Aihe

Lehtisahanterä

Wwerty

Saako suomesta mistään 76mm lehtisahanteriä? Google ei löytänyt.

2

57

  Vastaukset

  • Ei Suomesta saa enää mitään. Pakko tilata ulkomailta kaikki.
   Elämme samassa tilassa kuin Suuri ja Mahtava Neuvostoliitto jo 1970 -luvulla: Kauppojen hyllyt notkuvat tavaroista, joita kukaan ei halua ostaa. Sitä mitä asiakkaat ostaisivat, sitä ei ole, ei tule eikä tilatakaan. Hyllyjä notkuttavien tavaroitten laatukin on sitä, mitä Isä Aurinkoinen (Stalin eli Josif Vissarianovitsh Tsugasvili, mikä nuorisolle uutena asiana informoidaan) jo pian sata vuotta sitten vaati tuotteilta: MÄÄRÄ on tärkeä, laadulla EI ole MITÄÄN väliä! Tavaroitten pakkaukset kyllä ovat nyt kauniimpia, mutta sisällön laatu on Stalinin vaatimaa.
   JOS eläisimme kapitalismissa, niin kapitalisti ahnehtisi meidän rahamme haalimalla kauppoihin niitä tavaroita, mitä asiakkaat haluavat ostaa.
   Tyrannivaltiossa meidän rahamme viedään antamatta tilalle mitään, rajoitetaan kaikkea ja syyllistetään mielipuolisilla valeilla. Teetetään orjatyötä ilmaiseksi tai maks. 9 €/pv. Ja eliitti taputtelee toistensa selkiä onnistuneen sorron kunniaksi.

  • Tuli joskus ostetuksi teriä koko liuta ja niitä on riittänyt aika mukavasti enkä siksi tiedä nykyistä tilannetta, onko tosiaan noin ikävästi?

   Lehtisahan metalliterä on mielestäni kerrassaan käyttökelpoinen pienehköissä hommissa. Ei oikein uskoisi kun on niin vaatimattoman näköinen mutta niin vain katkoo vesimerkiksi pultteja eikä tunnu edes tylsyvän.

   Useinhan käy niin että ei löydy valmiina sopivan mittaista pulttia ja pitää pitemmästä katkaista. Jotain 6 millisiä ja siitä pienempiä olen katkonut lehtisahalla, kevyttä hommaa ja jälki niin hyvä että on sitä myöten selvä eikä tarvitse sen kummemmin viimeistellä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   330
   13680
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   263
   10413
  3. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   91
   1819
  4. Uskotteko että kumppaninne on teille se oikea

   Haluaisin kuulla, että kuinka moni oikeasti on sellaisessa parisuhteessa jossa kumppanina on se ”elämä rakkaus”? Että pystyisi sanomaan rehellisesti e
   Parisuhde
   53
   1498