Zeeland Family Oyj

vinkkivinkki

Nyt napatkaa kiinni tuosta jollain pienemmällä rahamäärällä.. Hinta on 5€ luokkaa ja 6,4€ on laskettu olevan oikea hinta osakkeelle. Osakemäärä on pieni ja heittoa tulee, mutta osaa noustakin nopeasti. Nyt tuo lappu on alhaalla kuitenkin niin ei ole pelkoa.. todennäköisintä on jyrkät nousut nyt kun yrityskauppakin on tehty.

4

299

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HarriP

      Lapusta voi irrota jopa 10% tuotto jos tilanne paranee tämän vuoden puolella.. selvä osinkolappu kuitenkin. Arvonnousulle voi ilmaantua muita syitä, siksi olen kyydissä. Eli lyhyellä aikavälillä, korkeintaan ensvuoteen on tämä tilanne, on investoitu kesken nousun, ei mitään muuta. Se laskee tulosta aluksi, mutta nostaa tulevaisuudessa.

      Inderes
      4 syyskuu 14.57
      kommentoi arvopaperia Zeeland Family Oyj
      Avidly (Zeeland Family) -päivitys - muutosvaihe rajaa nousupotentiaalia https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/avidly

      Laskemme Avidlyn (ent. Zeeland Family) tavoitehinnan 6,40 euroon (aik. 7,5 euroa) ja suosituksen lisää-tasolle. Yhtiön alkuvuoden tuloskehitys oli pettymys ja yhtiö on Avidly-yrityskaupan myötä keskellä merkittävää strategista muutosvaihetta. Lisäksi yhtiön toimitusjohtajan yllättävä vaihtuminen on lisännyt epävarmuutta operatiivista kehitystä ja näkymiä kohtaan. Näemme Avidly-yritysjärjestelyn sen rakenteen sekä ostettavan yhtiön korkean kasvupotentiaalin ja jatkuviin palveluihin perustuvan liiketoiminnan kautta edelleen houkuttelevana kasvuoptiona, mutta lyhyellä aikavälillä selvästi heikentyneen näkyvyyden vuoksi emme näe osakkeen arvonnousulle toistaiseksi vahvoja ajureita.

      Zeeland Family järjesti viime viikolla ylimääräisen yhtiökokouksen, jossa 1) yhtiö sinetöi markkinoinnin automaatioratkaisupalveluita tarjoavan pohjoismaisen Avidly-konsernin hankinnan osakevaihdolla ja siihen liittyvät osakeantivaltuutukset, 2) Zeeland Familyn yhtiönimeksi vaihtui Avidly, ja 3) yhtiön hallitus valtuutettiin valmistelemaan ja toteuttamaan rinnakkaislistautuminen ja siihen liittyvä enintään noin 5 MEUR:n osakeanti Ruotsiin. Lisäksi ennen yhtiökokousta yhtiö tiedotti, että yhtiötä 7 vuotta luotsannut toimitusjohtaja Tuomas Airisto siirtyy 1.1.2019 alkaen muihin tehtäviin konsernin ulkopuolelle. Yhtiökokous ei tuonut odotuksiemme vastaisesti juurikaan lisävalaistusta käynnissä olevaan strategiseen muutosvaiheeseen ja joudumme odottamaan tarkempia tietoja yhtiön strategiasta ja taloudellisista tavoitteista suunnitellun osakeannin yhteydessä annettavan listalleottoesitteen julkaisuun saakka.

      Zeeland Family toteutti 1.9.2018 alkaen Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa Hubspot-markkinointiautomaatiopalveluita tarjoavan Avidly AB:n oston, mikä kiihdyttää merkittävästi yhtiön kasvua ja avaa yhtiölle uusia markkinoita ja yritysostokohteita. Yhtiökokous ei tuonut uusia näkökulmia yritysostoon liittyen tai kuluvan vuoden tulosohjeistukseen, mutta yhtiö kommentoi Q2:n yhteydessä, että yhdessä muiden toimenpiteiden kanssa yritysosto luo erityisesti vuodelle 2019 hyvät edellytykset voimakkaan ja kannattavan kasvun toteuttamiseksi. Näkemyksemme Avidly-yritysjärjestelyn tarjoamasta houkuttelevasta kasvuoptiosta on ennallaan, mutta olemme toimitusjohtajan vaihtumisen johdosta aiempaa varovaisempia perinteisempien markkinointiviestintä-palveluiden liiketoiminnan näkymien suhteen. Näkemyksemme mukaan tj:n vaihdos tuo uuden epäjatkuvuustekijän alkuvuoden henkilöstövaihtuvuuden kasvun, yritysostojen integraatioiden, SOK-sopimuksen optiovuoden, ja rahoitusjärjestelyjen rinnalle. Positiivista on se, että yhtiöllä on jo ”lukittuna” luonteva seuraaja toimitusjohtajan tehtävään, ja että alkuvuoden iso henkilöstön vaihtuvuus on paikattu ja oikaistun tuloksen pitäisi olla selvästi positiivinen.

      Epävarmuuden kasvun myötä otimme jälleen varovaisemman näkemyksen lähivuosien tuloskehitykseen. Vuoden 2018 liikevaihto- ja liikevoittoennusteet (oik.) säilyivät ennallaan 20,6 MEUR ja 0,3 MEUR tasoilla, mutta ennustamme nyt selvästi aiempaa vaisumpaa tuloskehitystä Suomen markkinointiviestinnän liiketoimintaan, minkä vuoksi vuoden 2019 liikevaihto- ja liikevoittoennusteemme laskivat järjestyksessä -2 % 28 MEUR:oon ja -16 % 1,6 MEUR:oon. Vuosien 2018-2019 osakohtaisen tuloksen ennusteet ovat nyt 0,11 ja 0,64 euroa.

      Pidämme osakkeen arvostustasoa (2019e EV/EBITDA 7x, P/E 9x) yhä maltillisena. Lyhyellä aikavälillä (1-3 kk) yrityskaupan integraatio, heikentynyt näkyvyys, vuoden 2018 heikko kannattavuustaso ja kassavirta, sekä suunniteltu osakeannin diluutioriski luovat kuitenkin epävarmuutta osakkeeseen ja rajaavat nousuvaraa.

    • TeemuSR

      Joojoo... jyrkät oli nousut ja aika hyvin ennustettu!

    • vinkkivinkki

      Avidly Oyj:in kesällä toteutettujen yrityskauppojen vaikutus tulokseen on huomioitava ja tässä on syy tuolle nousulle. Inderess on turhaan varovainen arvoidessaan vain tulokseen perustuvan ja sen hetkisen tilanteen mukaan 6,4€ osakeen arvoksi minun mielestä. Itse arvoisin oman pitkän kokemukseni myötä, että lappu on 7-8€ välillä kunhan kaikki tulokset julkistetaan vuoden 3/4 aikana. Nythän tästä ei ole vielä tiedotettu lopullisia tuloksia. Siksi kusrssi nousee jyrkästi kun on laskenut, mutta näin tulee olemaan ja se on normaalia jos osakekanta ei muutu isommaksi. Mutta varmasti tämä osake nousee, koska tulosta tulee olemaan. 2019 on merkittävä vuosi koko yhtiön kannalta nousun suhteen. Selvästi on viitteitä nyt siitä, että kyse on tulevasta osinkolapusta.

    • Vanhaparta

      https://kouvolansanomat.fi/uutiset/lahella/08c014be-107d-453e-a540-5fa884de22ab

      Tarkottaako tämä sitä, että nyt ostetaan isot toimijat Kaakosta ja pienemmiltä ei tilata mitään kun keskitetty hankita kohdistetaan toimijaan, jolla on valta-asema? Jos noin on, niin se tulee olemaan kova juttu. Pienyrittäjät eivät voi tilata kuin pienemmiltä toimijoilta. Isommat vähänkin turvautuu jo isompiin toimijoihin joilta saa toimitusvarmuuden.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 127
      3427
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      93
      3154
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2358
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      27
      1824
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1688
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1559
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1524
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1466
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1431
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      83
      1375
    Aihe