Mitä tarkoittaa että ei ole paikkaa?

ihmettelyä

Selailen välillä eri gay-senssipalstoja ja tuntuu, että melkein joka toisessa ilmoituksessa on maininta "minulla ei ole paikkaa".. Mitä tämä tarkoittaa? Siis toki tiedän, että ilmoittajalla ei ole paikkaa missä tavata, mutta jos aikuisista ihmisistä puhutaan, niin onhan tämä vähän erikoista, en ihan heti usko, että asunnottomat syytävät hirveästi netti-ilmoituksia.

Asuu kämppiksen / vaimon / puolison / lasten kanssa? Joku noista käy välillä kylässä eikä halua ottaa mitään riskiä kiinnijäämisestä? Naapurit ovat kiinnittäneet huomiota jatkuvaan ralliin hänen luona? Haluaa pysyä anonyyminä / ei halua kenenkään ilmestyvän oven taa jos homma päättyy? Kämppä on liian surkea / hieno jotta sitä kehtaisi esitellä nettituttavuuksille?

Voihan näistä syistä olla jokainen jollakin syynä, mutta ihmettelen tosiaan miten lähes joka toinen ilmoittaa että paikkaa ei ole, ei kai nämä herrat nyt sillan alla asustele?

4

402

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • joojooo

   Ei hlua, että poikaystävä yllättää kesken touhun.

  • Soluasuja

   No itse oon 22v ja minkä sille voi, kun omaa asuntoa ei yksinkertaisesti ole ? Muutin omilleni 19v, kun menin yliopistoon, mutta olen asunut soluasunnossa sen jälkeen ja eihän sinne nyt voi poikaystäviä tuoda. Pian ehkä muutan yksiöön, mutta se ei ole ihan helppoa pk seudulla, kun asunnot ovat kalliita. Toki jollain 25v+ ikäisellä, joka on opiskelunsa opiskellut, luulisi löytyvän kämppä, mutta sitten ennen opiskelijana ei useinkaan omaa kämppää ole.

  • Heissulivei

   Kyllä heterot tuovat solukämppäänsä tyttöystäviään. Pari syytä ei-ole-paikkaan: pelätään näpistelijöitä, että mukaan katoaa tavaraa ja toisena kämpän sotkuisuus (vai tarkoittikohan aloittaja surkealla kämpällä juuri tätä) ja siihen liittyvä siivouksen vaivalloisuus.

  • Syy

   1. Asuu vaimonsa kanssa
   2. Asuu miesystävänsä kanssa
   3. Asuu vanhempiensa kanssa
   4. Muu syy

  Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   124
   5746
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   29
   2503
  3. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   91
   1235
  4. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   203
   1123
  5. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   40
   1086
  6. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   71
   1061
  7. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   385
   1003
  8. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   165
   890
  9. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   836
  Aihe