Rötöstelijät

matkutmatkut

Nimet julki,eikö täälläkään kukaan ole kiinnostunut varkaista.Näin voitaisiin ennaltaehkäistä uusia ryöstöjä,kun tiedetään kenen nurkissa pyörivät.Suojellaanko varkaita.

49

4177

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyshys

      Ei nyt sentään. Taitaa olla kylän omia kasvatteja,eikä auvilasta. Ollaan nyt vaan hissukseen,ei meidän omat pojat käytä aineita eikä rötöstele. Jos ovatkin pohjoista rotua,niin ainakin muualta muuttaneita.

    • EXKoskelainen

      Mummot pitää nytten ovia kiinni ja pelkäävät, huomenn lasketaan kaverit ulos putkasta, ja sitten vuoden pssät tulee 3kk ehdollista tai sakkoa, sakot voi maksaa varastetun tavaran myyynnistä yli jääneillä rahoilla.

      • sdfghj

        Villi arvaus on,että nämä pojat joutuu noiden mainitsemiesi rangaistuksien lisäksi etsimään itselleen tosi hyvän piilon.


    • PeliMerkki

      On tää vaan hienoo!
      Ei muuta kun kaikki ketkä kärsineet näiden tekosista tai muuten vaan v*tuttaa moinen toiminta, ottamaan poikia vastaan

    • ABC-12X

      vekkarissa näkyi olevan juttu,että maanantaina oli koskella jäänyt kiinni huumekuski. Miksi kukaan ei ole huutamassa nimeä julki? Suojellaanko täällä huumekuskeja ja rattijuoppoja? Nämähän nimenomaan ovat niitä jotka uhkaavat ihmishenkiä!

    • Tramppas

      Luultavasti samaa roskasakkia MUTTA!
      olen sitä mieltä, että tuollainen raiteilta väärälle puolelle lipsahtanut joukko huumeita käyttäviä nuoriamiehiä, jotka murtautuvat ihmisten koteihin aseita taskuissaan, ovat huolestuttavampi ilmiö, kuin satunnaisesti liikenteen seassa ajava huumekuski tai rattijuoppo.
      Minun puolesta voisi kyllä olla kaikkien rikosten uusijoiden tiedot julkisella listalla.

      • ABC-12X

        Olet oikeesti sitä mieltä? Toivotaan sitten,että "hörhö" osuu juuri sen koulutaksin keulaan,jossa ovat sinun lapsesi/lapsenlapsesi. Mietippä sitä.


      • Tramppas

        Mitkä rikosmuodot sitten vedetään kehiin? Raiskaajat? Voisimmeko pysyä aiheessa. En hyväksy minkään muodon rikollista toimintaa, eikä olisi pitänyt lähteä tuohon sinun leikkiisi mukaan, että kumpiko nyt olisi pahempi, kaikki samaa pohjasakkaa. Talousrikoksista täällä Suomessa tuomitaan koviten, mikä on minusta väärin. Suomen häiriintynyt verokarhu ajaa monet yhdessä tätä maata pinnalla pitävät yrittäjät siihen tilanteeseen, että joutuvat ottamaan omiaan takaisin kyseenalaisin keinoin. Mutta se siitä aiheesta, keskitytään nyt näihin paikkakuntalaisiin murtomiehiin, toivottavasti olisivat kaikkien näiden Jämsän alueiden murtojen takana ja hölmöily loppuisi!


    • tosisurullista

      Ja näitä hörhöjä riittää Jämsän seudulla,joka lehdessä on jäänyt kiini.Samana päivänä rattiin.Mikään ei pidättele.Ajellaan koko ajan vaikka useita ajokieltoja voimassa.

    • Vittu7999

      Varmaan niitä sankareita ketkä pukeutuu Tapoutin kollareihin ja on olevinaan niin kovaa jätkää.. Kyllä sen näki jo 15v ketkä on vanhempana kusessa

    • Mahotonta

      Niin tai sit sin nombre pipo vinossa olevia hörhöjä..voivoi..mihkä tää maailma menee.oman elämänsä pilaa.

      • Oliskinniinhelppoa

        Kun se jäisikin "vain" oman elämän pilaamiseen, mutta kun siinä kärsivät myös nuoren läheiset ja monet muutkin ihmiset.


    • Puistola556

      Vois lottoo et hommat rauhottuu kun liitupää ja pontso lähtee kiven sisään itkeen äitiä ellei sitä ennen joku ehdi morottaa

      • Nimikirjaimia

        Kuka on liitupää ja kuka pontso?


      • Niminiminimi

        Niitä nimiä v.....u sentään. Ei nuo teidän gansta nimet mitään tai ketään hyödytä kun niitä ei tiedä muut kun te hel.... luuserit


    • Tunnistettutästävinkistä

      Liitupää ja pontso :D :D

      • Arvailija

        O.B?


      • Arvailija2

        Eiks O.B oo tamppooni merkki?


    • Tamppoonihehheh

      Lapsellista sakkia nuo, tuo edellä mainittu ja sen tatskapää kaverit.
      Sääli, että tuollaiseks menee nuorten miesten, ja naisten elämä

    • Airakuaira

      Ei tarvi paljoa pohdiskella mikä porukka täällä koskella riehuu ja "kovistelee" . Ei voi muuta todeta kuin että on säälittävää touhua.
      Ei muutenkaan ole tätä sakkia järjellä palkittu ja sit vähän vedellään isojen poikien kanssa Montun nurkkapöydässä pillereitä naamariin.. Niin ihmekös tuo. Voisi se Montun omistajasakkikin jo tuohon pöytäporukkaan puuttua, mutta taitaa olla niistä ainakin yksi itsekin mukana samoissa touhuissa.

      • Ilopilleripölleri

        Taitaa tämäkin keskustelu mennä ohi aiheen. Eikös nuo ryöstelijät ollut jotain pentuja? Joten ei taida olla samaa porukkaa?


    • Äidinpikkupojat

      Pentujahan nää just onkin. Ja rötöksuä tekevät, koska isot pojat käskee.
      Ihan aiheessa ollaan.

    • Surullistajmsk

      Eikä tarvitse mitään näyttääkkään tai kenenkään edes käskeä.”Näyttämisen”halu on vaan niin kova että pitää tehdä”kovia”juttuja kun kuvitellaan että se on jotenkin hienoa. Ja sit kuvitellaan et saadaan näiltä isommilta pojilta jotain pisteitä. rötöstelijät ilmeisesti nulikoita mutta nämä diilerit muutaman vuoden vanhempia?Ja nehän tanssii vaikka kuubaan kun tahtoo miellyttää isompia poikia kun tosiasiassa ovat reppanat ihan vailla määränpäätä elämässään.

    • Airakuaira

      Joo käytös on kuin pennuilla, mutta ikänsä puolesta pitäisi näiden olla jo suht aikuisia. Normaalisti ei taideta parikymppisiä luokitella pennuiksi? Ja vaikka tässä rötöstelyssä ei ollut kuin nuo "pennut" tekijöinä niin ihan siellä taustalla on se koko hemmetin nurkkapöytäporukka, jossa on mukana vanhempaakin sakkia.
      Ei ymmärrys riitä kuka hemmetti tuota porukkaa suojelee ja miksi.
      Huumeet kiertää, nyrkit heiluu ja sekoillaan pitkin kyliä... Sit ihmetellään et miten täällä Jämsänkoskella tapahtuu ja huumeet leviää...
      Ja tuossa kaveriporukassa ei ole yhtäkään sellaista, joka olisi kunnollinen. Et vanhemmat hoi, jos lapsesi eksyy tuohon porukkaan ja väittää et siellä olisi ihan kunnollisiakin tyyppejä joukossa. Ei ole!

    • Kukamitfff

      No ketä siellä on? Ei tule käytyä kyseisessä baarissa,mutta olisi kiva tietää

    • Massimane

      No sit ei muuta kuin käymään paikan päällä tai kysäiset niiltä ketkä on käynyt. Kaikki kyllä tietää mistä porukasta on kyse!

    • Ainaitkettää

      Jos teillä on noin paljon fakta tietoa kyseisistä tyypeistä ja niiden touhuista niin miksette tee asialle mitään vaan itkette täällä?

    • eiuskoavirkavaltaanenään

      tämähän juuri monia ihmetyttää kun kaikki tietävät nämä kriminaalit ja heidän touhunsa niin miksi tämmöinen saa jatkua yhteiskunnan taholta?jossain mennään pahasti pieleen kun tämmöiseen ei löydy tahtoa ja keinoja lopettaa toimintaa.

    • pyöveli

      kyllä tälläinen huume ja taparikollisuus pitäisi saada lopetettua yhteiskunnan taholta. tuomiot kovemmiksi: 1 rikos kohtuullisen kova tuomio, 2 rikos kova tuomio, 3 rikos sellainen että kyseisestä kriminaalista ei ole enään ongelmia.

    • Eimitääntolkkua

      Vuoden naurut taas :D vähän karkaa aihe otsikosta. Pakko kommentoida että harhaan menit, sillä yllä mainitut eivät liity varkauksiin millään tasolla, eikä ole puolustusta heille vaan faktatietoa, avaahan silmäsi ja totea että koko paska kylämme on täynnä rötöstelijöitä ;) Anonyyminä täälä kirjoittelu ja egon pönkittäminen on niin helppoa, kirjottakaahan omalla nimellä ja seisokaa sanojenne takana. Ainiin unohdin, että jämsänkoskelaisethan eivät muuta tee kun jauha paskaa. Herätys aikuiset ihmiset... aivot käyttöön, ottakaa asioista selvää ennenkun niitä lähdette levittämään, tai sopikaa vaikka treffit generaalin terassille tai k-marketin aulaan jossa voitte pohtia näitä kylän pontsoja ja liitunaamoja, ja keksiä uusia teorioita, kenties törmäätte vielä viiruun ja pesoseenkin? :D

      • Tuliteos

        Et sitten näköjään itsekään kirjoittanut omalla nimellä vaan piilouduit nimimerkin taakse 😂


      • patasekattilaasoimaa

        Sinä varmaan kirjoitit omalla nimelläsi, etkä piiloutunut nimimerkin taakse.!


      • Tuliteos

        Juu nimerkkiä käytin, olitpas nokkela kun huomasit 😁😁


      • Äitinylpeydenaiheet

        No siinä varmaan itse neropatti kirjoittaa. Itekin nimimerkillä niinkui kaikki mee muutkin.
        Turhaan puolustelet teitä "nurkkapöytäläisiä".
        Siinähän teille on hyvä jengin nimi, nurkkapöytäläiset kun sillä nimellä teistä jo kylillä puhutaan. Saattaa jo kohta teitä alkaa kuumottaa oleilu näillä kylillä. Kovat jätkät on ihan muunlaisia ihmisiä ja arvostus ihmisten silmissä saavutetaan ihan päinvastaisin toimin.
        Teille naureskellaan nurkkapöytäläiset.


    • kaikkeensyytön

      taitaa olla sukulaisia/tuttuja puolustelemassa:):)

    • Ugh57

      Kukaan muu tänne ei tule puolustelemaan kuin joku näistä nurkkapöydän tyypeistä itse tai heidän tuttu. Noi puolustelupuheet ja sönkötykset voi jättää poliiseille, niille menee ehkä läpi.

