Mulla on väkivaltainen poikaystävä

Slslsl

Mitä teen ku mun poikaystävä haukkuu, lyö(myös päähän), potkii ja väheksyy mua? En halua erota. Kuitenkin noista ei jää mitää jälkee esim. mustelmia, mut totta kai siitä sydämeen tulee haavoja. :(

31

1246

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Bhyure33

      Miksi et halua erota? Poikaystävän pitää olla kaikkea muuta kuin tuota, ei ulkonäön perusteella pelkästään saa valita.

    • Slslsl

      Koska hän on myös tosi mukava ja rakastava. Jos olisi pelkästään tollanen nii totta kai olisin eronnut jo.

      • LADYGAGA05

        Nyt se on kuule näin! Kun seuraavan kerran tapahtuu sellaista, soita poliiisillle ja tee niin kun he käskevät. Jos et tee näin, niii sitten kärsit siiitä ajoin ja joskus. Ja toi vaikuttaa siltä, että itse silti haluat olla hänen kanssaan ja jne jne jne. Käytä järkeä, ja valitse se väkivalta ja teeskentely, sekä mustelmat, tai että se väkivalta loppuu eikä sua satu. Rli mihin tulokseen tulimme? No, sinä valitsit sen että sua sattuu.


    • Ihmissaasta2

      Eroo tosta ja mahdollisimman pian. Kiinnostais myös tietää et mikä hänessä on niin kiinnostavaa et haluat olla hänen kanssaan tuosta kaikesta huolimatta.?

      • LADYGAGA05

        No niimpä.


      • nettoluuseritRY

        Yleensä se on "jännittävää yhdessäoloa". Toinen yleinen juttu on "sen suvulla on paljon varallisuutta tai yhteiskunta-asemaa".


      • Jälkipolven_anoppi

        Muista äänittää tai videoida seuraava pahoinpitely. Sitten poliisille todisteen kera.


    • Tapansa_muuttanut

      Parisuhdeväkivallan lopettaminen ei aina ole sama asia kuin suhteen lopettaminen, mutta helppoa tämä ei tule olemaan. Sinun pitää selittää poikaystävällesi selkeästi miten hänen käytöksensä vaikuttaa sinuun ja kysyä miksi hän tekee niin ja tarjoutua tukemaan häntä ammattiavun hakemisessa. Jos ei myönnä väkivallan olevan ongelma tai muuten kieltäytyy hakemasta apua niin sitten vaan ero.

      • LADYGAGA05

        Idiootti mikä idiootti, ei se muuksi muuutu.


    • LADYGAGA05

      Jos haluat olla tuollaisen kanssa siiitä vaan, itteppä et halua siitä erooon. Suosittelisin, että kertoisit sen vanhemmille tai poliisille tai ihan kelle vaan. Mut suosittelisin, et soittaisit nyt seuraavaksi poliiisille kun tämä tapahtuu jälleen. Sä vaan kerrot tän nimen ja sukunimen, ja miltä näyttäää ja sillee ja sit sen mis se asuuu ja loppu tulee siihen.

    • Slslsl

      Ei ole maahanmuuttaja, päinvastoin. Kerran uhkasin kertoa asiasta äidille, mutta sanoi sitten minua kusipääksi. Että mitä vittua? Ja olen kysynyt monesti, että miksi lyö. Taitaa vaan suuttua aivan liian helposti, koska on vihanhallintaongelmia.

      Ja monesti olen löytänyt itseni yöllä itkemässä sängyssä tämän asian takia. Hän kysyi minulta, että entä jos en pysty lopettaa lyömistä? Haluatko erota? Vastasin, että en tykkää että lyöt ja mulle tulee paha mieli siitä. Enkä halua erota.

      Ja lyö myös mahaan ja päähän huvikseen kiusatakseen kun makaamme sängyssä ja nauraa. :(

      • jätäse

        herranen aika jätä se. minkä ikäisiä olette?


    • eroon

      Sun täytyy ottaa ero siitä. Ethän noin voi elää.

    • LADYGAGA05

      Ole hyvä ja kärsi, jos je3rran et halua apua kärsi sitten. Omapa on vikasi. Ps. Me yritimme auttaa, kutta jos ei sua kiinnosta nii ei kiinnodta. Ei me pajoteta, eikä me pakoteta sulle apua jos et kerran haluakkaan sitä apua.

      • Etmuista

        Mut eikös sullekkin tarjottu apua sillon sinun ongelmissasi ja sinulle ei se oikein kelvannu? Nii eikös sinunkin pitäisi ymmärtää myös häntä? Vai meneekös muutes sulla jo paremmin?:)


      • LADYGAGA05

        Ööö. Ketä tarkotat? Nimittäin mulla einole ongelmia.


      • LADYGAGA05

        Suu kii.


    • Slslsl

      Olen 19, hän 22. Sitä paitsi, ei se ongelma ratkea täysin eroamalla, vaan sama jatkusi seuraavan naisen kanssa, tai jos ei osaa käyttäytyä, nii jää sinkuksi ikuisesti. Eli onko mitää keinoja, joita voisi kokeilla ensin, ettei tarvii erota tai mennä terapiaan?

      • LADYGAGA05

        No öö, me ehdoteþiin ja anettiin sulle jo apua. Eli poliisille ilmoitus, tai kärsi. Huonot puolet kärsimyksessä ovat, että lopulta kadut ettet tehnyt mitään asialle. Hyvät puolet kärsimyksessä on se, että lopulta tajuat ja ymmärrät että tuolle asialle olisi pitänyt aikoja sitten tehdä loppu. Vaikka hän ei tekisikään sitä aina, niin se on silti väärin. Mutta koska te aikyiset ihmiset ette itse tajua koko hommaa, niin se on tasapeli koska kumpikin antaa tehdä toistensa toisillenne mitä vain. Eli, eiköhän tää ollu nyt tässä, vai teetkö lopun sille että teet poliisille ilmoituksen tai itse teet lopun että se loppuu vaikka ehkä olisitte yhdessä vielä? Vai, aijotko olla hamaan tappiin tuollaisen kanssa yhdessä etkä tee loppua?

        Tämä on sinun päätlksesi, ja koska olette nyt aikuisia, niin tehän tuollaisesta itse päätätte. Eli kyllä kyllä, sinun iläisesi luulisi jo itsekkin tietävän, mitä tekee.

        Sinuna tekisin poliiisille ilmoituksen, ja pitäisin eroa tyypistä 3-6 kuukautta ilman rttä on millaisessakaan yhteydessä kyseisen tyypin kanssa. Jos tuo ei tehoisi, tekisin selväksi että en halua toistaiseksi olla hönen kanssaan. Ja jos ei loppuos, en olis koko tyypin kanssa.

        Sähän tässä siis olet vastuussa, mitä sallit ja mitä et salli. Sinä sallit tuon, ja omapa on häpeääsi. Itse en viittisi sallita tuota.


    • OssoBukkoa

      Ota pesäpallomaila handuun, ja piekse jätkästä "Osso Bukkoa".

      • LADYGAGA05

        Jippi heiii.


    • Paukutatakas

      Väkivalta lopettaa vittuilun!!

    • ei sun tarvii kestää väki valtaa jätä se jos väki vakivalta jatkuu hanki lähestymis kielto ei ole reiua et jätkät hakkaa tyttöi ku ei tytöt osaa ees kunnol puollust.

    • Hei Slslsl!

      Hyvä, että olet lähtenyt hakemaan apua tilanteeseesi. On ikävä kuulla, että poikaystäväsi kohtelee sinua huonosti. Väkivalta on aina väärin. Meillä jokaisella on oikeus fyysiseen koskemattomuuteen. Vastuu väkivallasta on aina tekijällä. Olisi tärkeää, että et jäisi näiden asioiden kanssa yksin. Olisiko sinulla ketään läheistä kenelle voisit kertoa tilanteestasi?

      Väkivalta harvoin loppuu itsestään, vaan voi pahentua ajan kanssa. Väkivaltaan on mahdollista saada matalankynnyksen apua. Eri järjestöt voivat tarjota keskusteluapua niin uhrille kuin tekijälle, esimerkiksi Nollalinja auttaa väkivaltaa kokeneita https://www.nollalinja.fi/. Rikosuhripäivystyksen palvelupisteeltä sinulla on mahdollista saada apua ja neuvoa. Täältä voit katsoa sinua lähimmän palvelupisteen https://www.riku.fi/fi/yhteystiedot/. Voit halutessasi tulla juttelemaan asiasta lisää Rikosuhripäivystyksen chattiin. RIKUchat on auki arkisin klo 9-15 ja maanantai-iltaisin klo 17-19 osoitteessa www.riku.fi.

      Ystävällisesti Rikosuhripäivystys

    • tdrewdwdadwdwa

      Jätä se sika

    • jätäse

      Kannattaa vaan ottaa ero ja tehdä rikosilmoitus. Itellä oli samanlainen suhde kaksi vuotta sitten, mutta nyt vasta olen ymmärtänyt asian tärkeyden ja päättänyt tehdä rikosilmoituksen (useasta minuun kohdistuneesta rikoksesta). Jos ei eroa, suhde jättää traumat, jotka voivat olla jopa vaarallisia. Ystävälläni (joka ei tenhyt rikosilmoitusta) on tällaisen trauman takia sairaus, joka tekee sen, että hän pyörtyy muistoista.

    • yykaakoo79

      Hei Sisisi!

      Kurjaa lukea väkivaltakokemuksestasi :( Olet nuori ja elämä edessä. Sanoit, että kumppanisi on myös mukava ja rakastava. Voin kertoa sinulle omakohtaisen kokemuksen väkivallasta omien vanhempieni suhteessa. Isäni oli siis väkivaltainen äitiäni kohtaan. Äitiäni on lyöty ihan niin, että silmät ollut mustana ja vertakin on valunut. Tiedätkö, että isäni oli myös joskus mukavakin! Näinhän se valitettavasti aina menee. Väkivaltainen ihminen on myös mukava , huolehtiva jne. Hänellä on myös hyvät päivänsä. Hyvin ristiriitaistahan se on. Itse kannan vielä aikuisenakin mukanani lapsuuden väkivaltaista kasvuympäristöä traumana. Kumppanisi tarvitsee ammattiapua. HYvinvointi on elämässä tärkeää ja väkivalta aiheuttaa syviä haavoja ja pahoinvointia. Pitkään jatkuneena masennusta, ahdistusta. Rakasta ja arvosta itseäsi. Sinuna lähtisin suhteesta, sillä nyt itse tiedän oman terapiani läpikäyneenä, että väkivaltaa ei tule olla ollenkaan missään suhteessa vaan suhteen tulee perustua molemminpuoliseen kunnioitukseen eikä alistamiseen ja pahoinvoinnin , kivun aiheuttamiseen. En usko, että väkivaltainen ihminen muuttuu helposti. Isäni ei valitettavasti muuttunut koskaan.

    • kasematti

      - Pitää sillee niiku paukutella poliisin numerolla , eli motitus taktiikka on nyt paikallaan.

    • tuoeiolerakkautta

      Toivottavasti teet oikean päätöksen ja joko pakotat poikaystäväsi lopettamaan tai jätät hänet. Mietipä sitä että jos vaan notkut siinä mukana ja annat hänen jatkaa lyömistään, mitä tapahtuu sitten kun ja jos joskus haluaisin perustaa perhettä? Haluatko lapsen siihen kaiken paskan keskelle? Niin, ja hän tulee hakkaamaan lastakin, pahimmassa tapauksessa tappaa. Vauva ei paljoa tarvitse. On varmasti todella kova paikka irroittautua tuollaisesta, mutta tee se itsesi tähden. Sinä ansaitset paremman elämän, eikö vaan? Ihminen joka lyö toista, ei arvosta vaikka mitä sanoisi. Ja jos sanoo että on ongelma, on hänen haettava apua. Niin kauan kun hän jatkaa tuollaista, et ole hänelle minkään arvoinen.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3010
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2089
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      1863
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe