Moilanen kilometritehtaalle vaan!

Kilometritehtaalle

On se kummaa että kun ihminen möläyttelee mitä sattuu ja heti kun on lemput tiedossa niin pyydellään anteeksi (tuskin on oikeasti pahoillaan sanomistaan). Ainoana syynä vain että menettäisi hyväpalkkaisen duunin. Kyllä tuon tason virassa pitäisi osata miettiä mitä puhuu! Jos ei siihen kykene niin ei ole sopiva virkaan. On se vaan kumma että ihmisiä saa lopputilejä vaikka käyttäytyvät tosi fiksusti.
https://www.iltalehti.fi/politiikka/8fff64d6-8ed7-4042-a8b1-0b53ea56a92f_pi.shtml

18

338

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ö-Öö

      Vaalit edessä.

      Kaikki äänet tarpeen. Sipolä on lestaati ja lestaatien perusoppi on anteeksianto. No Moilasen vakaumusta en tiedä, voi olla L-koodilainen, voi olla olemattakin. Kyse kuitenkin äänistä.

      Toisekseen, kohu rajusti ylimitoitettu. Kyse oli kaupungin puhtaanapidosta, siis julkisuuskuvasta, kyllähän asunnottomat alkoholistit ovat epäsiisti näky. Jossain niittenkin kuitenkin pitää olla. Jos mimmi ois selittänyt asiaa erilailla, vaikka "ihmisroska" ois kuulunutkin retoriikkaan, kukaan ei olisi hokannut. Tai sitten ois jättänyt sen sanan pois ja puhunut asunnottomista päihdeongelmaisista, eipä olisi tullut kohua, ei potkuja duunista. Retoriikka tärkeä osa politiikkaa, nyt meni pieleen.Ite asissa lievästi ihmettelen duunipaikan rajua reagointiakin. Ka, ite olivat mimmin palkanneet. Jos oisivat antaneet asian olla, se ois unohtunut nopeesti.

      Julkkiksen elo on tympeetä, aina joku/jotkut kyttää. Harvemmin yhden sanan takia saadaan niin suuri härdelli, että maineekkaassa ja arostetussa suoli24 huuhaaportaalissakin jaksetaan viikkotolkulla tollasesta pahoittaa mieltä.

      =DW=

      • Siivottaisiin.vähän

        Hyvin kirjoitettu. Kun paljon ja monessa häärää niin mokia sattuu. Anteeksiantoa pitää olla. Toivon Moilaselle hyvää työpaikkaa jatkossa, irtisanomisrangaistus oli liian kova. Olin Hakaniemen liepeillä töissä. Olisi ollut aihetta siivota, pultsarit haisivat ratikoissa ihan hirveästi paskat ja kuset housuissa istuivat penkeillä, koko vaunu lemusi heti kun sisään astui. Yksikin kynsi päätään koko ajan. Tukka oli paksussa töhnässä ja koko mies niin kuin olisi kaivettu maasta. Kiroilivat ja örisivät sekavuustilassa. En heitä syytä en säti, ostin jollekin jopa ruokaa, kun rahaa mankui, kai on syitä putoamiselle yhteiskunnan rattaista, mutta jonkinlainen pakkopesu olisi paikallaan, jos ei kokonaan pois häädetä.


      • Bengalitikku

        Niin arvioida voi ja saa, mutta noitavainoksi menevät kampanjat ovat arveluttavia.
        Lensihän rehtorikin virastaan. Puolustelematta häntä, niin jos kultamurujen kielenkäyttö on v sitä tai v tätä tai homottelu, eikö siitä joku opettaja älyäisi valittaa ja kieltäytyä työstä, seksistinen sanasto koululaisten suussa.
        Katsoin Vuosaaren, missä yksi rooli oli v:n hokemista. Siitähän suoriutuisi kuka vaan.
        Ja onko Tiitinen koijari: vuosikaudet on pidetty yllä huhua ja salattu paperit. Onkohan alkuperäinen lista laitettu silppurista?


      • Enummarra

        Mitä tekemistä pääministerillä ja entisellä kansanedustajalla on tässä asiayhteydessä? Sipilä ei ole irtisanoja, hän jopa ihmetteli kovaa käytäntöä uutislähetyksessä.


      • ö-Öö

        Hö, kyse äänistä

        Pääministeri keskustapuolueen puheenjohtaja, Moilanen keskustapuolueen jäsenkirjalainen kuntapoliitikko, entinen keskustan kansanedustaja. Sipilä sanoi puolueen puheenjohtajana puolueen virallisen kannan tapahtumaan.

        Moilasella kuitenkin äänestäjänsä, jos asema puolueessa ois kyseenalaistettu asian takia, mimmille pian potkut myös kaupunginvaltuustosta ja varamies tilalle. Minne äänet ois jatkossa menneet, sitä ei kukaan tiedä.

        Ei muuten Terhokaan isosti torunut Soinia hemmon uskispoliittisista kommervenkeistä. Kas, ilman Soinia ja ääniään koko puolue kaatuu.

        Politiikka mielletään kieroksi pelailuksi, enimmäkseen se on hyvin yksioikoista. Ainoita virkistäviä pelailuja oli mainitun Soinin junailema perseistä eroaminen, se toimi. Samaa nyt yrittää tieten taas myös Väyrynen, kuin Harkimokin, kundeilla vaan ei ole oikein niitä ääniä.... Politiikassa kyse lähinnä äänistä siinä sivuss on sitten muita, duuniin liittyviä asioita, kuin lakien säätäminen jne.

        =DW=


      • Mieluumminheti

        No ilimankos; inhoan kieroa pelailua enkä ymmärrä siitä mitään, kun olen enempi suora ja säntillinen. Siksi olen myös mieltä, että politiikot eivät voi hoitaa tämän maan asioita, koska ne on / olisi hoidettava eivätkä ne kieroilemalla ja potaskan jauhamisella koskaan paremmiksi muutu.

        Politiikot pyöreään pehmeään huoneeseen kieroilemaan keskenään ja viisaita, järkeviä, rehellisiä, suoria tyyppejä hoitamaan asiat asioina.


    • RealistiN

      Toimelias nainen löytää varmasti taas paikkansa, ehkä paremman kuin edellinen. Onni on olla oman itsensä herra, on mielipidevapaus, eikä tule potkuja ellei itse anna.
      En puolusta hänen sanomisiaan, mutta sanktiot ovat olleet kohtuuttomat rikkeeseen verrattuna, itse näiden ongelmakäyttäjien auttaminen on hautautunut kokonaan Moilasen syytösten alle, kohta siellä on kylmä.

    • vfihimsf

      Radiomainoksissa juttuja myös busseissa saaduista täitarunnoista ja täsmälääkkeista niihin
      -ennenvanhaan joskus kouluissakin ripoteltiin tukkaan jotain ddtpitoista tartuntojen eliminoimiseksi - jos hiuspohjan hoito sivuseikka elämänmenossa. vähänkö samaa asiaa kuin lepakoita ullakoilla ja luteita matkakamppeissa. Arki naisten elossa aina ja alati läsnä vaikkei poliitikkojen puheissa olisikaan yhtään maailman raadollisuuksia esitteillä.

    • erittäin-harmillinen

      Keskustalle saattoi tulla paha moka,
      iltalehdessä oli Moilasen lausunto kokonaisuudessaan,
      siitä tuli hyvin puistattava kylmäävä vaikutelma,
      sanasta ihmisroska liitettynä asiaan,
      seuraavat vaalit näyttää kuinka keskustan käy
      tai ainaki Moilaselle voi käydä huonosti,

    • eeewrrrwwg

      moilanen tuli tuohduksissaan vahingossa paljastaneeksi oikean ajatusmaailmansa, työhaastattelussa peittänyt sen.

    • Voi.että

      Minua ei hetkauttanut Moilasen " roska " elämässä saisi olla aina tuohtunut jos kiinnittää vähäpätöisiin tapauksiin.

    • Anteeksimitäseon

      Hyvä kun pöräytti, ettei jää piiloon ja on avointa ja elämäntapoihin sopivan rehellistä. Voronkovaa kilometreittäin vaan, kuten lietolaiselle tempuntekijälle konsanaan.

    • Voi.tavaton

      Nykyään media menny mauttomuksiin, iltasanomat riepottelee julkisesti Riitta Väisäsen ulosottovelkoja törkeetä, keskustelijat haukkuivat lehden ja median maanrakoon.

      • ei-uutis-arvoinen

        Jos Väisis olis PA, jutut saisi uuden ulottuvuuden.
        Mutta hänellä on realistista omaisuutta hiljentämään velat.
        Yrittää itse toimittaa myynnin käypään hintaan, toisin kuin jos pankki nappaa kiinteistöt, ei pankki välitä, vaikka menisivät pilkkahintaan.
        Kumma ettei se miljonääri miesystävä, tyttären isä Erik M jeesaa...?
        Vai eikö ole kuvioissa enää?


      • Media on nykypäivän nostaja hetkeksi julkkikseksi ja suuri pudottaja esim Vihreiden pj Touko Aalto - hän oli kovasti haastatteluissa valinnan jälkeen, ei mennyt kuin hetki nyt on sairaslomalla jatkuvien ryöpytystenn jälkeen ..............


      • omavalintansa

        Riitta itse pyrkii julkisuuteen ja kertoo noita juttuja.


    • kysymyksiä-heättävä-

      NO jos Moilasen juttua katsotaan käänteisesti,
      niin voisi sanoa että oli hyvä asia,
      Moilanen nosti heikko-osaisten ihmisten olemassa olon päivän valoon,
      kysyi kuinka kaupunki aikoo auttaa näitä ihmisroskia,
      joita kantaväestö pelkää
      ja ne on vaaraksi keskustassa asioivalle väestölle,
      tietenki sana ihmisroska kalskahti korvaan rumasti,
      olisi hyvä tietää todellisuus Moilasen persoonallisuudesta,
      onko oikeesti heikon-ihmisen asialla,
      onko halu oikeesti autaa ihmisiä pois kadulta parempaan mielekkäämpään elämään,

      vai piileeko sisällä ylimielisyys, kylmyys, hävittämisen halu,
      tämä on se ongelma joka nosti kuulijan karvat pystyyn,
      tietoa ja totuutta tarvitaan enemmän asiasta,

    • Siivottaisiin.vähän

      Luulen että Moilasen tarkoitus on tulla kuulluksi. Nyt on muotia räväyttää villein sanakääntein, että huomattaisiin. Se on perua Veikko Vennamolta, siirtynyt Soinille jne. Tavallinen puhe ei enää riitä, kun tietotulvaa on niin paljon.
      Hyvä kun nimim. "kysymyksiä-heättävä- " otti puheeksi pelon. Siellä Hakaniemen liepeillä reilut 10 vuotta töissä käyneenä pelko oli. Pahasti alkoholisoituneet näkivät pikku-ukkoja, kiroilivat ja niitä häätivät, tökkivät nyrkeillään kulkiessaan, kiroilivat vihaisina ilmeisesti ajaen demoja tiehensä kaduilla jo ed. meilissä mainitsemissani ratikoissa. Heidän lähelleen jätettiin joka puolella penkkejä tyhjäksi, kun tavallinen kansa pelkäsi ja lakosi. Siis haisemisen lisäksi myös rajusta käytöksestä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      104
      1666
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      80
      1295
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1200
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      142
      1158
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      3
      1146
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1055
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      21
      1041
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      962
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      957
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      834
    Aihe