Rela Hieronta opiskelija vaiko ammattilainen?

Tasokasta

Itseäni on muutaman hierontakerran jälkeen alkanut nyppimään se, kun kyseisestä yrityksestä tilaa itselleen hieronta-aikaa, niin ei voi tietää olenko menossa vasta opinnot aloittaneelle hierontaan tai sitten saman yrityksen sisällä toimii jo koulutuksensa suorittaneet ammatti-ihmiset. Hinta on kuitenkin sama molempien vastaanotolle, mutta taso ole alkuunkaan samaa. Pitäisi olla selkeästi halvemmat opiskelijoiden hinnat. Ei edes voi tarkistaa asiaa mistään Terhikki-rekisteristä, kun hierojat luetellaan vain etunimien kanssa: Minna A, Janne Ö, Emmi K, Jonne S, Sanni L,... tyyliin.

Olisi muillakin hierontapaikoilla toivomisen varaa asian suhteen, että tietäisi edes hierojan koko nimen ja kasvokuvakin kertoisi jotain. Ottakaa oppia lääkäriasemien kotisivuilta. Mikä tässä on niin salaista ja vaikeaa?

7

3174

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No nyt kun Terveystalo on ostanut nuokin palvelut, niin saat valita kotisivulta minkä hyvänsä kalliin palvelun. Hinnat pilviin, jotta saadaan rahakkaille piireille lisää rahaa. Oma kokemus on, että ns. ammattilaisuus ei takaa hyvää hierontaa. Moni aloittelija suhtautuu työhönsä tunnollisemmin, kuin alaansa kyllästynyt kyhnyttäjä. Ja gurut ovat kaikista pahimpia, luulevat että heidän syvällisinä pitämänsä jutut korvaavat löysän työn.

    • Anonyymi

      Yksityinen rahastaja tosiaan söi tämänkin palvelun, josta sai ennen edullista opiskelijahierontaa. Nyt 75 minuutin hieronta maksaa 125 e !!!! Haloo! Ahneudellakin rajansa. Ei ihme, että julkinen terveydenhuoltoon maksaa yhteiskunnalle, kun ostetaan palveluita noilta ahneilta yksityisiltä tahoilta.

    • Anonyymi

      Löydät varmasti netistä hierojia jotka ovat toimineet jo useampia vuosia ja kertovat omasta itsestään ja palveluistaan omalla nimellään. He kuuluvat Terhikki rekisteriin, joka omalta osaltaan antaa luotettavuuden asiaan. Yleensä myös Google arvioinnit ja pisteet kertovat jotakin tekijästä ja ammattitaidoista. Jos on kyseessä opiskelijan tekemä hieronta, niin ei ole edes kyseessä hierontaterapeutti saatika koulutettu hieroja, niin hintakin pitäisi olla keskitasoa edullisempi, kuten suurimmassa osassa hieronta-alan oppilaitoksissa onkin. Hieronnan taso voi vaihdella luonnollisesti tekijästä riippuen. Jos iso lääkäritalo leipoo siihen opiskelijan tekemään hierontaan ruhtinaallisen siivun päälle ja sellaista palvelua menet käyttämään, niin olet helposti höynäytettävissä.

      • Anonyymi

        Käyn yksityisellä hierojalla. Mukavan oloinen vanhempi kokenut rouva. Hänen kanssaan mukava porista jos vaikka mistä siinä hieronnan aikana. Olen tosiaan käynyt hänen luonaan jo kauan ja meillä hyvin luottamuksellinen suhde. Kaikkea voidaan puhua ja hierontakin on hyvin henkilökohtaista. En koskaan vaihtaisi mihinkään ketjun palveluun nykyistä.


      • Anonyymi

        Just näin. Tue muita. Boikottiin tuo.


    • Anonyymi

      Siis tämä on niin suurta rahastusta. Vetävät opiskelijahierojilta kaikki mehut vuodessa. Satoja tunteja ilmaista hierontaa, josta rahat relalle/terveystalolle. Älkää käyttäkö!

      • Anonyymi

        Ei missään nimessä tähän hierontapaikkaan. Eilen pudottivat lattialle pyörätuolissa olevan asiakkaan. Eivät osaa siirtymistekniikoita liukulevyn avulla. Ja avustajaksi piti vielä pyytää vuoroaan odottava mieshenkilö. Katsottiin juuri kuvia jaloista. Aamulla on mentävä lääkäriin. Ei jatkoon tämä paikka. Nuoria kokemattomia hierojia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8825
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2633
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      128
      2371
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1999
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1746
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1540
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1497
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1219
    Aihe