Hyvää mainetta Hämeelinnalle!

OLeino

Hämeenlinnassa on upea Linna Golffin kenttä, joka on noteerattu taas euroopan sadan parhaan golfkentän joukkoon! Saavutus johon mitkään muut Suomen kentät eivät ole päässeet lähimaillekaan. Korkeaa laatua ja mannermaista tyyliä on siis tarjolla Hämeenlinnassa. Kiitos tästä kunniasta kuuluu myös kaupungille, joka vuokrannut alueen ja kentän perustaneille kaksikolle, joita ilman heitä tätä golfkenttää ei Hämeenlinnassa edes olisi!

36

787

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näinseon

      Nyt voi saada osakkeista vaikka sen euron. Ei yhtään sureta vaikka kenttä olisi jäänyt tekemättä. Onhan näitä kenttiä Hämeenlinnassa ja lähialueilla tarpeeksi muutenkin.

      • Golfman

        Ostan heti 100 osaketta! Onko sinulla myydä, vai kateellisenako täällä horiset?


    • FaktaaOn

      Kyllä niitä rupukenttiä riittää, mutta ei läheskään vastaavaa kuin Linna Golffin kenttä upeine miljööneineen. Osakkeen hinta on sivuseikka ja tulevevaisuutta ei kukaan pysty ennustamaan, et ainakaan sinä.

    • tiit

      On se hyvä, että edes golfkenttä noteerataan tässä kaupungissa. Siellä on mukava esim, kaupungin johtoportaan viettää kesäistä päivää ja unohtaa kaikki ne tekemättömät työt ja murheet, joita kaupungin muiden asioiden hoito aiheuttaa.

      • golfkärrylläkinhimaan

        Unohtamatta hyviä kylmiä juomia. Itsekin monta kertaa kesässä tulee nautittua kylmiä ohraporejuomia ja rouva hakee sitten uupuneen pelurin takaisin kotiin latautumaan seuraavan päivän koitokseen. onneksi on hyvä harrastus minkä parissa viihtyy pitempäänkin.


    • 100osaketta
    • OsakasOlen

      Siis vain Linnan osakkeita, ei rupukenttien!

      • OnneksMyinPois2006

        Naurattaa tosiaankin! Linna golf on raknnettu vuokramaalle ja ainoa reaaliomaisuus on ollut klubitalo ja sen läheisyyteen rakennetut lomamökit. Nyt klubitalo myydään vauutushtiölle ja vuokrataan se takaisin golf yhtiölle. Lomamökistäkin juokseee rakentamisaikaiset velat. Tällaisin tpimenpitein yhtiöstä pumpataan ulos kaikki osakkeitten sinne makssamat rahat. Kaikki tietävät, että golf osake on kulutus osake (pelkkä rahareikä).


    • perikuntakiittää
    • Sarijaiisakki

      Mitä ne köyhät täällä valittaa. Tekin pääsette hetken nauttimaan rikkaiden huvista kun ajatte hiljaa Ladoillanne Vanajanlinnantietä, näätte kerrankin kun me rikkaat vietetään laatuaikaa. Se kyllä riittää teille, ette te mitään muuta tarvi.

      • VedänOsakkeniMyynnistä

        Monet linnan golfin osakkeenomistajat on aikeissa vetää osake pois myynnistä, koska niistä on tulossa arvonnousun myötä haluttuja, kun golfharrastus kääntyy taas kasvuun. Golf nostaa tosi paljon ihmisen statusta hienommaksi.


    • ei.tule.lentokenttää.hml

      > kun ajatte hiljaa Ladoillanne

      Yksi lada pyörii enää Hämpyssä, sellainen maastonvihreästä laimennetty värjäys. Niitä oli joskus kuusisataa kappaletta tämän kaupungin raitilla pyörimässä.

      Mutta asiaan, golf-kenttää tärkeämpi olisi lentokenttä - arvaatte varmaan miksi. Nyt sellaista on liian myöhäistä alkaa suunnittelemaan, koska kaupunki on käytännössä over and out.

      Lentokenttä tukee kaupunkia, eikä kaupunki lentokenttää. Jos tänne järjestäisi lentokentän, se toimisi juuri käänteisesti - kaupunkilaiset joutuisivat kenttää tukemaan ja valittamaan kun joutuvat tukemaan jonkun kalliita harrastuksia.

    • osake.yhdistyksen.teoria

      > Monet linnan golfin osakkeenomistajat on aikeissa vetää osake pois myynnistä, koska niistä on
      > tulossa arvonnousun myötä haluttuja

      Olisi hienoa perustaa jokin aito osake-yhdistys, joka yrittäisi tehokkaalla toiminnalla tekemällä jotakin hyödykettä kohottaa osakkeen arvoa. Tämä edellyttäisi jonkin oikean ja aidon asian kehittämistä, tekemistä ja tuotantoa - ilman tuotantoa osakkeen arvo vain putoaa kun rahat kuluu kaikkeen muuhun kuin tuotannontekijöihin.

      Tällaiset lätkäfirmat ja golf-firmat perustuvat tarinaan ja lupauksiin vielä paremmasta tarinasta tulevaisuudessa, jolloin saadaam koukutettua seuraava bag holder eli laukunkantaja.

      Kun firma ei tuota mitään konkreettista, kyseessä on vain jatkuva tuolileikki - kuka jää ilman tuolia.

    • GolfPidettäväEdullisena

      Voisiko linnagolf asettaa osakkeiden hintapyynneille jonkinlaisen suosituskattohinnan? Jos kysyntä kohoaa, niin osakkeen hintahan voi nousta yli 25000€:n ja tämä karsisi mahdollisten ostajien lukumäärää ehkä hieman, tosin ovathan golfarit varakkaita. Eli tuo 25 tonnia voisi olla hyvä suosituskattohinta?

    • autagolffaria
    • NalleFrederik

      Kyllähän golf-, loma- ja viinikellariosakekauppa on selkeästi virkistäytymässä, alkaahan lama olla jo taputeltu ja ihmiset uskaltavat kuluttaa ja panostaa omaan hyvinvointiinsa. Tietenkään kaikilla ei ole vaadittavia rahoitusvaroja käytössään, mutta pankit ja muut lainaajayhtiöt voivat helpottaa pääomauupeloa, jos löytyy esim. työpaikka ja puhdas luottohistoria. Myös kunnat voisivat osta greenfeelläkin-kuponkeja vuodattaminen, joilla vähävarattomatkin perheet pääsisivät kokeilemaan lajia ja näkisivät hienot viheriöt, joista rikkaat nauttivat päivittäin.

      • UseitaJulkkiksiaNähnyt

        Kyllähän tällaista yksittäistapauksia aina silloin tällöin sensaatiolehdistön surnalistit tuovat julki. Linnagolf on kuitenkin laadukas, sadan parhaan joukossa ja maksut toki korkeat, mutta vastikkeena saa pelata laatukentällä ylempään keskiluokkaan kuuluvien tai jopa julkkisten seurassa.


    • onmeitämoneenjunaan
    • Otsikko

      Mikä paikka on Hämeelinna?

    • velat

      Eikös vaan tämä Linna Golf pyöri Vanajanlinnan maisemissa. Hämeen Sanomat 19.9 uutisoi, että ei mene hyvin Vanajanlinnalla. Talous on heikun keikun. Neljän vuoden tappio 2,4 miljoonaa euroa. Se on paljon se, mutta uutta toim.johtahjaa ei tilanne pelota. Rohkea heppu.

      • RahatPoisUunoilta

        Linnagolffin osakkaat ovat varaskasta väkeä, yhteiskunnan kermaa, joten naksukykyä löytyy. Linnagolfosakkeita on useampia sarjoja ja ja niillä on erilaisia oikeuksia ja velvollisuuksia, äänivaltaisimmat osakkeet, joista ei tarvitse maksaa vastiketta, ovat varmoissa käsissä, joten kenttäyhtiön taloustilanne on huoleton eikä taloudellisia myrskypilviä ole horisontissa.


    • Minigolfialinnanpuistoss

      Vastikkeettomat osakkeet ovat tosiaankin todella varmoissa käsissä. Muut sitten maksavatkin aika riskisti yhtiövastiketta.

