Poikuus meni ja täti tuli (Koko novelli)

novelpro

Murrosikäni ensimmäinen seksiobjektini oli runsaspovinen tätini Aira. Hän oli äitini sisko, lähes aina runkatessani ajattelin häntä. Airalla ja hänen miehellään Olaville ei ollut lapsia. Tämän tarinan tapahtuessa he olivat noin 55-vuotiaita ja minä 14. He asuivat vain parin kilometrin päässä kotoani, joten vietin paljon aikaa heidän kanssaan. He veivät minua usein lomalle pitkin Suomea. Ollessani kahdeksannella luokalla koulussa, he lupasivat ottaaa minut keväällä mukaansa Turkkiin.

Marmariksessa hotellihuoneemme oli pieni yksiö. Kaikki kolme sänkyä olivat samassa huoneessa, joten en voinut välttyä näkemästä tätiäni rintsikoissa tai välillä pikkuhousuissaan. Minusta alkoi tuntua, että hän tarkoituksella liikkui vähissä pukeissa. Toisena lomapäivänä Aira oli kylpyhuoneessa vaihtamassa vaatteitaan, ehkä sattumalta, ehkä tahallisesti kylpyhuoneen ovi oli auki, jolloin peilin kautta näin tätini aivan alasti. Hän oli hieman pyöreä, mutta ei kuitenkaan mitenkään lihava. Katselin hänen tummaa karvakolmiotaan ja yllättävän kiinteitä rintojaan. Kuinka ihanilta nuo isot rinnat näyttivätkään paljaina nuoren pojan silmin. En ollut nähnyt naista alasti sen jälkeen, kun häpykarvoitukseni oli alkanut kasvaa. Täti vilkaisi kylpyhuoneen ovelle ja peilin kautta katseemme kohtasivat, pieni hymy häivähti Airan kasvoilla. Minulla alkoi oitis kalu kovettua. Olavi oli parvekkeella olut seuranaan eikä tiennyt mitä sisällä tapahtui. Aira tuli kuitenkin pois kylpyhuoneesta kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Harmittelin, että en saanut olla rauhassa ollenkaan. Kotona olin tottunut runkkaamaan vähintään kerran päivässä. Nyt oli jo menossa kolmas päivä peräkkäin ilman kättä. Tiesin kyllä kuka olisi seksifantasiani pääsosassa, siitä ei ollut epäilystäkään. Muutoin loma oli sujunut hyvin, olin tutustunut erääseen ikätoveriini, jonka kanssa kävimme uimassa ja kiertelemässä basaareita. Lomaviikon puolivälissä lueskelin sängylläni sarjakuvia, ylläni oli boxerit ja t-paita. Kello oli jo yli yhdeksän illalla. Olavi sanoi lähtevänsä vielä aulabaarin muutamalle oluelle. Tätini oli juonut myös muutaman oluen ja oli hieman hiprakassa. Hän makoili omassa sängyssään yllään hame ja valkoiset rintaliivit. Olavin lähdettyä Aira nousi ylös ja käveli sänkyni päätyyn. Hän nojasi sängyn päätylautaan niin että isot rinnat riippuivat kiihottavasti rintaliivien varassa.
-Onko sulla ollut hyvä loma?
-On, tosi mukavaa on ollut.
Nousin istumaan sängyn laidalle, Aira istui viereeni.
-Minä huomasin kuinka vakoilit minua peilin kautta toissa päivänä.
-Anteeksi, se oli vahinko.
-Höpsis…on imartelevaa, että tällainen vanhus kiinnostaa vielä noin nuorta miestä.
-Et sä vielä mikään vanhus oo.
-Olenhan minä sinua melkein 40 vuotta vanhempi. Noin komealle pojalle on varmasti jo löytynyt nuorempiakin ottajia.
-Ei niitä nyt niin kauheesti oo ollut.
-Kai sinä olet jo tyttöjen kanssa ollut sängyssä?
-Joo…onhan sitä kaikenlaista tullut tehtyä, selitin punastellen ja tätinikin tiesi varmasti minun valehtelevan.

En voinut siirtää katsettani pois tätini rinnoista ja rintaliivien läpi paistavista nänneistä. En edes tajunnut, että kaluni oli täydessä valmiudessa, ennen kuin Aira kosketti sitä.
-Mikäs täällä pullottelee?

Hän veti hitaasti boxerini polviin ja alkoi hivellä kaluani. Tarrasin kiinni hänen rintoihin, toinen rinta pulpahti ulos liiveistä. Kumarruin imemään hänen hehkuvanpunaista nänniä. Imin, nuolin ja näykin tuota punaista nipukkaa ja tunsin sen kovettuvan suussani. Aira jatkoi runkkaamistani, minä ujutin kättäni hameen alle. Aira levitti reisiään niin, että onnistuin saaman käteni hänen pikkuhousujensa päälle. Hieroin Airan pillua ensin housujen läpi, sitten työnsin käteni housujen sisäpuolelle. Tunsin tuuhean karvoituksen, siirsin kättäni alemmaksi ja löysin jotain kosteaa – siellä se oli, niin usein fantasioimani tädin pillu. Keskisormeni löysi tien häpyhuulten väliin, liikuttelin sormea kosteassa vaossa, tätini voihki ja piti kulliani edelleen kädessään. Sanoin laukeavani aivan pian. Aira lopetti runkkaamiseni ja siirsi käteni pois jalkovälistään. Hän riisui itsensä alasti ja asettui selälleen sängylleni. Näin nyt kunnolla hänen vittunsa; turpeat häpyhuulet olivat raollaan ja pillunreikä katsoi minua kosteana ja kiiltävänä. Olin 15-vuotias ja muutaman vuoden jo unelmoinut tästä, mutta en kuitenkaan olisi ikinä uskonut seksifantasiani toteutumiseen. En edes ajatellut että kyseessä oli insesti, minulle Aira oli vain seksiobjekti.

7

8527

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • novelpro

      Aira pyysi minua suutelemaan pilluaan. Meni polvilleni hänen reisiensä väliin ja tärisevin käsin levitin häpyhuulia leveämmälle. Nuolaisin varovasti tädin pillua, maistoin suolaisen maun, josta en osannut sanoa oliko se hyvä vai paha, kiihottava maku se ainakin oli. Aira pyysi painamaan kieltäni kovempaa pilluaan vasten ja hieromaan toisella kädellä klitoristaan. Tein työtä käskettyä ja työnsin kieltä myös Airan reikään.
      -Juha…aah…sä oot nopea oppimaan…Pistä vielä pari sormea sisään…ihanaa…aaaaaahhh.
      Kullini seisoi kivikovana ja tiesin, että laukeaisin ennen kuin ehtisin työntää sen tätiini. Aira taisi lukea ajatukseni, kun hän pyysi minua lopettamaan nuolemisen ja antamaan hänelle jotain suuhun pantavaa.

      Nousin siesomaan sängyn reunalle ja tarjosin tädilleni patukkaa. Hän otti sen suuhunsa ja tunsin sellaista nautintoa, josta minulla ei ollut aavistustakaan. Suuseksin ihanuudesta olin kyllä lukenut, mutta kirjoittajat eivät olleet osanneet sittenkään kertoa koko totuutta. Tätini imi minua hetken aikaa ja sanoi sitten, että saan laueta kyllä hänen suuhunsa. Tunsin kielen pyörivän terskani ympärillä ja käden liikuttavan esinahkaani. Sitten silmissäni musteni, polveni tuntuivat olevan hyytelöä, koko kehoni tuntui laukeavan. Näin kuinka spermani valui Airan suupielistä, hän hymyili.
      -Odotetaan hetki niin jaksat tyydyttää myös minut, tätini sanoi ja pyyhki suupieliään sängynpeittoon.

      Halusin heti jatkaa tätini pimpin tutkimista. Hän kertoi nauttivansa siitä, että hänen klitoristaan hyväillään samalla, kun hänen nännejä imetään. Siirryin nyt makaamaan tätini viereen kapealle sängylle, hieroin toisella kädellä hänen litisevää vittuaan ja toisella kädellä puristelin rintoja nuollen samalla nännejä. Kullini oli hetkessä jälleen käyttövalmiina. Aira huomasi sen ja käski minut päälleen. Aira ohjasi kaluni kädellään sisäänsä, se upposi kiimasta kosteaan pilluun helposti. Insestiä tai ei, en välittänyt, tuntui niin ihanalta kun tädin märkä ja kuuma pillu puristti nuoren pojan kulliani. Aloin liikuttaa lantiotani ja tätini teki samoin. Kiihdytin tahtia ja Aira alkoi taas voihkia.
      -Oooh…kyllä luonto tikanpojan näköjään puuhun ajaa. Sinähän panet kuin vanha tekijä…
      -Tää on mahtavaa…teenkö mä niin kuin pitääkin?
      -Älä puhu…oohh….työnnä niin syvään kuin pystyt…Sulla on paljon isompi kuin Olavilla…oih…ja paksumpi…Anna mä tuun päälle.

      Käännyimme ja Aira istui sojottavan elimeni päälle. Hän tuntui nauttivan enemmän saadessaan itse määrätä tahdin. Hänen vittunsa puristui ihanasti kullini ympärille, hölskyvät rinnat heiluivat silmieni edessä. Aira nojasi eteenpäin niin, että sain nännin suuhuni. Puristelin hänen muhkeita pakaroitaan ja nautin. Tätini huokaukset ja voihkinta täyttivät huoneen, hän oli saamassa orgasmin. Hänen takapuolensa liikkui ylös alas yhä kovempaa, sitten hänen pillunsa tuntui saaneen kouristuskohtauksen. Minäkään en pystynyt enää pidätellä vaan laukesin saman tien.

      Peseydyimme ja menimme sitten molemmat takaisin omille sängyillemme makaamaan. Seuraavana päivänä Olavi kysyi minulta, että oliko ollut ikimuistettava ilta. Olavi kertoi olleensa impotentti jo pari vuotta, muttei halunnut vaimonsa menevän vieraisiin. He olivat tulleet siihen tulokseen, että minä olin sopivan luotettava ja viriili seksikumppani Airalle.

      -LOPPU-

    • Alastihiprakassa

      Olavi pullottelee parvekkeella. Kotona olin hiprakassa vähintään kerran päivässä. Nyt oli jo menossa kolmas päivä peräkkäin ilman ja saan kouristuskohtauksen. Muutoin loma oli sujunut hyvin. Aira pyysi minua oluelle ja tärisevin käsin maistoin muutaman oluen…ihanaa…aaaaaahhh. Aira käveli hiprakassa sänkyni päätylautaan.

    • rehma

      Kiitti kun lisäsit :)

    • neropas

      kiva novelli :)

    • tehmoska

      mukavaa luettavaa

    • nesmoss

      Hyvää luettavaa :)

    • tehmaskas

      Ihan jees :)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4135
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1620
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1416
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1140
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe