, ja tunsin hänen lihastensa supistelevan kasvojeni ympärilläni kuin perhosen siivet. Myönnän olleeni pettynyt, koska lapsellisena tytönheitukkana olin tietenkin luullut, että saisin rouvan purkautumaan liekehtivään orgasmiin uskomattomilla taidoillani. Mutta kuten sain oppia, sellainen vaatisi harjoittelua ja väsymätöntä työtä.

   Sen sijaan nolostuin, kuinka nopeasti itse laukesin rouvan ammattitaitoisessa käsittelyssä. Hän käski minut riisumaan pikkuhousuni ja levittämään jalkani, ja tein työtä käskettyä.

   ”Mulla on vielä vähän jälkivuotoa”, selitin vaivaantuneena, kun rouva näki tamponinarun pilkottavan valkoisena lankana karvaisen alapääni keskeltä.

   ”Sehän ei meitä häiritse”, vastasi rouva tyynesti ja nykäisi tamponin ulos yhdellä napakalla vedolla.

  • Olin litimärkä ja suorastaan uuvuttavat herkkä aikaisemman session jäljiltä, eikä esileikkiä siis tarvittu. Rouva otti otteensa minusta työntämällä kolme sormea sisääni ja painamalla toisen kämmenensä vulvan yläosaa vasten. Sitten hän alkoi vakaalla rytmillä työntää sormia sisääni samalla kun hän hieroi minua toisella kämmenellään. Näin klitorikseeni muodostui vastustamaton paineen tuntu, joka sekä tyydytti minua että ajoi minut hulluuden partaalle. Pian voihkin, kiljahtelin ja huohotin kuin pieni eläin ja puristin sängyn päätyä onnellisena ja epätoivoisena. Rouvan taitavat sormet saivat lämpimän aallon leviämään vaginani seiniä myöten reisiini ja pakaroihini, ja samalla klitorikseni sykki hieronnan aiheuttamasta kitkasta kuin pieni laavakimpale. Olin häkeltynyt tästä tekniikasta, sillä olin tottunut aina koskemaan klitorista suoraan sormillani, enkä ollut koskaan tajunnut kuinka hyvältä toinen ihminen saattaisi tuntua sisälläni.

   ”Niin sitä pitää. Ei enää kauaa. Pysy aloillasi”, rouva puheli samalla kun jatkoi liikettä kiemurtelustani välittämättä. Laukesin lopulta hurjalla voimalla, ja samalla sisältäni purkautui roima annos kirkasta nestettä lakanoille, mitä ei koskaan ennen ollut tapahtunut. Huohotin vuoteella samalla kun rouva sormeili leikkisästi alapäälläni, joka nyt oli arka ja herkkä kuin raaka lihakimpale.

   ”Sehän meni mukavasi. Ensi kerraksi voisit ajella itsesi. Katselisin mielelläni nuorta tyttöä, ja se parantaa tuntoherkkyyttäsikin”, hän neuvoi minua napakasti. Siinä vaiheessa ymmärsin, että kesäsuunnitelmani oli lyöty lukkoon.

   Näin minut siis vihittiin vanhemman naisen rakastajaksi. Myöhemmin opin tyydyttämään rouvan omalla tavallani, kiusoitellen ja härnäten hänen herkintä nipukkaansa ja työntämällä kieleni paikkoihin joihin rouva ei edes tiennyt sen pääsevän. Samalla sain tuntea uskomatonta hurmaa, sillä rouva halusi aina pitää huolen, että myös minä sain kokea uusia asioita – oli kyseessä sitten huipputehokas hieromasauva, sidontaleikit, suuseksi jonka aikana en saanut laueta tai kolmas nainen härnäämässä minua samalla kun hoidin työtäni. Rouvan mieskin ehti kiireiltään joskus liittyä seuraamme, mistä en lainkaan pahastunut.

   Mutta se onkin jo tarina erikseen.

  • Tosi seksikäs juttu

  Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   400
   25819
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   16409
  3. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   400
   15168
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   12964
  5. Joskus naista ei vaan tajua

   Nainen ostaa netistä tavaraa 30 eurolla kengät ja sitten lähtee hakee niitä 30km päästä eli ajaa 60 km edestakas kun kaupassa samat kengät maksaa 40 e
   Parisuhde
   45
   2530