Onko homoilla erioikeudet?

Seksi.vie.taksi.tuo

Tuntuu että ne jotka paheksuvat sitä että Jani Toivolan taksimatkat otettiin syyniin, ovat tietenkin niitä homosuvakkeja joiden mielestä homot saisivat tehdä mitä haluavat, eikä heidän tekemisistään saisi huomauttaa millään tavalla . Jani Toivolalla on taksimatkoja ainakin 1000 kpl ja hän perustelee että hän on käynyt puhumassa yli sadassa koulussa. SIit jää jo satakin koulua ja edestakainen matka tekee 200 jos ei muka takaisinkaan tullessa ole voinut käyttää julkista kulkuneuvoa niin jää vielä 800 matkaa.
Mitä mieltä, saako kansanedustaja käyttää mielinmäärin taksikorttia ja ajella verorahoilla vai pitäisikö olla jokin kontrolli ja jopa yläraja matkoissa, montako matkaa saa tehdä vuodessa? Tilaisuus tekee varkaan eli varmasti on työhön liittymättömiökin matkoja ja paljon.
https://www.is.fi/politiikka/art-2000005832682.html

9

215

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • räyhiksetonpellejä

      Elämmehän kaksinaismoralismin ohjastamassa tilanteessa. J. Toivola edustaa sekä etnistä- että seksuaalista vähemmistöä, eikä ole edes PS:n riveissä, niin tällaisella statuksella ihminen voi tehdä asioita, joita valkoinen hetero persu ei voi tehdä. Odottellaan taas tilannetta, kun jokin persu tekee jotain, niin saadaan taas palstat täyteen räkiviä vihakirjoittelijoita.

    • koulutrauhaan

      Mitä tekemistä homomiehellä on kouluissa lasten ja nuorten parissa saarnaamassa ? Levittääkö siellä homouden ilosanomaa ja erilaisen perhemallin hienoutta ? Nuorten pitää antaa rauhassa kehittyä seksuaalisuuteen, ei siinä mitään painostuksia eikä poikkeavia malleja tarvita eikä saa tuputtaa. Janilla on itselllään tyttölapsi kasvatettavana, otti tavallaan sijaissynnyttäjän. Ei kelvannut tämä nuori nainen kuitenkaan lapsen huoltajaksi, miten usein tyttö voi edes tavata äitiään. Tytön pitäisi saada naisen malli ja naiseuteen kasvatus. Miten se homomieheltä onnistuu objektiivisesti ? Koville otti se lapsen vauvavaihe, Jani oli masennuksen takia pitkällä sairaslomalla. Kun on pienen lapsen yksinhuoltaja, luulisi ettei kaiken aikaa reissaa ympäriinsä joka kissanristiäisissä, se aika on pois lapselta. Ehtiikö tuossa edes eduskuntatyötään tehdä, kun taksissa istutaan jatkuvasti.

      • Lievästi.hengellinen

        Hänhän olisin pitkään sairaslomalla uupumuksen takia. Kulkikohan silloinkin taksilla kouluissa. Ahdistuksen ja uupumuksen yksi syy on vääränlainen elämä. Jos toimii niin että tietää tekevänsä väärin, niin kyllä siinä ahdistusta tulee, vaikka ei huomaakaan potevansa syyllisyyttä.
        Olen samaa mieltä, että poikien pitää olla poikia ja tyttöjen tyttöjä. Nyt juuri aamutvssä taas kerran vatvotaan ja haastatellaan pikkupoikaa, mitkä värit ja leikit sopivat pojille. Typerää.


    • rötöstelijät.kuriin

      Verorahoilla tulisi palkata henkilö, joka pelkästään tutkisi kaikki kansanedustajien saamat etuudet. Tuo Toivolan vedättämä asumistukikin hiertää. Luulen, että säästäisimme verorahoissa, kun tilkittäisiin nuo turhat vuodot.

    • mistänäitäriittää

      Ja taas yksi lukutaidoton tai puutteellisella ymmärryksellä varustettu henkilö pahoitti mielensä:)))

      • Jos sinä hyväksyt ketkuilun ja porsaanreikien käyttämisen verorahoilla omaksi hyödykseen niin oma asiasi.
        Tämä henkilö ei osaa hoitaa talouttaan kunnolla, on ulosotto velkaa vaikka ylimääräiset tulotkin ovat jo tuosta asunnosta enemmän kuin monella eläke kuukaudessa.
        Laissa näiden etuisuuksien käyttämiseen on ison sian mentäviä porsaanreikiä. Jokaisen edustajan omantunnon kysymys on, kuinka niitä hyödyntää.


      • saavatäänestääkkin

        Vain yksi ?? Kuten aina, sekaisin koko helistin:))))


    • Puoletliikaaonliikaa

      Mielipiteeni ei muutu: pelleporukka puoliksi Arkadianmäeltä. Sata edustajaelättiä tyhjäntoimittajaa riittää tälle kansalle.

    • Rehellisyyttä

      Yhteiskunta ( Suomi ) on petosten uhri politiikkojen toimesta .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      34
      1461
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      6
      1224
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe