Lahden caravan messut

Anonyymi

Onkos muita messuille menijöitä? Ollaan ekaa kertaa menossa sinne treffeille ja kiva olisi kuulla muiden siellä olleiden kokemuksia. Vaunujen/autojen turvavälit, onko rauhallista vai rauhatonta caravan parkissa ym.

6 kommenttia

Vastaukset

  • Suosittelen ihan vain päiväkäyntiä messuilla sillä treffi juttu on täysi vitsi kun mikään siellä ei pelaa paitsi alkoholi tarjoilu.

    • Minullakin huonoja kokemuksia itse treffeistä sillä juoppojen caravaanareiden örvellystä kuuluu pitkälle yöhön. Päiväkäynti messuilla on ainut oikea valinta.

  • Miksiköhän edellinen viesti oli sääntöjen vastainen? Mitä siinä oli sääntöjen vastaista?

  • Siis mikä ihme tätä palstaa oikein vaivaa. Taas poistettu aivan asiallinen viesti. Joka tapauksessa tulimme tänään treffeille ja pääsimme kauppatorin parkkiin. Aivan huikea uudistus että tori on varattu messu viikonlopuksi van caravaanareille.

  • Kerran olen siellä treffeillä käynyt ja oli viimeinen kerta. Mikään siellä ei toiminut siis niin uskomattomalta kun se kuulostaakin jopa sähkökatkot oli siellä ongelmana ja kun lisää siihen vielä klo 03 aikaan ravintolan sulkeuduttua kamalan metelin niin en voi suositellaa kellekkään.

    • Treffi viikonloppu Lahdessa takana ja kauppatorilla yöpymiset. Oli todella surkea ja rauhaton viikonloppu. Perjantai iltana laitoimme lapset nukkumaan klo 22 aikaan ja lähdimme ravintolaan. Kun tulimme 02 aikaan takaisin vaunulle niin lapset eivät olleet saaneet nukuttua yhtään johtuen järjettömästä metelistä ja nuorison mopojen pärryttelystä. Tekevät tietöitä kauppatorin ympäristössä ja työ-aika on klo 23-05 niin eipä kumpanakaan yönä tullut ennen viittä nukutuksi minuttiakaan. Kun tähän lisää vielä mopojen ja autojen kaahailut ja pärinät niin viikonloppumme oli todellakin suuri pettymys.

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.