Naisen tanssitaidolla ei ole mitään merkitystä !

Superpro

Kun tulen tanssipaikalle, en seuraa lattialla olevien naisten tanssitaitoa. Katson kasvoja ja vartaloa ja vähän pukeutumistakin. Samoin kun siirrän katseeni hakualueelle. Jos hakemani nainen ei osaa tanssia tai on aloittelija sopeutan viemiseni hänelle sopivaksi. Tanssin lomassa juttelen, jos mahdollista ja olen kohtelias.
Lavoja iät ajat kiertäneet " pronaiset" eivät voisi vähempää kiinnostaa. Vaikka osaavatkin tanssia on ei heillä ole mitää muuta tarjota kuin tanssi-illan elvistely.
Terveisin:
Lavatansseja taidolla jo 15 vuotta.

25

802

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tansseistajuuripalannut

      Olen nuori nainen, en osaa kaikkea, mutta olen mennyt rohkeasti
      tanssipaikoille katselemaan tanssipaikkojen ilmapiiriä. Aika sisäänpäinlämpenevää
      ilmapiiria monessakin paikassa. En ole kovin paljon käynyt kursseilla, mutta haluaisin
      oppia uusia juttuja. Pitäisi olla aktiivinen hakija naistenhaulla, mutta tuntemattomien
      hakeminen on haastavaa. Ei ole ihan helppoa mennä tanssipaikalle "tanssimaan".

      • daadirlandaada

        On varmaan tuota mainittua sisäpiiriläisyyttä, jossa tutut hakevat toisiaan tai haetaan semmoisia tuttuja, joiden tiedetään hallitsevan tanssilajin ihan oikeasti tai sitten seuraaja on jo oppinut ne omat kuviot ja koukerot, jolloin sitä luulee osaavansa enemmänkin.

        Mutta kyllä se tuntemattoman hakeminen on haasteellista myös viejän puolesta. Ainakin itselle helpoiten se onnistuu tanssien loppupuolella, kun porukkaa on paikalla paljon vähemmän. Silloin tulee vain mentyä kysymään joltakulta, että huvittaisiko vielä tanssia. Musiikki on silloin monesti "parempaa" ja voi muutenkin vähän irrotella rennommin .Mutta aika harva siellä viimeisellä tunnilla on enää paikalla, jos ei ole niin sanottu suosikkiorkka soittamassa.


      • Seonvaikeaa

        Niinpä, tuntemattomien hakeminen on haastavaa, mutta vielä vaikeampaa on hakea tuttuja kasvoja, joita ei ole onnistunut tai rohjennut hakea tai tullut haetuksi vielä kertaakaan. Juuri tuosta hakemisen haastavuudesta se ns. sisäpiiriläisyys kehittyy, eli syyllisiä siihen olemme suurimmaksi osaksi itse, vaikka toisia moitimme. Jos kaikilla olisi itselle sopiva tanssitaito, ei liian hyvä eikä liian vaatimaton, ja/tai sopivat ulkoiset mitat ja tekijät, hakemisen esteet olisivat lähes poissa. Käytännössä valitaan ensin sopivan kokoiset naiset, sitten arvioidaan soivaan musiikkiin sopivaa tanssitaitoa ja ikää. Usein vaikeinta on arvioida tanssitaitoa, eikä ikääkään ole helppo nähdä varsinkaan uusista kasvoista. Humppa lienee ainoa laji, jossa taidolla ei olisi minulle juurikaan merkitystä, mutta yleensä jätän humpan muutenkin suosiolla väliin.

        Vaikka itse saisi ensimmäisenä hakea, sopivia ei varmuudella tunnista aina yhtään "kriittisimmissä" lajeissa ja käytännössä pelistä on ulkona 10-15 s jälkeen. Monessa paikassa valintaa vaikeuttaa erittäin huono näkyvyys, kun aktiivisimmat ja pitemmät miehet menevät laumana eteen. Alku- ja loppuillasta hakeminen olisi helpompaa, mutta jostain syystä niitä sopivimpia on silloin vähän paikalla. Kysymys ei ole yksistään omista mieltymyksistä, koska onnistuneessa tanssissa pitäisi parinkin olla vähintään tyytyväinen. Näin miehen näkökulmasta.


    • 25vuottaPROmiestanssija

      Allekirjoitan itse miehenä aloittajan kirjoituksen. Katson vain ja ainoastaan naisen kasvoja ja vartaloa. Haen vain niitä naisia, joiden kasvot ja vartalo miellyttävät. Pukeutumisella saa toki jonkin verran muokattua vartaloa miestä miellyttävästi. Samoin meikki kaunista kasvoja.

      En koskaan hae rumia, huonovartaloisia, huonostipukeutuneita, vaihdevuotisia tai vanhempia naisia vaan NAISIA isolla N:llä kirjoitettuna.

      Pro -naiset ovat minulle häntäpäässä haettavista.

      Aina ennen hakua arvioin mahdollisuuteni saada seuraajalta torttua kiitokseksi tassituksestani.

      Naisen tanssitaidolla ei ole minulle mitään merkitystä tanssipaikalla. Vain ja ainoastaan fyysisellä kauneudella ja miellyttävällä pukeutumisella.

      • Kertoisitko mistä näet kenellä on vaihdevuodet ? Ne kun voi tulla jopa alle 40v, tai vasta 55v


    • vuodeteivätpätevöitä

      Ne ovat kyllä kaikkein haitallisimpia alojensa "ammattihenkilöitä", ketkä kertovat siinä vaiheessa, missä syyllisiä aletaan etsiä, yhdeksi tärkeimmistä pätevöitymisperusteistaan sen, että ovat tehneet "näitä" hommia yli kymmenen vuotta ja kaikkein parhaat yli nelkyt vuotta.

    • Rotunainen

      Naisen siis pitäisi olla kaunis, iloinen, hyvä vartaloinen, seksikäs ja antava. Siis mahdollisimman huorahtava. Tässä ketjussa kuvaillunlaisia naisia löytyy tiettyjen ulkomaan kaupunkien lasiakkunoista tarjolla ja kuka vaan saa maksaessaan. Millaisia mahtaa olla nuo miehet itse jotka naista noin arvostaa? Eihän ole kaljamahaa, tukka ohentunut tai lähtenyt, henki haisee, askel horjuu jne... Ainakin lavoilla näkee ns oman markkina arvonsa menettäneitä miehiä nuorten tai ainakin itseään nuorempien kimpussa. Kas missään muualla kuin iloakkunan paikoissa ja lavoilla he eivät pääse nuorta edes hipaisemaan olalta.

      • ettänäin

        Näyttää suoraan sanoen pervolta, kun vanha äijä yrittää hinkata nuorta naistanssijaa lattialla, jotkut eivät hae kuin niitä nuoria. Mikseivät hae oman ikäisiään naisia, voisi vaikka flaksi käydä.


      • Ennentanssitloppuu
        ettänäin kirjoitti:

        Näyttää suoraan sanoen pervolta, kun vanha äijä yrittää hinkata nuorta naistanssijaa lattialla, jotkut eivät hae kuin niitä nuoria. Mikseivät hae oman ikäisiään naisia, voisi vaikka flaksi käydä.

        Miksi hakisin omanikäisiäni muistuttavat kaljasaavin peittoja,hinkkaa siinä ja fiilistele. Hohoijaa


    • standardikuvioymmärrys

      Naisten kanssa tanssimisesta haaveilevien miesten tulee ymmärtää se, että tanssia harrastavat naiset ovat satsanneet sievoisia summia standardikuvioihin ja lajinmukaiseen vientiseurantaan. Jos tätä ei ymmärretä, ollaan heti suurissa vaikeuksissa ja murjottamassa.

      • puolustuksenpuheenvuoro

        Tästä varmastikin johtuvat tällaiset keskustelunavaukset. Tästä avauksesta on tosin sanottava siten positiivisesti, että itsekeksimiensä kuvioittensa erikoismies on ikäänkuin puollustuskannalla eli ei ensi- eikä lopputöikseenkään kiroa kaikkia niitä naisia tuhansia, ketkä eivät pidä itsekeksityistä kuvioista.


      • YksiErikoismies
        puolustuksenpuheenvuoro kirjoitti:

        Tästä varmastikin johtuvat tällaiset keskustelunavaukset. Tästä avauksesta on tosin sanottava siten positiivisesti, että itsekeksimiensä kuvioittensa erikoismies on ikäänkuin puollustuskannalla eli ei ensi- eikä lopputöikseenkään kiroa kaikkia niitä naisia tuhansia, ketkä eivät pidä itsekeksityistä kuvioista.

        Rauhoitu jo ja hyväksy tosiasiat.
        Nämä "itsekesimiensä kuvioiden etikoismiehet" vie jatkossakin sinun himoitsevat naiset.


    • Mmmmmmmm

      Hain kerran ikäistäni upeaa punatukkaista naista, joka osoittautui täysin vasta-alkajaksi. Oli ehkä toista kertaa lavalla. No juttu kulki paremmin kuin tanssiaskelet ja siirryttiin siitä kahvion puolelle jatkamaan tarinointia. Ihan hauska syksy siitä tuli vaikka tanssiminen jäi.

    • nojaten.kretonkiin

      "En koskaan hae rumia, huonovartaloisia, huonostipukeutuneita, vaihdevuotisia tai vanhempia naisia vaan NAISIA isolla N:llä kirjoitettuna."
      Noin kirjoitti täällä aiemmin eräs palstalainen.

      Vanhempaan sukupolveen kuuluvana tanssin ystävänä meikäläinen kokee tuollaiset naiset juuri haasteena, kun haetaan kumppania tanssilattialle.
      Juuri tuollaisille ihmisille voi tuottaa eniten iloa hakemalla heitä tanssiin.

      Monesti parketilla pyörittäessä saa todeta, että monet heistä ovat ihastuttavia, viehättäviä, huumorintajuisia ja ennen kaikkea sen arvoisia, että heitä hakee tanssiin.

      • Niisevainon

        Toiset tykkää äidistä ja toiset tyttärestä, niin se vain menee. Maku asioista en väittelisi.


      • Hoituriukko
        Niisevainon kirjoitti:

        Toiset tykkää äidistä ja toiset tyttärestä, niin se vain menee. Maku asioista en väittelisi.

        Toiset hoitaa molemmat,,toiset vaan kuvittelee


      • Rotunainen

        Hyvä asenne sulla nojataan kretonkiin nimimerkki. Ilon tuottaminen tuo itselle myös iloa. Oikeassa olet myös siinä, että moni noista naisista on hyvää seuraa. Kiva, että sinunlaisia ihmisiä löytyy myös tanssipaikoilta.


      • Jepjepjepjep
        Hoituriukko kirjoitti:

        Toiset hoitaa molemmat,,toiset vaan kuvittelee

        Jep, se ei pane joka valkkaa.


    • polkaten.ja.humpaten

      Tansseissa kannattaakin kalastaa syvistä vesistä.
      Pienet kalat uivat pinnalla.

    • Yöäk

      Aloittaja kuulostaa itseään täynnä olevalta tollolta, jonka elämä mahtuu oman navan ympärille. Jotta mitä väliä mitä tekee tai ketä hakee.

    • supran

      Aloittaja puhuu todellakin asiaa.
      Naiset saisivat vähentää kursseilla juoksemista ja käyttää niihin menevät rahat Painonvartijoihin ja normaalipainon ylläpitämiseen.
      Jos nainen tulee tanssipaikalle normaalipainoisena niin kyllä hakijoita riittää, vanhemmallakin iällä.
      Yleensä homma menee niin että puunataan naamaa ja hiuksia ja pukeudutaan peittävästi sitten tullaan tanssipaikalle 20-30 kg ylipainoisena ja ihmetellään kun ei haeta.
      Ei miehiä petetä kauniilla vaatteilla. Normaalipainoinen nainen on aina kaunis hoidettu vartalo korvaa hyvän pukeutumisen mennen tullen.

      • Kierränkaukaaton

        Kuinkas kun Tanssinope on 80 kg ylipainoinen Saako siinä uskottavaa kuvaa tanssin terveys hyödyistä


      • Hakemattajää
        Kierränkaukaaton kirjoitti:

        Kuinkas kun Tanssinope on 80 kg ylipainoinen Saako siinä uskottavaa kuvaa tanssin terveys hyödyistä

        Tanssi ei ole mikään terveys- eikä painonvartija-automaatti. Tanssiliikunta ei riitä läheskään kaikille noihin tavoitteisiin, voi olla tarpeen muu reippaampi ja useammin toistuva liikuntaharrastus.

        Muista en tiedä, jokainen toimii kuten parhaakseen kokee, mutta en helposti hae ketään juurikaan itseäni painavampaa naista. Todellakaan "pintakäsittelyllä" tuskin on vaikutusta.


    • Kunnoton

      En ymmärrä miten "tanssiaharrastavat" pitää yleisesti tanssia hyvänä kuntoiluna.
      Kertooko tämä jotain heidän kunnosta.

      • ylösulosjalenkille

        Joidenkin seurojen tanssikursseilla juodaan pullakahvit opetuksen välillä.
        Mikä silloin mahtaakaan olla liikunnallinen hyöty? Jos puhutaan tanssista
        liikuntamuotona se tarkoittaa parin tunnin vauhdikasta hikiliikuntaa.
        Tanssikursseilla opitaan perusasioita tanssimisesta, mutta liikuntakursseja
        ne eivät ole.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3821
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      593
      3595
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3552
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2231
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      53
      2219
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      321
      1967
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1947
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      187
      1756
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      27
      1413
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1352
    Aihe