BOTIT VALLOITTANEET CHATIN

Chat-keskustelussa alkaa olla häiritsevässä määrin botteja, jotka mainostavat arveluttavin linkein epämääräisiä sivustoja seksipalveluineen.
Ilmoita


2 Vastausta

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.


VAALIT ON TULOSSA
vaalivaikuttamiseen on varauduttava

Nyt chatissa kiertävät bottitilit toistaa samaa sanomaansa, mutta se on harjoitusta . Kohta tulee bottitilit, joissa ilmaistaan tukea omalle suosikille ja arvostelu kohdistuu vastapuoleen, joka on tietysti eri riippuen botin taustaryhmittymästä. Ruotsin mallin mukaan viestien sisältö tulee olemaan kansallismielistä ja maahanmuuttovastaista.

 Kun katsoo viime vuosien esimerkkejä Yhdysvalloista, Ranskasta tai nyt Ruotsista ihan hiljattain, niin kyllä meidän on varauduttava siihen, että eduskuntavaaleihin, eurovaaleihin ja jopa maakuntavaaleihin saattaa kohdistua vaikuttamista. Vihamielistä vaikuttamista.

Ollaanko ylläpidossa varauduttu?
1 VASTAUS:
Ruotsissa oli vahva kuulijakunta kansallismieliselle ja ei-työperäinen-maahanmuuttovastaiselle vaihtoehdolle. Katsokoon peiliin ne jotka eivät laittaneet Tanskan ja Ruotsin rajalle puomeja 2015.

Suomessa on nyt sama tilanne. Ei-työperäinen-maahanmuuttovastainen ja kansallismielinen agenda voimistuu, koska joidenkin taloudellinen etu oli olla tukkimatta valuvikaa Tornion rajalla 2015 ja uutta aaltoa odotellessa suomalaisille ei jää muuta vaihtoehtoa kuin äänestää mahdollista, julkisuudessa vilauteltua uusia "pakolais"-tulvia vastaan.

"Ollaanko ylläpidossa varauduttu?" Tarkoitatko, että vain sinun poliittinen mielipiteesi tulisi olla sallittu?
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

BOTIT VALLOITTANEET CHATIN

Chat-keskustelussa alkaa olla häiritsevässä määrin botteja, jotka mainostavat arveluttavin linkein epämääräisiä sivustoja seksipalveluineen.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta