Vaatehuolto Kiinassa

Sipu-mamma

Tietääkö kukaan Kiinalaisten tavoista? Talossamme on vierailulla ollut jo pidempään iäkkäämpi pariskunta. He pesevät kaikki vaatteensa joka pöivä. Pihanarulla ovat kuivumassa aina kun sää sallii. Onko tämä tyypillistä kiinalaista köytöstä vai onko kysymys jostain neuroosista vai sitten siitä että meillä Suomessa vettä riittää?!

2

65

  Vastaukset

  • Kiinalainen "palvelupesula" on ainakin syvältä.... = hyvin kasteltua, mutta erittäin heikosti pestyä pyykkiä. Kanton 2013.

  • Jos Kantonissa vuonna 2013 oli huonosti pestyt vaatteet niin tottahan toki tämä koskee silloin koko Kiinaa ja pesuloita. Aivan kuten Suomessa sain kerran huonoa palvelua ravintolassa niin onhan se totta että kaikissa suomalaisravintoloissa on tuolloin huono palvelu.

   Ainakin tuntemani kiinalaiset ovat siistejä muttei sekään voi koskea kaikkia kiinalaisia. Riippuen myös ammatista ja maantieteestä kuinka usein pesevät vaatteensa mutta moni päivittäin. Voi myös olla tekemisen puutetta, ahkeria kun ovat.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Hetkinen! Lola Odusoga kuvasi itsestään rempseän videon bikineissä ja latasi sen nettiin - "Näin astelen uuteen viikkoon!"
  • Yöunet päivällä! Työkiireet pakottivat Big Brother -juontaja Alma Hätösen ja Jaakko-rakkaan isoihin muutoksiin: Äiti muutti luoksemme!
  • Marko Maunuksela teki suuren elämänmuutoksen – ”Enää ei ole hienoa poreallasta tai pihasaunaa!”

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Uuden henkilötunnuksen koodi

   Puuhaillaan uutta henkilötunnusjärjstelmää josta tavan taallaaja ei voi päätellä yhtään mitään. Vastaavasti koodien lukuoikeus ja tiedonpurku tulee ol
   Maailman menoa
   140
   2870
  2. Muut maat tiukentaa korona toimia, suomi ei

   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006643856.html Miksi suomessa taas odotetaan että tartunnat räjähtää. Jo nyt helsingissä enemmän tartuntoja kuin O
   Maailman menoa
   223
   2354