märkä vaippa

mamma

mistä tietää että lapsen vaippa on märkä? siis pissasta? kyllähän kakan huomaa, mutta mistä sen pissan näkee? se vaippa muutenkin kun tuntuu käteen lämpöiseltä, kun on ollut ihoa vasten niin ainakaan sieltä ulkopuolelta ei tunnu kosteutta? pitääkö se koittaa kädellä siitä sisältä vai mistä sen tietää? voisiko joku ystävällinen ihminen kertoa???

14

3753

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • :) :)

      olet ilmeisesti uusi äiti?
      Pissan oppii huomaamaan kyllä kun vain päältä päin kokeilee vaippaa.. vähän puristaa vaippaa niin huomaa kyllä jos sen sisun tuntuu hieman rakeiseltä, lämpimältä ja vaippa näyttää raskaammalta yms. Ihan pienen vauvan pissat on aika pieniä joten voi vähän aikaa mennä että oppii tunnistamaan pissatun vaipan. Voihan aina kurkata vaipan sisään että näyttääkö kellertävältä, tai voihan sitä vähän kokeillakkin että tuntuuko kostealta, mutta vaipat on aika hyviä nykyään ja tuntuvat aika kuivalta vaikka pikkupissat vaipassa olisikin. Kyllä sen taidon oppii nopeesti.. minultakin on useampi sukulainen kysynyt että miten tunnistan muka märän vaipan vaikka housut on lapsella päällä vielä :) mutta kyllä sen sitten huomaa..

    • mem

      Muistan itekin miettineeni tota ihan alussa...Nykyvaipat on niin imukykysiä. Vaippa tuntuu ainakin painavammalta, kuin kuiva vaippa ja ehkä pikkasen haiskahtaa kans pissalta. Isomman lapsen pissatun vaipan kyllä sitten jo huomaa. Kyllä se siitä!!

    • Anonyymi

      Isoninani on pissanut vaippa on märkä pitää vaihtaa osaa itsevaihtaa pissavaippan pois ja laitaa kuivan vaippan pikkarit ihan litti märkät on märät joissa haisee pissa hakea kuivat pikkarit koska pissaa pikkareissa tuoksu yöllä pissa vaippassa ja vähän tuoksu kakka

      • Anonyymi

        Ootko kunnossa?


    • Anonyymi

      Vaihbon pikkarit kuivat vaihdoin vaippaan kuivan vaipan sekä kuivat kalsarit laitan Tuttin suuhun koska muuten itkee jos ei ole Tuttia farkut ei kannata laitaa huosuja

    • Anonyymi

      Sitten kun tulee kakka vaippan pitää hoitotäti vaihtaa vaippan puhtaaseen vaippaa kosteuspyyketä kakka pyllyn kosteuspyykeillä no pylly pitää pyyhkiä kosteuspyykeillä pyllynpesu

    • Anonyymi

      Kello 13.00

    • Anonyymi

      Ainakin aikuisten vaipoissa on viiva, joka on kuivana keltainen ja märkänä vihertävä. Siitä lähihoitajat tietää kokeilematta. Olisko lasten vaipoissa joku samanlainen systeemi?

    • Anonyymi

      Tyttömme 5.9v tarttee yö vaippaa on oma toiminen ottaa aamulla vaipan pois ja pukee hänelle varatut vaatteet mutta housuvaipat oli loppu niin laitoin illalla teippivaippan aamulla ei ollutkaan ottanut tai saanut vaippaa pois.oli vaan laittanut verkkarit ja muut vaatteet enkä mä tarkistanut että vaipat ovat housujen alla ennenkuin tyttö sanoo päivällä et pissat on housuissa no olihan housut märät kun vaippa pissaaa ääriään myöten täynnä.

    • Anonyymi

      Vaipassa ei pienet pissat näy pitää kokeilla varsinkin jos pitää teippivaippaa housuvaippa rupee roikkumaan jos on märkä meidän 3vuotiaalla pelkkä vaippa näin kesällä yön jälkeen kyllä huomaa että vaippa on täynnä pissaa.

      • Anonyymi

        Yleensä kannattaa haistaa vaippaa siitä saa selville myös. Kakat helppo tarkistaa takapuolelle kurkkaamalla tai peppua puristamalla. Pisut huomaa kun kokeilee kädellä vaippaan, että onko märkä.


    • Anonyymi

      Teippivaipasta ei aina huomaa että on pissat vaipassa meidän napero ei kerro että vaippa on märkä yö vaippan tunnistaa helposti selkä puolesta kun litimärkä päivällä kun lapsi liikkuu ja istuu kaikki pissat kertyy haarojen välii onneksi ei ole läpi laskeneet.

    • Anonyymi

      Pissat vaipassa olin helteisenä päivänä tienvarsi levähdys paikassa kun samaan aikaan tuli pariskunta kahden lapsen kanssa olimme samassa pöydässä katsoin kun pienempi lapsi koitteli vaippaansa äiti totesi että on Pissat vaipassa vanhemmat kävi vuoroin vc ssä sitten rupesivat lähtee autolle ja kertoivat että on puoli tuntia mökille ihmettelin kun ei isompaa ehkä 3 vanhaa käytetty tarpeella menimme yhtämatkaa autoillemme lasten äiti otti kummaltakin mekon pois ja laittoi istuimiin jolloin huomasin että isommalla oli myös vaippa ja kokeneena äitini sanoisin että muutamat Pissat vaipassa Ajattelin että kuumassa autossa on hankala istuu kusisessa vaipassa.

    • Anonyymi

      Tulee luettua näitä kirjoituksia ja edelliseen totean Meillä auto matkalla laitan aina tytölle teippivaipan joka kerta pysähdys tauon jälkeen on kohta pissa hätä voi laskea pissat vaippaa käytetään kuitenkin yöllä vaippaa ikää en kerro saa vaan laiskan äidin nuhteet.aina motkotetaa että isolla lapsella on vaippa mutta kun marketeissa seuraa niin on isolla numerolla olevia vaippa pakettia usein kärryissä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2620
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      89
      1966
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      39
      1501
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1038
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      67
      923
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      881
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      860
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      854
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      765
    Aihe