    • säälikskäy

      voi voi näitä tatuointi poikia, teini ikä jääny päälle ja sitten jossain vaiheessa kun on aikuistuttava (jos henkiriepu säilyy) niin on varmasti tosi ylpeä olo näistä tuherruksista mitä on ympäri keho. pojat näyttävät ihan lasten värityskirjalta hyvä siinä sitten alkaa töitä hakemaan. nämä gangsteri leikit ku loppuu kumminkin jossain vaiheessa, tai onhan näitä joitain vanhojakin ukkoja ketkä vielä koittaa leikkiä nuorta ja kovaa mutta naurettaviahan sellaiset on.

    • Kävelevätvärityskuvat

      Jepjep. Poijjaat ja muutamat tytötkin on aika syvällä suossa... ja se huvittaa kaikista eniten, että näitten hellantelttusten äidit ja isät tietää kyllä että mitä jälkikasvu puuhaa. Miks eivät halua puuttua tähän nappikauppaan? Eikö ne mammat ja paapat tajuu että poikansa tuhoo elämänsä? Oikeen sääliks käy niitä käveleviä värityskuvia. Ja niitten perheitä.

      • Hohhoijaa

        Ei eksy keskustelu raiteilta? Ensin ryöstelijät, sitten isot pojat, jonka jälkeen nurkkapöytä porukat ja nyt vielä tatuoinnit? Ymmärrän huolenne mutta tuo tatuointi juttu menee jo vähän yli kun on kuitenkin melko nykyaikaista että ihmisillä on tatuointeja. Taitaa olla täällä kirjottelijoiden keski-ikä 50v 🤔


      • eieksynytraiteilta

        no ei kyllä ole edelleenkään hirveän nykyaikaista tatuoida päätänsä ja varsinkasn naamaa. ja ikävä kyllä nämä kaikki aiheet aiheet liittyvät vahvasti toisiinsa, samaa huume porukka kaikki.


    • Massimane

      Käsitykseni mukaan tää keskustelu ei ole eksynyt raiteilta mitenkään. Kaikki nuo mainitut asiat liittyy ihan samaan porukkaan! Helvetin tatuoidut huumenisti rikolliset alias nurkkapöytäläiset ja mitä näitä nyt on!

    • Nimiäontiedossa

      Saako nimiä kirjoittaa tänne julki? Onko siinä joku laki?

      • enolehuomannut

        eihän täällä ole kenenkään nimiä?


      • enolehuomannut

        koko nimeähän ei saa kirjoittaa, sitten en tiedä kun on tuomittu rikoksesta esim. törkeä huumausainerikos niin lehdessähän yleensä lukee nimi. toki olisihan se jo hyvä ennen tuomiotakin ihmisten tietää keitä varoa, ei muuta kuin lakialoitetta menemään.


    • Helppoarvata

      Lempinimet on varmasti eriasia kun oikeat nimet?!minkäs sille mahtaa jos niiden perusteella on helppo tunnistaa ketkä urpot on kyseessä :DXD

    • Jmsk

      Taitaa ton kyseisen kuppilan narikkamiehetkin olla nurkkapöydän tyyppien kanssa hyvää pataa, niin tuo meininki saa jatkua loputtomiin

      • Massimane

        Jos järkkärit ja paikan piälliköt ei olis hyvää pataa tän porukan kanssa, olis ne tyypit lähtenyt jo ajat sitten sieltä nurkkapöydästä. Ainakin tolla menolla ja pikkuhiljaa kasvavalla maineella saavat saman lopputuloksen kuin mitä kävi Jokilaaksolle.


    • alkoholiriittää

      juu taitaa tavallinen porukka mennä jämsään baareihin kun kosken huume maine alkaa kasvamaan, areenalla alkaa taas esiintyjät pyöriin niin ei tarvitse koskelle mennä huumeporukoitten sekaan.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      281
      4672
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2508
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2181
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2176
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      129
      1817
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1462
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1442
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      343
      1418
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1357
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1247
    Aihe