Aihe

Vacation Consult Ou, Tallinna

kukkoo

Tällaisesta firmasta otettiin yhteyttä ja luvattiin jälleenmyyntiä lomaosakkeellemme ja olisi pitänyt maksaa rahaa jotta jälleenmyynti olisi onnistunut. Ostaa toinen osake jolla oli jo valmis ostaja. Ottaen huomioon näitä keskusteluita täällä suomi24 niin kuulostaa kyllä kusetukselta. Kokemuksia muilta vacation consult?

13

664

  Vastaukset

  • Firman tietoja ja vaikuttajasta lisää www.inforegister.ee

  • Minulekin soitti tästä firmasta ja sama tyyppi oli kuin travel time firmassa mista viime vuonna soiteli. Onko nämä lomaosakemyyjät keikkatyöläisiä kun soittelevat eri firmoista?

  • Ammattikusettajia!

  • Lupasivat ostaa osakkeeni ja menin. Eivät ostaneetkaan suoraan osakettani kuten puhelimessa lupasivat. Antoivat vaihtoehtoja myydä alehintaan tai sitten välirahalla lomaosakkeseen jossa valmis ostaja Venäjällä. Vaativat rahaa väliin 5000 eur ja se sitten myyntiin näille Venäläisille. Mainostivat olevansa ruotsalainen firma. Huvittavinta oli että myyjä ei tunnistanut minua kun olin samanlaisessa tilaisuudessa yli 10- vuotta sitten toisessa toimistossa ja tämä sama tyyppi kertoi samat asiat uudestaan. Kun kieltäydyin, sanoi että heillä työntekijä myös Iisalmessa joka voi hoitaa nämä asiat suomessa kuntoon.

  • Työntekijä Iisalmessa? Iisalmen autokauppias?

  • Minäkin menin kyseisen firman kutsumana koska puhelimessa oli luvattu että ostavat osakkeeni. Eivät ostaneet vaan minun olisi pitänyt ostaa. Silkkaa huiputusta. Olin siis osoitteessa WTC Tallin, world trade center, 7-kerros, pieni toimisto. En voi kyllä suositella kenellekään tätä kokemusta.

  • Me olimme kutsuttuina tässä osoitteessa WTC ja kyllä oli huvittava tilaisuus. Tämä kaveri istutti meitä keskenään toimistossa pitkään kun itse oli puhelimessa muka kysymässä parasta tarjousta osakkeestamme. Olisi pitänyt maksaa 6000 euroa että olisimme saaneet uudesta osakkeesta vaihdettuna 19000 euroa. Ostajat kilpailivat siitä Pietarissa ja Moskovassa. Suurta teatteria ja lähdimme pois. Soitteli vielä perään ka teki halvempia tarjouksia.

  • Meitäkin tämä Vacation Consult Golden Resorts jymäytti kunnolla. Oli kuulemma ostaja valmiina, oli maksanut jo käsirahan meidän ostamasta osakkeesta. Jotta saamme rahat ulos oli vain yksi "pikku juttu", meidän piti rekisteröidä tämä ostamamme osake vielä englantilaiselle myyntisivustolle missä tämä venäläinen ostaja oli siis rahat valmiina odottamassa. Sitä odottelua kesti sitten yli vuoden, eikä ostajaa näkynyt, kunnes kyllästyimme maksamaan ilmoittelumaksua travel and leisure firmaan. Laitan tässä linkin tänhetkisistä viikoista siellä, liekkö kohtalotovereita tallinnanlomaosakekaupoista?

   https://www.travelandleisure.fi/haku/?search=finland&page_no=3

  • Myynti-ilmoitusten ekalla sivulla on Vuokatti Country Club viikko 42 ja hintapyyntö £17000 (puntaa) siis euroissa 20000. On varmaan saatu Tallinnassa näin realistinen hinta-arvio. Igorilla on jo rahat valmiina muovipussissa eikä edes tinkaa.

  • Täysin kuraviikoista päättömiä hintoja.

  • eikö kellään ole hyvää sanottavaa kyseisestä virmasta

  • Olimme jo vuosia sitten tehneet kaupan kyseisen toimijan kanssa kun firmalla ihan eri nimi. Lupasivat että uusi osakkeemme johon maksoimme välirahaa tulisi kaupatuksi 3 kuukaudessa. Ei mennyt kaupaksi. Meni vuosia ja tämä Meelis soitti meille että nyt on samasta kohteesta seuraava viikko tarjolla ja että juurikin näpä peräkkäiset viikot menisivät helposti kaupaksi. Vaimo ei uskonut joten minä maksoin ja otin uuden osakkeen nimiini. Ei mennyt kaupaksi ja myimme molemmat osakkeet yhteensä 500 euroa. Hävisimme siis kaikenkaikkiaan noin 9000 euroa heille ja tietysti se alkuperäinen Katinkullanosake josta maksoimme markka-aikaan 45 000 markkaa. En voi kyllä suositella tätä kaveria kenellekään. Jos olisin merihädässä ja hän heittäisi minulle pelastusrenkaan, on ottaisi sitä vastaan. Luottamus nolla. Me menimme tähän halpaan ja varmaankin moni muukin. Olemme mielestämme ihan normaalijärjellä varustettuja hyvissä tuöpaikoissa olevia ihmisiä. Sentakia emme tehneet rikosilmoitusta. Maksoimme isot oppirahat tästä asiasta. Oppia muille.

  Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   169
   13502
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   300
   6280
  3. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   100
   5131
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   98
   3409
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   206
   2655