Renault hyvä sutimaan

VilleSuhari

Talvioloissa, kun on hieman lunta ja muutenkin niljakasta, niin renut ovat mitä parhaita suditus, leikkikaluja, edellyttäen, että on aikaa ja lapsenmielisyyttä. Muistan kun jäin monesti tien reunaan sutimaan renullani, kun olosuhteet eivät olleet samat kuin viinialueilla viiksi Vallujen kotikonnuilla. Joskus harmitti ja jopa tuli tehtyä syntiäkin, mutta ei paljoa. Yleensä jokin voimakas Toyota laatuajoneuvo sattui paikalle avuksi, mihin olisinkaan joutunut ilman japanilaista teknologiaa? Istuisinko nyt tässä hyvinvoipaisena ja valoisa mietteisenä, tuskinpa vain. Kun pihalla on auto, joka palvelee tarvittaessa, niin se antaa elämälle varmuutta, tietää, että pääsee muuallekkin, kuin vain penkille istumaan. Japanilainen auto on tekniikaltaan sopivin itselleni. Kun ei edes jakoavain sovi öljyproppuun, niin alkaahan siinä aivot jakamaan tautia, onnekseni hakeuduin ajoissa valtuutettuun hoitoon ja sain jo alkuvaiheessa hyviä neuvoja entisen merkkini kanssa meksuajilta, puurastajilta jne. lääkityksen tarkastukseen liittyen. Lukenutta porukkaa renuajat, sen todistaa lääkäreiden suuri suhteellinen määrä verrattuna muihin merkkeihin. Yksi mikä on varmaa, niin sutiminen on kohdaltani loppu, tästä olen kiitollinen nykyiselle merkilleni ja voin koko sydämestäni suositella sinullekkin kääntymistä oikeaan suuntaan, mikäli et jo ole niin tehnyt eli talvisutimisen lopettamista, hankkimalla kuumien kesäetujen tilalle sudinta vapaa kulkuneuvo.

5

184

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PäivitäItsesi

      Puhut siis vanhoista autoista, uudemmissa on vetoluistonesto.

      • Samakorjattuna

        Anteeksi taas, jäi lääkkeet ottamatta ja sekoitin jälleen kerran tojotan ja renun keskenään, siksi alla alkuperäinen viestini korjattuna.

        Talvioloissa, kun on hieman lunta ja muutenkin niljakasta, niin tojotat ovat mitä parhaita suditus, leikkikaluja, edellyttäen, että on aikaa ja lapsenmielisyyttä. Muistan kun jäin monesti tien reunaan sutimaan tojotallani, kun olosuhteet eivät olleet samat kuin kaukaisten saraien vinosilmien kotikonnuilla. Joskus harmitti ja jopa tuli tehtyä syntiäkin, mutta ei paljoa. Yleensä jokin voimakas ranskalainen laatuajoneuvo sattui paikalle avuksi, mihin olisinkaan joutunut ilman ranskalaista teknologiaa? Istuisinko nyt tässä hyvinvoipaisena ja valoisa mietteisenä, tuskinpa vain. Kun pihalla on auto, joka palvelee tarvittaessa, niin se antaa elämälle varmuutta, tietää, että pääsee muuallekkin, kuin vain penkille istumaan. Ranskalainen auto on tekniikaltaan sopivin itselleni. Kun ei edes jakoavain sovi japsissa öljyproppuun, niin alkaahan siinä aivot jakamaan tautia, onnekseni hakeuduin ajoissa valtuutettuun hoitoon ja sain jo alkuvaiheessa hyviä neuvoja entisen merkkini kanssa meksuajilta, puurastajilta jne. lääkityksen tarkastukseen liittyen. Juuri ja juuri kansakoulun läpäisyttä porukkaa me japsikuskit yleensä olemme, joten merkinkin täytyy olla yksinkertaisten ihmisten suunnittelema, sen todistaa lääkäreiden suuri joukko. Yksi mikä on varmaa, niin sutiminen on kohdaltani loppu, tästä olen kiitollinen nykyiselle ranskalaiselleni ja voin koko sydämestäni suositella sinullekkin kääntymistä oikeaan suuntaan, mikäli et jo ole niin tehnyt eli talvisutimisen lopettamista, hankkimalla kuumien kesäetujen tilalle sudinta vapaa kulkuneuvo.


    • Muisteloita

      Muutama muistoni renulla sutimisesta.
      Oli satanut lunta ja muutenkin oli hieman pihan parkkipaikka muhkurainen, piti lähteä renulla matkaan, mutta yritykseksi se jäi. Renusin etu ja takapakkia, mutta ei vain päässyt matkaan, lopulta hyppäsi laturinhihna pois paikoiltaan eikä sitä surkean ruuvin vuoksi saanut normaalisti paikoilleen. Seuraavana päivänä vasta kampeamalla sai hihnan pyörille. Renu jää maantielle, jos ei laturi lataa, kokemusta on tästä harmista. Piti tilata hinausapua silloin. Tarina oli valitettavasti tosi, eikä sisältänyt tällä kertaa mitään hauskaa, mikä on poikkeuksellista kun kerron renuamisesta tai itse sen seuraamuksesta eli renuksesta, mikä lienee jo tuttu termi tällä palstalla. Mainittakoot tähän väliin, että jopa Lauttasaaren loivassa mäessä on sudittu, kustannusarvio 2000mk tietona päässä, mikä aiheutti, että päivitykset renun suhteen loppu siihen. Tämän ymmärtää ehkä vain muutama lukija.
      Pikku sudintaa oli vähän siellä sun täällä, mutta enimmäkseen täällä jossa asustelen ja puuroa keittelen. Sutiminen ei itsessään ole rankkaa, mutta aikaa vievää ja kuluttaa renkaita, polttonesteitä sekä altistaa itse renukselle, jonka hoitaminen taas vie aikaa, kahvia ja vaatii käyntejä valtuutetun Toyota kauppiaan liikkeessä, jota jo voisi parantolaksi kutsua, vaikean renuksen ollessa kysymyksessä potilaalla.
      Kuten on todettu ei turha sutiminen ole kenellekkään tarpeellista tahi hyödyksi, oli sitten päivitetty tai päivittämätön yksilö. Vetoluistoiset renut saattavat estää kokonaan matkanteon jos sekä luistaa että vetää, eikä tiedä mitä pitäisi estää. Yksi uusi entistä parempi paikka taasen mikä menee ranskalaisen perinteen mukaan mäsäksi. Vetoluistonesto, voiko hölmömpää kuulla.

      • KeksiUuttaVälillä

        Voi sua onnetonta yöstevaria.


      • AnteeksiTaasKerran

        Muutama muistoni tojotalla sutimisesta (vanhempi viesti korjattu lääkkeiden nauttimisen jälkeen, kuten muistatte ilman lääkitystä minulla menee tojot ja rellut sekaisin).
        Oli satanut lunta ja muutenkin oli hieman pihan parkkipaikka muhkurainen, piti lähteä tojolla matkaan, mutta yritykseksi se jäi. Tojosinsin kaasu pohjassa etu ja takapakkia, mutta ei vain päässyt matkaan, lopulta hyppäsi laturinhihna pois paikoiltaan eikä sitä surkean ruuvin (väänsin jengat hajallea apinan raivoissani) vuoksi saanut normaalisti paikoilleen. Seuraavana päivänä vasta kampeamalla sai hihnan pyörille. Tojo jää maantielle, jos ei laturi lataa, kokemusta on tästä harmista (pätee tosin kaikkiin merkkeihin). Piti tilata hinausapua silloin. Tarina oli valitettavasti tosi, eikä sisältänyt tällä kertaa mitään hauskaa, mikä on poikkeuksellista kun kerron renuamisesta tai itse sen seuraamuksesta eli tojotuksesta, mikä lienee jo tuttu termi tällä palstalla (ikävä tauti joka manisvaiheessa aiheuttaa kovan tarpeen tulla trollaamaan Renault palstalle). Mainittakoot tähän väliin, että jopa Lauttasaaren loivassa mäessä on sudittu, kustannusarvio 2000mk tietona päässä, mikä aiheutti, että päivitykset tojon suhteen loppu siihen. Tämän ymmärtää ehkä vain muutama lukija.
        Pikku sudintaa oli vähän siellä sun täällä, mutta enimmäkseen täällä jossa asustelen ja puuroa keittelen. Sutiminen ei itsessään ole rankkaa, mutta aikaa vievää ja kuluttaa renkaita, polttonesteitä sekä altistaa itse tojnotukselle, jonka hoitaminen taas vie aikaa, kahvia ja vaatii käyntejä valtuutetun Renault kauppiaan liikkeessä, jota jo voisi parantolaksi kutsua, vaikean tojotuksen ollessa kysymyksessä potilaalla (tosin minulla ei ole varaa teholääkkeeseen [turvalliseen, luotettavaan ja kestävään Renaulttiin], siksi joudun edelleen kiusaamaan itseäni romu-tojotallani, josta johtuen maanisvaiheen vierailuni täällä ja lääkityksen nautittuani nämä korjaukset).
        Kuten on todettu ei turha sutiminen ole kenellekkään tarpeellista tahi hyödyksi, oli sitten päivitetty tai päivittämätön yksilö. Vetoluistoiset tojot saattavat estää kokonaan matkanteon jos sekä luistaa että vetää, eikä tiedä mitä pitäisi estää. Yksi uusi entistä parempi paikka taasen mikä menee japanilais-suomalaisen (japanilaiset heikot osat ja pellit suomalainen "sirppi ja vasara" huoltoperinne ja apinan raivo) perinteen mukaan mäsäksi. Vetoluistonesto, voiko hölmömpää kuulla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      133
      5320
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3307
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1867
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1531
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1425
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1316
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1307
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1287
    Aihe