Aihe

Sekahaku, paras ohjelma

Vanhempi.kuuntelija

Radio Suomen paras ohjelma on nykyään Sekahaku, joka soittaa vanhempaa tanssimusiikkia. Pahoin pelkään, ettei tuollainen muinaisjäänne saa kauan enää jatkaa. Tilalle tulee joku ohjelma, joka soittaa nuorison suosimaa musiikkia.

9

209

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Ihanaa

   Parasta on.

  • Laskuri

   Koko päivän tullut taas samoja kappaleita niinku koko viikon. Ilvestä soitettu jo 125 kertaa.

  • Vermi

   Onko tässä maassa enää muita kanavan musaan tyytyväisiä kuin Lindroos ja Ferm?
   Eipä taida.

  • Aktiivimalliin

   Kuulemma YT neuvottelut menossa Ylessä. Toivottavasti Ferm ja Lindroos saavat kenkää.

   • Topikk

    Olisi enemmän kuin toivottavaa.


  • hietajormamies

   Onneton musiikkipäällikkö Radio Suomessa tällä hetkellä. Monoo vaan.

   • YlessäKetäänEiKiinnosta

    Kyllä se pahempi syöpä on tällähetkellä Ferm ei Lindroos. Kuten olen sanonut aikaisemminkin, Fermin päätös kanavajohtajana on ollut lopulta se kuinka paljon musiikille annetaan lähetysaikaa Radio Suomessa. Vielä tärkeämpää on saada Ferm pois tai muuttamaan radikaalisti ajattelu ja toimintamalliaan. Tottakai myös Lindroos ja muu muusikista päättävä elin sietäisi vaihtua. Sitä en käsitä lainkaan, miten joku voi haikailla Jorma Hietamäkeä takaisin. Radio Suomen musiikin päälinja on pysynyt lähes identtisenä Lindroosin aikana verrattuna Hietamäen aikaan. Vain hyvin minimaalisia muutoksia, kuten jonkun toisen artistin päivittäiset soitot on korvattu jollain toisella samantyylisellä artistilla. Hietamäen aikana Fermiä edeltänyt fiksumpi kanavapäällikkö rajoitti edes hieman surkean soittolistan soittoaikaa.


  • JopeKK

   Kyllä Lindroos kohta lopettaa sekahaun. Egotrippia ja Kasmiria vaan tilalle. Ja kuuntelijat Järviradion kuuntelijoiksi.

  • YlessäKetäänEiKiinnosta

   Samaa sontaa Radio Suomen soittolista on mitä oli edeltäjänsäkin aikana. Erona vain on, että silloin kanavan pomona ei ollut Ferm, joka on lisännyt musiikin määrää karsimalla puhe, asia-ja ajankohtaisisältöjä. Tässä on se suurin muutos, mikä Lindroosin musiikkipäällikkyyden aikana on käytännössä koettu. Siihen surkeaan itseään toistavaan soittolistaan vaan on lisätty enemmän musiikkia vuorokaudessa. Ennen se ei vain tullut esille näin räikeästi, kun musiikin osuus oli paljon pienempi Radio Suomessa.

   Suosittelen ennemmin Järviradion sijasta ruotsalaista Sisuradiota, missä suurin osa ohjelmistosta on selvällä suomenkielellä. Erityisesti kannattaa kuunnella Sisuradion Iltapäivä lähetystä. Radio Suomi ei tarjoa läheskään yhtä laadukasta & viihdyttävää ja hyvää rakennetta omaavaa ajankohtaisohjelmaa. Kyseisessä ohjelmassa kuuluu aito ilo ja rakkaus laadukasta radiosisältöä kohtaan, eikä jokaista väliä täytetä musiikilla. https://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=4876&grupp=22348

   Ylellä olisi resurssit tarjota yhtä laadukasta sisältöä, mutta onko halua vaiko kyse pelkästä osaamattomuudesta. Siksi Ylessä pitäisikin vaihtaa porukkaa, joilla on ensinnäkin tuo tärkein eli halu ja palo luoda laadukasta radiosisältöä, eikä vain nauttia Ylen palkkalistoilla olemisen eduista tekemällä vain vähimmän välttämättömän .

   Radio Suomen resurssit (rahallisesti) tehdä radiota ovat isommat kuin Sisuradion Ruotsissa, mutta silti Sisuradion sisältö on huomattavasti laadukkaampaa kauttaaltaan.

   Suosittelen palautteissa, varsinkin jos annatte suoraan sähköpostilla tai kasvotusten Ylen hallintoneuvostossa vaikuttaville tai muille eduskunnassa istuville, painottamaan Sisuradiota vertailukohtana ja erityisesti Iltapäivä Showta. Siitä on erittäin helppo käsittää Radio Suomen Päivän ja Alueradioiden taso, kun sen suhteuttaa konkreettisesti laadukkaaseen radio-ohjelmaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   624
   30396
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   308
   22604
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14131
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   356
   11245
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   95
   8339