Hml:n kuntahallinnon päästrategia on pysäköinti!

KerrostalogrynderinValta

Hämeenlinnan kuntapäättäjien päätoimiala on nykyisellään vain asukkaiden ja autoilijoiden kyykytys, pöyristykseni oli suunnaton kun luin tämän päivän (15.8-18) paikallislehdestä nyt asetetut pysäköintirajoitukset Hämeen Wanhan linnan pysäköintialueelle!

Hämeenlinnan päättäjät on täysin ulkona tärkeimmistä strategisista asioista, pysäköinti ja sen hankaloittaminen keskustan alueella tähtää mitä ilmeisimmin vain torinaluspaikoitusalueen pakkorakentamiseen keskustan kerrostalogrynderien edun ja painostuksen vuoksi.

Kun keskustan pysäköinnistä luodaan kuva, että se on vaikeaa/hankalaa, luodaan samalla tämän kaupunkihallinnon tehdyn keinotekoisen strategian kautta tarve torinaluspaikoitukseen!

Hämeenlinnan hallintokulttuuri on kyllä todellakin surkea ja heikko, toivoisimpa järkeä tähän päättäjien touhuun, ei voi olla että joku pysäköintitoimi olisi pääkohde Hämeenlinnan kaupungin strategiassa!

43

448

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ÄÄNESTÄJÄTSTAGNAATIOSSA

      Juu, oikea huomio. Ilmanko täällä vallitsee täyden pysähtyneisyyden tila. STAGNAATIO!
      Valitettavasti varsinkin äänestäjien keskuudessa.

    • SekainenSeinäkello

      Tänään on kylläkin 15.9. jo.

    • MokienÄiditAsialla

      Hämeenlinnaa uhkaa veronkorotus ja konkurssi täysin epäonnistuneiden Kaivo ja keinuparkin takia. Uuden toriparkin avulla voitaisiin lainoja kikkailla muutama vuosikymmen kauemmaksi piiloon.

    • wdwe456

      En pidä sari rautiota enää täysjärkisenä ja niin monet muutkin. jos hämeenlinna halutaan nousuun olisi rautio saatava pois päätöksen teosta

    • KerrostalogrynderinValta

      *Kaiken takana on nainen joka sua ihanasti rakastaa..🎼*

      Ei vaiskaan olekkaan vaan kaiken takana on tehdä keskustan pysäköinti niin vaikeaksi että sitä perusteena käyttäen kuntahallinto toteaa torinaluspaikoituksen olevan ainoa keino ratkaista ongelma!

      Kerrostalogrynderit, niin Wekka Gapital kuin muutkin keskustan keisarit tarvii asukaspysäköintitiloja kun keskustan tyhjiä liike-ja toimistotiloja aletaan muokkaamaan asuinkäyttöön puhumattakaan mahdollisesta keskustan uudisrakentamisesta!
      Tästä siinä kyse on, nyt tällä hetkellä pysäköinti tehdään niin vaikeaksi kuin mahdollista että saadaan luotua täysin keinotekoinen tarve pysäköintilaitokselle yhteiskunnan verovaroin!

      Äänestäkää oikein ensi kuntavaaleissa että tähänkin kylään saadaan parempaa ja viisaampaa hallintoväkeä ja saadaan purettua nämä nykyiset hallintohimmelit ja *Hyväveli-verkot* !

    • järkeä

      Tämä toriparkkiasia on jo pitkään ollut ainoa esillä oleva ja se tärkein asia tässä kaupungissa. Tietyt tahot sitä ajaa kynsin hampain, Sari Rautio etunenässä. Olen antanut itseni ymmärtää, että Rautio on käskyläinen ja tekee, niin kuin "ylhäältä" neuvotaan. Toki hän voisi ilman neuvojakin suosia asiaa. Eräs vihreäkin on sitä mieltä, että toriparkki pelastaa keskustan. Ei muuten pelasta. Olen samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa, että seuraavissa kunnallisvaaleissa meillä on mahdollisuus ja jopa velvollisuus äänestään niin, että saadan tolkun ihmiset päättäjiksi. Näin ei voi eikä saa jatkua.

      • 74580

        Pahasti olette idiootit valehtelun merkeissä asialla, sillä kukaan ei ole esittänyt ei vaadi Toriparkin rakentamista kaupungin veronmaksajien rahoilla.


      • KaikkiSenTajuaa
        74580 kirjoitti:

        Pahasti olette idiootit valehtelun merkeissä asialla, sillä kukaan ei ole esittänyt ei vaadi Toriparkin rakentamista kaupungin veronmaksajien rahoilla.

        No ei tietenkään julkisesti siitä mitään puhuta mutta kyllä olet hyväuskoinen hölmö itse jos uskot siinä käyvän siten että joku muu sen maksaa, verorahapiikkiin sen kustannukset tietenkin menevät vai luuletko oikeasti joulupukin sen maksavan?


      • vaahtopää

        Mitä väliä kuka sen maksaa jos sitä ei koskaan saada selville eikä raha ole mistään pois?


      • vaahtopäänjututvaahtoaa
        vaahtopää kirjoitti:

        Mitä väliä kuka sen maksaa jos sitä ei koskaan saada selville eikä raha ole mistään pois?

        No, jos noin on, oletko itse valmis sitten rahoittamaan tuon hankkeen?


      • Olet.vaahtopää

        Tietysti kun en huomasi mistään kun olen rahoittanut ei ees kukaan muu.


    • ParkkiJarmo

      Hämeenlinnan keskustan kivijalkakauppojen kuhina käy nyt niin kiihkeänä, että uusia pysäköintimahdollisuuksia tarvitaan jo lähivuosien aikana ainakin 1259 kpl. Rahoitus järjestyy pysäköintipaikkojen tekemiseksi onnistuu investorien ja veronmaksajien jo aiemmin hyväksihavaitun yhteistyömallin avulla.

    • IdioottienCityNro1

      Turistille tulee linnalla uuden aikarajoituksen takia nyt kiire. No, turistin täytyy varmaan häipyä annetun kolmen tunnin sisään ja syödä sitten muualla. Lompakko ei tuossa ajassa välttämättä aukea ollenkaan, no Hämeenlinna on valinnut omien autoilijoidensa selvän kiusaamisen lisäksi päättänyt ajaa nyt myös turistit helvettiin kaupungista. Päiväkävijästä tuki nyt tuntikävijä.

      • HuutavanÄäni

        Tässä nähdään miten ja kuinka tärkeä projekti on tuo torinaluspysäköintihanke!
        Sitä ajetaan kuin *käärmettä pyssyyn* , varmaan on luvattu Wekka Capitaalille ja muille keskustan talollisille ne aluepysäköintipaikat torin alta!

        Onneksi kuntavaalit tulee pian ja saattaa tämän nykyisen hallituksen ulos päätöksenteosta!


      • bhvupqbn

        Miten kukaan voi luvata kun ei ole lupaukselle katetta? Oletko kännissä.


      • KokSdp-TrolloKännissä
        bhvupqbn kirjoitti:

        Miten kukaan voi luvata kun ei ole lupaukselle katetta? Oletko kännissä.

        Hei KokDem-Äänitorvi....onko sisälukutaito kateissa?

        Tuossahan lukee lainaten osan aiemmin ollutta tekstiä :

        * varmaan on luvattu Wekka Capitaalille ja muille keskustan talollisille ne aluepysäköintipaikat torin alta!*

        Eikö mielestäsi ole tuossa lauseessa ilmeisen ehdollinen olettama sanassa *varmaan on luvattu*?

        Oletko kännissä.


      • oletkännisä

        Rakas varmaan oot taas kännissä.


    • Huolestunut

      Onko kaikki HML autoilijat sitten aina kännissä, kun eivät tule keskustaan ja pysäköi? Kaivoparkiin voisi perustaa Alkon ja drive and Fuck tsekkiläistyyppisen ilotyttö nurkkauksen, jotta täynnä olis yötä päivää

    • Kaupungille.tuloja

      Miksei nämä kaupungin Rehvelipäättäjät eivät saa maksullista parkkipaikkaa Rinkelinhallin P-paikoille, ja kadulle, aina peli-iltoina. 5€:n pysäköimismaksu olisi
      kohtuullinen / peli-ilta, kyllä nämä hölmöt "fanit" sen mielellään maksaa!

      • aktiivinen.unohtaja

        hys hys nyt


      • YhdessäKerho

        Vaadimme että ensikin talvena aurauskalusto nuolee ekana Poltinahontien laidat jokaisesta lumihiutaleesta, jotta me KERHO fanit saadaan jatkaa ilmaista ja laitonta pysäköintiä puoliksi jalkakäytäville ja mihin vaan porttien eteen sikinsokin


      • TilaajaPäättäjä

        No mitä pidit eilisen jalkakäytävistä? Ei taatusti mikään raapinut autosi vahattuja helmoja?


    • PäättäjätLinnaan

      Vastaavan suuruisissa kaupungeissa Suomessa pysäköinti ei oke ongelma. Esimerkit lännestä: Raumalla ilmainen pysäköinti, Porissa 24h paikkoja kahden korttelin päässä kävelykadusta.
      Mikä ihmeen poliittinen agenda Hämeenlinnassa estää työssäkäyviä, asioilla kävijöitä, turisteja ja asukkaita parkkeeraamasta? Mitä pahaa he tekevät?
      Päättäjät vaihtoon tai linnaan, kuten Helsingin kaupunginjohtaja Vapaavuori hauskasti ilmaisi asian!

      • SariSairaastihoitava

        Pyh!!!!


      • lahkolaistenHML

        Saimmehan KU:sta lukea virkamiesnaisen henkilöhaistattelusta miten asioita hoidetaan... Valmistelussa taitaa olla aikamoisia puutteita ja/tai valikoivaa so. johdattelevaa pimittelyä.


    • homekaupunki

      Hyvinhän HML on pysäköity paikalleen .Siinä ja pysyy.

      • ArvoNimimerkki

        Kiekkoakin säännöllisesti pyöritetään.


    • tyhjäreska

      Hämeenlinna kannatta siirtää kokonaan moottoritien päälle.

      • miljoonakävijät

        Henkisesti pikemminkin alle.


      • Hautuumaa

        Pari piirua vasemmalle kun Heinäluoma. Vai oikeellekos se on. No kokoomusnuoriso sitte.


    • HåkanFrånBemböle

      NobelJarmo ja Vesala ajavat parkkiluolaa etiäpäin. ettei tulisi SunnyCarCenterit?

      Rahnaa pitäisi tulla, mutta mutta, lopulta käykin niin ettei rahaa tulekaan. Monttu auki, kaupunki(veronmaksajat) hoitaa hyväntahtoisesti LOPPULAINOITUKSEN. Sartsa ja Isotuho tietävät, että lainaraha on halpaa.
      Yksityisillä pitäisi vankka usko pysäköimättömyysluolan tuottoon. Alkuun ilmoiteltiin pysäköintipaikan maksavan 50000 egee. eihän se siihen jää, kuukausittain täytyy maksaa ruudusta hoitovastiketta että alue pysyy kunnossa. eipä taida riittää 20€/kk, joka on melko yleinen taloyhtiöllä. Saattaa olla 70 - 80 € kuukaudessa, mahtaako riittää sekään?
      Enpä usko keskustan pikkuliikeillä olevan niin paljon rahaa, tuskinpa lääkäriasemat ja Nordea satsaavat "orjien" autopaikkojen hankintaan. Op-pankki ei tarvi, kun heillä on oma alue ja Senaattikiinteisöt menee aseman lähelle.
      Entäpä mittaripysäköinti? Sippakadulla ja torin alakulmassa 40 sentillä saa pysäköidä n. 20 minuuttia, on kuulemma pirun kallis. Tunti taitaa maksaa 1,20€. Mikä mahtaa olla parkkiluolan mittarihinta? Tampereella ja Helsingissä ei selviä alle 10€ tunnissa, joissain paikoissa saattaa mennä melkein 20 egeen. Veikkailenpa pysäköimättömyyshallissa kuuluvan tuulen tuiverrus ja pulujen kujerrus. Nooh onpa siellä Sepolla ja Ristolla tilaa pitää pirssejä, ei ole suurta vaaraa että naapuriauton ovella tehdään venttiä oman pirssin kylkeen.

