Designtalo kiinnostais

Designiaostamassa

Designtalon tarjous on nyt kaikista halvin ja sen takia harkitaan ostopäätöstä.
Mutta oliko siellä nyt muita oikeasti todennettavia rakennusvirheitä kuin tuo sokkelin päälle laitettavan solumuovin virheellinen asennus tai sen puuttuminen?
Myyjä lupasi että meidän talossa se ei olisi ongelma.

15

303

Vastaukset

 • Sokkeli ongelman lisäksi meillä timpurit ei ymmärtänyt että seinän höyrysulkumuovi olisi pitänyt limittää lattian alle 20 cm. Väittivät että he aina leikkaa muovin seinän juuresta jo yli 200 talon kokemuksella.
  Tämä virhe on todellinen ja todistettavissa, sen verran monta valokuvaa siitä otin.
  Onneksi huomasin ennnen valupäivää ja limitys teipattiin kiinni.

  Älä usko myyjää, jos vähänkin huomaat virheitä ja yrität reklamoida niin myyjä ei enää vastaa sun puheluihin.

 • Älä ota halvinta, varsinkin Designtalo on pudottanut reilusti hintoja ja se näkyy tuotteen laadussa ikävästi.

 • Meillä takuutarkastuksessa havaitut virheet Designtalo jätti kylmästi korjaamatta.
  On se sellainen uskonlahko että kierrä kaukaa vaikka halvalla saisikin.

 • Tuli hirveä riita Designtalon kanssa kun vaadin vaihtamaan märät villat kuiviin. Työpäällikkö väitti että kyllä ne kuivuu eikä pieni kosteus haittaa.
  Jos vaan saat talosi muualta niin ota.

 • varo kastellia ja desing taloa

 • Ei missään nimessä desingtaloa! Paljon rakennus virheitä vuotaa kuin seula! Lestadiolaisia uskonveljiä ! Paljon oikeuteen meneviä talokauppoja! Osta muualta tai parempi tehdä itse ! Kyseisen talopaketti kirvesmiehet ei ole ammattinsa osaavia!

 • Kysy raksysteemiltä millaisesta talosta on kyse!
  Mieli kyllä muuttuu?

 • Välillä tuntuu että Designtalo tekee ihan tahallaan vääräuskoisille paskoja taloja. Niin paljon on rakennusvirheitä sen porukan jäljiltä ja laiminlyöntejä työnjohdolta.

 • Meilläkin paljon ongelmia Designtalossa, vastauksia virheisiin ei anneta eikä niitä korjata. Todella röyhkeä työpäällikkö, oikea pelle.
  Osta mikä tahansa muu mutta vältä designtaloa.

 • Meillä ei onneksi (ainakaan vielä) ole löytynyt isoja rakennusvirheitä, mutta pienempien korjaamista odotettu yli vuosi.
  Rakennusvaiheessa meinasi tulla virhe, kun saunan ulkoseinän höyrynsulku oli jätetty katkaisematta tulevan vesieristeen noston kohdalta, onneksi huomattiin itse. Toivottavasti ei jäänyt muuta huomaamatta. Työpäällikön kanssa sai vääntää siitä ja muutamasta muusta asiasta. Ei osaa tai ei halua osata lukea edes rakennepiirustuksia, vaan väittää vastaan ja syyttää asiakasta. Tuskin tulevat loppuhommia koskaan korjaamaan. Sähkärit korjasivat kyllä pikkujutut mukisematta ja nopeasti. Huono maku jäi loppujen lopuksi.

 • Designtalo jättää takuutarkastuksessa huomatut virheet yleensä korjaamatta, naapurustossa moni ei jaksa enää soitella vaan laittelevat itse paikkoja kuntoon minkä pystyvät.
  Eli aika hoitaa niin kuin Designtalon työpäällikkökin totesi.

 • Kaikki yllä mainitut ongelmat on myös meillä, näiden lisäksi lattialämmitys on väärin mitoitettu tai oikeastaan mitoitus on jäänyt tekemättä.
  En suosittele Designtaloa.

  • D talot ei mitoita lattialämmitystä yksilöllisesti, vaan kaikki talot menee samalla kaavalla. Jos on paljon ikkunoita tai nurkkia niin voihan se vähän kylmältä tuntua, toisaalta talon toisessa päässä voi olla hyvinkin lämmintä. Eli keskimäärin OK.
   Näin D talot säästää 100 euroa per talo. Sehän on iso raha.


 • Älä missään tapauksessa ota desingtaloa.Siinä ei tule muuta kuin murheita.Kaikki tehdään mahdollisemman halvalla!Puutavara on jo valmiiksi homeessa.Eli saisit uuden hometalon.Kannattaa tietättää kirvesmiesporukalla.Ja palkkaa hyvä valvoja!

 • Osta desingtalo saat loppuelämäksesi murheen.2000luvun alussa nää pömpelit oli ihan hirveitä.Sit vähän laatu parani nyt työnnetään paskaa vääräuskoisille.Lestadiolaisilta ei mitään

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.