Jällensyntyminen ei muuta eläintä ihmiseksi

alfa123om

Ihminen on Jumalan kuva ja kaltaisuus eikä maailmassa sen vuoksi pitäisi olla sortoa tai väkivaltaa tai sotia. Mutta eräs Krishna tietoisuuden kirja esittää, että vaikka eläin voi jälleensyntyä ihmiseksi niin sen eläimelliset piirteet osittain ainakin säilyvät. Jos koira syntyy ihmiseksi niin sille jää yhä koiran ominaisuuksia olemukseensa.

Ei maailmassa olisi lainkaan sotia, jos kaikki olisivat aitoja ihmisiä, mutta nykyisin saattaa olla niinkin, että aitoja ihmisiä on vain pieni kourallinen jäljellä.

Samoin Kristittyjen evankeliumi puhuu, että on olemassa sian ja koiran kaltaisia ihmisiä ja jopa käärmeen kaltaisia tai VT:n mukaan jopa härän kaltaisia ihmisiä.

Tätä asiaa ei oteta huomioon kun mietitään sitä minkä vuoksi maailmassa on sotia, jos ihminen on Jumalan kuva ja kaltaisuus. Mutta kyllä ihmisiä on sen verran vähän maailmassa, että VT sanoo: Minä teen ihmiset harvinaisemmiksi kuin Ofiirin kulta.

6

62

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • paskantava

   Istun juuri aamupaskalla. Paras paikka lukea uskontopalstojen hauskoja eläinpohdintoja.

  • voipieniä

   Minulta tuli heisimatoja, olenko niiden emo.

  • j.oo

   kun luen noita vastauksia, huomaan että ihminen onkin vaan apinarotu.

   • Apinat-fiksumpia

    Eipäs solvata apinoita.

    (Tämä viesti poistatettiin yläpuolella.)


  • Anonyymi

   Horoskoopit?
   Olen kuullut, että maailmassa on 9 tietoisuuden tasoa:
   Sijalla 1 on kivet ja kasvit, sijalla 2 eläimet, ja sijalla 3 ihminen.
   Nämä tasot eivät voi sekottua keskenään.

  • Anonyymi

   Al-Ghazali islamin varhainen Mujaddid kertoo että kukin eläinlaji sai Jumalan omaa henkeä pienen erityisen osan , joka kuvastaa jotakin Jumalan 99 kauniista nimestä.

   Eli ihminen tehtiin kuvaksi ja kaltaisuudeksi, ruumis ja sielu. Mutta eläin tehtiin hengelliseksi, Jumalan omaa henkeä annettiin.

   Jumalan henki on moninainen juttu eikä kuningas leijona tai Kotka kuvasta raamatun käsitystä lempeästä hengestä vaan uljaasta. Rohkeasta yms.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Wau! Seksikäs Diili-Sointu poseeraa nahkarotsi auki: "Eka työviikko purkissa ja heti..."

   Uhkea Sointu Borg poseeraa ekan työviikon kunniaksi nahkarotsissa ja revityissä farkuissa - toki tyylilleen uskollisena nahkarotsi paljastavasti auki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   11622
  2. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

   Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
   Viihde ja kulttuuri
   57
   4516
  3. Vappubrunssi

   Vappubrunssin järjestäjät hävetkää! Tiesitte että näin tulee käymään,vaaransitte ihmisten terveyden muutaman euron takia. Mahtaa omatunto,ei teillä ta
   Kokkola
   262
   3885
  4. Miesten kokema seksuaalinen ahdistelu

   Mieheni on kertonut aika uskomattomia juttuja nuoremmalla iällä tapahtuneista ahdisteluista. Oli vielä kokematon ja uimarannalla häntä vanhempi nainen
   Parisuhde
   50
   2368
  Aihe