      • hakisit-apua

        Mitä käytät? Pelkällä viinalla ei pääse noin sekavaan tilaan.


      • SelvätMerkit

        Nappihemmo.


      • Hakisit-Itse_Apua
        hakisit-apua kirjoitti:

        Mitä käytät? Pelkällä viinalla ei pääse noin sekavaan tilaan.

        Hän käytti puhdasta matematiikkaa ja järkeä sekä loistavaa argumentointia jota myös Hämeenlinnan kuntahallinnon soisi käyttävän!

        Toisin kuin sinä, ylläkirjoittanut hallinnon loisparasiitti, et käyttänyt itse yhtään omaa harkintakykyä tai omaa järkeä,no, sitä ei varmaan edes ole, tulit vaan heittämään turhan kommenttisi KokDem-hallinnon edun vuoksi!


      • TrollilleApua
        Hakisit-Itse_Apua kirjoitti:

        Hän käytti puhdasta matematiikkaa ja järkeä sekä loistavaa argumentointia jota myös Hämeenlinnan kuntahallinnon soisi käyttävän!

        Toisin kuin sinä, ylläkirjoittanut hallinnon loisparasiitti, et käyttänyt itse yhtään omaa harkintakykyä tai omaa järkeä,no, sitä ei varmaan edes ole, tulit vaan heittämään turhan kommenttisi KokDem-hallinnon edun vuoksi!

        😃☝️ Hyvin puhuttu, juuri noin on asia, KokSdp-Trolli ottakoon opikseen!


      • vaarallista

        Jokainen järkevä ottaa opiksi ja ei ota huumeita.


      • terroristien.ohella
        vaarallista kirjoitti:

        Jokainen järkevä ottaa opiksi ja ei ota huumeita.

        Eikä äänestä kokdem-huijareita.


    • Kannattaakokeilla

      Sari Hagemeier paas laittaen NopelJarmolle ja Vesalalle tulista viestiä. Minä ja keskustan "elvytystyöryhmä" vaadimme torin yläkulmaan 2 tunnin kiekkoparkkipaikkaa!!!!
      Tämä siksi, että tuolla keinolla näemme parhaiten parkkipaikkojen tarpeellisuuden keskustaan.

      • AidostiJaAvoimesti

        Kulmala on kertonut; ilmaista pysäköintiä ei ole. Pikemminkin persnetollista pysäköintiä. Pysäköintiputiikkihan on ollut reippaasti pakkasella, jo vuonna 2042 saattaa velat olla melkein maksettu, korjausvelkaa tietysti on tullut lisää.


    • sinneonmentävä

      Toriparkki äkkiä valmiiksi! Eipä lumentulo haittaa kun ollaan torin alla parkissa.

    • ettäsemmoista

      Meidän työpaikassa käydään siitämässä kiekkoja vuoropäivin. On se aika nippu avaimia kun mennään pienelle kävelylenkille. Onneksi melkein kaikissa autoissa on kauko ohjain niin ei tarvi kokeilla avaimilla mikä mihinkin sopii. Eikä lappuliisat/ukot /Jarmo voi mitään.

      • autonsiirtojobsonia

        Meillä duunissa on ihan sama systeemi. Onneksi ei ole kuin 10 työntekijän toimisto niin tehtävä ei ole ollenkaan työllistävä vaan päin vastoin, pääsee vähän jaloittelemaankin kukin vuorollaan ja aina on pienellä siirrolla löytynyt uusi vapaa paikka. Joskus siirto on ollut vain muutamia senttejä, että ollaan saatu aikaiseksi näennäisesti se, että autolla olisi välillä ajettukin.


    • JarmoVaan

      Hattula ja Jamakkala ovat kateellisia Hämeenlinnalle, koska niillä ei ole varaa rakennuttaa parkkitaloja ja palkata niille kallispalkkaista toimitusjohtajaa. Hämeenlinnalle riittää varakkuutta tällaiseen, voidaanhan veroja nosta ja kehitellä uusia huletusmaksuja tai maalämpöveroa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      251
      4121
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2368
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2076
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      101
      1733
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1362
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1317
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      311
      1290
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1237
    Aihe