Polo 1.2tsi vm.2012 helkutin hyvä pikkuauto

japass79

Moi, kyllä välillä täytyy autoa kehuakin ja nyt aattelin Polon osalta.

Meillä on perheessä ollut kakkosautona 1.2tsi Polo vuosimallia 2012. Täytyy kyllä sanoa, että siinä on auto jotain vuos suositella pikkuautoksi kenelle tahansa. Auto oikeasti kulkee tosi hyvin, ei tietty mikään matka-auto, mutta auto kulkee motarillakin erittäin vakaasti ja siinä on yllättävän paljon suorituskykyä - enemmän mitä normi perheautossa. Kitkarenkaikka talviaikaan myös loistava- ei liiaksi sisätilamelua. Ei minkäänlaista vikaa ollut - huollettu normaalisti.
Kuluttaa vähän, edullinen vakuutus.

Sitten kun oon ajanut muita pieniä pikkuautoja, käytettyjä, niin niillä ei kyllä juuri uskalla edes ohittaa kun autossa ei ole puhtia yhtään. Lisäksi ajettavuudet huonoja.

Vaikka mitä puhutaan Volkkareiden turbo ja muista vaihdelaatikkoongelmista, niin kyllä mun kokemuksen mukaan pikkuautoluokassa Polo on varsin hyvä verrattuna muihin.

6

212

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • rusinatkin.pullasta

   Mä ostin kaupasta pullapitkon, ai jumalauta ku oli hyvää pullaa. Ihan pakko oli tulla kertoo tää koko maailmalle. Vielä kun olis saanu kupin sitä vw korjaamon kahvia kyytipojaksi, mutta kun ei ole sinne mitään asiaa enää, vaihdoin nimittäin poppeliin ja korjaamot on vain muisto vw ajoista, oikein ihmetelly että mitä nykysestä elämästä puuttuu sellasta mikä ennen oli arkipäivää, niin tietty kaikki huolet ja murheet autojen kanssa loppui kuin seinään kun vaihdoin volkkarin pois. Suosittelen ihan jokaiselle.

  • Haiskahtava

   Tuottaen pettymyksen enemmistölle ! Vuosien varrella olleista kulkineista wolkkarit olivat parhaita ajettavia maanteillä .

   • totuus.tekee.kipeää

    Joskus saattoivat olla, nyt ovat myyntikiellossa, se kertoo paskalaadusta kun ei saa edes myydä tieliikenteeseen.


  • Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

   Kumpa olisin tiennyt tästä palstasta, ennen kuin menin wv liikkeeseen. Lähdin sieltä uuden volkkarin kanssa. 24000 km kohdalla joiduin lisäämään kallista öljyä, vaikka sanottiin että seuraava huolto on vasta 30000 km kohdalla.

   • Pahasaipalkkansa

    Tämä palsta pitäisi ihmisille opettaa jo peruskoulussa. Moni välttyisi henkilökohtaiselta konkurssilta, jos vähänkään ottaisi asioista selvää, eikä uskoisi kaiken maailman mielikuvia.


  • skönde

   itse koeajoin polon jälkeen toyota yariksen hybrid tekniikalla. olin myyty sillä kertaa ja toitsuhan mukaan lähti. paljon parempi ajaa kuin polo, pirteämpi lähtemään paikaltaankin, kulutus yariksessa puolet pienempi kuin polossa, yariksessa hiukan pienempi ajomelu.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sinä olit jotain, mitä ei pitänyt olla olemassa

   Hei kaunis, maailmani pysähtyi, vaikka en ollut valmis pysähtymään. Yhtäkkiä, arvaamatta, olit siinä edessäni valmiina riisumaan kaiken. Ja voi armas
   Ikävä
   170
   2372
  2. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   149
   1789
  3. Rasmus Takaluoma

   Poliisi oli pahoinpidellyt Rasmuksen baarissa julkisesti. Virkaveljet salailevat nyt tapahtuneen julki tuomista. Usko meni poliisiin täysin.
   Kadonneet ihmiset
   5
   1385
  4. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   126
   1132
  5. Kyllä minä sen myönnän

   että minua varmasti joskus vtuttaa jos ja kun sinulla on joku, toivottavasti joku hyvä, ettet pilaa elämääsi. Ajattele järkevästi ja rauhoitu joskus
   Ikävä
   46
   963
  6. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   369
   949
  7. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   319
   908
  8. Vähän välillä tuntuu kuin jos.

   Sinullakin on ikävä. Voin kyllä olla väärässä. Mistäpä sen tietää.
   Ikävä
   80
   855
  9. Saavuttamattomalle

   Leikin kotia täällä ja sydän vaeltaa jossain..
   Ikävä
   51
   836
  10. Hyvää yötä

   Mukavimmalle miehelle. Vältän yhtä tiettyä sanaa kun heti sotketaan.
   Ikävä
   98
   697
  Aihe