Aihe

Tiivistetysti on

Tylsäkanava

Radio Suomen soittolista koostettu Jannika B, Lauri Tähkä, Neljä ruusua, Anna Puu, Sani, Jenni Vartiainen, Anssi Kela, Vesterinen, Leo, Egotrippi, Olli Herman, Haloo Helsinki ja muutama muu.
Nämä soivat muutaman viikon joka päivä. Jopa sama kappale 2-3 kertaakin samana päivänä.
Kovin on surkean yksipuolista Radio Suomen musiikki.

60

823

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Kysynvaan

   Missä on Anne Mattila, Saija Tuupanen, Souvarit, Esko Rahkonen, Jari Sillanpää. Eini.
   Marita Taavitsainen ja kymmenet muut ennen kanavalla soineet aikuisten suosikit.
   Täyttä p...... a 24/7. Oi kiitos, idiootti kolmikko Radio Suomessa.

  • KaijaKökköä

   Yhtä samaa paskaa tuutista pukkaa muillakin kanavilla. Kun Kaija Koota ja sen rytkehumppaa alkaa tulla, niin kanava vaihtuu heti

  • Kruntikki

   Leo siellä lällätti taas niinkuin koko viime viikon. Voutilainen vinkuu ja sitä se on taas kaksi viikkoa eteenpäin. Naps, ja korva lepää.

  • 60-v

   Lisätään vielä huonosti suomenkieltä ääntävä Maarit ja Janna, joka olisi voinut opetella ärrän ennen levytys-studioon menoa.

  • JonnaJohan

   Aloittaja oli oikeassa, juuri nuo olivat soittolistalla. Kai ne ovat koko viikon, mahdollisesti kuukauden pari äänessä joka päivä. Kyseessä on tietysti Radio Suomi, mikäpä muu.

  • 49V

   Aamu alkaa taas samoilla loppuun soitetuilla paskahuutajilla.

  • 62v

   Niin alkoi. Nomi, Jenni Vartiainen, Anssi Kela, Lauri Tähkä, J. Karjalainen, kohta tulee Anna Puu, Neljä ruusua, Egotrippi, Leo, Olli Herman.
   Sitten tuli jo muuta ulkomaista rämpytystä.

  • Kuulujaaaa

   Ja Olavi Uusivira, Kashmir.
   Ja radio suomi pysyy kiinni. Kuunnelkoon Lindroos paskamusiikiansa.

  • KuunteleJotainMuuta

   Yksinkertaisesti älä kuuntele Radio Suomea, jos ei miellytä. Miksi haluaisit kasvattaa jonkun kanavan kuulijamääriä kuuntelemalla sitä jos et siitä pidä.

   Radio Suomelle ja muillekin Ylen kanaville on olemassa hyviä, parempia ja täysin varteenotettavia vaihtoehtoja. Seuraavan linkin takana listattuna muutamia.
   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15396167/parempia-vaihtoehtoja-ylen-kanaville

   En kehota ketään kuitenkaan lopettamaan Yen pommittamista palautteilla. Niin kauan kuin Ylelle pitää maksaa, niin pitäisihän kuulijoiden saada laadukkaampaa sisältöä ja sitä kautta rahoilleen vastinetta. Seuraavassa ketjussa taas on listattu nimiä kenelle kannattaa antaa suoraa palautetta sähköpostilla.

   Yksi listaus löytyy jostain ketjun keskivaiheelta ja oikeiden ylimpien pomojen nimi listaukseen linkki viestiketjun häntäpäässä olevasta viestistä. https://keskustelu.suomi24.fi/t/15270385/palaute-radio-suomesta

   Palaute kannattaa nimen omaan näiden Radio Suomen päälliköiden sijaan suunnata heille, jotka ovat vielä vaikutusvaltaiasemassa asemasssa Ylen hierarkiassa.

  • Yleyhteystiedot

   Marja Keskitalo on ohjelmapäällikkö. On esimies musiikkipäälliköille, postia postia sinne.

   • Toiminnanaika

    Todellakin viestiä nyt menemään. Kaikki paitsi täysin mahdoton on mahdollista. Siksi myös pitää uskoa, että Johan Lindroos voitaisiin siirtää pois tehtävistään ja palkata joku parempi tilalle jolle oikeasti annetaan vapaammat kädet ja hänellä on oikeasti halua sekä kiinnostusta panostaa Radio Suomen soittolistaan.

    Eli älkää toivoko palautteissanne vain Lindroosille potkuja vaan oikeasti muutosta kanavan musiikilliseen linjaan. Lisäksi Fermiäkin (Radio Suomen ohjelmapäällikkö) pitäisi häntä ylempien henkilöiden hieman kovistella Ylessä tai itseasiassa olisi rehtiä, että hän (tai he), joka on antanut Fermin ajaa asia- ja ajankohtaisisältöjen määrän näin alas tulisi erota ja sitä ennen jonkun Ylessä katkaista nykyinen meno.

    Monipuolisempi soittolista, Uusi musiikki keskiöön ja tuoreena soittoon, vähemmän musiikkia, enemmän ajankohtaisia aiheita sekä asiasisältöjä ja aluelähetykset voisi lopettaa, jos niissä ei voida olla soittamatta noin paljoa musiikkia. Nimen omaan se ajankohtaisuus pitää tuoda myös musiikissa esille paremmin.

    NYT ON TOIMINNAN AIKA


  • Kävijät

   Delegaatio eduskunnassa oli ottanut asian esille kansanedustajille, noin viikko sitten. Paikalla oli ollut Ylen hallintoneuvoston jäseniä. Lähetystö oli muissa asioissa käymässä eduskunnassa mutta samalla oli sivuttu mm Radio Suomen musiikkia. Ovat tietoisia asiasta.

   • Tekojaeitietoisuutta

    Tietoisuus ei vielä riitä. Kyllähän Ylessäkin asianomaiset ovat varmasti hyvin tietoisia heille suoraan paleuteboxien, E-mailina ja Somen kautta tulleesta palautteesta. Silti Ylen sisältöjä ei rukata uuteen uskoon. Yle Puhe nyt parhaimpana esimerkkinä.

    Toivottavasti jostain löytyisi se joku, jolla on tarpeeksi valtaa ja balsseja laittaa muutos käyntiin Ylessä. Yksi todella erikoinen puoli Radio Suomen musiikkilinjassa on seuraava. Esimerkiksi tämän tyylistä musiikkia soi Radio Suomessa aika paljon https://www.youtube.com/watch?v=8mMdGO1noOA kuitenkaan tämänkään artistin uusi musiikki tai ylipäätänsäkään suomalaisen iskelmä/ iskelämä country & folk uudet julkaisut päätyvät hyvin harvoin soitoon Radio Suomella. Haastatteluissa Ferm ja Lindroos kyllä puhuvat kuinka ovat nykyaikaistaneet kanavan musiikkilinjaa ja kuinka ajankohtainen se on. EI OLE!

    Tarvitaan oikeita tekoja, ei vain olemme tietoisia asiasta ihmisiä. Musiikki ei ole ainoa asia, mutta siitä nyt ainakin voisi aloittaa, koska ollut jo surkeaa, yksipuolista ja itseään toistavaa jo edellisen musiikkipäällikön aikana. Silloin vain se ei haitannut näin paljon koska puhesisältöistä ohjelma-aikaa oli huomattavasti enemmän.


  • Balaute

   Keskitalo, Ferm ja Lindroos saavat palautetta entiseen malliin.

  • Hermot_lepäävät

   Niille, jotka pitävät puhtaasti soitetusta melodisesta musiikista, eivätkä kaipaa "juontajien" tyhjänpäiväistä pälätystä, suosittelen Radio Classiciä.

  • Ih-mettelevä

   Minkä takia maakuntaradiossa pitää olla kaksi toimittajaa. Soittolista on aina sama, miksi tarvitaan kaksi toimittajaa josta toinen ilmoittaa kappaleen ja esittäjän hätäisesti ja levy soimaan.
   Toinen möläyttää jotakin ja levy soimaan. Mitähän tuo systeemi maksaa ja mhin sitä tarvitaan.

  • Raatoratio

   Ei mittään uutta. Haloo elli huuteli, Vesterinenkin tuli ja illalla Ella Lymi ja aamulla Ella Lymi. Kohta tulee Leo lällättämään, AnnaPuu, Lauri Tähkä, Chisu, J.Karjalainen, Egotrippi ja täytteenä jotaki ulkomaista kirkunaa. Ylönen alottaa kähinänsä ja ilmoittaa joka levyn välissä että tämä on Radio Suomen päivä?
   Siinä menee torstai, ehkä koko loppuviikko ja ensi viikkokin.

   • Eimuutenlähde

    Tähän väliin sopii siteerata suurta suomalaista sanoittajaa Petri Nygårdia

    Koko viikko odotettu
    joo o joo o
    koko viikko odotettu
    joo o joo o....

    tehkää sitte tilaa koska kohta muuten lähtee
    lähtee...
    kohta muuten lähtee
    kohta muuten lähtee
    kohta muuten lähtee

    No vittu ei vain lähde Radio Suomesta.


  • dirmusicaaaa

   Maallikot eivät ymmärrä, tietenkään, mitä tuo musiikkibisnes on juuri tänä päivänä. Warner Music Finland, Sony Music Finland ja Universal Group sanelevat kaiken, mitä koko maankattavilla radioasemilla soitetaan ja jopa tv-kanavilla ja riippumatta ns. "kansanäänistä" !

   Kaikki ns. pienet levymerkit artisteineen, tuottavat todella hyvää ja tasokasta pop + muuta musiikkia tänä päivänä, mutta radioiden musiikkipäälliköt eivät ota niitä soittoon!

   Isojen ed. mainittujen levy-yhtiöiden "painostus" radioille, on niin suurta, että samalla tavalla tuotettu ja samaa soundimaailmaa omaavat pop -artisitit soivat radiosuomipopeilla, aalloilla ja nykyään siis JO Ylelläkin, valitettavasti!

   Radioiden musiikki vastaavien ja siis tässä tapauksessa Ylen, on todellakin syytä jarruttaa, ainakin vähän, näiden joka tuutista soivien soittamista kanavalla ja antaa mahdollisuus monimuotoisemmallekin musiikille ja pienkustantajillekin!

   • Tekojaeitietoisuutta

    Kaupallisella puolella on oikeus valita ja soittaa mitä tahansa, mutta valtion ja kansan rahoja käyttävillä Ylen asemilla pitäisi olla hieman toinen meininki. Yleltäkin odotetaan vastineeksi myös kaikenlaista kotimaisten kulttuurisisältöjen tukemista ja muuta sellaista. Eipä ainakaan toteudu musiikin osalta. Ilmeisesti radio suomen halutaan antaa olla musiikin vanhan-ajan megahitti museo, kun kukaan jolla on valtaa ei siihen puutu.

    Toistan nyt hieman itseäni.
    Surkuhupaisinta koko touhussa on, että Ferm ja Lindroos kehuvat kilpaa haastatteluissa kuinka hyvä ja toooodella monipuolinen heidän musiikkimakunsa on. Miksi se ei sitten voi näkyä ja kuulua Radio Suomen taajudella? Osaisikohan joku muu tähän vastata, kun asiaa olen kysynyt jopa toiselta asianomaiselta Lindroosilta (eikä itsekkään osaa vastata) suoraan parikertaa saamatta minkäänlaista vastausta.


   • Järkinäkemys

    Verovaroin eikä muillakaan valtion tuilla lähtökohtaisesti pitäisi tukea, heitä jotka tulevat erinomaisesti toimeen ilman sitäkin. En tarkoita kuitenkaan, että sen takia tiettyjen yhtyeiden ja artistien musiikkia ei tulisi soittaa Ylen kanvilla. He jotka sen ovat laadukkailla ja hyvillä biiseillään asainnut on paikallaan soittaa. Siksi pitäisi nimenomaan rajoittaa samojen vanhojen kappaleiden toistoa ylemmältä taholta Ylessä, jos musiikkipäälliköt eivät ja erityisesti eräs mainettaan kuuluisampi Lindroos tajua. Lisäksi pitäisi myös rajoittaa yhtäaikaisesti soittolistalla olevien saman tyylisten samasta genrestä olevien kappaleiden määrää, kun ei tajua mainettaan kuuluisampi Lindroos muuten ottaa musiikkia soittoon monipuolisemmin erigenreistä. Lisäksi pitää myös rajoittaa ylemmältä taholta musiikin määrää Radio Suomessa, kun muuten Fermin johdolla näytetään täyttävän kaikki välit mainettaan kuuluisamman Lindroosin "erinomaisella" soittolistalla.

    Tähän on pakko mennä elleivät A) Halua potkia Lindroosia pois ja B) ottaa tilalle oikeasti paljon pätevämpi ja ihminen jolla on halua panostaa kanavan musiikkisisältöjen valintaan. Ihminen jolle voidaan antaa huoletta nykyistä vapaammat kädet päättä mitä kanavalla soi, kunhan pitää huolen siitä että musiikkia soi monipuolisesti erigenreistä eikä vain vanhoja hittejä. Sen paremmin tässä ei onnistunut Jorma Hietamäki kuin ei hänen seuraajansa Lindrooskaan. Hietamäen aikana ei vain soitettu näin paljoa musiikkia vuorokaudessa, joten se ei tullut yhtä voimakkaasti esille.


  • Lyssnare

   På det här Lindroosin soittolistalla ei ole kumma kyllä toinen rantaruottalainen Charles Plogman sekä Tommys. Molemmat hyviä bändejä muttei soi Radio Suomessa.

  • entinenfani

   Vanhemmista laulajista Eini on päässyt soittolistalle, luultavasti siksi, kun on alkanut laulaa "teinikielellä".
   Uusi kappale Saaks viel itkee ku sattuu kuulostaa aivan kamalalta, sanat sopisivat paremmin 12-vuotiaan suuhun.

  • huuhuhrec

   Tuo Einiin viittaus on juuri se asia, mitä isot levy-yhtiöt Warner, Sony ja Universal. ikävä kyllä tekevät!
   Ihmettelin jo kun Erin julkaisi viimeisimmän albuminsa, mitä tästä nyt on, pari-kolme vuotta sitten, niin se oli oikeasti kaikkea muuta kuin aikuisen naisen tapaa tuottaa musiikkia, kun kaikki teinimusan tuottajien klisheet oli otettu huomioon tekstillisesti ja saundillisestikin, siis ihan hirveää.

   Anna Puulle tehtiin ihan sama juttu ja ihan sietämättömän kuuloista ja sopii todellakin paremmin, jonkun teinitytölle tuotettuna, mutta ei kymmenen vuotta ja useamman julkaistun albumin tehneelle artistille ja kun Annallakin oli jo ns. oma tyyli ja sitä ois voinut vähän enemmän miettiä, että lähteekö tuolle warnerien, universalien ja sonyjen pakottamalle tielle.

   Toisin sanoen persoonatontahan se tuo pop genre on ja kun isojen levy-yhtiöiden ja samojen tuottajien Jurekien ja kummppaneiden samalla soundimaailmalla tuotettu paska on joka listalla ja kuulostaa ihan hirveältä!

   Ainoa, joka hommassa on on ONNISTUNUT VESTA ja Jori Sjöruus.

   Eddellä mainitut levy- yhtiöt siis säätelevät mitä kuulemme radioista ja näemme tv:stä ja musiikkipäälliköt lindroosit yms. ottavat sitten soittoon ed.mainitja mm.

   Tehkääpä hyvätasoinen suomenkielinen popbiisi ja tuottakaa se tuommoista ns.mainstreem tyylisesti ja koittakaa saada sitä radiosoittoon ns. omakustanteena, tai omalla levymerkille tuotettuna. Uskallan lyödä vaikka vetoa, että ei tule onnistumaan esim. Yle Radio Suomelle, Radio Suomi Popille, NRj:lle, Radio Aallolle, Radio Novalle ja Radio suomi rockille!

   No miksi näin on? No, siksi, kun soittavat vain Warnerin, Sonyn ja Universalin artistien musiikkia!

  • Hilmakalina

   Kaameaa oli Vilma Alinan Ballerina! Siis oiken kunnollinen valitusvirsi !

  • Potkujenaika

   Jos todellakin näin on Radio Suomessa, että siellä ei itse osata päättää ja ovat niin vietävissä, ei varsinkaan valtion enimmäisomistamassa ja kansan rahoittamssa medialaitoksessa pitäisi olla sellaisia työntekijöitä.

   Toisaalta en ymmärrä sitä logiikkaa miksi levy-yhtiöillä olisi halu uusien julkaisujensa sijaan saada enemmän soittoa vanhoille kappaleilleen. Tai itseasiassa löydän yhden syyn, jos levy-yhtiöllä ei ole suureen osaan uusista kappaleista samanlaista omistuskoikeutta, kuin joihinkin vanhoihin. Silloinhan vanhojen samojen biisien soitosta tulee enemmän rahaa levy-yhtiön kassaan.

   Loistavaa työtä lev-yhtiöiltä, mutta täysin ala-arvoista Yleltä, jos todellakin on niin että ovat käytännössä kolmen suuren ja heidän tytäryhtiöidensä marjonetteja. Sipilän pääministerinä pitäisi lyödä nyrkki pöytään ja aloittaa se muutos millä lopetetaan Ylen meneminen vuosi vuodelta entistä paskemmaksi. Saattaisi aika isosti tuoda Keskustalle lisää ääniä tulevissa vaaleissa.

   Voin vain nähdä mielessäni jo otsikon. Sipilä: "Ylen sisältöjen taso laskenut- näin ei voi jatkua". Kannattaisi nähdä hänen itsensäkin. Kyllä pääkanisterilla on valta jyrähtää silloin kun pitäisi, mutta onko Juha Sipilästä siihen tuskin. Tuskin edes on siteessä Yleen muuten kuin silloin kun pyydetään haastattelua tai avustaja ilmoittaa. Susta on muuten Yle uutisissa vähän ikävää juttua.

  • Kansalaiset

   Tilanne on se että musikkipäälliköiden valitsema genre ei palvele Radio Suomen pääkuuntelijakuntaa, eikä ketään muutakaan. Nuoriso ei kuuntele Radio Suomea, he kuuntelevat mielibiisejään Spotifystä ja suoraan maailmalta. Tutkimuksen mukaan Radio Suomen kuuntelijat ovat varttunutta väestöä.
   Edellinen kommentoija iski asian ytimeen. Kansalaisilta peritään Ylevero jolla rahoitetaan myös radion toiminta. Radio Suomen soittolista on jatkuvaa tiettyjen artistien kappaleita. Niitä soitetaan joka päivä viikosta viikkoon eikä yleisön palautteella ole merkitystä. Ketä varten tuota soitetaan?

   Onko mielestänne hyväksyttävää se että valtion omistama ja kansan rahoittama kanava onkin levy-yhtiöitten markkinointikanava? Vai onko vika uudessa musiikissa jota väen väkisin soitetaan Radio Suomessa? Miksi? Koska levy-yhtiöillä Warner, Sony Music ja Universal on agentit valtion radiossa.
   Mielestäni ylemmän tahon määrätä mitä ohjelma pitää sisällään sekä siirtää Marja Keskitalo, Johan Lindroos ja Jonna Ferm pois tehtävistään. He ovat epäonnistuneet karkeasti, ovat yhteistyökyvyttömiä ja uudistushaluttomia. Siis täysin sopimattomia nykyiseen pestiin.
   Mitä tekee Merja Yläanttila, se nähdään ja kuullaan kohta ?

  • edellinen

   "Edellinen kommentoija" eli sinä itse?

  • Kansalaiset

   Väärin, kyllä kyseessä olen minä itse. Mutta luulla voi kaikenlaista. En keskustele itseni kanssa, vain kommentoin.

  • tasaneikäy

   Viikolla iltapäivälehdissä on oli juttua kahdesta hienosta suomalaisartistista, Juha Tapiosta ja Harri Marstiosta.
   Juha Tapion firman tilillä miljoona euroa, levyt myy ja radiossa soitetaan monta kertaa päivässä ja teostomaksut kartuttaa tiliä.
   Marstion talous kuralla vakavan sairauden vuoksi, musiikkia ei soiteta radiossa, eikä siten teostomaksujakaan tule.

   • wuudgore

    Juuri näin, nimim. "tasaneikäy" ! On ihan käsittämätöntä, että miksi yksiä ja samoja artisteje suositaan ja vaihtuvuus on yhtä pientä, kuin RADIO SUOMI POPIN, POP TOP 10: ssä! ?

    Tuo ed. mainittu radio ja ohjelmansa on ehkä härskein esimerkki siitä, kuinka isojen levy-yhtiöiden artisitit VAIN saavat tuolla kyseisellä listalla olla, kuten kanavan normi soittolistoillakin!

    Ennen Pop top 10:ssä oli mielnekiintoisia uusia artisteja, joita kuuntelijat myös innolla äänestivät ja joka HÄIRITSI Warneria, Sonya ja Universalia siinä määrin, että keksittiin syy poistaa pienten levy-yhtiöiden artistit listalta kokonaan!

    Syyksi väitetttiin, kun kuulemma oli tapahtunut listojen manipulointia, ihan maksamalla ! ? jTästä sitten koko pienjulkaisia yhtiöt saivat kärsiä ja artistejaan ei enää hyväksytty tuolle listalle kamppailemaan paikastaan ollenkaan.

    On uskomatonta, että jos yksi pien levy-yhtiö teki (jos edes teki) jotain, niin kenellekään ei anneta mahdollisuutta promota listalle artistiaan, kuin Warnerille yms. suurkansallisten. Vois sanoa, että konstit on monet ja kertoo Warnerin, Sonyn ja Universalin "mafiasta" aika paljon!

    Siksi tällaiset, kuin Harri Marstio ja muut jäävät ulos kaikesta, kun juha tapiot, kaija koot, elastiset, jvg:t ja yms. valtaavat yhtiöidensä "mafiooso meiningillä "radiokanaville.


  • Niinsemenee

   Vihellellen Egotrippi illalla viimeiseksi, aamulla ensimmäiseksi Vihellellen Egotrippi.

  • Epäilevät

   Tuleeko Lindroosille, Fermille ja Keskitalolle ruskeita kirjekuoria Warnerilta ja Sonylta? Tietenkin pöydän alta? Korruptio jyllää Ylessäkin.

  • sonty

   Taitaa tulla.

  • Googlekertoo

   Anssi Kela sanoi erässä netistäkin löytyvässä haastattelussa että radiossa soitetusta kappaleesta voi saada jopa 20 euroa kerralta. Warnerin sivuilta löytyvät sen artistit ja Radio Suomen soittolistalla pyörivät juuri ne. Kyllä Fermillä ja Keskitalolla on selvä yhteys levy- yhtiöön. Erään naissolistin äiti elää avoliitossa erään musiikkituottajan kanssa. Niinpä hänen kappaleita soitetaan joka päivä. Teoston ja Gramexin eurot kilisevät tuon naislaulajan tilille!

  • oppeneyesandac

   Myös muilla, kuin Yle Radio Suomen, niin koko suomen kattavilla mainoradiokanavilla soivat ainoastaan Warner Music Finlandin, Sony Music Finlandin ja Universal Groupin artistit. Käykääpä katsomassa vaikka muutama poiminta Radio Suomi Popin soittolistaa ja menkää sitten Esim. Warnerin artisti rosteriin ja laskekaa, montako Warnerin artistia on päivittäisessä soitossa ( yhdet ja samat) Radio Suomi Popilla! Miettikääpä, Vain Elämää ohjelmaa, montako Warnerin artistia siellä on ja mintako on ollut ! ? Suurin osa!

  • Stopthemusic

   Ylen omistajaohjauksesta vastaa hallintoneuvosto. Sillä on valta määrätä mitä ja miten yhtiössä toimitaan. Se on tietoinen Radio Suomeen tulleesta palautteesta. Nyt odotellaan mitä se tekee?

   • Mistätietoperäisin

    Tuskin tekevät yhtään mitään, kun eivät ole tähänkään asti jaksaneet ja mistä tämä tieto on peräisin että ovat tietoisia sekä pohtimassa mitä asialle pitäisi tehdä. Toivon että olen väärässä ja tekevät asialle jotain.

    Asia tosin on laajempi kuin vain Radio Suomi.

    Eli mitsä tieto peräisin ettei vain ole jonkun yritys saada vaiennettua palautteiden tulemisen jatkuminen Yleen.


  • Skeidaa

   Lauri Tähkä huuteli 80 kerran Mä en pelkää. Kyllä se tiedetään, älkää soittako enää sitä paskaa.

  • ggfroller

   Warner Music Finland / Kallonenhan sanelee myös sen, ketä Vain elämää-ohjelmassa on, ei siis pelkästään radioissa! Ajatelkaapa, miten helppoa on promota artistejaan tv-ohjelmassa. Sannikin oli kaks kertaa(Kallosen "löytö" Warnerille) + muut Warnerin artistit ovat Kallosen ansiosta olleet ohjelmassa, tietenkin, mutta vähän liiankin hyvin edustettuna esim. Kaija Koo, Cheek, Sillanpää, Vesala, Ellinoora, Anna Abreu, Tuisku, Chisu, Erin, Katri-Helena, Happoradio, Jenni Vartiainen, Jonne Aaron, JVG, Samuli Edelman, Arttu Wiskari, Laura Närhi, Vesa- Matti Loiri ja tämä Sanni!

   Minkähänlainen se tuo säätely tuonne radioihin mahtaakaan olla juuri Warnerilla? Aikamoinen mafia ja siellä sen verran painostetaan musiikki vastaavia, ettei muuta mahdollisuutta ole kuin pakkosoitto! Nuo ed.mainitut artistit ovat jo niin sataan kertaan itsensä kansan tietoisuuteen ujutetut, ettei radiokanava voi olla ottamatta soittoon Warnerin artisteja, mutta samalla se on myös manipulointia ja hallintaa, radioissa ja tv:ssä! Kuuntelija joutuu kuuntelemaan, halusi tai ei!

   On erityisen väärin, muita levy-yhtiöitä, myös niitä pienempiä kohtaan, jotka yrittävät saada soittoon omia artistejaan, joilla juuri saataisiin saataisiin monipuolistettua musa-tarjontaa radioissa!

   Syyttävä sormi osoittaa radioiden musiikki-vastaaviin, että sieltä voitaisiin suhtautua vähän rennommin myös muiden levyhtiöiden artisteihin ja tarkoitan nyt pienempiä kustantajia!

  • TarvitaanvainÄlyä

   Kaupallisilla on oikeus soittaa mitä huvittaa. Ylen valtionomisteisena ja kansalaisten rahoittamana yhtiönä sen sijaan tulisi tuoda enemmän esille niitä erityisesti kotimaisia artisteja ja bändejä, jotka eivät soi kaupallisilla kanavilla. Helpoiten tämä hoituisi Radio Suomessa sillä kun lopetettaisiin samojen vanhojen kappaleiden tehotoistaminen. Näin jäisi tilaa niin Radion kestosoitoista nauttivien bändien ja artistien uudelle musiikille, että näille, pienemmän levy-yhtiön tai jostain muusta syystä hyvin vähälle radiosoitolle jääneille bändeille. Myös Ylex:llä olisi hieman petraamista.

   Pitäisi myös huomioida laajemmin musiikkia erigenreistä ja sillä millä kielellä kotimainen artisti/yhtye kappaleen esittää, ei pitäisi olla estettä soittoon.

   Näin tulisi toimia, mutta ei toimita. Esimerkiksi Radio Suomen paikka auringossa ohjelman tilalle pitäisi tuoda uuteen musiikkin keskittyvä ohjelma. Ohjelman rakenne olisi lyhykäisyydessään seuraava, tunnin ajan uutta kotimaista musiikkia kaikilla mahdollisilla kielillä ja ohjelmissa pitäisi välttää toistamasta kahta kertaa samaa kappaletta. Jos alkaa olla hankalaa suhteessa julkaisumääriin täyttää jokaista ohjelmaa vain uusilla kotimaisilla kappaleilla, voisi ohjelmassa sallia Max 3 kappaleen olevan uusia ulkomaisia.

   Radio Suomella pitäisi soida kaikkea väliltä Electroninen - Raskas Rock - Klassinen. Jos vastuussa on oikeasti asian osaava älykäs musiikkipäällikkö ja avustajansa, pystyy tämän toteuttamaan tekemättä soittolistasta sekasikiön kuuloista. Sitähän se on hieman jo nykyisellään vaikka genrekirjo soittolistalla on aika suppea.

  • Kärpät

   Häh. Uuteen musiikkiin keskittyvä ohjelmako? Jos kuuntelette juontajia Radio Suomessa niin huvittaa kun hän sanoo...uutta musiikkia Egotripiltä Vihellellen. Soittolistan mukaan sitä on soitettu kuukauden aikana 40 kertaa. Siis joka päivä, jopa kahdestikin.
   Uutta musiikkia on mm Anssi Kelan Ilves jota soitettu 120 kertaa. Mitä uutta musiikkia se enää on?

   • TarvitaanvainÄlyä

    KYLLÄ! Uuteen musiikkiin keskittyvä ohjelma. Luit aivan oikein. Oikeasti uuden ja tuoreen musiikin osuus on Radio Suomessa erittäin pieni. Itse ainakin kuuntelen mieluummin tuoretta musiikkia radiosta kuin ties kuinka monetta kertaa samoja vanhoja. Suomessa oli yksi radio kanava Spirit FM jolla haluttiin soittaa vanhempaa musiikkia, vuoden tai kymmeniä vuosia, oikeasti laaja-alaisesti, ei vain niitä artistien ja bändien isoimpia singlehittejä. Koska Radio Suomessa ei tätä haluta toteuttaa eikä osata, ainoa vaihtoehto olisi keskittyä huomattavasti enemmän uuteen musiikkiin.

    Kuten varmasti tajusit en tarkoittanut uuden musiikin ohjelmaa Radio Suomen nykyisellä uuden musiikin linjalla. Silti halusit pakolla hämmästellä asiaa.


  • näinon

   Radio Suomeen pitäisi saada AMMATTITAITOINEN musiikkipäällikkö eikä nykyisen kaltainen kökkö.

  • Palautettalisää

   Radio Suomi on kolmenkymmenen Warner levy- yhtiön artistin markkinointikanava jonka rahoittavat kansalaiset. Valittu genre ei ole tarkoitettu kenellekään joten Radio Suomi on kyllästyttävin kanava Suomessa. Palautetta lisää ja suoraan, jonain päivänä se repeää kuitenkin.

  • wwööqöö

   Mutta miksi se RADIOSTA KUULTAVAN UUDEN ( ja "vanhankin")MUSIIKIN PITÄÄ OLLA AINA, esim. Kaija K, Lauri Tähkä, Anssi Kela, Anna Puu, Vartiainen, Arttu Wiskari tai Janna... ?

   No siksi, kun musiikkivastaava on taipunut samaan, kuin esin. Radio Suomi Pop, eli suurkansallisten esim. Warner Music Finlandin tahtoon! Miksi ?

   • Puhtaatjauhotpussissako

    Tuohon kysymykseen tuskin osaa kukaan muu vastata kuin Johan Lindroos ja Ylen muut musiikista päättävät. He taas eivät halua asiaa kommentoida lainkaan. Kuin rikoksesta epäilty, joka kieltäytyy puhumasta ilman asianajajaa.


  • KootaKoonPäälle

   Kaija Koo ei soi koskaan liikaa. Vaadin Suomen radiokanavien soittoon lisää Kaija Koota. Lisäksi myös teemaohjelmia ja dokumentteja Kaijasta. Myös Kaija Temmaviikko pitäisi järjestää, sekä kesällä Kaija festarit.
   Pitää tehdä myös hyväntekeväisyyskonsertti "Kaijan elämä lapselle", jossa kerätään rahaa Kaija Koo kulttuurin edistamiseen.

   Esim. Radio Suomi voisi tehdä teemaohejlman "Tinakenkä Tytön Yö" jossa koko yö-radion (22-06) lähetysaika soitettaisiin vain Tinakenkä Tyttöä. Myös "Korkkarit Kattoon yö" olisi kiva, sillä tuota kappaletta ei radiossa muuten juuri kuule.

   Kaija kunniaa ja Kaijaa lisää.

  • Pyörienpäällä

   En juurikaan kuuntele radiota mutta aina kun olen avannut niin siellä soitetaan Anna Puun Keho puhuu. Soitetaanko tätä yhtä kappaletta 24/7 joka päivä?
   Siksipä en kuuntele radiota enää lainkaan. Ei ole minun juttu.

  • gogohoos

   Se, että maksaa Yle-veroa, tarkoittaa sitä, että Yle tuottaa tv:n ja radion puolelle semmoista ohjelmaa, ettei vastaanottimia kiinni tarvitse laittaa!

   Toinen asia on, että Ylen ei pidä ruokkia pelkästään JO MUUTENKIN joka paikassa soivia artisteja, jotka saavat sen elantonsa kyllä Gramex, Teosto ja keikkatuloista TODELLAKIN , esim. Juha Tapio, Cheek, Kaija K., Elastinen, Lauri Tähkä, Ellinoora, Samuli Edelman, Sanni, Anna Puu, Jenni Vartiainen, Vesala, JVG, Haloo Helsinki, Reino Nordin,Eveliina jne.

   Yle on se taho, jonka juuri pitäisi tukea uutta musiikkia, ei pelkästään mainstream- tyyliä, vaan kun musiikkia tehdään muutakin ja loistavaa sellaista koko ajan ja juurikin pienemmiltä levy-yhtiöiltä!
   Yle on siis ainoa väylä valtakunnallisesti, jossa nämä uudet tuntemattomatkin artisitit voisivat saada biisinsä kuuluviin ja voisivat saada leipänsä päälle jopa voita.

   Ylen ei siis pidä pelkästään tukea (Radio Suomi Pop tekee sen jo) isojen, Warnerin, Sonyn tai Universalin-artisteja ja olla ed. mainittujen samassa talutunuorassa, kuin kaupalliset radiokanavat!

   • RoskaVero

    Ensin pidät Yle-veroa tarpeellisena ja sen jälkeen annat yhden niistä hyvistä syistä miksi Yleverosta tulisi luopua.

    Kun kellään ei näytä olevan oikeasti halua muuttaa Ylen suuntaa, palkata hommiin järkeviä laadukasta ja monipuolista sisältöä vaalivia ammattiosaajia. Ei jää vaihtoehdoksi kuin Yle-verosta luopuminen.

    "Se, että maksaa Yle-veroa, tarkoittaa sitä, että Yle tuottaa tv:n ja radion puolelle semmoista ohjelmaa, ettei vastaanottimia kiinni tarvitse laittaa!" Todellakin näin, jos ei haittaa:

    Uusiinan uusinnan uusinnat televisiossa parhaaseen katseluaikaan,

    Suurinosa urheilusta tulee suorana vain areenassa kun televisiossa on tärkeämpää näyttää uusntojen uusintoja tai epäsuoria urheilulähetyksiä.

    Radio kanavilla ja erityisesti Radio Suomessa soi samat biisit vuodesta toiseen.

    Radion asia- ja ajankohtaissisältöjä on korvattu suuressa määrin musiikilla.

    Kaikilla (erityisesti vanhuksilla) ei ole internettiä, mutta eivät saa kompensaatio alennusta veronmuodossa siitä, etteivät voi katsoa ja kuunnella kaikkia Ylen ohjelmia, koska Yle-vero ei kata nettiyhteyttä.

    Jos ei haittaa, että Yle-vero on syrjivä. Osa maksaa veroa ja toiset on siitä vapautettu

    Jos ei haittaa kokonaisvaltaisesti Ylen ohjelmien tason laskeminen.

    Kun mikään noista ei häiritse, tottakai Yle-vero on positiivinen asia tai sitten, jos on super rikas ettei 200 euron vero tunnu missään ja päälle 3000 euron, jos sattuu vieläpä olemaan yrittäjä.

    gogohoos voisit mieluusti maksaa minunkin Yle-veroni, kun kerta saat rahalle vastinetta eikä sinulla ole sille parempaakaan käyttöä.


  • johannenlind

   Ja Johan Lindroos on kaiken julkisen keskustelun ajan ollut kuin k... sukassa.

  • Warner

   Sani vaikersi 109 kerran Hyvä mä oon.

  • gogohoos

   Nimim. "RoskaVero", onko lukemisen ymmärtämisen vaikeutta? "Roskavero", en ole väittänyt kannanotossani kertaakaan, että Yleverosta olisi luovuttava, vaan tarkoittanut, että sille rahalle, pitäisi tulla vastinetta! Toisin sanoen, ei samaa musiikkia, jota valtakunnallisilla kanavilla kuulemme KYLLÄ, KYLLÄSTYMISIIN ASTI esim. Juha Tapio, Cheek, Kaija K., Elastinen, Lauri Tähkä, Ellinoora, Samuli Edelman, Sanni, Anna Puu, Haloo Helsinki, jne. !

   Isot Warner Music Finland ,Sony Music ja Universal mellastavat jo ihan tarpeeksi kaupallisten, (tv ja radio) puolella, että ei ole mitään järkeä, juuri musiikin puolella työntää sitä samalla sapluunalla tuotettua shittiä ja koko arsenaalia Ylen puolelle! Tällä tavalla ei palvella hyvin ja tasapuolisesti kuulijoita.

   En siis saa rahoilleni vastinetta ja niin en siis väittänyt tuossa aiemmassa kannanotossani!!

   • RoskaVero

    Yle-verosta luopuminen on oma näkemykseni ja käy selvästi ilmi viestistäni. Joten kyllä on lukemisen ymmärtämisessä vaikeuksia, mutta ei minulla.

    Esitin vain että on helpompi ja järkevämpi ratkaisu luopua Yle-verosta, kuin odottaa taas toiset 5 vuotta ja taas uudet 5 vuotta, josko se sisältö antaisi hinnalleen vastinetta.

    Uutisetkin voi vaikka katsoa kolmoselta tai lukea Hesarista taikka Ilta-Sanomista.

    PS. Miten muuten viestisi ensimmäisen lauseen voi tajuta, kuin Yle-veron puolesta. Vielä kun käytät siinä sanamuotoja, jotka eivät jätä tulkinnan varaa. "Se, että maksaa Yle-veroa, tarkoittaa sitä, että Yle tuottaa tv:n ja radion puolelle semmoista ohjelmaa, ettei vastaanottimia kiinni tarvitse laittaa!"

    Ainoa toinen tulkinta minkä tuosta voi tehdä on: Jos ei olisi Yle-Veroa, ohjelmisto ei olisi niin laadukasta, jotta sitä viitsisi kuunnella ja katsella.


   • gogohoos
    RoskaVero kirjoitti:

    Yle-verosta luopuminen on oma näkemykseni ja käy selvästi ilmi viestistäni. Joten kyllä on lukemisen ymmärtämisessä vaikeuksia, mutta ei minulla.

    Esitin vain että on helpompi ja järkevämpi ratkaisu luopua Yle-verosta, kuin odottaa taas toiset 5 vuotta ja taas uudet 5 vuotta, josko se sisältö antaisi hinnalleen vastinetta.

    Uutisetkin voi vaikka katsoa kolmoselta tai lukea Hesarista taikka Ilta-Sanomista.

    PS. Miten muuten viestisi ensimmäisen lauseen voi tajuta, kuin Yle-veron puolesta. Vielä kun käytät siinä sanamuotoja, jotka eivät jätä tulkinnan varaa. "Se, että maksaa Yle-veroa, tarkoittaa sitä, että Yle tuottaa tv:n ja radion puolelle semmoista ohjelmaa, ettei vastaanottimia kiinni tarvitse laittaa!"

    Ainoa toinen tulkinta minkä tuosta voi tehdä on: Jos ei olisi Yle-Veroa, ohjelmisto ei olisi niin laadukasta, jotta sitä viitsisi kuunnella ja katsella.

    Nimim. "RoskaVero", lainaus kirjoituksestasi: "
    Ensin pidät Yle-veroa tarpeellisena ja sen jälkeen annat yhden niistä hyvistä syistä miksi Yleverosta tulisi luopua. " ???? En ole väittänyt noin kirjoituksessani edelleenkään(?), niin kuin väität! ? Älä väitä muuta ja lue kirjoitukseni oikein!


  • Sammagamla

   Janitan ääni on surkea. Aivan kun puristettais kurkusta koko laulun ajan. Surkeaa musiikkia Radio Suomessa.

  • olkaa_hyvä_vaan

   Voi ziisös, pakkoko sitä on paskaa kuunnelle. Onhan esim. Radio Classic ja Yle Klassinen ja mp3-soittimesta voi nappikuulokkeilla kuunnelle ulkona mitä haluaa. Tosin jälkimmäinen on nettikanava eli ei kuulu esim. patteriradiolla. Ja jos on koneelle niin Youtube on pullollaan hyviä kappaleita, esim. Yanni-Tribute "Waltz in 7-8" (HD-HQ), Music-John Miles & Naturally 7, Gary Moore-The Loner Cover (Lisa.S soittaa), Eros Ramazzotti- Cose Della Vita ym.

  • Luunyrkki

   Mutta kun siitä paskasta pitää vielä maksaakin. Yle vero on pakko maksaa jos on tietty määrä tuloja vuodessa. Sehän se vit..tuttaa?

  • OsaSentäänPuhuuAsiaa

   olkaa_hyvä_vaan kirjoittajalle. Kaikille ei ole kyse siitä, että haluaisi vältämättä lainkaan kuluttaa Ylen sisältöjä, Koska Yleä on kuitenkin pakkorahoittaa, ainakin itse haluaisin että saisin rahoilleni vastinetta ja sisältö olisi sen mukaista, jotta sitä viitsisi kuunnella ja katsellakin enemmän.

   Miksihän mikään muu mediatalo konserni ei aiheuta yhtä paljon keskustelua. Olisikohan se yksinkertainen syy, että niiden palveluita ei ole pakkorahoittaa. Itselleni olisi yksin paskan hailea mitä Yleltä tulee, jos sitä ei olisi pakko rahoittaa.

   Kuka muu tekisi samoin kuin Yle? Lopettaa suosituimpia TV-sarjoja ja viihdeohjelmia, vaikka tekijöillä olisi halu jatkaa. Syke loppui ensin ja tämän vuoden puolella päätöksensä saa Areenan ja TV2:n katsotuin ohjelma Uusi Päivä. Asian esiin nostamisen pointtina on, että kaupallisella toimijalla ei ole varaa lopettaa suosikkiohjelmiaan niin kauan kuin tekijätkin niitä haluavat jatkaa. Ylellä ei tätä ongelmaa ole, koska ei haittaa vaikka katsojia häviäisi kun rahoitus on ja pysyy. Kaupallisella mainostulot pienenevät ja C-moret, Ruutu plussat ynnä muut menevät huonommin kaupaksi.

   Ylen kohdalla asiaa ei tarvitsisi edes nostaa esille, jos tilalle saataisiin uutta laadukasta katseltavaa. Sykkeen uusin kausi, joka tulee Ruudusta ja myöhemmin Neloselta, korvattiin Ylessä mieluummin sarjan aiempien kausien uusinnoilla prime time katseluaikaan.

   Jokainen i******i, joka tähän kommenttiin tulee vastaamaan sietääkin lopettaa, huonoja sarjoja yms... Kuitenkin Ylen suosituimpia sisältöjä ja voitte miettiä järjellä, mieluumminko uusinnan uusintoja vai jotain uutta ja laadukasta katsottavaa vai Hyvät katsojat tyylisiä floppi jo syntyessään formaatteja.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   626
   30447
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   309
   22735
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14136
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   356
   11269
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   95
   8369