Lehtisahanterä

Wwerty

Saako suomesta mistään 76mm lehtisahanteriä? Google ei löytänyt.

2

<50

Vastaukset

 • Ei Suomesta saa enää mitään. Pakko tilata ulkomailta kaikki.
  Elämme samassa tilassa kuin Suuri ja Mahtava Neuvostoliitto jo 1970 -luvulla: Kauppojen hyllyt notkuvat tavaroista, joita kukaan ei halua ostaa. Sitä mitä asiakkaat ostaisivat, sitä ei ole, ei tule eikä tilatakaan. Hyllyjä notkuttavien tavaroitten laatukin on sitä, mitä Isä Aurinkoinen (Stalin eli Josif Vissarianovitsh Tsugasvili, mikä nuorisolle uutena asiana informoidaan) jo pian sata vuotta sitten vaati tuotteilta: MÄÄRÄ on tärkeä, laadulla EI ole MITÄÄN väliä! Tavaroitten pakkaukset kyllä ovat nyt kauniimpia, mutta sisällön laatu on Stalinin vaatimaa.
  JOS eläisimme kapitalismissa, niin kapitalisti ahnehtisi meidän rahamme haalimalla kauppoihin niitä tavaroita, mitä asiakkaat haluavat ostaa.
  Tyrannivaltiossa meidän rahamme viedään antamatta tilalle mitään, rajoitetaan kaikkea ja syyllistetään mielipuolisilla valeilla. Teetetään orjatyötä ilmaiseksi tai maks. 9 €/pv. Ja eliitti taputtelee toistensa selkiä onnistuneen sorron kunniaksi.

 • Tuli joskus ostetuksi teriä koko liuta ja niitä on riittänyt aika mukavasti enkä siksi tiedä nykyistä tilannetta, onko tosiaan noin ikävästi?

  Lehtisahan metalliterä on mielestäni kerrassaan käyttökelpoinen pienehköissä hommissa. Ei oikein uskoisi kun on niin vaatimattoman näköinen mutta niin vain katkoo vesimerkiksi pultteja eikä tunnu edes tylsyvän.

  Useinhan käy niin että ei löydy valmiina sopivan mittaista pulttia ja pitää pitemmästä katkaista. Jotain 6 millisiä ja siitä pienempiä olen katkonut lehtisahalla, kevyttä hommaa ja jälki niin hyvä että on sitä myöten selvä eikä tarvitse sen kummemmin viimeistellä.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.