    • RahaEiMerkitseMitään

      Tuhat-kaksikin euroa on pieni hinta etuoikeudesta pelata linnagolfkentällä, jota on kehuttu ja paljon julkkistenkin pelaama. Jos rahat ei riitä golfharrastuksen ylläpitoon, niin voi katsella kukkarolle sopivampia harrastuksia esim. kävely, pyöräily yms.

      • HönöjenHöynääjä

        Todellakin, nyt voi saada linnagolfin osakkeen edukkaaseen lähes nollan euron hintaan ja vieläpä 2019 vastikekin maksettuna. Vuosittaisen golfmaksuvelvoitteen maksamisen aloittaminen alkaen vuodesta 2020 jatkuen hamaan ikuisuuteen ei ole koskaan ollut näin halpaa ja helppoa.


    • JukkaJJ

      Yksi golfyhtiö on ottanut järjen käyttöönsä ja lunastaa osakkeen henkilöltä, joka ei sairauden vuoksi pysty enää pelaamaan👍

    • EiOleHelppoaRatkaisua

      Täm golfkenttien mollaaminen on hieman surullista. Suurin osa golfkentistä on osake-pohjaisia, muuten niitä ei olisi koskaan rakennettu. Koska osakeyhtiölaki Suomessa sallii äänioikeudeltaan ja velvollisuuksiltaan erilaisten osakesarjojen käytön, niin jotkut, lähinnä keinottelijat, alkoivat perustaa uusia kenttiä siten, että, äänioikeutetuimmat osakkeet, joilla ei mitään maksuvelvollisuuta, olisivat näiden grynderien hallussa ja maksajat, eli varsinaiset golfarit olisivat heidän ikuisia torppareitaan ja lystin maksajia. Tilanne on surullinen, koska monet rehellisestikin toimivat kentät haluaisivat pitää päätöksenteon pienen johtoryhmän hallussa samankaltaisella äänivaltaisten osakekeskittymien avulla (tällaiseen ei tietenkään ole mitään muuta syytä kuin pelko valtauksesta). Toimintatapojen seurauksena kaikkien golfosakkeitten arvo on romahtanut (riippumatta siitä, vaikka niillä olisi reaaliomaisuutta esim. kentän maapohja). Tilanteen tervehtyminen vaatii sen, että suurin osa osakekentistä muuttuu markkanatalousvetoisiksi ts. (osake)omistus ja pelaaminen irrotetaan toisistaan kokonaan.

    • Rahastusautomaatti

      Monissa kunnissa nämä grynderin vuokramaalle perustetut kentät on osakejärjestelyiltään kunnossa, mutta sitten on lepsuja kunnan päättäjiä solminut huonoja sopimuksia esim. Linnagolf Hämeenlinnassa, Vantaan golfpuisto, Kotojärven golf, Kullo golf yms. jotka ovat ikäviä maksuautomaatteja pelaavien osakkaiden kohtelussa.

    • TosiOn

      Kateellisten jorinaa, ei muuta. Linna Golffin kenttä Euroopan huippua ja siitä on turhaa edes väitellä.

    • tali

      Pelatkaa vaan te golfista innostuneet Linnan Golffin kentällä ja nauttikaa, kun siellä on kuulemma nähty jopa julkkiksia. Se onb jotain se ja lisää lajin hohdukkuutta. Mutta yksi on varma, TALIN kenttä Helsingissä on se ainoa ja oikea kenttä. Historian havinaa, tyyliä ja siellä jos missä niitä julkkiksia on, kuka niitä nyt sitten kaipaakaan.

      • FaktaaOn

        Valkoselkähanhien ulosteitakin siellä ainakin riittää. Glubitalo on vanha ja mätänee varmaakin kohta pystyyn. Aikansa sekin riitti, ei enää!


    • onsesairasta

      Julkkiksia, voi helvetti että tämmöisten takia pelataan golffia. olen aina pitänyt näitä pelaajia vähän ........ , mutta tämä on naurettavin juttu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 169
      4709
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      124
      4290
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2800
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1911
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1774
    6. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1680
    7. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1679
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      94
      1635
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1583
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1531
    Aihe