Onko noloo käyttää pipoa poikana

Oon miettiny ku alkaa pikkuhiljaa tulee nää kylmät kelit nii onko se noloo käyttää pipoa nykyään kouluis yläasteella? Ainakin kun ite en miltää mahtavalta näytä sellanen päässä nii vähä kiinnostaa et mitä muut sanoo. Enintään että onko pojan noloa käyttää sitä siis.
Ilmoita


19 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


Ei ole noloa. Kylmällä säällä pipon pitäminen päässä on normaalia ja kertoo myös järjestä ja terveyden merkityksen ymmärtämisestä. Muuthan voi nyt sanoo mitä vaan, mut pääsi on sinun. Sen pitäisi olla lopulta sinun päätös.
2
Ilmoita
No o todellakin. Paa kiinalainen panaaninlehistä punottu kartiolakki https://www.pilailupuoti.com/wp-content/uploads/org_HF62059.jpg päähän , se pitää pakkasen loitolla
Ilmoita
no ei todellakaa oo noloo
Ilmoita
ei ole noloa, näyttää järkevältä kylmällä kelillä
1 VASTAUS:
On se kylmällä säälläkin kiva
+Lisää kommentti
Ei, tosin riippuu kaveripiiristäsi ja ympäristöstä miten muut sen ajattelee . Itse tunnen monta 7lk skeittaaja joilla on pipo koko ajan päässä, (semmonen skeittipipo).
Ilmoita
Joskus tyyliin v.2003 pojat piti pipoa päässä keskellä kesääkin.
1 VASTAUS:
Nykyään pitävät sisälläkin.
+Lisää kommentti
Moi, ei ole mitenkään noloa käyttää pipoa kylmillä säillä. Pipon käyttö osoittaa sitä, että välität omasta terveydestäsi. Esimerkiksi kylmällä säällä korvat voivat paleltua. Ja mikäli pipo ei näytä hyvältä, voisitko harkita huppua?
t. Lotta / Helsingin NettiSaapas
2 VASTAUSTA:
Kannattaa funtsaa, et kuin sbuli se pipo on. Mulla snadina ne synfas mua skolessa isopääks ton pipon takii. Mä rupesin sliibaa ja menin himaa. Mutsi froogas, et miks mä sliibaan? Mä sanoin sille, et ne synfas mua skolessa isopääks. Mutsi rauhotteli ja sano. Ei sun kaali mikää sbuli oo ja käski mun menee Hagiksen torille tsöbää 5 kappaa perunoita. Mä sanoin, et joo ja anna kassi. Mutsi vastas. Ai nii se meni rikki, mutta voithan laittaa ne pipoosi.
Moi Lotta!
Hittasit sä itelles sukunimeltään Svärd nimisen puolison, jota sä silloin aikoinaan etsit? Onks sun nimi todellakin Lotta Svärd niin kuin huhu kertoo?
+Lisää kommentti
Minä en käytä pipoa, mutta minulla onkin aivan helvetin paksut hiukset joten se ei ole mikään ongelma.
Aika moni käyttää yläasteella pipoa, ainakin täällä päin, Espoossa.
Ilmoita
Tee sukupuolenvaihdosleikkaus niin muutut tytöksi ja kehtaat käyttää pipoa
Ilmoita
No eipä ole noloa. Toisilla musa hemmoilla on pipo päässä myös tv-ohjelmissa, keikoilla varmasti. oon lukenut, että päästä haihtuu eniten lämpöä ja saattaa aivot kärsiä pakkasilla, et käytä pipoa, mulla huppari nykyään se suojaa jotenkin, mut pipo oli mulla päässä nuorempana ja se suojaa aivoja paremmin pakkasilla, et pipojakin on erilaisia. Laita musta pipo päähän, kuhan se suojaa sun päätäsi...
Ilmoita
On aika vitu noloo xDd

Porkkalanlukios oli yx harmaavammanen se käytti kesälläki pipoo
Ilmoita
Nolompaa olisi jos käyttäisit huivia .
Ilmoita
Ei ole noloa.
Ei tarvitse kopioida muiden tyyliä!
Jos pidät jonkun tyylistä, katso merkki ja valitse oman mielesi mukaan vaatteet.
Tiedän, että tästä tulee sanomista, tyyliin FUBU ja BOSS tai eri sarjaan kuuluvat Hilfigerin huppari ja verkkarit ja kuuluu käyttää ilman pipoa.
Käytä miten haluat ja yhdistele miten itse haluat. Vain kaksi asiaa ratkaisee:
Näyttää omassa silmässä hyvältä
Tuntuu itsesi päällä hyvältä
Mä kuljen kesät talvet puolikengissä tai sandaaleissa ja shortseissa, eikä mulla ole kylmä.
Lähes joka päivä käyn kuuman suihkun lisäksi kylmässä ja otan 10 minuutin kylvyn +4 asteisessa ammeessa. Johtuu hormoneistani ja niiden lisäksi muut ed.main viilentävät pitävät terveenä ja nuorekkaana.
Olen tsekannut terveyteni lääkärillä ja kahteen vuoteen ei ole ollut edes flunssaa tms. myrkytystä.
Ilmoita
Ai niin, mäkin käytän kesät talvet pipoa, suurin osa lämmöstä karkaa päästä ja kesällä tuo pipotekniikka kiihdyttää aineenvaihduntaa. Oonks mäkin nolo harmalanvammainen? Olen myös mensan jäsen.
Ilmoita
Nykyään pipon käytöstä on tullut muotia ja toiset pitävät niitä sisälläkin. Kerran olen nähnyt kuntojumpassakin jollakin pipon. Osta joku tyylikäs muotipipo.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Onko noloo käyttää pipoa poikana

Oon miettiny ku alkaa pikkuhiljaa tulee nää kylmät kelit nii onko se noloo käyttää pipoa nykyään kouluis yläasteella? Ainakin kun ite en miltää mahtavalta näytä sellanen päässä nii vähä kiinnostaa et mitä muut sanoo. Enintään että onko pojan noloa käyttää sitä siis.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta