terveyspalvelujen hinnat

lomakuumeinen

moikka. olen tässä lähdössä sunny beachille, mut lähenevän lomani kunniaksi onnistuin satuttamaan polveni. tikatahan se piti, onpahan nyt sitten nättinä rannalla:’D tikkien poiston ajankohta sijoittuu lomalleni, joten olisin kysellyt, onko mitään havaintoa paljon sen mahtaa kustantaa siellä??
matkavakuutukseni ei tätä kuulemma korvaa, sillä tapaturma on suomessa sattunut ... kiitos mahdollisista vastauksista:):)
-minä vain

8

148

  Vastaukset

  • Eipä huolta,siellä monessa hotellissa on myös lääkäripalvelut.
   Mutta jos satut hotelliin jossa ei ole niin,ei hätää menet basaarialueen päähän niin sieltä löytyy hyvä sairaala / lääkäriasema jossa asiasi hoituu...eli Viva Clinic.

   • hei kiitos jo paljon tosta:)! mutmut, sitä vaan et kun en ole tarvinnu ulkomailla koskaan käydä missään lääkäriasemilla, lukenu vaan kauhustooreja miten kalliita ne käynnit voi olla.. pikkujuttuhan toi olis, mut mahtaako se maksaa sit kuin hirveesti..?


  • Tuskimpa kovin paljoa maksa kun Bulgaria euroopan halvimpia maita on.

   • Sinun kannattaa osallistua suomenkielen kurssille.


  • Hei,
   tästä on poistettu jostakin syystä kokemukseni viiden päivän kahdesta, yhteensä viisi vuorokautta kestäneestä jaksosta, jolloin olin jo välillä tajuton.

   Kun ylläpito poisti kertomani kokemuksen Vivasta, niin voin vain kertoa, että vakuutusyhtiöni oli maksanut hoidostani yli tuhat euroa. Pitäkää siis vakuutuksenne voimassa...

  • Ei kait kukaan täyspäinen lähde ulkomaille reissuun ilman asianmukaista matkavakuutusta? -Se on tärkein asia passin ohella kun pitää olla kunnossa.

   • Eikös tuolla ap jo kertonut, että hänen matkavakuutuksensa ei korvaa tätä vammaa, koska se ei sattunut matkalla ollessa. Eli hänellä on kyllä matkavakuutus!
    Vaan oikeasti matkavakuutus kannattaa olla ja pitää myös itse sisäistää, että mitä se todella korvaa. Matkavakuutuksia on monenlaisia, toiset korvaa vaikka mitä ja toiset ei juuri mitään.


  • Sakset, desinfiointiaine ja laastari. Ei siihen tarvita terveyskeskusta. Sinä itse voit hoitaa koko homman!.
   Okei voit toki ottaa rohkaisuryypyn konjakkia, että saat homman alkuun:-)!!.
   Kokemusta on

   Gustav

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Uuden henkilötunnuksen koodi

   Puuhaillaan uutta henkilötunnusjärjstelmää josta tavan taallaaja ei voi päätellä yhtään mitään. Vastaavasti koodien lukuoikeus ja tiedonpurku tulee ol
   Maailman menoa
   140
   2856
  2. Muut maat tiukentaa korona toimia, suomi ei

   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006643856.html Miksi suomessa taas odotetaan että tartunnat räjähtää. Jo nyt helsingissä enemmän tartuntoja kuin O
   Maailman menoa
   223
   2345