Harmi kun nämä ns. Ts henkilöt :(

NimimerkkiPettynyt

Olen ts post op nainen. Elän ja olen aina saanut olla rauhassa, en ole koskaan mainostanut olevani ts ja ihmettelen sitä miksi siitä pitää tehdä niin iso juttu? sitä oikeen korostetaan että on TS, miksi? Se vain vahingoittaa myös meitä jotka haluavat vain kaikessa hiljaisuudessa elää. Mutta ei! pitää tehdä iso juttu että on trans joka mahdolliseen mediaan. Se jolle trans on pelkästään muoti juttu tekee siitä ison asian esim tubeen ja jne.., meille muille jotka on oikeesti Ts ei tee siitä isoa numeroa

19

443

Vastaukset

 • Me jotka ollaan oikeasti Ts me ei tehdä siitä numeroa.

  • Aika harva prosessinsa läpikäynyt esiintyy mediassa, lukuunottamatta näitä paria ts-julkkista (kohupappi ja jokapaikanhöylä Keski-Suomesta).

   Mediassa esiintyy yleensä vain jotkut ts:t alkuinnostuksessaan ja hekin katoavat myöhemmin.


  • Tuo on ihan totta, en ymmärrä miksi pitää mainostaa olevansa Ts ja sitten sanovansa että miksi ihmiset sanovat ikäviä kommentteja. Miksi helkutissa pitää tunkea naama joka ikiseen sosiaaliseen mediaan ja itkeä kun saa negatiivisiä kommentteja! Ja kiitoksia esim. Henry joka sanoo olevansa ns Ts ääni. botoksi+silikoni ihiminen joka luulee olevansa Trans ihmisten keulakuva. Itse voin sanoa että häpeän kun Henry esittää olevansa Ts :(


  • En minäkään tajua sukupuoliharrastajia. Itse ainakin haluan elää rauhassa omaa elämääni. Mitään ongelmia minulla ei ole ollut sukupuoleni kanssa koska en kysy ihmisiltä minä he minua pitävät.


 • Noin minäkin olen ajatellut ja elänyt. Harmittaa kyllä kun nämä julkkikset luovat tietynlaisen kuvan sukupuolen korjanneista.

  • kuvan ne luovat?


  • Mikä tuollainen epäselvä kommentti (kuvan ne luovat? ) oikein on? Oliko näppiksessä jotain vikaa ja osa jäi pois.


  • Yks_ihmettelijä kirjoitti:

   Mikä tuollainen epäselvä kommentti (kuvan ne luovat? ) oikein on? Oliko näppiksessä jotain vikaa ja osa jäi pois.

   se elämäänne haittaa jos joku haluaa tulla julkisuuteen?


  • MilläTavalla kirjoitti:

   se elämäänne haittaa jos joku haluaa tulla julkisuuteen?

   Miten vastaus liittyi lainattuun kommenttiin?


  • MilläTavalla kirjoitti:

   se elämäänne haittaa jos joku haluaa tulla julkisuuteen?

   Minun mielestä on jokaisen oma asia, jos haluaa julkisuuteen!


  • Anonyymi kirjoitti:

   Minun mielestä on jokaisen oma asia, jos haluaa julkisuuteen!

   Ainahan löytyy ihmisiä jotka haluavat 5 minuutin julkisuuden. Vaikkapa kuten esiintymällä äsken televisiossa linssiluteena EU-paidassa.


 • Näin on. Ja samaan syssyyn voin sanoa, että mua suorastaan vituttaa nää kaikki translakivouhottajat ja muut muunsukupuoliset, jotka vaan tekevät siitä sukupuolesta suuren numeron.

  • haittaa jos joku haluaa olla esillä mediassa? Mediassa oleva elää omaa elämäänsä ja sinä omaasi.


  • MiksiSeSinua kirjoitti:

   haittaa jos joku haluaa olla esillä mediassa? Mediassa oleva elää omaa elämäänsä ja sinä omaasi.

   Osaa häiritsee siksi, että oma läpimeno on siinä rajalla, ja asiasta puhuminen julkisuudessa saa foobikot tajuamaan, että transihmisiä on olemassa ja osaavat katsoa tarkemmalla silmällä. Osaa taas häiritsee siksi, että julkisuudessa on tajuttomia nipottajia ja uhriutujia, joiden vuoksi on pakko elää stealthina, että nähtäisiin sinä taviksena, joka todellisuudessa on.


  • Niin tai sitten jotain selkeästi mielenterveysongelmaisia. On meitä transihmisiä jotka jaksaa odottaa asioiden etenemistä, ovat onnellisia itsenään dysforiasta huolimatta, koska kuitenkin on hoidettavissa oleva tila. Elämässä on paljon muutakin kuin oma sukupuoli-identiteetti ja sen pohtiminen.


  • kkuun kirjoitti:

   Osaa häiritsee siksi, että oma läpimeno on siinä rajalla, ja asiasta puhuminen julkisuudessa saa foobikot tajuamaan, että transihmisiä on olemassa ja osaavat katsoa tarkemmalla silmällä. Osaa taas häiritsee siksi, että julkisuudessa on tajuttomia nipottajia ja uhriutujia, joiden vuoksi on pakko elää stealthina, että nähtäisiin sinä taviksena, joka todellisuudessa on.

   toisen mediassa olo voi vaikuttaa omaan läpimenoon? Sitä joko menee läpi tai sitten ei. Muut voivat rauhassa katsella kuinka paljon tahansa haluavat. Se pelko, että meneekö läpi on lähennä omien korvien välissä. Jos ei ole oikein iso ja romulainen, niin jokainen menee läpi. Ja romuluista katsoo kaikki.


 • Hei!

  Näin seksuaaliterapeutin näkökulmasta pidän erittäin tärkeänä sitä, että julkisuudessa esiintyy transihmisiä. Jokainen meistä tarvitsee varsinkin nuoruudessaan esikuvia, esimerkkejä ja malleja, joita vasten peilata omaa identiteettiämme. Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille on hyvin yleistä kärsiä vähemmistöstressistä, jota näkymättömyys ja turvattomuus voi tuottaa. Nuorten transsukupuolisten mielenterveysongelmat ja itsetuhoisuus on mm. tästä syystä yleisempiä kuin cisnuorilla (henkilöillä joiden keho vastaa sukupuoli-identiteettiä). Tästä syystä toivotan tervetulleeksi kaikki ne rohkeat, jotka ovat tulleet kertomaan oman tarinansa julkisesti - sillä voi olla suuri merkitys monelle, jolla on vielä tekemistä oman identiteettinsä kanssa.

  Yst. terv. seksuaaliterapeutti Outi Santavuori, Sinuiksi-palvelu
  www.sinuiksi.fi

 • Mielenkiintoinen keskustelun aihe.

  Kommentista tosin paistaa läpi yksi erityisesti vanhemman sukupolven transihmisille tyypillinen piirre: Halu jakaa transsukupuoliset oikeisiin ja väärin/vääränlaisiin/feikkeihin transsukuolisiin,

  Mistä tämä tarve syntyy?

  Siä sopisi jokaisen miettiä keskenään - jos uskaltaa.

  Googlasin muuten tuon Henry Harjusolan. Heti ensimmäisenä tuli lehtiartikkeli, joka oli otsikoitu: "Ei ole mies, ei nainen eikä muunsukupuolinen". Henryn oma määritelmä.

 • En minäkään ole suostunut mihinkään haastatteluihin vaikka monta kertaa pyydetty.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  140
  2622
 2. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  62
  1553
 3. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  2
  763
 4. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  39
  716
 5. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  11
  501