Esinahka takana kusella?

buss132

Pystytekkö muut pitämään esinahkaa takana, kun käytte kusella? Itse jos pidän niin kusi lentää minne sattuu. Ja jos laitan esinahkan takaisin terskan päälle, niin siltikkin kun käyn kusemaan niin lentää minne sattuu, esinahkan pitää olla joku 10min terskan päällä että pystyn kusemaan kunnolla. Miten muilla?

9

531

  Vastaukset

  • Ei sitä taakse ainakaan kannata vetää, venyttää frenulumia, aiheuttaa kireyttä virtsaputken päähän. Silloin luonnollisestikin suihkii. Toki, jos muutoinkin suihkii, niin hieman outoa. Ehkä sulla on vain virtsaputken pää jotenkin sen muotoinen, että aiheuttaa sen?

  • Niin mutta kun jotkut on puhuneet siitä että pitää esinahkaa takana. Jos pidän esinahkan terskan päällä, niin ei suihki, mutta jos olen vaikka pitänyt hetken aikaa takana, ja sitten laitan esinahkan terskan päälle, niin alkaa suihkia, joten pitää odottaa joku 5-10 min että alkaa kusemaan normaalisti

  • Kyllä meitsi vetää liikkuvat taakse kusella. Tähtää paremmin ja ampuu lujempaa sillä tavalla. Tulee sellainen miehekäs olo. :)

  • Eipä murhetta kun ei ole koko nahkaa.

   • Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Jos noin on kohdallasi, niin olet poikkeustapaus.


  • Ilman muuta esari takana, jos haluaa että kusi lentää tarkasti pönttöön. Jos kusi tulee tötteröllä olevan esarin läpi, se voi mennä vähän minne sattuu.

  • Tutkikaapa vähän lääkärikirjoja niin huomaatte että se esinahka on etupuolella. Selkäpuolella esinahkaa eiole vielä tähän päivään mennessä nähty missään.

  • Tottakai esari taakse kustessa.

  • Itsellä oli tiukka ja menin kylmän rauhallisesti esittämään asiaa lääkärille. 3min tutkimisen jälkeen lääkäri totesti että napsastaan siitä nahasta pätkä poies niin helpottuu. Päiväkirugiassa tekivät ja nyt ei nahkaa ole ollut enää 10v . Ei kannata kärsiä.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   140
   4017
  2. Järkyttäviä Paljastuksia Nikon TV-sarjasta

   Tänään se sitten alkaa, sarja nikosta ja katiskasta. Ennakkotietojen mukaan sisältö paljon ikävämpää kuin luulin. Niko käyttänyt huumeita jo 13 vuotia
   Kotimaiset julkkisjuorut
   130
   3956
  3. Henna ja Tauski jälleen yhdessä onnellisina

   Kihlatkin hankittu. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/503fdd42-5bef-4519-ae07-de01ca6aa9ba
   Viihde ja kulttuuri
   24
   2374
  4. Suomi olisi itse tarvinnut kehitysapua

   suomen koronatalous ja sannan lahjarahat italiaan on kestämätön setti. Suomen julkinen ajetaan alas, teitä ei kunnosteta, omaa taloutta ei elvytetä..
   Maailman menoa
   196
   2179
  5. Heti alkoivat "asiantuntijat" sössöttämään

   ettei hallituksella ole oikeus pistää ihmisiä pakkokaranteeniin https://yle.fi/uutiset/3-11487500
   Maailman menoa
   175
   1072