Netti mukaan USA:han

Matkamiesoletettu

Lähdetään lokakuussa reissuun, mutta mitä netti maksaa siellä? Tarkoitus on vuokrata auto, joten wifit ei kelpaa. Roaming on tietenkin helvetin kallista, mutta mitä muita vaihtoehtoja on? Onko kenelläkään kokemuksia www.matkadata.fi ?

11

3382

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Käynyt

      Vuokra-autoon on mahdollista saada nettiyhteys. Omaa kokemusta moisesta ei ole, mutta jotkut ovat sitä kehuneet.

      Tuntuu sinänsä järkevältä. Auto on looginen paikka tarvita omaa nettiyhteyttä. Kun on paikallaan, joko hotellin tai ravintolan yhteys on yleensä käytettävissä.

    • Roaming

      Joissain vuokra-autoissa tosiaan on wifi yhteys. Mulla on sellanen ollut pariin otteeseen Hertzin autossa ja siitä ei ole tarvinnut maksaa mitään ylimääräistä.
      Toinen vaihtoehto on hommata omalta suomalaiselta operaattorilta matkadatapaketti joka ainakin omalla operaattorillani kustantaa 20€ / 1 GB. Tuo määrä riittää hyvin viikon reissuun jos ei YouTubea ja areenaa katsele.
      Roaming kustannus ei suinkaan enää ole mikään tähtitieteellinen. Hinta on 0,29€ / Mt (290€ / 1 GB) , jolloin jos mitään muuta yhteyttä ei ole juuri sillä hetkellä käytössä voi käyttää omaa nettidataa tiedon- tai karttahakuun. Olen jopa kerran varannut lentolipun lentoyhtiön mobiilisivulta nettidatalla ja kustannus oli muistaakseni muutaman euron.

    • 12plus

      Kannattaa ottaa paikallinen prepaid SIM, esim T-Mobilen viikko/1GB maksaa $10. Tosin kannattaa myös tsekata että puhelin tukee USA:n 3G/LTE-taajuuksia.

    • Ei-ymmärrä

      Mulle on aina riittänyt hotellin wifi, ja siellähän se on lähes kaikissa hotellleissa. Auton vuokratessani ajan enkä tarvitse wifiä, kyydissä olevat ihastelevat maisemia. Muutenhan kannattaisi pysyä kotisohvalla katsomassa nettiä, eikä maksaa kallista matkaa pelkästään jonkin youtube videon tuijottamiseen. Siis, mitä järkee.....

    • Roaming

      Mä ainakin etsin hyviä ruokapaikkoja lähiseudulta ajaessa, kuuntelen omia soittolistoja spotifyista yhdistettynä bluetoothilla auton stereoihin, mahdollisesti teen hotellihakuja ja vaikka mulla on oma jenkkinavi, niin googlemaps auttaa kohteiden etsinnässä ja suunnittelussa paremmin. Aiemmin nämä suunnitelmat tehtiin päiväkohtaisesti etukäteen hotellissa , nyt wifit ja netit autossa helpottaa suunnittelua.
      Lähden parin viikon kuluttua seuraavan kerran jenkkeihin viikoksi autoilemaan ja yritän tälläkin kertaa valita Hertzin ultima choice autorivistöstä sellaisen auton missä on wifi siriusXM.

      • Käynyt

        Juuri noin, kuten nimimerkki Roaming toteaa. Ilman auton wifiä tai puhelimen datakorttia joutuu koko päivän suunnittelemaan edellisenä iltana hotellissa tai motellissa.


      • Kaupoi

        Verizon 14gb kuukaudeksi nyt tarjouksessa 21$, ilmainen toimitus Suomeen. Käy ainoastaan tietyille iphone-malleille..sivulla saa tsekattua IMEI-koodilla, että sopiiko omaan iPhoneen. Tilasin yhden, ja hyvää asiakaspalvelua oli.
        http://www.dbssimtrade.com/shop


      • Kaupoi
        Kaupoi kirjoitti:

        Verizon 14gb kuukaudeksi nyt tarjouksessa 21$, ilmainen toimitus Suomeen. Käy ainoastaan tietyille iphone-malleille..sivulla saa tsekattua IMEI-koodilla, että sopiiko omaan iPhoneen. Tilasin yhden, ja hyvää asiakaspalvelua oli.
        http://www.dbssimtrade.com/shop

        Alle kahdessa viikossa tuli tuo sim-kortti Suomeen..pistänpä toisen tilaukseen.


      • Kiinnostaa kuulla mitä kautta vuokrasit Hertz auton? Nämä välitysfirmat kuten rentalcars.com ja cartrawler.com näyttävät halpaa hintaa, mutta sen päälle kai joutuu ottamaan vielä paikan päällä lisävakuutuksen (joku omavastuun poisto) minulle tarjottiin 5 vuorokaudeksi D-segmentin autoa (Jetta/Corolla) hintaan 280 € ..


      • Kaupoi2

        Economycarrentals.com oli meillä ja sieltä tuli Hertz ja toiseen autoon Alamo.


    • Raikuli

      Onko tuota Matkadataa kukaan kokeillut? Mulla on DNA ja siellä data on 0,149 €/MB eikä niillä taida olla mitään paketteja. Niin tuo 30 euroa neljästä gigasta tuntuu aika hyvältä hinnalta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe