Erilaiset polttarit (Koko novelli)

novelpro

Kello läheni iltayhdeksää. Tulin sovittuna aikana sovittuun paikkaan. Kolkon tehdasrakennuksen takana aukeni sokkeloinen piha-alue. Istuuduin hivenen huteralta näyttävän jätelavakasan päälle. Sytytin tupakan ja jäin odottamaan ystäviäni. Tänään olisi jännittävä päivä, omat polttarini. Uppouduin ajatuksiini. Kuvittelin mitä ilta toisi tullessaan. Minulle ei oltu kerrottu mitään ystävieni suunnitelmista. Olin kuullut kauhutarinoita muiden polttareista. Joku oli kertonut joutuneensa esittämään karaokekappaleen Elvis asustuksessa, joku sanoi joutuneensa olemaan kerjäläisenä saadakseen rahaa illan juomia varten. Hypistelin hameeni reunaa ja imin tupakkaani yhä kiivaammin ajatusteni sekamelskassa.

Havahduin takaani kuuluviin askeliin. Ainakin kahdet, ellei kolmet, korkokenkien äänet. Yritin siristää silmiäni nähdäkseni keitä tulijat olivat, mutta suuri jätelava peitti ainoan takapihan puolella loistavan pihalampun, enkä nähnyt kuin joitain ääriviivoja. Kukaan tulijoista ei puhunut mitään. He kävelivät hyvin määrätietoisesti minua kohti. Minut oli havaittu. Tunnistin naiset kun he tulivat kohdalleni: Sanna, Pinja ja Veronica. Pinja tarttui käsiini ja puristi ne yhteen nahkakahleilla. Sanna ja Veronica kiinnittivät minulle silmäsiteen ja asettivat suukapulan. Minut tönäistiin liikkeelle. Kaksi ystävistäni tarttui käsivarsiini ja he taluttivat minua eteenpäin. Kuulin heidän keskustelevan jotakin reitistä, mutten erottanut yhtään paikan- tai tiennimeä.

Kävelymatka tuntui ikuisuudelta, kunnes viimein saavuimme jonnekin portaat alaspäin johtavaan paikkaan. Astuimme sisään. Haistoin vanhentuneen viinan ja savun hajua. Seuraamme liittyi ilmeisesti jokin vanhempi mies. Keskusteltuaan ensin ystävieni kanssa, hän alkoi tunnustella minua. Ensin tämä mies siveli kasvojani, mutisi jotain ja liu´utti päättäväisesti kättään alemmas vartalollani. Hän tunnusteli rintojani paidan läpi, mutta tokaisi varsin pian ”repikää se pois”. Ystäväni saapuivat viereeni ja tarttuivat paidan selkämykseeni repien sen yhdellä kiskaisulla kahdeksi kappaleeksi. Hätkähdin ja yritin huutaa, mutta suukapula suussani huuto kuulosti taatusti enemmän ininältä. Mies lähestyi jälleen minua ja alkoi leikkiä push up -liivieni alta paljastuneilla rinnoillani. Samalla joku tarttui hameen helmaani ja kuului jälleen risahdus. Hameen riekaleet lennähtivät yltäni paljastaen kirkkaan punaiset stringini. Yritin potkia, mutta vastusteluistani huolimatta sain osakseni vain komennon ”pysy aloillasi narttu!”. Mies tarttui minuun kaksin käsin ja kantoi minut jonnekin. Tullessamme toiseen huoneeseen kuulin vihellyksiä ja saatoin jo pelätä pahinta. Mies laski minut jonkinlaiseen telineeseen ja sitoi minut siihen kiinni jalat ja kädet haralleen. Teline muistutti suunnattomasti gynekologin tuolia, paitsi että siinä kädet pakotettiin levälleen. Havaitsin toisen miehen saapuneen vierelleni. Hän oli selvästi isomahainen, karvainen mies ja äänestä erotin hänen olevan ainakin viisissäkymmenissä. ”No niin hyvä yleisö, haluatteko nähdä miten tätä narttua käsitellään?” Yleisö, mietin mielessäni. Pakokauhu valtasi minut.

Yleisöstä kuului vihellyksiä ja taputuksia. Hiljalleen ihmisjoukko alkoi ryhtyä rytmikkääseen tahtiin: ”korkatkaa se muija”. Rimpuilin kaikin voimin vastaan, mutta kahleet pysyivät kuin pysyivätkin tiukasti kiinni. Hetken rimpuiltuani minun oli pakko luovuttaa. Tunsin karvaisen isokokoisen mahan vartalollani, ilmeisesti sama mies joka hetkeä aiemmin oli huudattanut yleisöä. Hän tarttui osittain valahtaneisiin rintaliiveihini ja kysyi yleisöltä: ” haluaako joku nähdä rinnat?”. Taputuksien voimistuessa mies leikkasi liivit yltäni. ”Hyvät muodot, eikö”, kyselivät miehet toisiltaan. Toinen mies alkoi kouria paljastuneita rintojani. Välillä pyöritellen, välillä läimäytellen. Lopulta hän kiinnitti niihin voimakkaat imukupit. Rinnoissani alkoi tuntua hirvittävä paine joka veti nännejäni ulospäin. Kauhukseni huomasin kiihottuvani. Koko tilanne oli hyvin sekava. Näidenhän piti olla polttarini. Mitä miehenikin nyt sanoo. En ehtinyt miettiä enempää kun jälleen toinen miehistä huudatti yleisöä: ”haluaako joku nähdä mitä näiden stringien alta paljastuu”. Samalla hän tarttui niiden etumukseen ja paukutteli niiden kuminauhoja muutamaan kertaan. Yleisö vaikutti malttamattomalta. ”Onko yleisössä vapaaehtoisia?” Mies toisensa jälkeen hinkui päästä luokseni. Olin hyvin kiusaantunut, mutta samaan aikaan tunsin miten märkä vana alkoi valua pillustani. Ihmiset taputtivat kovenevaan tahtiin. Joku tuli viereeni ja kosketti stringieni saumoja. ”No niin ja nyt tämä mies näyttää teille miten tällaiset narut lähtevät yltä vaikka hampailla kiskoen.” Eteeni tullut mies tarttui stringeihini hampaillaan ja alkoi repiä niitä voimakkaasti. Risahdus risahdukselta hän repi ne pois yltäni paljastaen vahatun posliinisen pilluni. Punastuin häpeästä.

8

6701

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • novelpro

      Joku miehistä kosketteli pilluani. Ensin vain tunnustellen ja sitten yllättäen uppoutuen sormilla sen sisään. Voihkaisin kivusta ja nautinnosta. Kolme sormea päättelin. Ne runkkasivat minua estottomasti. ”Näettekö miten tämä kiimapillu hinkuu saada kyrpää?! Meiltähän sitä saa…” Yksi miehistä jatkoi hinkkaamistaan vaossani samalla kun kuulin yhden tai kahden miehen riisuvan itseään. Tunsin jälleen karvaisen mahan itseäni vasten. Se lähestyi uhkaavasti pilluani. Tämä mies tarrautui reisiini ja nosti hieman lantiotani. Rimpuilin vastaan, mutta tällä kertaa sainkin osakseni nahkaisesta hapsupiiskasta. Kaksi iskua sattuivat jo kovin rinnoissani. Minun oli toteltava. Karvainen mies hääräsi alapäässäni. Ilmeisesti hänellä oli vaikeuksia kyrpänsä kanssa. Pian hän tulikin kasvojeni eteen, poisti suukapulan ja tunki saman tien puolittain velton kyrpänsä suuhuni. Se painui aivan perälle asti ja herätti minussa oksennusrefleksin. ”Anna mennä vaan”, mies komensi. ”Näytä miten munaa imetään!” Mies liikehti suussani ja tunsin tämän kyrvän pian täyttävän koko suuni. Jäykistyessään se olikin paljon olettamaani suurempi. Mies siirtyi takaisin pillulleni ja alkoi puskea kovettunutta kyrpäänsä sisääni.

      Ensimmäistä kertaa sain päästettyä suustani kunnollisen voihkaisun suukapulan ollessa poistettuna. Karvainen maha kosketti vähän väliä reisiäni ja alavatsaani, miehen lykkiessä itseään sisääni. Aloin ääntelehtiä työntöjen tahdissa kunnes toinen miehistä tunki jo kovettuneen kyrpänsä suuhuni ja pakotti minut imemään sitä. Pilluani jyystänyt mies alkoi ähistä ja tunsin miten hänen sykähtelevä kyrpänsä laski lastinsa sisääni. Suussani ollut kyrpä vedettiin pois. Kuulin samassa yleisölle esitetyn kysymyksen: ”Haluaako muut saada pillua?”. Ennen kuin ehtisin tajuamaankaan, ympärilläni hääri ainakin viidet, ellei kuudet käsiparit. Yksi miehistä nosti telinettä niin, että jalkani nousivat ylemmäs. Joku alkoi rasvata pyllyäni. ”Reilusti vaan”, toinen komensi. Pyllyni sai tuhdin annoksen rasvaa. Sitä alkoi valua ulos. Joku miehistä testasi liukkauden tunkien pari sormea pyllyyni. ”On ainakin timmi pylly nartulla. Mahtaako olla ihan neitsyt tämä reikä?” Nyökytin hieman päätäni. Vastaus ei selvästikään riittänyt miehille. He repäisivät rintojani imeneet imukupit pois. Kipu rinnoissa vei hetkeksi tajuntani veren alkaessa jälleen virrata niissä. En kuitenkaan ehtinyt jäädä miettimään tuota kivun tunnetta, kun jo tunsin miten parin miehen kädet levittivät pyllyäni ja yrittivät survoa sinne valtavan suurta tekokyrpää. Huusin ja valitin. Kyyneleet valuivat silmistäni. Rasvaa valuttanut pyllyni antoi kuin antoikin periksi. Samassa vibra käynnistettiin ja joku alkoi hieroa klitoristani. Voihkin kivusta ja nautinnosta. Tuntui kuin olisin ollut yksin koko paikassa. Tunsin vain oman nautintoni ja toisaalta kivun joka välittyi pyllystäni. Olin juuri tulemaisillani, kun klitorikseni hierominen lopetettiin. ”No niin narttu, nyt saat kunnolla kyrpää. Luulisi kiimaisen pillusikin olevan tyytyväinen.”

      Miehet nostivat minut nelinkontin lattialle jonkun miehen päälle. Yksi työnsi kyrpänsä pilluuni, toinen irrotti vibran pyllystäni ja tunki tilalle vähintäänkin yhtä suuren kyrpänsä ja kolmas käski minun ottamaan suihin. Olin aivan täynnä. Joka reikääni myöden. Häpesin itseäni. Minut oli täysin nöyryytetty. Kuitenkaan en pystynyt kieltämään itseltäni olevani myös kiihottunut tilanteesta.

      Miehet vaihtuivat ja uudet tuli tilalle. Spermaa valui pyllystäni, suupielistäni ja pillustani. Koko kehoani tuntui peittävän tahmea spermakerros. Mies toisensa jälkeen halusi nussia kanssani. Laskeskelin itsekseni, että miehiä olisi ollut ainakin viisitoista. Luultavasti enemmänkin. ”Vieläkö on halukkaita nussimaan tätä lumppua? Valmiiksi rasvattu ja kostutettu. Ei muuta kuin panemaan vaan!” Huusin armahdusta, mutta vastaukseksi sain vain parit piiskan sivallukset ja uudet kyrvät täyttivät taas reikäni.

      Kun kaikki viimein tunsivat saaneensa kyllikseen, minut talutettiin hiuksista kiskoen kylmän suihkun alle. ”Peseydy!” kuului komento. Silmäsiteeni irrotettiin ja samassa minut taluttanut henkilö poistui paikalta. Katsahdin itseäni suihkun viereisestä peilistä. Näytin totisesti hyvin naidulta huoralta. Pesutiloihin asteli kolme naista, Sanna, Pinja ja Veronica. Avasin suuni huutaakseni mitä helvettiä he olivat menneet järjestämään, mutta ennen kuin sain edes kunnolla vedettyä henkeä, nämä ystäväni totesivat: ”Kyllä susta vielä tulee hieno vaimo miehellesi. Tässä on sulle uudet vaatteet. Pukeudu, niin lähdetään jatkamaan iltaa.”

      -LOPPU-

      • Ikävä että loppui.
        Vaimoni tekee elokuva-avustaja hommia. Istuu kahvilassa taustalla päänäyttelijöiden puuhatessa kameran edessä.
        Kerran pyydettiin ja meni dekkari tuotantoon. Poliisit tutki seksuaalirikosta. Niillä oli kasa kännyköillä kuvattuja videoita joukkoraiskauksesta. Yksi nainen ja useampi mies, vaimoni oli tuo nainen. Meno oli yllä olevan tarinan mukaista.


      • Olisi kiva lukea mitä mies sanoo saatuaan naisensa takaisin?
        Olisi hienoa saada jatkoa.
        Entäs ne miehen polttarit?


    • Eikiihottunut

      Voi tulevaa miestäsi!!! Olet säälittävä ilotyttö?

    • ehmakass

      hyvä novelli :)

    • sasomas

      kivat polttari ne

    • Anonyymi

      Olisipa omakin vaimo noin hieno leidi. Olisin kyllä ylpeä.

    • Kuin elokuvan käsikirjoitus.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe